User
Pass
2FA

Search found 16 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Rezolvat] [Unban] Xbillyboss
GimyGamerHD

Replies: 6
Views: 395

PostForum: Trash   Posted: 05-07-2015, 00:06:43   Subject: [Rezolvat] [Unban] Xbillyboss
1. o sa astept pana maine dim. sa vad daca mi-e scos, dar daca este permanent va rog foarte mult sa mi-l scoateti -((((
2. promit ca nu mai fac asa ceva, dar nu am stiut ca se ia ban pt asa cv. adi ...
  Topic: [Rezolvat] [Unban] Xbillyboss
GimyGamerHD

Views: 395

PostForum: Trash   Posted: 04-07-2015, 23:47:52   Subject: [Unban] Xbillyboss
Nick:(de pe server) Xbillyboss
Ora si data:(de cand ai luat banul) 11:40 si ceva.. nu mai stiu sigur ora..
Adminul care te-a banat: cred ca ZuTy [;X]
Harta: nu mai tin minte numele, in orice caz e ...
  Topic: ajutooooooor :(
GimyGamerHD

Replies: 2
Views: 423

PostForum: Other   Posted: 25-06-2015, 18:23:53   Subject: ajutooooooor :(
Am rezolvat!!!
Multumesc mult Spicyy!!!
  Topic: ajutooooooor :(
GimyGamerHD

Views: 423

PostForum: Other   Posted: 25-06-2015, 16:54:37   Subject: ajutooooooor :(
Am rezolvat!!!
Mersi Spicyy!!!
  Topic: Ce clasa sa aleg?
GimyGamerHD

Replies: 20
Views: 2491

PostForum: Other   Posted: 22-06-2015, 09:36:11   Subject: Ce clasa sa aleg?
[quote ascuns]
ok -
no ma, vrei sa-ti zic cand e bun waru? cand are iteme full, cand are noroc, glyph-uri, si.. cand stie sa joace calumea.. dar eu cum nu le am cu PvP.. infine.. nu are rost sa continuam.
fa ce-ti place, uite.. mie-mi place warlock dupa ce am testat o gram ...
  Topic: ajutor mount
GimyGamerHD

Replies: 3
Views: 611

PostForum: Other   Posted: 21-06-2015, 19:00:33   Subject: ajutor mount
perfect.. altcumva nu-l pot obtine? doar nu astept pana la hallowen sa pice mountu asta..
  Topic: ajutor mount
GimyGamerHD

Views: 611

PostForum: Other   Posted: 21-06-2015, 17:39:10   Subject: ajutor mount
Salut! Am o problema.. am intrebat pe global_ro chat cum se numeste mountul de cal care zboara.. ei mi-au spus: Headless Horseman Mount, mi-au dat si link! am intrebat de playeri de unde il pot achizitiona, au zis ca-l cumpar de la ah.. nu am inteles.. m-a ghidat un player pana la licitatii sa caute acolo, nu a gasit.. ...
  Topic: [REJECTED] Dead in Battle of gileneas
GimyGamerHD

Views: 493

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 20-06-2015, 21:17:24   Subject: [REJECTED] Dead in Battle of gileneas
Sterge jocul si pune-l dinou, adauga launcherul dinou, joaca un bg si daca tot asa face sterge cache.
  Topic: [REJECTED] faction change
GimyGamerHD

Replies: 4
Views: 896

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 20-06-2015, 21:16:36   Subject: [REJECTED] faction change
E bug de la client.
  Topic: [REJECTED] WoW Error @ Character selection / creation
GimyGamerHD

Views: 642

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 20-06-2015, 21:14:19   Subject: [REJECTED] WoW Error @ Character selection / creation
Confirm!
Eroarea încã persistã!
Astãzi am vrut sã-mi fac un caracter nou și sã-l șterg pe ãla vechi cã și așa nu aveam ce sã fac cu el. Când am vrut sã-l șterg, minune, nu se ștergea și pe lângã asta, am mai și primit crash cu aceeași eroare ca și el. Câ ...
  Topic: [REJECTED] Bug la fereastra de mounturi
GimyGamerHD

Views: 520

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 20-06-2015, 14:00:16   Subject: [REJECTED] Bug la fereastra de mounturi
[quote ascuns]
nu stiu cum sa sterg cache.. era o optiune aici pe site nu e cumva sterge cookies?
  Topic: [REJECTED] Bug warlock.
GimyGamerHD

Views: 328

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 20-06-2015, 09:17:20   Subject: [REJECTED] Bug warlock.
Am rezolvat nu e bug... nu stiam ca e bizzlike.
  Topic: [REJECTED] Bug la fereastra de mounturi
GimyGamerHD

Views: 520

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 19-06-2015, 23:00:31   Subject: [REJECTED] Bug la fereastra de mounturi
asta e 100% bug.. confirm!
+ cand vrei sa dai logout sa te duci la selectarea caracterelor, cum se termina timpu ala la logout, te duce acolo, si in a doua secunda iti ingheata ecranu si nu se mai intampla nimic, trebuie sa dai ctrl+alt+del ca sa iesi de acolo, si cand ajungi pe desktop iti da mesajul: World of Warcraft has stopped working, si iti da optiunea de a cauta online o solutie, de a astepta ca programu sa raspunda sau de a inchide programul.. e chiar enervant.. daca vreau sa schimb ca ...
  Topic: [REJECTED] Bug warlock.
GimyGamerHD

Views: 328

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 19-06-2015, 22:53:59   Subject: Bug warlock.
WoW Freakz link: nu cred ca e nevoie de link.
Bug description: pai.. mi-am facut un warlock pentru ca stiu de pe cataclysm ca warlock-ul se numara printre cei mai buni si am zis de ce sa nu fac un warlock. am facut warlock-ul, si cand sa omor primul mob de la quest, pun insotitoru(Imp ala) sa-l atace, il ataca, si il omoara. no bun, la quest, nu s-a adaugat ca si cum ar fi fost omorat pentru quest, nu s-a pus si tot 0/6 a ramas. daca omor eu cu o abiilitate sau cu meele attack se pune la quest ...
  Topic: Ce clasa sa aleg?
GimyGamerHD

Replies: 20
Views: 2491

PostForum: Other   Posted: 19-06-2015, 16:51:16   Subject: Ce clasa sa aleg?
[quote ascuns]
eu din cate stiu se spune pvm nu pve.. nu exista pve.. pvm se spune mai tot timpul..
pvm = player versus monster
pvp = player versus player
pve = player versus ?
infine.. warrior e bun de jucat? nu cred.. e ft slab waru din privinta mea.. lock? nu e greu de jucat, e plictisitor.. si contine buguri multe.. druidu? de ce e busit?
ON: incearca fiecare clasa in parte si sigur ti se va potrivi ceva.

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 14-12-2024, 21:06:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x