User
Pass
2FA

Ce clasa sa aleg?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message2492
DisCosmin
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 31-01-2017 09:27)

Votes: 86

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-06-2015, 19:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GimyGamerHD wrote:
ce-i ma cu warrioru? e praf la pvp si la pvm, am avut un war si l-am dus pana la lvl 90 si era praf ma, il facea un warlock.

3 words for you: go shoot yourself.
Warriorul e praf?Cum sa fie praf cand e una din cele mai bune clase pe patch-ul asta, + ca mai are cateva buguri pozitive.Cum plm sa te faca un lock cand clasa aia o pici cea mai usor ca warrior?Singura explicatie e ca tu esti praf.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sosetila

[Mentally Stable]

(since 18-07-2015 08:49)

Votes: 5

Post Posted: 19-06-2015, 19:39:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haideti, flair cu clase up, caps lock on, sa inceapa discutiile despre cat de bun e warriorul.
Sincer, eu nu stiu de ce imi place clasa mea. Acum foarte multi ani am decis sa il fac, si de atunci nu imi pot imagina cum ar fi sa joc la acelasi nivel cu alta clasa si sa imi placa.
De asta iti spun sa nu te gandesti care e cea mai buna clasa. Alege ceva la intamplare, si cu timpul vei stii daca e alegerea buna pentru tine sau nu.
Exista anumite specuri de care trebuie sa te feresti pentru ca nu pot fi jucate normal in starea in care se afla *cough* brewmaster *cough*, dar fiecare clasa o sa aiba ceva ce poti juca.

0 0

Back to top
GimyGamerHD

[Account disabled]

(since 04-07-2015 22:06)

Votes: 1

Post Posted: 22-06-2015, 09:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DisCosmin wrote:
GimyGamerHD wrote:
ce-i ma cu warrioru? e praf la pvp si la pvm, am avut un war si l-am dus pana la lvl 90 si era praf ma, il facea un warlock.

Warriorul e praf?Cum sa fie praf cand e una din cele mai bune clase pe patch-ul asta, + ca mai are cateva buguri pozitive.Cum plm sa te faca un lock cand clasa aia o pici cea mai usor ca warrior?Singura explicatie e ca tu esti praf.

ok -
no ma, vrei sa-ti zic cand e bun waru? cand are iteme full, cand are noroc, glyph-uri, si.. cand stie sa joace calumea.. dar eu cum nu le am cu PvP.. infine.. nu are rost sa continuam.

fa ce-ti place, uite.. mie-mi place warlock dupa ce am testat o gramada de clase, asta mi-a placut ca i cel mai usor de jucat pe el -
noh..

totusi ti-as recomanda:

War - Arms/Fury
Paladin - Retribution/Holy
Priest - Shadow
Warlock - Demonology
Rogue - Combat/Subtlety
Monk - Windwalker/Mistwaver
DeathKnight - Frost/UnHoly

cam astia.. ''domina'' pe patchu-l asta..

0 0

Back to top
Sekiryuutei

[Mentally Stable]

(since 16-07-2017 21:10)

Votes: 2

Post Posted: 22-06-2015, 12:57:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deja am ales cu ce clasa sa joc, joc cu un shaman enha, mi-se pare foarte bun.
0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 23-06-2015, 02:21:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GimyGamerHD wrote:
DisCosmin wrote:
GimyGamerHD wrote:

ok -
no ma, vrei sa-ti zic cand e bun waru? cand are iteme full, cand are noroc, glyph-uri, si.. cand stie sa joace calumea.. dar eu cum nu le am cu PvP.. infine.. nu are rost sa continuam.

fa ce-ti place, uite.. mie-mi place warlock dupa ce am testat o gramada de clase, asta mi-a placut ca i cel mai usor de jucat pe el -
noh..

totusi ti-as recomanda:

War - Arms/Fury
Priest - Shadow
Warlock - Demonology
Rogue - Combat/Subtlety

tu esti sigur ca joci pe acelasi server cu noi?
priestul shadow paladinul retri si warlockul demo domina?-
warrul e slab?poti da orice abilittate din orice stance,ai si defensive cooldowns,dai damage mai mare decat orice clasa pe el.
pvm in loc de pve?cand ai jucat ultima data wow

0 0

Back to top
carutacudouaroti

[HeaVen]

(since 12-09-2018 00:59)

Votes: 47

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Lockkar 
Post Posted: 23-06-2015, 02:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GimyGamerHD wrote:
DisCosmin wrote:
GimyGamerHD wrote:

ok :(

fa ce-ti place, uite.. mie-mi place warlock dupa ce am testat o gramada de clase, asta mi-a placut ca i cel mai usor de jucat pe el :)
noh..

totusi ti-as recomanda:

War - Arms/Fury
Priest - Shadow
Warlock - Demonology
Rogue - Combat/Subtlety

te rog eu din suflet, te rog eu din suflet sa nu mai te vad pe forum cu posturi de genu ca ma arunc de pe geam... vai vai doamne ce am citit ... doamne dumnezeule da-i minte..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-12-2024, 00:04:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x