Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
twin peaks and rest of 5man dungeons soon si la noi pe server?
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
Fair
[^^ Events MC ^^]
Status: Offline
(since 28-08-2022 08:30)
,
Topics: 638
Votes
: 414
Posted: 20-07-2012, 04:48:03
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Froster wrote:
Ba, acu vorba vine, voi faceti odata sau de 2 ori dungeonu' si apoi va stergeti la cur cu el (cum ati facut cu rated Battlegrounds de altfel). Sunteti ca un copil dinala de 3 ani caruia ii dai o jucarie noua, si dupa 5 minute urla subit ca vrea alta.
Daca nu ai treaba cu pvp-ul, de ce nu incerci sa inveti si dinala putin? Daca nu-ti place pve-ul de ce nu-i dai si lui o sansa? Gustati din amandoua si vedeti ca o sa fie in regula. Iar daca tot nu aveti ce face, cresteti-va alta clasa, faceti-va un twink de 20,60,70,80. Faceti role-play stiu eu.
rated bg (nu sunt sigur) nu merge H vs H si A vs A..cel putin acum 2 saptamani nu mergea. daca mergea asta cred ca erau mai dese + ca puteam sa facem "duel" intre guilde
@ rated bg.oricum ca bg da ar fi frumos twin peaks,stim ca ati muncit mult si apreciem dar unii vor dungeons pt achiev in special dar raid boss > dungeon ca prioritate,parerea mea.
0
0
Back to top
Magicqtz
[Do Nothing and Win]
(since 10-04-2020 14:57)
,
Topics: 94
Votes
: 50
Posted: 20-07-2012, 07:11:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Dupa parerea mea prioritar ar trebui sa fie talents/spells full working 100% pt ca sunt bugs la ele si celelalte dupa. Sa joci o cls(spec) cu buguri in favoarea ta sau in defavoarea ta nu va creea un echilibru in pvp respectiv pve(si asa incep oameni sa faca rage pe global si alte dalea sau tac si parasesc srv sau iau o pauza pana se rezolva trb).
Dar e de apreciat ca a.ti reusit sa.l faceti cel mai bun srv din ROM felicitarile mele.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0
0
Back to top
gandacel
[Screwed Freak]
(since 03-04-2019 16:08)
,
Topics: 91
Votes
: 93
Posted: 20-07-2012, 09:54:16
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
fiecare cu parerea lui...
uite eu de exemplu nu vreau dalaran arena sau cealalta arena care lipseste...pentru ca sunt cele mai fail arene dar vreau twin peaks
iar rated bg...si eu am zis ca nu o sa mearga...din moment ce voi nu reusiti sa faceti 5v5 sau 3v3 credeati ca o sa faceti 10 v 10?
sunt nab.
0
0
Back to top
Insanemode
[Mentally Stable]
(since 26-02-2016 23:36)
,
Topics: 10
Votes
: 5
Posted: 20-07-2012, 13:09:03
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Froster wrote:
Ba, acu vorba vine, voi faceti odata sau de 2 ori dungeonu' si apoi va stergeti la cur cu el (cum ati facut cu rated Battlegrounds de altfel). Sunteti ca un copil dinala de 3 ani caruia ii dai o jucarie noua, si dupa 5 minute urla subit ca vrea alta.
Daca nu ai treaba cu pvp-ul, de ce nu incerci sa inveti si dinala putin? Daca nu-ti place pve-ul de ce nu-i dai si lui o sansa? Gustati din amandoua si vedeti ca o sa fie in regula. Iar daca tot nu aveti ce face, cresteti-va alta clasa, faceti-va un twink de 20,60,70,80. Faceti role-play stiu eu.
why u so mad lol? -.-
asta-i jocul amice, nu poti schimba modu prin care anumite persoane se ''distreaza'' jucandul. pot sa fac un rbg la 1 luna, un end-boss la 2 luni, conteaza ca am avut ceva nou de facut..
lumea vrea ceva nou.. daca nu poate fi realizabil acel lucru nu trebuie sa te ataci.
thats wow, deal with it.. nu poti spune comunitatii cum sa joace.
0
0
Back to top
Froster
[The doctor is in]
(since 27-12-2020 22:08)
,
Topics: 149
Votes
: 87
Posted: 20-07-2012, 14:01:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Insanemode wrote:
Froster wrote:
why u so mad lol? -.-
asta-i jocul amice, nu poti schimba modu prin care anumite persoane se ''distreaza'' jucandul. pot sa fac un rbg la 1 luna, un end-boss la 2 luni, conteaza ca am avut ceva nou de facut..
lumea vrea ceva nou.. daca nu poate fi realizabil acel lucru nu trebuie sa te ataci.
thats wow, deal with it.. nu poti spune comunitatii cum sa joace.
Mersi ca ti-ai rapit din timp sa-ti exprimi parerea. Nu, nu ma atacam, si da, lucrurile pot fi realizabile. Subliniam faptul ca ma deranjeaza ca ne dati impresia ca le facem in van. Ma deranjeaza nemultumirea constanta din partea voastra, si faptul ca voi vedeti doar partile negative ale serviciilor oferite de realm-ul nostru. Cu alte cuvinte, putem sa scoatem toti bosii, ca daca un mic quest nu merge, sau nu e bagata o arena, tot veti fi nemultumiti. Nu spuneam comunitatii cum sa se joace, ci doar incercam sa le sugerez niste idei pana se vor implementa alte chestii. Uite, iti dau un exemplu concret, cand a anuntat Shocker ca va baga Atramedes dupa realm restart. Ceva lume a zis "misto, felicitari" si "bravo", iar unii dintre voi au inceput sa intrebe "Da' nefarian cand il bagati?" Si nu, n-au intrebat-o in modul curios si respectuos, ci asa mai in ciuda.
Bottom Line: intelegem ca vreti new content, si noi vrem, daca ar fi posibilitatea, le-am scoate pe banda rulanta. Ce nu intelegem, e nemultumirea voastra constanta asupra calitatii jocului. Adica, daca nu va place, de ce ramaneti aici?
0
0
Back to top
palaprotftw
[Mentally Stable]
(since 09-11-2012 00:21)
,
Topics: 21
Votes
: 3
Posted: 20-07-2012, 15:51:03
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
intr-adevar exista vesnic nemultumiti de genul cu ''cand bagi nefarian, firelands,4.3.3'' si alte cereri din astea, insa eu m-am referit la concurenta, devenim dezavantajati daca nemtii aia de pe m0lt3np0rnos3rver ne-o iau cu prea multe inainte si nu tinem si pasu cu ceva release-uri
.
Intr-adevar aia au mai multi developeri decat noi si mai sunt si nemti, insa avem si noi sanse sa le dam in the face ca nu ne lasam mai prejos ca ei.
Nu critic pe nimeni ba chiar apreciez ce ati facut pana acum pe server
.
0
0
Back to top
Phixelzilla
[ONLY HUMAN]
(since 26-10-2018 19:46)
,
Topics: 145
Votes
: 53
Posted: 20-07-2012, 15:55:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu iti mai fa tu griji cu ce face concurenta, serios acum. Crezi ca Shocker nu stie exact ce fixuri fac aia si ce implementeaza nou?
E dreptul lui si doar al lui sa isi aleaga singur politica pe care merge cu fixurile si noutatile.
PS: nu cred ca pleaca lumea de pe freakz pe molten doar pentru ca au bagat twin peaks, sa fim seriosi...
cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0
0
Back to top
AshbringerX
[Mentally Stable]
(since 03-03-2013 09:51)
,
Topics: 36
Votes
: 7
Posted: 20-07-2012, 16:30:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[quote="Froster"][quote="Insanemode"]
Froster wrote:
Bottom Line: intelegem ca vreti new content, si noi vrem, daca ar fi posibilitatea, le-am scoate pe banda rulanta. Ce nu intelegem, e nemultumirea voastra constanta asupra calitatii jocului. Adica, daca nu va place, de ce ramaneti aici?
Ce imi place asta Pe sistemul asta"nu-ti convine pleca"
Mai gaozr...iertati-ma,Dragi cetateni,va vb presedintele Romaniei traian basescu:...Nu uitati ca eu vam bagat in UE,Am auzit ca sunteti nemultumitii,V-am scapat de Lagg,V-am facut pod la Maracinei....si voi in continuare sunteti nemultimitii
Sunteti rupti in c...si mai aveti si pretentii...domnule"am auzit ca nu va descurcati cu banii"
0
0
Back to top
Phixelzilla
[ONLY HUMAN]
(since 26-10-2018 19:46)
,
Topics: 145
Votes
: 53
Posted: 20-07-2012, 16:38:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Tu la ce te astepti omule? Tu daca ai avea 10 000 de oameni si fiecare ar vrea altceva si tu iti dai acolo silinta sa il multumesti pe fiecare in parte, ti-ar conveni sa rasara unu ca tine sau ca astia de mai sus?
cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian