User
Pass
2FA

Ban Gazal

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1065
RupeTot

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-06-2012 08:50)

Votes: 2

Post Posted: 30-04-2011, 19:32:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare.

Am si eu o problema..

Astazi , in jurul orei 19:50 am cumparat niste materiale de la AH , urmand ca sa le trimit unuia care are meseria Blacksmith la maxim sa imi faca 2 daggere.

Eh , am dat pe Global un mesaj in care ma interesam de un bs...

Am gasit unul pe numele de Gazal (englezoi) care mi-a facut promisiunea ca dupa ce termina un icc imi face cele 2 daggere pe care le doream pe gratis , fara sa mai platesc mana de lucru.

AM stat dupa el vreo 20 minute dupa care m-am int cu el in SW la blacksmith trainer.

L-am intrebat daca vrea sa le faca....a spus ca da ...si i-am dat TRADE cu materialele care le cumparasem cu toti banutii mei stransi ( aprox 14-15k gold).

Dupa ce i-am dat materialele s-a dus la anvil....si dupa s-a urcat pe mount si a fugit..

I-am dat whisp si l-am intrebat unde fuge la care el...ma duc la icc...

L-am intrebat de daggere si mi-a spus ca mi le-a dat..

De acolo am incercat sa-i explic vreo 30 minute ca nu avea cum sa mi le dea deoarece a fost intre noi un singur trade si acela a fost la inceput cand i-am dat materialele pentru cele 2 daggere.

Eu acum sa fac...?.. am scris pe Global ca vreau sa vb cu un GM...nu era nici unul online..nici pe Genesis si , in disperarea in care ma aflu , am zis sa scriu pe forum ca poate exista cineva dintre admini care imi inteleg situatia cu care ma confrunt si ia vreo masura.

Numele caracterului meu in joc ( unde mi s-a intamplat paguba) este Macro ... sunt Rogue de lv 80 cu 2k gs. - Realm Evolution
Numele caracterului care mi-a facut scam: Gazal .. un warrior de vreo 6k gs

As vrea , daca se poate demonstra ca am dreptate, sa mi se dea daggerele ( erau ceva cu Titanstell ...cu attack power...) sau materialele sau echivalentul in Gold ( aprox 13-14k gold).

Nu as fi procedat asa , adica sa fi postat pe forum , daca nu erau ultimii mei bani si nu era vb de o suma asa mare...

Acum eu nu am incotro...si am zis ca poate se face ceva pentru mine....evitand astfel o eventuala pacaleala care o va face astest Gazal de pe Evolution.

Va multumesc frumos si va rog sa ma ajutati !!

EDIT: revin.... Cele 2 daggere de care vorbeam sunt acestea : http://thottbot.com/item=42435

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sadiq
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 15:07)

Votes: 22

Post Posted: 30-04-2011, 23:13:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu este englezoi.e doar prost..asa credeam si eu ca e strain.pana cand a inceput sa injure ^^

0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 30-04-2011, 23:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sadiq wrote:
nu este englezoi.e doar prost..asa credeam si eu ca e strain.pana cand a inceput sa injure ^^

E strain , si nu e englezoi ,e din Letonia / Estonia cred or sth . A jucat pe failmate vysterya , sa-l vezi ce injura in romana.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 01-05-2011, 00:26:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai vreo dovadã pentru toatã povestioara asta?
Si nu, nu existã logs pentru aºa ceva.

http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html

- Retired -
0 0

Back to top
RupeTot

[Mentally Stable]

(since 12-06-2012 08:50)

Votes: 2

Post Posted: 01-05-2011, 00:46:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://postimage.org/image/25xthgm10/

Asta este dovada care i-am dat-o si lui sa ii demonstrez ca nu am nici un dagger de la el..

Nu stiu in ce masura ajuta ....

Posturi unite automat, 01-05-2011, 01:46:18

credeti-ma ca nu as face treaba asta cu postatul si cu reclamatul degeaba.....chiar am fost tzepuit

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-01-2025, 07:53:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x