User
Pass
2FA

[WOTLK] Paladin - Holy PvP
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message29421
MorphinG

[Maniac]

Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 25-03-2011, 17:20:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

art.work wrote:
blessed hands+1
pure of heart+2
sacred cleanse+2

Glyph of Salvation in pvp ?-
holy shock same not.

se foloseste seal of light , turn evil si beacon

Am modificat la glyphs, in rest ai mancat rahat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
shupskin

[Hawk Eyed Blind Man]

(since 29-11-2012 14:37)

Votes: 7

Post Posted: 05-04-2011, 19:41:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer e bun tut... niste chestii la best teams...

2v2: Paladin&Paladin (h&retry) Toate avantajele x2 -.

3v3: Paladin&Warr&PopaShadow, merge daca palacu are cel putin 4piese relentless si niste off-set wrathfull.

btw: eu am head endgame pve si imi creste healul mult... (nu t 10.5- Sanctified)

In rest gj.

P.S.: Fiecare are stilul lui de a juca in pvp - .

EXPERIANCE MAKES THE (WO)MAN!
LEARN FROM MISTAKES OR HAVE 0 ARENA POINTS FOREVER!

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 246

Post Posted: 05-04-2011, 20:01:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shupskin wrote:

lol'd...

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 06-04-2011, 13:47:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shupskin wrote:
Sincer e bun tut... niste chestii la best teams...

Cum sa joci ma pala+pala ? - Bun, hai sa gandim. Ai 2 stun-uri de 5 secunde care pot fi dispelable. Deci n-ai nici un cc, n-ai heal reduce, n-ai burst,hands-urile sunt dispelable toate, paladinii sunt foarte usor de controlat... deci de ce avantaje vorbim?

shupskin wrote:
3v3: Paladin&Warr&PopaShadow

Da, intradevar de asta am uitat, e un combo foarte ok.

0 0

Back to top
rhapso

[Mentally Stable]

(since 26-07-2013 07:50)

Votes: 4

Post Posted: 26-04-2011, 14:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Freackles wrote:
Quote:
Max spell power = sacred shield moar absorb, big heals > mp5. Plus ca, nu degeaba stackam intellect la end game gear.

Cand lumea face un guide la ce se gandeste?

1) Sunt mai bun decat toti, deci pot sa le dau lectii.
2) Lasa ca nu se prind nubii unde gresesc.
3) Poate ma corecteaza careva sa fac si eu ceva decent, ca altfel sunt praf.
4) Stiu ca e bine, nu mai comentati aiurea; mi-a spus mie X-ulescu ca asa merge treaba.
5) Am facut eu niste calcule (theorycrafting) si toata lumea trebuie sa stie ca am dreptate.

Pot sa spun ca acest guide este slab la toate cele 7-8 capitole cate are. Daca vrei detalii despre care ar fi cu adevarat alegea unui gladiator pe blizz /w me in game. Pana atunci uite cateva tips pe care sper sa le intelegi.

Paladinii nu stackeaza intelect pentru ca asta a iesit aseara la lotto 6/49, nici pentru ca, asa cum am inteles de la tine (daca nu am inteles corect trebuie sa fii mai explicit), ar putea sa dea mai multe spell-uri inainte sa ramana OOM la 3v3 sau 5v5. Intelectu este regenul de baza al paladinului. De ce?! Daca te duci cu sagetica pe Divine Plea (wowhead link) scrie "% of your total mana"; adica aia pe care o vezi tu acolo langa HP.

Paladinii nu aleg Glyph of Salvation pentru ca primesc 20% dmg reduction timp de 10 sec (sper ca nu ma insel) cu un cooldown de 2 min. Ei nu aleg Glyph of Salvation aproape niciodata cu 20k armura si survivability-ul pe care il au (e.g.: daca mori la 3v3 e din cauza ca partenerii tai sunt incompetenti sau tu esti incompetent).

Legenda: OOM - out of mana; HP - health points; 20k - 20.000;

Disclaimer: Aceste date sunt adevarate pentru gear mediu (1000+ resilience, 24.000+ mana buffed, 27.000+ HP buffed, etc) si pot varia in functie de stilul de joc al fiecaruia.

/Missandra

L.E.: Data viitoare cand incerci sa faci un guide, roaga pe cineva sa te ajute sa nu scrii prostii (e.g.: cum ai facut cu lista de PvP BiS).

Doamne cat de praf esti. -

Mi-ai lasat numele ca sa vada lumea ca tu esti pro ca ai 2200 la 3v3. Cat de ***. Eu joc din day one aici pe server, am fost in top 5 de atatea ori, am avut multi parteneri buni, am batut mai tot ce se poate, si te-ai trezit tu, Fat-Frumos sa ma critici pe mine, ca vezi daomne, esti din Gravity, bai tata.

Hai sa-ti explic termenul de "spirit de turma".

A vazut cineva la un moment dat un paladin donor sau nu, cu umeri wrathful si tot ce se poate si imediat i-au copiat spec-u, gear-u si au tras concluzia ca asa e corect. Si acuma vin la mine sa-mi explice mie ca eu sunt praf, si ei isi cunosc clasa.

M-ai spart cu "intellect-u". Eu iti demonstrez daca vrei ca cu 18k mana, rezist mai bine decat tine cu 25-26k. Si normal ca stiam ca intellect-u da si crit, si spell power. Insa un dobitoc ca tine nu stie ca cu spell power iesi mai in avantaj si crit faci la fel de mult din gear. In curand am sa mai fac un guide PvE, si am sa-ti demonstrez in calcule de ce e mai bun Overall decat intellect stack, atat in PVP, cat si in PVE.

Ca sa nu mai vorbesc de "glyph of salvation". O prostie mai mare nu puteai sa zici.
Glyph of salvation la 2v2 e un must, si chiar si la 3v3. Comp-uri nesimtite precum RMP doboara paladinu in cateva secunde. Bineinteles, eu zeu ca tine strange tare din buci si absoarbe tot cc-u si dmg-u.

Nici nu ma mai obosesc sa-ti mai explic, mi-ai venit cu tot felu de acuzatii nefondate, se vede clar ca esti complexat.

Ma tem ca gresesti foarte tare. Nu numai ca pe Freakz NU merge resilience-ul nici pe-aproape cum ar trebui. Mai mult de atat, damage-ul la anumite clase este bug-uit mai mult sau mai putin. Totodata, ceea ce este pe Freakz 2k rating nu se compara cu Blizzard-ul 2k rating.
Deci da, e de apreciat ca ai facut, sa zicem, 2k rating pe Freakz, felicitarile mele, dar, in opinia mea, un player care a facut 2k rating pe Blizzard te poate capaci la orice ora. Atat timp cat nu a fost carat, desigur.

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 26-04-2011, 14:57:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dume cu blizz ... tot ce tine de retail nu ma intereseaza.

Nu prea inteleg unde gresesc, fii mai explicit. Nici partea cu "apreciatu".

Cat despre resilience.. ce anume nu merge?

0 0

Back to top
rhapso

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-04-2011, 16:01:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt genul care sa traga concluzii pripite, dar sunt de-acord cu faptul ca nu poti spune ca-ti stii 100% clasa daca nu ai jucat pe Blizz deloc, deoarece acolo pur si simplu merge.. totul. Pe PRVT sunt diferite bug-uri, valori gresite in diferite formule, etc.

Revenind, insa:

1. Glyph of Salvation, intr-adevar, nu prea are rost. Care-s motivele? Urmtoarele:

a. LoS as much as possible. Ai cleanse, care scoate de pe tine 1 Poison, 1 Magic, 1 Disease, facandu-ti mai usoara miscarea in arena, in conditiile in care dai de Rogue, DK, orice alta clasa cu Movement Impairing Effects. Totodata, ai si Hand of Freedom, care te ajuta iar.

b. Presupunand ca folosesti Hand of Salvation in momentul in care se da burst-ul pe tine, nu uita ca ai si Sacred Shield-ul. Optional, pentru mai mult control, ai si Hammer of Justice pentru a opri un Rogue inainte de Cold Blooded Envenom, de exemplu, permitandu-ti sa fugi ( heal, LoS, w/e ).

c. Locul acestui Glyph poate fi luat de altele mai importante, precum: Glyph of Divine Plea ( acesta reduce la fel damage-ul luat. La fel ca HoS, este un buff caruia i se poate da dispel, dar nimeresti doua puncte dintr-o lovitura: mana + reduce damage ); Glyph of Holy Light ( mai ales la 3v3 sau 5v5, acel heal minuscul poate face diferenta dintre un meci castigat si unul pierdut ); Glyph of Beacon of Light ( se intelege de la sine, dar am vazut c-ai pus optiunea ); Glyph of Flash of Light ( niciodata nu poti sa ai prea multe criticale cu spell-urile ).

d. Imunitatea! Pentru numele vacilor paroase indiene, esti Paladin, nu Priest. Ai bula care-ti confera imunitate totala. Foloseste-o cand se da Burst-ul pe tine. 98% din arenele high-rating tin mai mult de 3-4 minute, deci mai poti folosi un alt scut care foloseste Forbearance, mai tarziu ( DA, Divine Protection salveaza vieti ).

2. Freackles a nimerit-o bine. Spell Power + w/e = fail. De ce? Pentru ca primit atat Spell Power din Intellect, precum si Crit! Totodata, cu Divine Plea, daca stii sa faci LoS si sa nu iti iei dispel la el, iti redai destula mana cat sa continui mult si bine! Si e pe un nenorocit de cooldown de UN MINUT! Asta si.. le faci priest-ilor Discipline o viata muult mai grea, incercand sa-ti dea Mana Burn. Ca test, incearca tu sa dai Mana Burn unui paladin cu 18k mana si unuia cu 26k mana. Ia sa vedem, care rezista mai mult?

3. La faza cu " apreciatu' ", ma refeream, ipotetic, la un player care face 2k rating pe Freakz, indiferent de ladder. Este de apreciat ca a facut, dar nu se compara cu 2k la orice ladder pe Blizz.

4. Formula de la Resilience, pe Freakz, nu este cea corecta. Se da mult prea mult damage, sau mult prea putin pe 1k Resilience ( aceasta este valoarea generala luata in Spreadsheet-uri ). Desigur, aici intervin si bug-urile de la damage de la diferite clase. Cel mai simplu si cunoscut exemplu este Shaman-ul Elemental. Daca nu crezi, te invit sa faci un Spreadsheet, gasesti pe net site-uri, dupa care sa testezi pe Freakz. O sa vezi diferente.. mari.

Mentionez ca tot ce am scris mai sus este din propriul punct de vedere. Am dedus precedentele din diferite teste / pareri de la playeri / afirmatii de pe site-uri web ( wow.com / wowhead.com / wowwiki.com / etc )

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 26-04-2011, 17:48:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, spune-mi te rog ce rating ai facut tu pe Freakz, si care a fost team-ul (comp-ul) cu cel mai mare rating pe care l-ai intalnit in arena. Respectiv, daca joci pe blizz cat ai reusit sa faci ...

Pentru ca vad ca vii cu niste noutati in materie de glyphs. Nu prea stau sa explic, insa iti zic atat: paladinul e foarte usor de controlat si de.. (nici nu stiu cum sa-i zic) "dispelable"..

Divine Plea, Sacred Shield, Buble, Freedom, Sacrifice, toate sunt degeaba daca exista o clasa acolo care sa ti le scoata in secunda 2 (si nu exagerez). In concluzie ai ramas chel, si oricat ai fi tu de boss, n-o sa faci niciodata LOS cum trebuie vs mage-dpriest, spre exemplu.

Cat despre Divine Plea, tin sa te anunt ca mass dispel-u scoate plea oriunde ai fi tu in los. Iar daca nu e mass dispel, e blink+slow+dispel. Iar daca nu e mage e rogue, cu 10.000 de poisons-> slow->dispel eventual. Iar daca nu e asta, e insta-cyclone. Iar daca nu e asta, np, e drain mana prin perete.

Glyph of Flash of Light, pe langa faptul ca nu are ce cauta la 3v3, nu e viabil. Sunt altele mai viabile, precum -//- of Beacon / Turn Evil.

Cat despre mana vs SP, de ce sa nu le stackezi pe amandoua? Spam 12 SP + 10 INT = best. No, srsly.. BEST!

Iar la resilience, nu m-a pronunt inca desi de la 1 pana la 1400 am tot avut pe diferite clase si a fost eficient de fiecare data. Am intalnit multi tipi care se plangeau ca de la 1000 in sus "nu se mai simte". Vrajeli ..

Nu stiu, mi-ai lasat impresia ca paladinul e un OP class, un nemernic. Dar te intreb, ai jucat si alte clase sa vezi ce usor e sa controlezi un pala holy?

0 0

Back to top
rhapso

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-04-2011, 19:23:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-adevar, ideea cu 12SP + 10 INT este buna, cu toate ca, fie din obisnuinta, fie din placere, eu raman la +20 INT.

Pe Freakz am facut 2200 rating maxim. Cel mai mare rating pe care l-am intalnit la 2v2 a fost Priest Disci / Mage. Totodata, daca imi amintesc bine, a fost si ultima arena pe care am facut-o, inainte sa renunt la Holy Paladin ( foloseam 3 libram-uri cu macro de change inainte de cast si cand s-a bagat GCD la schimbare am renuntat ). Daca-mi amintesc bine, meciul a durat vreo 10-15 minute, am primit dispel, intr-adevar, la Divine Plea, dar a fost suficient cat sa-mi acopere burst-ul.

Glyph-urile.. precum am zis, tot ce am spus mai sus, e scris din propria opinie, din propriul stil de joc. Eu asa joc, si imi merge bine, de fiecare data cand joc pe Holy.

De Turn Evil, n-am zis nimic, intr-adevar, nu l-am folosit niciodata, dar, fara discutie, e bun ( nu l-am luat in seama pana acum ). Beacon-ul este must have, deci iese din discutie.

Insa venind vorba de acea clasa care tot timpul iti da dispel, conteaza foarte mult cum joci. Daca team-ul tau joaca defensiv, evident ca iti vei lua dispel-uri peste dispel-uri. Daca, insa, joci ofensiv si partenerul tau are skill si stie sa puna presiune impreuna cu tine pe ambii adevarsari ( ceea ce.. sa fim sincer, daca-ti stii clasa si stii cat de cat celelalte clase, nu e incredibil de greu ), in cele mai multe cazuri se renunta la dispel-uri frecvente din partea oponentilor.

Repet, eu mi-am spus propria opinie. Difera de la situatie la situatie, tot aranjamentul, dar si de stilul de joc. Eu jucam ofensiv.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 26-04-2011, 19:32:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra mage+dpriest
Un lucru e sigur: nu lãsa magul liber, pe el trebuie pusã presiunea.
Dacã magul este pus sã joace defensiv (Cone of Cold, Frost Nova, Blink) are ºansa mult mai mare sã rãmânã farã mana decât priestul.
Dacã laºi un mage sã facã ce vrea el în arene e de rãu. Are cel mai bun control din joc.
De burst nici nu se pune problema. La eng-game gear pala holy+orice nu are burst necesar sa pice magul/priestul (posibil ca Shadowmourne sã-þi dea un skill divin cu care sã-þi nimiceºti adversarul..)

- Retired -
0 0

Back to top
bobo123456

[Sefu Sefilor]

(since 08-07-2012 07:33)

Post Posted: 17-05-2011, 12:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cica ce cauti3.5k bonus healing si 1k resilience . De bonus healing mai zic 3.5 pentru cei ce joaca la sp dar 1k resil? - la sp rgue un md la bula si sa terminat eu personal joc cu 1.2
0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 17-05-2011, 18:38:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa ai 1.2k resil inseamna sa nu ai crit, sa nu ai haste, sa nu ai SP, si in mare parte, pala holy inseamna healuri puternice, sa crit-uiasca si cat mai rapide.

Pe de alta parte, resilience depinde in functie de bracket. La 2v2, in mod normal te descurci cu ~900 resil. Dar fiindca exista anticlass si donori (obositi sau nu), iti trebuie 1000-1100. La 3v3 te descurci cu ~1000 si PvE gear. Daca joci double healer, 800-900 resil e suficient.

Iar cu referire la spriest+rogue... daca te bate X si Y vezi ca mai e si vina partenerului dar si vina ta. Majoritatea dau vina pe resilience gen.. "frate, nu merge resilu" sau "am prea putin resil, hai sa mai bag.".

0 0

Back to top
bobo123456

[Sefu Sefilor]

(since 08-07-2012 07:33)

Post Posted: 18-05-2011, 14:26:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

n-am crit n-am sp? poi parca aveam 27% crit 3.5 sp si 1.2k resil:))

Last edited by bobo123456 on 20-05-2011, 15:01:50; edited 1 time in total
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 18-05-2011, 18:07:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bobo123456 wrote:
n-am crit n-am sp? poi parca aveam 37% crit 3.5 sp si 1.2k resil:))

Acest ghid nu este adresat în mod special persoanelor care au BiS ºi care teoretic ar trebui sã-ºi ºtie clasa. Persoanele începatoare au alte staturi de atins, unul mai important ca altul. Ideal ar fi ca fiecare sã se adapteze în funcþie de stilul de joc, dar cum asta nu este posibil s-au inventat tutorialele.

- Retired -
0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 18-05-2011, 19:54:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bobo123456 wrote:
n-am crit n-am sp? poi parca aveam 37% crit 3.5 sp si 1.2k resil:))

Eu cred ca ai citit in alt topic si ai raspuns aici.

Eu am zis ca PvE items sunt net superioare celor PvP. Orice stats ai aveai tu, eu am mai mult. Simplu..

Ca sa-ti dau un exemplu:

VS.

= + 20 SP, +97 HASTE, +2% CRIT, +1 SOCKET.

Era sa uit..

37% crit ? Nici in full BIS nu treci de 33%. Bineinteles, excludem crit-ul din talente. Asa ca ..las-o balta ca oricine minte, dar nu asa.. -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 30-11-2024, 08:41:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x