Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
cerere unmute Bloodelves
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Blasphemy
[Creep]
Status: Offline
(since 25-03-2018 17:42)
,
Topics: 184
Votes
: 31
Posted: 17-06-2011, 22:21:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
BAI FRATE
e fake asa ceva eu nu am vb cu asta de luni de zile, cand am vb eu ctine pe data de 16? bai oameni buni e fake! eu nici nu am byntrol in spate pe data de 14 , eu pot sowrd de 3 saptamani , E FAKE ASA CEVA< nu L-AM INJURAT e facatura pe fata, eu acum 2 zile nu am vb cu asta , eu nu am vb cu asta de luni bune, de cand eu i-am facut print lui ca m-a in jurat, ceva e in neregula este imposibil acum 3 zile, cand eu nu am injurat pe nimeni
GM uite-te mai atent, nu am cum sa fiu eu!!!! ma jur pe viata mea eu cu asta nu am vb de cand am avut o altercatie acum cateva luni e postat cu data de 16 , deci sa se ia masuri , ma jur pe viata mea ca eu nu l-am injurat pe asta , uite-te ca NU MERGE sa scrii , ma-ta pe /say ca apare *** este FAKE PE FATA< daca scrii ma-ta pe say se cenzureaza si lui ii apare pe say ! E FAKe, nenorictule de ocupi cu FAKE-uri ?!
SPECIFIC: EU NU AM VORBIT CU ASTA ACUM 2-3 ZILE , pe data de 16 , eu nu am vb cu asta de luni intregi! e marsavie pe fata! , nu stiu cum a reusit, eu nici nu am byntrolul , pe data de 16 , eu am renuntat la byntrol de 3 saptamani!!!! este inadmisibil!
SI INCA CEVA, ACU M-AM UITAT EU NU FOLOSESC UMERII RELENTESS EU AM UMERI , PVE, ORI IMAGINEA E DE FOARTE MULT TIMP , SI PT CA I-AM FACUT POST ACUM 3 ZILE DE MUTE CA IL INJURA PE ALTU , INTAMPLATOR VAZAND, S-A GANDIT SA PUNA POZA DE ACU 4 LUNI CU DATA DE IERI, ASTA E SINGURA, EXPLICATIE, DAR NU TIN MINTE SA-L FI INJURAT EU PE ASTA VREODATA, E CLAR E BLAT DEOARECE I-AM FACUT POST ANTERIOR SI A FACUT CEVA, SATANIC! SA IAU EU MUTE.
0
0
Back to top
Nexusone
[Mentally Stable]
(since 02-09-2014 10:46)
,
Topics: 9
Votes
: 4
Posted: 17-06-2011, 22:41:11
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Omule invata sa postezi ! si printurile sunt destul de clare ,eu am vb cu tine in durotar acum cateva zile si aveai bryntroll . daca mai negi o sa aduc si eu printuri atat iti zic.
0
0
Back to top
XanTo
[XanTo face LEGEA]
(since 16-04-2012 20:18)
,
Topics: 6
Votes
: 3
Posted: 17-06-2011, 23:00:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
* Fake a? Inca un screenshot in care ma jigneai pe /w
http://img.egaming.ro/image-ADE1_4DFBBE6D.jpg
....
* Asta sa dovedesc cat de "
TARAN
" esti, eu nu iti fac post ca'mi zici cuvinte jignitoare la adresa familiei mele, dar tu'mi faci mie post pentru o injuratura care nici macar nu ti-se adreseaza tie in mod special. GM care raspunde la aceasta cerere de
'Un Mute'
sa-se uite si la screenshot de mai sus poate iti da
'Un Mute'
pe o perioada nedeterminata!.
* Edit:
http://img.egaming.ro/image-52E8_4DFBDBDC.jpg
+1 Sa vad ce parere are GM de
ss
astea, daca nu le postez la cerere MUTE. din nou!
0
0
Back to top
Blasphemy
[Creep]
(since 25-03-2018 17:42)
,
Topics: 184
Votes
: 31
Posted: 18-06-2011, 03:11:27
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
NU POT SA CRED, DE UNDE LE SCOATE !!!! NICI NUMAI COMENTEZ NIMIC, E FAKE PE FATA, CINE FACE SS-URILE ASTEA, E EXTRAORDINAR DE BUN, EU DE-ABIA MI-A TRECUT UN MITE DE O SAPTAMANA SI TU ZICI CA TE-AM INJURAT ACUM 3-4 ZILE, NEXUS ALA CARE HABAR NU AM CINE E IN POVESTEA ASTA, CA AVEAM BYNTROL, EU VA INTELEG CA MA URATI , DAR SE PARE CA NU AVETI VIATA, POSTEAZA FRATE 200 DE SS-URI, FACUTE DE TINE, NICI NU MA MAI COMPLIC , MI S-A LUAT DE NO-LIFERS CA VOI, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, SA SE IA MASURILE CARE VOR, DEJA AM RAMAS SOCAT, DE PRINTURILE ASTEA CARE NU MI LE RECUNOSC , TOATE LA FEL , CU INTELES: SA MOARA MA-TA, MACAR DE PUNEAI SI TU O ALTA JIGNIRE LA ALT SS, DE FAPT NICI NU STIU DE CE MA MAI STRESEZ, I`M OUT OF THIS CRAP!
DIN PARTEA MEA GM , A FOST EROARE CA AM DESCHIS TOPICUL ASTA.. TREBUIA SA RAMAN CU MUTE-LE ASTA LUAT, CU FAKE-URI SS, POTI SA-L INCHIZI , SA-L STERGI , SA-I FACI CE VREI , NU LUA NIMIC IN CONSIDERARE DIN CE AM ZIS, SE VEDE CLAR PE FATA, INDIVIZII ASTIA DOI AU CEVA CU MINE, POSTEAZA XANTO , LA CERERI , VEZI POATE GASESTI CU MINE SI PRIN STORMWIND CAND TI-AM ZIS CEVA, IA TOATE MAPELE DIN WOW , PE UNDE AM FOST, SI TE-AM INJURAT, OMG NU POT SA CRED CA EXISTA ASA CEVA SI ASEMENEA OAMENI... OVER AND OUT!
si nexus tu cine esti , frate? peste tot unde posteaza , tovarasul asta esti si tu...scopul tau este de? latrau? de caine de preerie? ca nu-ti inteleg rolul? imi place de voi doi , zmeilor, tare as vrea sa vad daca fata-n fata , ati mai avea tupeul asta si nesimtirea asta de care da-ti dovada, in fine, nici nu ma mai intereseaza..
0
0
Back to top
-STORMLORD-
[Creep]
(since 25-10-2013 01:12)
,
Topics: 77
Votes
: 8
Posted: 18-06-2011, 05:13:51