User
Pass
2FA

Reclamatie!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message939
Andrea

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-07-2011 08:07)

Votes: 2

Post Posted: 25-06-2011, 20:27:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickul tau: AndrEEA
Nickul adminului pe care il reclami: Jinno sau ceva de genul,oricum era cu J
Harta | Data | Ora: de_aztec | 25.06.2011 | 9:20-9:23
Motivul | Regula pe care a incalcat-o: Mi-a dat ban si nu stiu de ce!!! mi s-au facut de zeci de ori poze si se uitau pe mine!
Nu am avut nimic si nici nu am!
Dovada | Screenshot | Consola : Mi-a dat super_ss deci nu am nici o dovada doar playerii care erau pe server!
Erau dintre admini Green Hunter, C.I.P , adriana si jinno ala sau nu stiu cum..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pandora-Junior

[Mentally Stable]

(since 08-07-2012 17:11)

Votes: 3

Post Posted: 25-06-2011, 20:36:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fost verificata si de catre mine.. a mai fost verificata si de GABONZ din cate stiu.. eu zic ca i se poate scoate banu..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
G@BOnZ

[Mentally Stable]

(since 25-06-2012 13:43)

Votes: 7

Post Posted: 25-06-2011, 22:59:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si de la mn are nenumarate poze si e ok . Doar ca simt eu un miros de leis . Ramane de vazut -
0 0

Back to top
Andrea

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-06-2011, 23:15:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog facetimi demo-uri peste demo-uri si poze peste poze sa vedeti ca nu am absolut niciun cod!!
De ce credeti ca, daca sunt fata nu pot juca bine? sau ce?
Daca sunt unii ca Aghiuta sau ca altii pe server care nu stiu sa tina arma in mana asta nu inseamna ca am eu cod!
Cei mai buni de pe server si-au dat seama ca nu am nimic!
De exemplu Low!

0 0

Back to top
Exquisit

[OWNING THE SERVER]

(since 14-11-2011 09:37)

Votes: 4

Post Posted: 25-06-2011, 23:23:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pandora-Junior wrote:
A fost verificata si de catre mine.. a mai fost verificata si de GABONZ din cate stiu.. eu zic ca i se poate scoate banu..

vreti desen tehnic sa explic ce inseamna ANTI SS?

va inteleg este fata (cred) va da atentie aveti o afinitate pentru ea dar sa luam lucrurile asa cum sunt, am verificat playerul asta pe parcursul a 2 harti, daca am zis ca are wall nu o fac doar sa ma aflu in treaba.

AndrEEA wrote:

Nickul tau: AndrEEA
Nickul adminului pe care il reclami: Jinno sau ceva de genul,oricum era cu J
Harta | Data | Ora: de_aztec | 25.06.2011 | 9:20-9:23
Motivul | Regula pe care a incalcat-o: Mi-a dat ban si nu stiu de ce!!! mi s-au facut de zeci de ori poze si se uitau pe mine!
Nu am avut nimic si nici nu am!
Dovada | Screenshot | Consola : Mi-a dat super_ss deci nu am nici o dovada doar playerii care erau pe server!
Erau dintre admini Green Hunter, C.I.P , adriana si jinno ala sau nu stiu cum..

Puteai sa faci un print screen la consola si / sau sa copiezi ce s'a scris in consola ta inclusiv NICKUL (JinX) cu care jucam si adminul care ti'a dat ban.

Iar daca nu stiai comanda aceea superss face poze FOARTE MULTE POZE, in concluzie dovada este in pc-ul tau peste 200 si ceva de poze.

Dar tinand cont de ce am spus mai sus nu dau nici 2 bani pe pozele de la tine, sper ca m'am facut inteles.

Andrea wrote:
Va rog facetimi demo-uri peste demo-uri si poze peste poze sa vedeti ca nu am absolut niciun cod!!
De ce credeti ca, daca sunt fata nu pot juca bine? sau ce?
Daca sunt unii ca Aghiuta sau ca altii pe server care nu stiu sa tina arma in mana asta nu inseamna ca am eu cod!
Cei mai buni de pe server si-au dat seama ca nu am nimic!
De exemplu Low!

Cei mai buni de pe server au facut poze si ti'au dat voie sa joci in continuare dat fiind faptul ca pozele respective au fost ok,
am mai spus de 2 ori, o sa mai repet o data folosesti antiSS daca nu stii ce inseamna sau te faci ca nu stii ce inseamna use GOOGLE.

0 0

Back to top
Andrea

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-06-2011, 23:27:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bv mai Exquisit! FELICITARI inca o data!
Daca vrei pozele ti le dau pe absolut toate!...chiar daca zici ca nu ai ce face cu ele.
Dar vreu un demo daca tot mai urmarit 2 harti!
Vreau sa vad si eu macar o singura faza unde crezi tu ca eu am wall!

0 0

Back to top
Exquisit

[OWNING THE SERVER]

Post Posted: 25-06-2011, 23:33:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andrea wrote:
Bv mai Exquisit! FELICITARI inca o data!
Daca vrei pozele ti le dau pe absolut toate!...chiar daca zici ca nu ai ce face cu ele.
Vreau sa vad si eu macar o singura faza unde crezi tu ca eu am wall!

de exemplu capul care l'am primit de la tine prin 2 pereti cu awp ul pe aztec, erai la pod la ct mi'ai dat hs prin perete si stancile patrate eu fiind la intrarea de la pod chiar pe scari tineam poarta cu ak, nickul cu care jucam cand mi'ai dat hs respectiv era Amael,
in plus incearca atunci cand folosesti wall macar sa nu mai urmaresti playeri cu tinta prin pereti - asta ca pont, demo eu nu fac pentru ca wallul nu se vede in demo daca nu stiai, iar pana acum in 11 anii de cand ma joc cs nu m'am inselat niciodata in privinta unui player ca fiind codat, concluzia este ca degeaba agiti spiritele si ceri demo si / sau poze.

Andrea wrote:

si eu vreau sa calatoresc pe Marte, cateva miliarde de Euro in cont sa am o insula personala si multe altele, dar nu putem avea intodeauna ceea ce vrem sau visam asa ca eu iti urez o noapte si un sfarsit de week-end cat mai superb.

0 0

Back to top
Andrea

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-06-2011, 02:15:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine mai....daca tu iti tii orgoliul in frau nu am ce sa fac....ce pot spune este doar sa astept raspunsul lui Refresh!
0 0

Back to top
Exquisit

[OWNING THE SERVER]

Post Posted: 26-06-2011, 04:48:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andrea wrote:
Bine mai....daca tu iti tii orgoliul in frau nu am ce sa fac....ce pot spune este doar sa astept raspunsul lui Refresh!

sa imi tin orgoliul in frau? - ce vrei sa insinuezi ca sunt un cal? un animal care trbuie strunit de cineva"? ca nu am nici macar atata independenta sau inteligenta incat trebuie ca cineva sa fiu verificat si / sau dresat?,
te rog frumos sa iti revizuiesti un pic exprimarea pentru ca nu vreau sa fac lucruri ce nu imi stau in caracter.

Iti doresc o dimineata cat mai placuta si o duminica de neuitat.

0 0

Back to top
AloNE

[Mentally Stable]

(since 04-02-2017 21:23)

Votes: 13

Post Posted: 27-06-2011, 17:34:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

offtopic : - nu pot sa ma abtin , gabi ai raspuns la tot - doar stii ca la batranete exista riscul de a suferi un infarct de la atat "stres" -) pup

andrea cu parere de rau daca esti fata sau vreun wannabegirlpants etc etc ... daca ai fii atat de contrariat/a ai incerca cel putin o parte din acele poze din superss sa le poztezi si apoi ai merita a o bomboana pt tentativa de ati curata sa zic asa numele
numai fi nervos/nervoasa ca nu rezolvi nimic - momentatn pana la acele dovezi pe care le vei posta tu din superss , numai acept nici un comentariu ramai cu ban -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by fRefresh, 27 June 2011 22:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 25-04-2025, 20:50:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password