User
Pass
2FA

CATACLYSM ! CAND / WHEN ?
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 80, 81, 82  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements
Show only staff posts
Author Message311037
Buzzkerlol

[Thé Blöödthirstý]

Status: Offline
(since 03-01-2013 13:56)

Votes: 4

Post Posted: 09-07-2011, 23:58:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aristotel wrote:
Doamne parca zici ca va ia painea de la gura daca nu mai aveti WOTLk ca imi vine sa ma fac in el de WOTLK parca zici ca este bagat de acum 3 luni si OFF nu am apucat sa jucam pe el Infine.Foarte bine este 2 servare WOTLK si CATA pe cata cine vrea o ia de la 0 frumos si pe WOTLK vor ramne charele acolo pana va fi primu cutremur in roamnia si nu va mai fi servaru si aia este.Si frustrati astia cu WOWWWWWWWWWWWWWW daca baga cata pleaca tot srv daca sterge charele pleaca tot srv.Pisi pe ele de chare ca nu iti dau de mancare sau mai stiu ce sunt niste chare care tu personal ai vrut sa iti pierzi timpu in el si eu unu personal si Guilda mea jucam sub forma de echipa de TS de distractie de echipa care asta ti=o fprmezi in cativa ani de zile ,,,,Nu joc wow vai nu am luat un item sa imi tai o vena.
Infine doamne ajuta sa bage mai repede CATA ala.Si mi se pare c-am penal in 2 ani de WOTLK sa nu ti se ia de el dar logic daca suntei in guilde dalea da va chinuiti la al 2-lea boss din ICC si la arene dabea in cateva lunide zile ati trecut si voi de 1800 rating logic inca este placut sa il joci.

Acum respira .
Nu ne pasa cum ai jucat/joci tu , mai e destul pana la cataclysm , chill .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
hezuul

[Mentally Stable]

(since 19-06-2012 21:04)

Votes: 10

Post Posted: 10-07-2011, 00:01:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker doar 1 lucru:
daca am vrea sa jucam pe cataclism nu crezi ca ne-am duce pe alt server?
majoritatea joaca pe acesta pentru ca e 3.3.5

0 0

Back to top
cypyy
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 10-07-2011, 00:03:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hezuul wrote:
Shocker doar 1 lucru:

sigur
alte servere sunt prea jalnice ca sa merite efortul
te`ai gandit la asta?

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
helias

[Meh...]

(since 15-04-2013 12:57)

Votes: 5

Post Posted: 10-07-2011, 00:11:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doamne, unii vb k si cum ar fi reguli stricte de jucat wow...intr-un final nu-l jucati doar pt distractie si de a experimenta ce va place: pve ,pvp, etc.? Fiecare are preferinte dar asta nu inseamna k trebe sa-i convingeti pe altii k se inseala de ale lor.
Diversity is good!

0 0

Back to top
khaos

[Mentally Stable]

(since 05-05-2019 15:30)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2011, 00:17:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se pare cam pripita decizia. Pai vorbim de cataclysm cand inca nici nu e icc scriptat calumea?
0 0

Back to top
-Dunno-
[Banned user]

Banned

(since 17-10-2011 08:59)

Votes: 14

Post Posted: 10-07-2011, 00:22:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chixovici wrote:
16 pagini de forum!!! -

- da, ar fi o idee ca în final sã fie 2 realmuri separate: wotlk și cata. cine nu vrea sã joace pe unul îl are pe celãlalt, și e ok.
- da, ar fi bine sã rãmânã vechile chare wotlk pe realmul lor.
- da, ar fi foarte bine sã se înceapã realmul cata de la 0.

nu cred cã shockerului îi arde de un cata stil ”85 instant și apoi o ardeți grațios prin arene”, asta da, e super de super idiot joc.

în cata existã un întreg nou continent de explorat, încã vre-o 4-5 facțiuni cu care sã faci reputație, mai mult de jumãtate din vechile questuri au fost rescrise, o parte au fost șterse, și au fost înlocuite cu altele noi (chiar dacã se petrec tot în vechile zone, nu în cele noi), plus cã mai existã 2 rase, câte una de fiecare facțiune, cu propria zonã și start-questuri, o meserie principalã nouã, și TOATE vechile meserii au parte de rețete noi...

cui privește wow ca joc PvE, o sã aibã destule de fãcut.
și nici celor cãrora le arde de PvP dimineața la prânz și seara n-or sã aibã ocazia sã șomeze, dimpotrivã...

cât privește versiunea inițialã... blizzard a cam schimbat repejor versiunea 4.0.6, pentru cã avea niscai buguri pe care nu le puteau rezolva nici ei...
poate 4.1.x, sau direct 4.2.x... asta dacã 4.2. nu are prea multe de bibilit pe neve.

0 0

Back to top
pyrelannia

[Twilight]

(since 04-01-2016 15:40)

Votes: 34

Post Posted: 10-07-2011, 00:22:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 khaos pai ink nici nu este icc scriptat cum trb si vreti cata?
pai scripturile de pe cata sunt mult mai greu de facut etc...no sa mearga prea bn nmk pentru k nau aparut fixuri pt toate spelurile etc la trinity acuma decizia lu shocker dar eu spun sa faca un realm cata si sa ramana si asta de wotlk cum e acuma si sa avem charele de pe wotlk si pe cata cu aceleasi iteme...sa putem juca pe amun2 de ex navem ce face pe wotlk jukam pe cata sau invers...

Maxim o semnatura si un userbar
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bombardieru20

[Mentally Stable]

(since 25-08-2011 06:04)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2011, 00:23:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I will wait for cata probably ma reapuc de wow - asa
0 0

Back to top
OnY

[Boss Subzero]

(since 03-11-2015 16:29)

Votes: 5

Post Posted: 10-07-2011, 00:39:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot lk e frumos,eu zic sa faca cu vot cine voteaza pentru lk/cata

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 10-07-2011, 00:41:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa era si la inceputul WotLK si usor usor am ajuns unde suntem.
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 246

Post Posted: 10-07-2011, 00:41:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pyrelannia wrote:
+1 khaos pai ink nici nu este icc scriptat cum trb si vreti cata?
pai scripturile de pe cata sunt mult mai greu de facut etc...no sa mearga prea bn nmk pentru k nau aparut fixuri pt toate spelurile etc la trinity acuma decizia lu shocker dar eu spun sa faca un realm cata si sa ramana si asta de wotlk cum e acuma si sa avem charele de pe wotlk si pe cata cu aceleasi iteme...sa putem juca pe amun2 de ex navem ce face pe wotlk jukam pe cata sau invers...

Dupa cum ati observat avem LK-ul scriptat cel mai bine dintre toate Privateurile. Chiar credeti ca ar fi asa mare chestie sa scriptam tot ICC-ul? Ideea este ca degeaba depunem munca sa il reparam dupa care sa ne mutam pe Cata. Multa lume e sictirita de Wotlk deja... eu personal am jucat de pe 3.1.3 in toate patchurile + hardcore raiding pe blizz. Nu mai am niciun chef sa intru in wow da pai in ICC(si nu cred ca gresesc cand spun ca 90% din playeri se afla in aceasi situatie@plictisiti de contentul actual).

Nu va faceti voi grija ca vor pleca playeri de pe server. Pana la urma toti aici vin.
Tot ce va cerem este sa raportati toti ce gasiti(Bugs/Exploits) pe Test realm. Asta bineinteles... daca vreti un gameplay cat mai placut.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
speedballz

[Hero in training]

(since 03-03-2014 01:15)

Votes: 7

Post Posted: 10-07-2011, 00:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hezuul wrote:
Shocker doar 1 lucru:

De fapt joc aici pt ca aici mi-am facut prieteni nu pt ca e wotlk,eu unu sustin trecerea la cataclysm si voi face tot ce imi sta in putere sa ajut la dezvoltarea unui server pe care sa joci cu placere

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 10-07-2011, 00:48:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thumbs up for Cataclysm!
0 0

Back to top
Wickedone

[Mentally Stable]

(since 05-08-2017 09:49)

Votes: 4

Post Posted: 10-07-2011, 00:50:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multa lume s-a lasat de wow ca e prea mare plictiseala si eu joc de pe primul patch de wotlk 3.0.9 si situatia nu a fost chiar asa de grava, ma refer la buguri si crashuri, asta cand a fost facut update de la 2.4.3 la 3.0.9.
Lumea o sa fie nemultumita ca itemele de pe contentul asta = 0 pe cata, dar asa e si pe blizz. Nu se sta 10 ani pe acelasi content, live with it.

Kings Army - Horde PvP Guild

0 0

Back to top
-Dunno-
[Banned user]

Banned

(since 17-10-2011 08:59)

Votes: 14

Post Posted: 10-07-2011, 00:51:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arkinezul wrote:
Sanchy wrote:
koste wrote:
presimt ca o sa creasca numarul de playeri odata cu cataclysmul

Presimti asa de prost da prost rau:))
Odata cu Cataclismu bineinteles scade si populatia pe server:D-
Cataclysm suck's
WOTLK e baza b-)!!!!!!!!!!!!

/agree total.. Cataclysm este facut pt persoane care au dizabilitati si nu mai necesita gandire pt a juca .. etc o sa ii propun la varul meu de 5 ani sa se apuce de pvp pe cataclysm, daca nu face rank 1 pe ori cat

ESTI PENIIIIIBIL OMULE ! -
cand te vad ca te zbati aici sa dai zeci de reply-uri eu ma sparg de ras pe seama ta
macar mai taci naibi din gura ca nu rezolvi nimic daca vorbesti ca spartu'

Se baga Cataclysm, bine.. nu avem nevoie de parerea ta fara importanta.
Taci si inghiti, sau daca nu iti cauti alt server cu WOTLK.
Oricum vor fi 2 realmuri, nu inteleg de ce faci atata caz.

iti garantez eu ca nu renunta shocker la munca lui de 1 an jumate sau cat are serverul.
bafta multa, si sper sa te acomodezi cu ideea

eu personal m-am saturat de WOTLK pentru ca nu mai am ce face in el. m-am plictisit si gata. sau tie ti-ar placea sa joci acelasi joc timp de 10 ani fara nicio schimbare?
asa ati spus despre fiecare expansion, inclusiv de TBC.. s-au auzit discutii
mereu au existat hateri, si mereu vor exista.

o sa va placa si cataclysm. cu toate ca la inceput o sa fie foarte bugged, sa avem noroc sa fie jucabile clasele in arene macar.

cum a spus si cineva mai devreme, poate ai jucat Cata pe un server 90% bugged si de aia ti-ai format o impresie proasta in privinta jocului, sau poate doar vorbesti ca sa te afli in treaba ca l-ai vazut pe X-ulescu ca a zis ca, Cata e naspa.

Eu personal am jucat cata pe un server private (nu dau nume, tot ce spun este ca era super buged) si chiar mi-a placut, tinand cont ca blizzard a venit cu ceva nou.

Incet incet se vor repara bugurile si toti va veti dori sa jucati pe cataclysm, fiindca asta e firea omeneasca; de multe ori te mai plictisesti.
wow nu este un joc usor, e chiar cel mai complex joc existent pe piata.
@arkinezul:
tu crezi ca gearul bate skillul?
pt ca tu bateai apropo ca nu iti place ca toti isi vor lua iteme foarte usor, stai linistit ca exista si varianta ELITE.

daca te-ai (v-ati) obosit sa cititi tot ce am scris ok.
cum am spus mai sus: mereu vor exista hateri.
pariez ca 78% dintre cei care comenteaza nici nu au jucat pe cataclysm dar isi dau si eu cu parerea ca oricare altul...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 06 August 2011 01:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 80, 81, 82  Next    

The time now is 30-11-2024, 05:54:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x