User
Pass
2FA

WTF

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1141
Melkor
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 22-05-2013 11:36)

Votes: 2

Post Posted: 12-07-2011, 01:40:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca exagerez in ceea ce vreaus a cer da incerc ... Imi poate da cineva macar 2 motive pt care ninjatul nu este pedepsit?! Macar sa i se ieie itemele vinovatului, daca tot ne-am pierdut timpul sa facem raidu si nu ne-am ales cu nimik. E ca si cum furtul sau datul in cap e legal! Nu inteleg de ce naiba daca il faci pe unu prost iti iei mute sau chiar ban si pt ninja nimik! DACA DATI RASP VA ROG FARA SARCASM doar ca sa va bagati in seama ca musca in curul calului! deci daca vrei sa faci pe smecherul atunci marsh si canta la alta masa ! - P.S. raspunsul ''Pt ca asa!'' sau alt rasp incert nu se accepta! cHIAR NU IA NIMENI IN SEAMA TOPICUL ASTA : http://forum.wow-freakz.com/Ninja-t49722.html ? 64% au zis da si totusi nu se aplica nimik din ce a zis acolo!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 12-07-2011, 01:52:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum sã-þi explic sã înþelegi.

NIMENI NU VÃ IA CU FORÞA ÎN RAIDURI. Voi mergeþi de bunã voie.
E ca ºi cum ai merge cu un necunoscut de pe stradã, dar care "te rãpeºte". Apoi poliþia dã vina pe el, cã te-a rãpit, dar de fapt tu ai fost naiv ºi ai plecat cu el.

Cu alte cuvinte: Cautã-þi o guildã.

- Retired -
0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 12-07-2011, 02:10:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gandeste-te bine la ce inseamna termenul de "Master looter".

0 0

Back to top
Melkor
[Banned user]

Banned

(since 22-05-2013 11:36)

Votes: 2

Post Posted: 12-07-2011, 02:26:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OK da daca i s-ar lua itemele ninjate numarul cazurilor vor scadea ... inteleg in lumea real da totusi e virtual si se poate afla ce a luat mai ales daca ai dovezi cum ca vinovatul a ninjat.... data ora bla bla bla ... chiar si pe armory scrie ce a laut si cand, nu e asa greu... faza cu guilda e fumata ! am schimbat 6 guilde pana acu.. in unele din ele playeri is numai cu gs in cap chiar daca tu iti cunosti clasa si iti faci datoria bine , in altele playeri is muci si nici nu stiu ce inseamna AOE ... in fine ideea e ca trebuie facut ceva cu ninjatu asta ...plm e nesimtire frate, sa nu faci nimik cu dovezi in fata ... nu cred ca e o treaba asa complicata sa iei un item de la un player si eventual sa ii dai mute sau ceva..... sau macar mute pe o perioada mare de timp ! LEGEA PE AICI E CEVA DE GENU '' Daca iti intru in casa si iti dau in cap dupa care te jefuiesc...etc!''(ninjatul) nu se pedepseste DAR ''daca am sa calc pe iarba din parc!'' then *** that sunt pedepsit!(injuratul). uite dezechilibru in astea doua cat de grav e unu (in care 25 sau chiar 10 playeri isi pierd timpul doar ca sa isi ieie teapa! Nu mai pun la socoteala nervii cu care iesi din toata situatia asta si iti vine sa iti bag pl in tot ) si cat de grav e celalalt in care (unu il face prost pe altu si vai doamne l-a umilit... grow up fetitelor ... repede se mai simt jigniti). Singura pedeapsa care isis are rostu la momentul actual e pt hack!

Posturi unite automat, 12-07-2011, 03:26:10

Alexander0810 tata ! iti spun fara suparare ca esti penibil de *** cu raspunsurile tale ! nu esti nici fun nici interesant, stai cu poneii tai si te joaca ... ok ? esti o umilinta pt partea masculina ! am scris mai sus cu sarcasmu ia si invata sa citesti! te rog cand mai vezi un post facut de mine sa nu mai dai click ! imi vine sa vomit ! iti fac un cadou cu o pijama HELLO KITTY daca nu mai rasp! ok Mr. Inaplt! buuun asa.... Aaaa si incaceva
Gandeste-te bine la ce inseamna termenul de ''***''! Ca tot te caracterizeaza!

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 12-07-2011, 02:42:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Revii cand inveti sa vorbesti civilizat. Pana atunci, join a decent guild.
0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 12-07-2011, 04:03:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand mergi in raid si este sistemul MASTER looter esti de acord cu regula acestui loot sistem si anume ca cel cu master looter face ce vrea cu lootul. Deci nu ai de ce sa te plangi cand tu ai fost de acord cu asta intrand in acel raid cu acest loot system.

Iti accept parerea si te las sa crezi ce vrei, e dreptul tau, doar lasa-ma sa imi placa ce vreau si nu ma insulta. Nu ma consider *** si nu am nevoie sa mi se spuna cum sa traiesc si ce sa imi placa.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 12 July 2011 00:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 23-02-2025, 15:39:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password