User
Pass
2FA

CATACLYSM ! CAND / WHEN ?
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 80, 81, 82  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements
Show only staff posts
Author Message311082
Killswitch

[Twilight Shamanizar]

Status: Offline
(since 08-05-2012 20:01)

Votes: 2

Post Posted: 13-07-2011, 20:59:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tud wrote:
va plangeti ca dupa 2 ani de jucat wotlk v-ati plictisit de el ganditi-va ca dupa 2 ani de cataclysm o sa va plictisiti si de asta si atunci ce faceti? Parerea mea ii ca atat timp cat mai is playeri dispusi sa joace pe wotlk ar trebui sa se pastreze un realm de wotlk. Si si dak baga cataclysmu o sa aiba neajunsurile lui deoarece o sa aiba multe buguri. Oricul felicitari celui care a creat servarul asta de wow.

blizzard are de gand sa scoata in fiecare an cate un expansion...

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/546/***.png/]

Last edited by Killswitch on 13-07-2011, 21:15:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mariix

[Creep]

(since 15-03-2021 13:13)

Votes: 14

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-07-2011, 21:06:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai sunt 2 expansiuni dupa cata

.... [url=https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/draenor/lothrohan[/url]
0 0

Back to top
vali97

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 23:36)

Votes: 5

Post Posted: 13-07-2011, 21:07:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Killswitch wrote:
tud wrote:
va plangeti ca dupa 2 ani de jucat wotlk v-ati plictisit de el ganditi-va ca dupa 2 ani de cataclysm o sa va plictisiti si de asta si atunci ce faceti? Parerea mea ii ca atat timp cat mai is playeri dispusi sa joace pe wotlk ar trebui sa se pastreze un realm de wotlk. Si si dak baga cataclysmu o sa aiba neajunsurile lui deoarece o sa aiba multe buguri. Oricul felicitari celui care a creat servarul asta de wow.

blizzard are de gand sa scoate in fiecare an cate un expansion...

Bine spus dar nu este un timp stabilit. Wotlk a fost pus pe blizz acum 2- 2 ani jumate. Deci killswitch are dreptate. Sper sa nu iau warm pt raspunsu asta -

Last edited by vali97 on 13-07-2011, 21:07:51; edited 1 time in total
0 0

Back to top
mariix

[Creep]

(since 15-03-2021 13:13)

Votes: 14

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-07-2011, 21:07:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kule wrote:
Sunt multi care au fps mic pe lk,ma intreb ce o sa faca pe cata. -

si eu am fps mic pe wotlk dar pe cata drept sati spun imi mere mult mai bn la rezolutie maxima

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 13-07-2011, 22:06:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E ceva normal sa scoata updateuri si expansionuri pe banda rulanta, altfel playerii s-ar plictisi de acelasi content si ar pleca in cele din urma pe funservere.

Indiferent daca zvonurile cum ca blizzard urmeaza sa lanseze un alt mmorpg, WoWul va primi in continuare updateuri si patchuri deoarece este principala sursa de venit.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Deadlybugaddictbrew

[Bug Happens INC.]

(since 22-06-2015 11:22)

Votes: 20

Post Posted: 13-07-2011, 23:06:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La cati oameni sunt pe Evo daca se face Cata 75% o sa plece ... 20 playeri ON FTW.
CRED ca un realm cata si unul wotlk ar face treaba.

0 0

Back to top
Killswitch

[Twilight Shamanizar]

(since 08-05-2012 20:01)

Post Posted: 13-07-2011, 23:19:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deadlybugaddictbrew wrote:
La cati oameni sunt pe Evo daca se face Cata 75% o sa plece ... 20 playeri ON FTW.
CRED ca un realm cata si unul wotlk ar face treaba.

cine crezi tu ca are chef sa se ocupe si de cataclysm si de wotlk...si stai linistit...toti spun asta deoarece cred ca o sa fie plin de buguri...dar a spus shokeru ca intai o sa fie un realm in care se va testa expansionu...dupa care se repara pana va fi cat de cat playable si in final vor avea si playeri acces la el

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/546/***.png/]
0 0

Back to top
vali97

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 23:36)

Votes: 5

Post Posted: 13-07-2011, 23:33:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prima data va fi test realm si vor avea acces doar GM-ii pentru a rezolva chestiile de baza (start zones, quests de inceput, sa imi zica ce talente/spells nu merg sa rezolv cat mai multe)
  2. Apoi vor avea acces si playerii, mai urmeaza o serie de fixuri sa fie cat de cat playable
  3. Iar in final se va sterge test realm-ul si vom face update la ambele realm-uri actuale (GENESIS si EVOLUTION) la Cataclysm

Citeste aici si gandeste-te sa stergi postu

0 0

Back to top
omgQQpeople

[Mentally Stable]

(since 27-09-2011 19:47)

Post Posted: 14-07-2011, 01:47:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wtf ce oameni penibili ce gandire bolnava ce post-uri kre nu au nici o treaba cu topicul.Cum sa implori GM sa nu faca update realmului/rilor la cataclysm din diferite motive gen wowlk>cataclysm [eu cred k adevaratele motive ar fi acelea k nu aveti ink dbw si alte iteme (multi nici nu stiti ce sts da dbw)sau sunteti frustrati k nu reusiti sa faceti decat 2-3 bossi in icc pe 25 si vreti more down si va dedicati trup si suflet acestui quest]multi nici nu ati jucat cataclysm si va dati cu parerea,ati vazut si voi kteva videos pe youtube cu niste oameni CAPABILI kre sunt capabili sa bata clase random intalnite prin bgs si ziceti rpd ca acele clase sunt op.
Cei care aveti idei geniale gen sa ramana genessis wowlk si evo sa se faca cata sau viceversa sunteti niste prosti, dak eu sunt pe genessis si eu vreau cataclysm ce fac sufar dupa change realm (poate nu vreau sa plec de pe acel realm) ca sa ales celalalt realm pt update ASTA NU II O VARIANTA.
Alta varianta sa ramana realmurile asa si sa se faca un al 3-lea pt cataclysm,aloo inutililor poate omu nu vrea sa o ia d la 0 pe cataclysm,si nici sa faca GM copie la nush c realm sa poate fi de la 80, acuma c trebuie sa fac coletie de caractere pe toate realmurile.NU POT sa inteleg obsesia voastra pt wowlk.
Commenturi gen dk ii imposibil,dc ii imposibil k va bate nu nu ii imposibil sunteti voi incapabili sau warr one shot(asta ati vazuto la swifty fiind unul din cei mai buni warr si care se dedica pvp-ului, dak nu ar fi fost el nici nu ati fi stiut de one shot si nu ati fi zis k e op warr)si aveti impresia k 70% vor fi warr din care 10% pro k sunt capabili si restu fail. Ar fi cea mai mare prostie sa iti faci un anumit char doar pt ca are cv de genu one shot la warr
Am mai auzit la unii k nu le place cataclysm deoarece dmg ii prea mare,newsflash dmg nu ii prea mare k doar nu ai 30k HP si primesti un lava burst d 40k,hp in cata ii 110-130k deci nu ii prea mare dmg.

Tot respectul pt GMs pt efortul pe care il fac.
Iar pt cei care au o problema cu aceasta schimbare fireasca puteti sa va imprastiati pe alte serv sau sa va faceti ppropriul vostru serv exact cum va place si in nici un caz indiferent de decizia pe care o va lua GM serv nu o sa piarda playeri dak o sa plece ktiva o sa vina mult mai multi si nu o sa va fie simtita lipsa.
Consider ideea de a introduce cataclysm geniala sper sa se faca cat mai rpd tranzitia de la wowlk la cataclysm.
Sper sa se deschida cat mai rpd test realm

0 0

Back to top
speedballz

[Hero in training]

(since 03-03-2014 01:15)

Votes: 7

Post Posted: 14-07-2011, 01:58:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omgQQpeople wrote:
Wtf ce oameni penibili ce gandire bolnava ce post-uri kre nu au nici o treaba cu topicul.Cum sa implori GM sa nu faca update realmului/rilor la cataclysm din diferite motive gen wowlk>cataclysm [eu cred k adevaratele motive ar fi acelea k nu aveti ink dbw si alte iteme (multi nici nu stiti ce sts da dbw)sau sunteti frustrati k nu reusiti sa faceti decat 2-3 bossi in icc pe 25 si vreti more down si va dedicati trup si suflet acestui quest]multi nici nu ati jucat cataclysm si va dati cu parerea,ati vazut si voi kteva videos pe youtube cu niste oameni CAPABILI kre sunt capabili sa bata clase random intalnite prin bgs si ziceti rpd ca acele clase sunt op.
Cei care aveti idei geniale gen sa ramana genessis wowlk si evo sa se faca cata sau viceversa sunteti niste prosti, dak eu sunt pe genessis si eu vreau cataclysm ce fac sufar dupa change realm (poate nu vreau sa plec de pe acel realm) ca sa ales celalalt realm pt update ASTA NU II O VARIANTA.
Alta varianta sa ramana realmurile asa si sa se faca un al 3-lea pt cataclysm,aloo inutililor poate omu nu vrea sa o ia d la 0 pe cataclysm,si nici sa faca GM copie la nush c realm sa poate fi de la 80, acuma c trebuie sa fac coletie de caractere pe toate realmurile.NU POT sa inteleg obsesia voastra pt wowlk.
Commenturi gen dk ii imposibil,dc ii imposibil k va bate nu nu ii imposibil sunteti voi incapabili sau warr one shot(asta ati vazuto la swifty fiind unul din cei mai buni warr si care se dedica pvp-ului, dak nu ar fi fost el nici nu ati fi stiut de one shot si nu ati fi zis k e op warr)si aveti impresia k 70% vor fi warr din care 10% pro k sunt capabili si restu fail. Ar fi cea mai mare prostie sa iti faci un anumit char doar pt ca are cv de genu one shot la warr
Am mai auzit la unii k nu le place cataclysm deoarece dmg ii prea mare,newsflash dmg nu ii prea mare k doar nu ai 30k HP si primesti un lava burst d 40k,hp in cata ii 110-130k deci nu ii prea mare dmg.

Iar pt cei care au o problema cu aceasta schimbare fireasca puteti sa va imprastiati pe alte serv sau sa va faceti ppropriul vostru serv exact cum va place si in nici un caz indiferent de decizia pe care o va lua GM serv nu o sa piarda playeri dak o sa plece ktiva o sa vina mult mai multi si nu o sa va fie simtita lipsa.
Consider ideea de a introduce cataclysm geniala sper sa se faca cat mai rpd tranzitia de la wowlk la cataclysm.

+1 nici eu nu as fi putut sa o spun mai bine
Freakz a fost si este cel mai bun server de wotlk. SIngurul motiv pt care nu vreti cata e ca la inceput va fi bugguit, daca contribuim toti in cateva luni freakz va fi cel mai bun server de cata

0 0

Back to top
omgQQpeople

[Mentally Stable]

(since 27-09-2011 19:47)

Post Posted: 14-07-2011, 02:12:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Perf deacord plus k multi freaca menta degeaba toata ziua in joc peecand ar putea face ceva constructiv pt toata comunitatea grabind astfel tranzitia
0 0

Back to top
Dazz
[Banned user]

Banned

(since 25-09-2011 20:40)

Votes: 41

Post Posted: 14-07-2011, 02:56:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

speedballz wrote:
omgQQpeople wrote:

+1 nici eu nu as fi putut sa o spun mai bine
Freakz a fost si este cel mai bun server de wotlk. SIngurul motiv pt care nu vreti cata e ca la inceput va fi bugguit, daca contribuim toti in cateva luni freakz va fi cel mai bun server de cata

Cel mai bun server ROMANESC. Respecta eticheta draga -

Install & Patch World of Warcraft to 3.3.5a
Tutorial Shaman Enhancement
0 0

Back to top
Umr

[Mentally Stable]

(since 10-09-2011 22:05)

Post Posted: 14-07-2011, 04:06:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos incepe distractia.
0 0

Back to top
edge20

[Mentally Stable]

(since 29-09-2018 11:25)

Votes: 4

Post Posted: 14-07-2011, 06:40:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

it's called evolution. pro cataclysm.
daca in vanilla rogi erau imba la pvp ( in bc nu stiu ce sa zic ) in lk au fost clar paladini , asta e acum vor fi warriori sai dk, probabil bosu' de la blizz, si-a creat un war sau un dk. - just sayin'

0 0

Back to top
Fainthless

[Mentally Stable]

(since 29-12-2011 12:33)

Votes: 9

Post Posted: 14-07-2011, 08:09:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai e putin si incepeti sa plangeti dupa Woltk nu ? Asta inseamna ca nu sunteti in stare sa jucati alta versiune de WoW -.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 06 August 2011 01:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 80, 81, 82  Next    

The time now is 01-12-2024, 06:28:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x