User
Pass
2FA

Limbaj obscen din parte playerului Gagika !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message725
Doqi

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-12-2011 13:42)

Votes: 2

Post Posted: 14-07-2011, 03:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: Gagika
Data/ora: intre ora 03:00 -04:00 AM in data de 14.07.2011
Detalii: Playerul Gagika a inceput sa ma insulte si sa vorbeasca urat despre anumite persoane din familia mea, as vrea sa rezolvati problema cum credeti voi ca ii mai bine !
Realm: Genesis
Screenshot: aici este o poza cand ma insultat pe mine

[img]http://imageshack.us/photo/my-images/98/wowscrnshot071411034551.jpg/[/img]

,iar aici are o iesire , care lasa de dorit !

[img]http://imageshack.us/photo/my-images/688/wowscrnshot071411035712.jpg/[/img]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Apathy
[Banned user]

Banned

(since 19-09-2011 17:48)

Votes: 18

Post Posted: 14-07-2011, 03:38:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuia postat la sectiunea mute in primul rand. Respecta regulile forumului !

Uite aici cateva chestii , care s-ar putea sa te educe:

IDIÓT ~oátã (~óți, ~oáte) și substantival (despre persoane) 1) Care suferã de idioție; cu capacitãți mintale foarte reduse; imbecil; cretin. 2) Care vãdește lipsã de inteligențã; prost; neghiob; tâmpit; stupid; nerod; netot (sursa : dex )

ÁNUS, anusuri, s. n. Orificiu terminal al intestinului gros, care comunicã cu exteriorul. – Din fr., lat. anus. (sursa : dex ) ( lectie deschisa de biologie )

Daca isi baga si isi scotea din tine ziceam ceva , insa s-a purtat manierat , voi sunteti niste copii rai care va luati de el pe chat , punct .

Si inca o faza , nu instiga la cearta ca apoi sa cazi tu drept "victima" dupa ce vorbesti aiurea. Daca acest tip de limbaj este interzis , atunci de ce nu exista automute pentru el ? Ah sherlock ? si se observa clar ca nu e evitare cenzura sau orice altceva ...deci limbaj permis.

Plus ca mai are si dreptate , esti agramat : ex : m-a ( M liniuta A ) insultat ; nu " ma insultat " .

La cerere o sa puna si prints.

0 0

Back to top
Doqi

[Mentally Stable]

(since 15-12-2011 13:42)

Votes: 2

Post Posted: 14-07-2011, 10:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu cred ca ar trebui sa fi si tu ironic ...
2. Am postat aici deorece credeam ca se va rezolva ceva , deoarece m-am saturat "sa tot fiu luat peste picior " .....
3. Sunt sigur ca tu nu ai fi permis ca cineva sa iti vorbeasca in halu asta .... ai fi luat si tu masurile de riguare ... dar na in fine !!!!!
Faceti ce credeti voi ca ii bine !!!! Eu am vrut sa "trag doar un semnal de alarma" !!!

0 0

Back to top
Apathy
[Banned user]

Banned

(since 19-09-2011 17:48)

Votes: 18

Post Posted: 14-07-2011, 13:51:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doqi wrote:
1. Nu cred ca ar trebui sa fi si tu ironic ...
2. Am postat aici deorece credeam ca se va rezolva ceva , deoarece m-am saturat "sa tot fiu luat peste picior " .....
3. Sunt sigur ca tu nu ai fi permis ca cineva sa iti vorbeasca in halu asta .... ai fi luat si tu masurile de riguare ... dar na in fine !!!!!
Faceti ce credeti voi ca ii bine !!!! Eu am vrut sa "trag doar un semnal de alarma" !!!

Exista optiunea ignore player daca te simti ofensat de cuvinte de acest gen , care apar des in mass-media si in limbajul zilnic , ba chiar si in institutiile scolare si literatura. Nu trebuie sa-i sufli in goarna apoi sa pozezi victima doar pentru ca ai o idee preconceputa despre acest player. Cat despre ironia mea , probabil isi are rostul.
Un proverb : "Cel mai destept cedeaza! " ...fii tu cel destept.

"1. Nu cred ca ar trebui sa fi si tu ironic .." ---- fii , cu doi de i.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 14-07-2011, 17:45:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Done

- Retired -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 14 July 2011 15:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-07-2025, 16:06:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password