User
Pass
2FA

NEW RECRUITMENT

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1833
Msf

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-06-2015 18:50)

Votes: 2

Post Posted: 19-07-2011, 10:08:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce asteptam de la voi:

Sa fiti dispusi la cat mai multe wipeuri, in ideea de progres.
Sa fiti punctuali la raiduri.
Sa fiti maturi atat in varsta cat si in atitudine.
Sa fiti dispusi la ore prelungite de raid, cand momentul o cere.
Sa acceptati criticile(si glumele) cand gresiti, chiar daca vor fi dure.
Sa fiti sociabili.
Sa dispuneti de o conexiune de internet buna, ca degeaba dati 20000 dps sau hps daca nu sunteti on sau aveti "lag".
Sa dispuneti de teamspeak3/skype si microfon (costa 5 lei unul de birou).
Sa fiti jucatori care stiu scripturile, isi cunosc foarte bine clasa si pot face fata la noi tactici.
Sa puteti sa jucati oricare dintre spec-urile care va sunt oferite de clasa voastra, la cererea GM-ului.
Sa fiti motivati sa jucati wow, daca intentionati sa va "lasati" in perioada urmatoare nu va obositi sa aplicati.
Sa nu fiti disperati dupa iteme pentru ca asta va atrage de la sine gkick.
Sa nu stati afk pe durata raidului pentru diferite motive (nu pot astepta 24 de oameni pentru unul singur) - faceti ce aveti de facut inainte sau dupa.

Ce va putem oferii:

Un program de raiduri flexibil, in general cu weekenduri libere pentru ca e totusi vacanta.
Un mediu placut de socializare si gaming.
Seriozitate si maturitate, pe perioada raidurilor cel putin.
Un sistem dkp resetat.
Acceptam feedback atunci cand momentul o cere, nu suntem comunisti.
Nu mai exista ideea de recrutare in-game. Totul se face aici.
Toate eforturile se rasplatesc.

Obiective:

Lich King 25 Heroic-mode.
Creearea unei guilde serioase, cu oameni de bun simt si dornici de progres.

Daca ati citit tot este scris aici si credeti ca va incadrati, postati aici o descriere a voastra care sa cuprinda urmatoarele:
-orice despre voi care sa ne faca sa vedem ce fel de oameni sunteti
-experienta in-game
-ce alte asteptari aveti de la noi sau de la joc
-ce va indeamna sa aplicati pentru aceasta guilda

Daca scrieti 2 randuri sau cu liniute, nu va obositi sa aplicati.

Recrutam toate clasele, in conditiile afisate mai sus.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OpTIXy

[Predator]

(since 05-04-2020 10:57)

Votes: 377

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-07-2011, 10:33:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hello surfeitFury,

Vad ca ai abordat un nou tip de prezentare msf, si o imbratisez -. Ce tip de persoana sunt? E o intrebare grea, din pacate omului ii este greu sa isi reflecte singur personalitatea ca restul sa il vada asa cum e el cu adevarat. Pot spune ca lucrez in cadrul SMURD de aproximativ de 4 ani, si urmez 2 facultati Nerd ... (nu va faceti probleme am timp destul pentru WoW). De ce am mentionat cele de mai sus? Deoarece cred ca denota capacitate de concentrare si munca in echipa perceputa la un nivel ridicat.

Legat de experienta in-game, e aproximativ la fel de veche ca cea din cadrul SMURD, m-am apucat de WoW la indemnul unui coleg. Am jucat pe Blizzard cat am mai prins din era WOTKL (cred ca putin peste 1 an si jumatate), dar din pacate Cataclismul reprezinta o dezamgire pentru mine; in cele din urma retragandu-ma spre un server neoficial. Am avut si jucat majoritate claselor (nu o sa mint), exceptie facand DK si Lock - .

Asteptari in mod directe de la mine ar fi perfectionarea stilului meu de joc pe clasa mea principala, iar de la guild si de la colegii din ea (daca imi va fi acceptata cererea) ar fi respectul, impartasirea dorintei comune de evolutie si progresie, iar nu in ultimul rand LK25H down (cred ca asta e telul nostru comun).

Fiecare a plecat de jos nu, low lvl, low gear? Telul oricarui jucator a fost sa se dezvolte usor si sa tinda spre profesionism. Dupa mici discutii cu unii membri, si ceva experienta prin diverse alte guilde, am ajuns la concluzia ca e singura guilda de la Alianta ce poate sustina miscarea dezvoltarii si atingerea telului comun. In 2 cuvinte viitorul e stralucit alaturi de voi.... vreau si eu o parte din el - .

My account: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Mym

I want to ensure you that every ban is always followed by a proper reason. If you wake up in a situation where your account is banned, feel free to make a proper post under Unban Request.
Do not forget to bring the necessary evidence to appeal GMs decision.
0 0

Back to top
Msf

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-07-2011, 10:40:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OpTIXy wrote:
Hello surfeitFury,

Vad ca ai abordat un nou tip de prezentare msf, si o imbratisez -. Ce tip de persoana sunt? E o intrebare grea, din pacate omului ii este greu sa isi reflecte singur personalitatea ca restul sa il vada asa cum e el cu adevarat. Pot spune ca lucrez in cadrul SMURD de aproximativ de 4 ani, si urmez 2 facultati Nerd ... (nu va faceti probleme am timp destul pentru WoW). De ce am mentionat cele de mai sus? Deoarece cred ca denota capacitate de concentrare si munca in echipa perceputa la un nivel ridicat.

Legat de experienta in-game, e aproximativ la fel de veche ca cea din cadrul SMURD, m-am apucat de WoW la indemnul unui coleg. Am jucat pe Blizzard cat am mai prins din era WOTKL (cred ca putin peste 1 an si jumatate), dar din pacate Cataclismul reprezinta o dezamgire pentru mine; in cele din urma retragandu-ma spre un server neoficial. Am avut si jucat majoritate claselor (nu o sa mint), exceptie facand DK si Lock - .

Asteptari in mod directe de la mine ar fi perfectionarea stilului meu de joc pe clasa mea principala, iar de la guild si de la colegii din ea (daca imi va fi acceptata cererea) ar fi respectul, impartasirea dorintei comune de evolutie si progresie, iar nu in ultimul rand LK25H down (cred ca asta e telul nostru comun).

Fiecare a plecat de jos nu, low lvl, low gear? Telul oricarui jucator a fost sa se dezvolte usor si sa tinda spre profesionism. Dupa mici discutii cu unii membri, si ceva experienta prin diverse alte guilde, am ajuns la concluzia ca e singura guilda de la Alianta ce poate sustina miscarea dezvoltarii si atingerea telului comun. In 2 cuvinte viitorul e stralucit alaturi de voi.... vreau si eu o parte din el - .

My account: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Mym

Accepted, welcome to guild.

0 0

Back to top
Artanieel

[Illuminati]

(since 04-10-2011 11:47)

Post Posted: 19-07-2011, 11:34:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,sunt un om social,de treaba,nu fac caterinca cand nu e ceruta,ajut pe cine pot cu ce pot,ma atasez repede de persoane si caut prieteni,,experienta in game,stiu toate scripturile la lk 10/25 n/h,stiu ce trebe facut,dar am reusit doar 10n sa fac.Nu prea am ce asteptari sa am de la voi,ca am auzit ca sunteti o guilda excelenta,probabil cea mai buna de pe evo,eu cautam o guilda care sa ofere full run-uri,nu mie musai de lk,da sa nu fie wipe la vali sau ceva de genu,dar aveti asta de mult -.
Edit: si inca 1 lucru legat de exp in game,link la char http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Ryuken ,pe multi ii cam bat itemele,adica ma refer,vezi 6k gs da au trinkete de healer sau pvp pe dps ,fiindca ba le este lene sa farmeze un toc 5n sa ia abbysal rune pt 590 sp proc,sau sa ia sundial of the exiled din dalaran,joc la dps nu gs

CPU : Sandy Bridge Core-i7 2600
Memory : 8GB
Video Card : GeForce Gtx 460 1GB 256-bit
Monitor : SyncMaster 23" Full HD

Last edited by Artanieel on 19-07-2011, 11:44:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Msf

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-07-2011, 11:41:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Artanieel wrote:
Salut,sunt un om social,de treaba,nu fac caterinca cand nu e ceruta,ajut pe cine pot cu ce pot,ma atasez repede de persoane si caut prieteni,,experienta in game,stiu toate scripturile la lk 10/25 n/h,stiu ce trebe facut,dar am reusit doar 10n sa fac.Nu prea am ce asteptari sa am de la voi,ca am auzit ca sunteti o guilda excelenta,probabil cea mai buna de pe evo,eu cautam o guilda care sa ofere full run-uri,nu mie musai de lk,da sa nu fie wipe la vali sau ceva de genu,dar aveti asta de mult -.

Rejected

0 0

Back to top
Tetryon21

[Mentally Stable]

(since 04-08-2011 07:52)

Post Posted: 19-07-2011, 12:11:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,si cum zice optixy imi place abordarea asta la recrutare,ca pana la urma tre sa fie omul intelegator si sa ai cu cine vorbi.Sunt o persoana deschisa,nu ascund nimic,imi fac prieteni usor si sunt de incredere,am 19 ani si imi place sa fiu punctual,am terminat liceul acuma,vad eu mai incolo.
Experienta in game ,e destul de buna zic eu,stiu scripturile icc ,lk-u stiu ce-i de el,stiu ce trebuie facut.
Alte asteptari de la guilda sau de la joc : vechea zicala "dai respect primesti respect "- ,ee nu chiar da ma astept sa fiu tratat cum trebe si sa ma integrez in guilda voastra - .
Ce va indeamna sa aplicati pentru aceasta guilda : pai sunteti cea mai buna guilda de pe evo,o guilda puternica si unita,si vreau sa fac parte din ea,sa fiu cu ce mai buni,si de ce nu sa exploram cataclysmul cand il termina shockerul.Numai bine si sper sa fiu acceptat -
Gearul nu e asa stralucit,http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Tetryon ,dar scot 7k pe dummy,cea ce zic eu ca e f bn .12 13k+ icc cred.

0 0

Back to top
Sherlulz

[Mentally Stable]

(since 02-03-2016 15:57)

Votes: 4

Post Posted: 21-07-2011, 00:02:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hey, surfeitfury

sunt un om de treaba sociabil nestresant nu ma enervez repede doar ca nu am rabdare gen sa iau 50 de wipes la 1 boss asta nu accept era sa uit m name is dan name char is allexutzzua as vrea sa intru in guilda asta pentru a ajuta and etc Experienta in-game nu se pune problema stiu script @ LK 25/10 experienta in tankat inafara de heal ca ma bate grav dar stiu si acolo cat de cat nu vreau suferinte cu rank mai mare gen second gm atunci ma enervez si dau leave gen sa sufere el la mine ca are rank si ca ... atunci dau ignore sau dau leave direct @ raid nu accept prosti gen nu stiu la blood queen sa muste am mai avut dastia - in rest sunt destul de ok , vedem pe parcurs daca voi primi invite GOOD-NIGHT

0 0

Back to top
herad
[Banned user]

Banned

(since 27-08-2011 19:18)

Votes: 30

Post Posted: 21-07-2011, 15:00:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau si eu in guilda
nume : Bestdruideu
accept ce scrie mai sus Dosent Matter

0 0

Back to top
Mango

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 15:06)

Votes: 11

Post Posted: 21-07-2011, 19:59:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

herad = headshot ?
0 0

Back to top
herad
[Banned user]

Banned

(since 27-08-2011 19:18)

Votes: 30

Post Posted: 22-07-2011, 08:11:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mango wrote:
herad = headshot ?

adica headshot ?

0 0

Back to top
Moteofsun
[Banned user]

Banned

(since 04-08-2011 07:55)

Votes: 15

Post Posted: 22-07-2011, 08:21:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

Sunt un tip sociabil, sunt invatat cu glumele, le accept in orice conditii(Obisnuinta din EliteNightStalkers). Am caracter pe nume Youjustsuck este full sanctified dps 6200+, precizez ca am facut LK25HC in ENS pe genesis la hoarda. In rest accept orice este mai sus.

Charul este la ally.

M-ar interesa si orele de raiding -

Quote:
fraere am calc pe bucati nu sarac ca tn tin si eu 300 sa ma joc un nfs acolo -) +is mai bogat ca tn fraere am 3 Pc si 2 leptopuri asa ca nu ma lua cu pul**sme deastea copile taran si nu mai face pe fraeru bai ghita si faza cu ramii e adevarat pot tine 100-120 redirecte

0 0

Back to top
Sherlulz

[Mentally Stable]

(since 02-03-2016 15:57)

Votes: 4

Post Posted: 22-07-2011, 11:36:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aici nu raspunde nimeni ma ?-
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-11-2024, 13:57:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x