User
Pass
2FA

reclamatie killboss

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message537
juvel

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-12-2011 12:18)

Votes: 2

Post Posted: 24-07-2011, 00:50:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Realm : genesis
Mi-a dat tzeapa de 27 k gold 6 frozen orb si 4 iteme din icc - la schimb pentru battered hilt
Poze cu tradeul nu am nu stiam ca poti face asa ceva asa ca nu am avut de ce sa fac poze , am doar niste poze la log dar banuiesc ca nu o sa ma ajute dupa cum am vazut in alte posturi.
Rog un admin sa imi zica daca se mai poate ceva ... va rog frumos am muncit saptamani sa fac goldul ala am strans cate 500 de gold cate 100 ... si itemele le tineam la vanzare plus cele 6 frozen orb - . Daca se poate face ceva ... va multumesc anticipat.
Ora era in jur de 1:40 - 1:45 data 24.07

Am mai citit pe aici si vad ca aceiasi problema la toti .. sa stiti ca mie nu mi se pare corect , in plus aveti o intreaga baza de date daca noi spunem data si ora de ce nu se poate verifica - , sau scrieti macar un anunt pe global din cand in cand sa informati playerii despre asta . Eu sincer in toti anii astia ai mei de wow nu am patit asa ceva si nu stiam ca se poate face pana astazi pe serverul vostru. Si am mai auzit ceva cum ca tu apesi butonul de trade, ai grija la ce dai accept. Pai la ce sa am grija ? Ma atentioneaza cineva sau ceva ? Mi se pare aiurea faza asta . In seara asta am pierdut iteme si gold in valoare de 50-60 k gold .. mie nu mi se pare normal sa fie trecut cu vederea. Sincer mi-a si pierit tot cheful de joc stau de cateva saptamani sa strang gold pentru battered hiltu ala -.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 25-07-2011, 23:10:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

juvel wrote:
Poze cu tradeul nu am nu stiam ca poti face asa ceva asa ca nu am avut de ce sa fac poze

http://forum.wow-freakz.com/AI-O-PROBLEMA-CITESTE-AICI-GOT-A-PROBLEM-READ-THIS-t55875.html
Quote:
Vei fi ajutat daca:
Ai facut trade de iteme/mats cu cineva si ai luat teapa (nu ai primit ce ti s-a promis). Ai nevoie de screenshoturi care arata: ca ati stabilit (pe whisper/say sau alte canale de chat din WoW) ca veti face schimbul, ca ati dat trade (fereastra de trade + bags inainte si dupa trade), ca nu ati primit ce ati stabilit (ai luat ignore, nu raspunde la whispers, nu ai in bags ce trebuia sa primesti, etc)

- Retired -
0 0

Back to top
juvel

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-07-2011, 03:09:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tocmai ce ziceam . Daca ai citit postul cu atentie ai vazut ca am citit si eu sectiunea aia si stiu ca aveam nevoie de screenshoturi.... am facut acest post cu scopul de a demonstra ca nu mi se pare corecta treaba asta si nu toata lumea e asa de paranoia incat sa faca screenshoturi la orice miscare face.
Daca imi poti da un raspuns referitor la ceea ce am scris eu si daca se poate face ceva iti multumesc . Regulamentul este acolo la locul lui nu am nevoie de link de rederictionare. Ma gandeam ca vorbesc cu oameni . Asa poti pune si un program sa imi raspunda automat la postul meu cu linkul de regulament.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 26-07-2011, 03:23:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
in plus aveti o intreaga baza de date daca noi spunem data si ora de ce nu se poate verifica

Acele loguri de care tot vorbiþi toþi nu existã.
Ar fi prea multã informaþie de stocat, din care doar 0,0001% ar fi folositã.
Gândeºte-te la caracterul tãu, câte sute de trade-uri faci zilnic, câþi NPC vizitezi, etc.
La mii de playeri ar fi URIAªE acele loguri ºi ar ocupa foarte mult spaþiu.

- Retired -
0 0

Back to top
juvel

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-07-2011, 03:44:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inteleg .. mersi de explicatie data viiotare voi fi mai atent. Uite asta inseamna sa fii om mah chiar daca nu poti face nimic. Respect
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 26 July 2011 17:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-08-2025, 23:15:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password