User
Pass
2FA

PVP defence vs SpellCasteri

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1968
roPopa

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-11-2012 08:12)

Votes: 2

Post Posted: 28-07-2011, 16:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salutare.

incerc sa-mi dau seama de optiunile de defence impotriva spell casterilor.
vs orice melee ai armura care dublata cu resilience face fata face spate face destule.

in momentul de fata in camp deschis sunt mort impotriva spell .. (nu am suficient heal, + silence) cad ca migu.

sunt convins ca nici nu joc clasa la capacitate mare (cel mult medie)

Defence
Heal instant 5 secunde (am glyph) Holy Shok

Heal bunicel dar trebuie fake cast ca altfel crapi Flash of Light. (poate nu-l castez suficient)

Stun 5 secunde (CD 40)

Shield 10 secunde imune (except priest) CD 5 minute

Hand of Protection CD 3 min inutilizabil vs Spell

Aura Mastery ... maxim 6 secunde dubleaza aura sau imun to silence ... nu o folosesc mai deloc pt ca nu-mi dau seama cum sa o folosesc ... eficient

nu gasesc in momentul de fata nimik altceva care sa ma ajute ... CC zero barat fata de druidul cu care mai joc ...

problema 2.
cum regenerez mana ????
n-am nici cea mai mica idee ...
seal of wisdom pare ca nu-mi aduce mai nimik
judge of wisdom tot dau dar la fel nu vad sa faca ceva.

o alta chestie nu inteleg
ce inseamna sealurile
le citesc si tot nu pricep EXACT ce inseamna ...
eu trebuie sa dau in target pt a face ce zice sealul ???
eu trebuie sa dau in target pt ca sa se intample ce zice judge-ul ???

merci

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AspectOMG
[Banned user]

Banned

(since 14-08-2011 20:30)

Votes: 13

Post Posted: 28-07-2011, 20:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce ai scris am inteles ca esti holy paladin deci :
Contra casterilor stai langa ei cu seal of wisdom on si auto attack pe ei jusgement of wisdom la cd stun la fel daca ai posibilitatea fa los , e greu sa bata un caster 1v1 un pala holy..asta daca nu e priest dintrala bagauit.Si sealurile sunt un fel de powerup care iti o sansa sa primesti heal/mana/stun la un hit aka seal of light/wisdom/justice mai e seal of vengence/command folosit de pala retri pentru single/aoe dps.Judgementurile cauzeaza dmg in functie de ce seal folosesti si aplica un effect pe target care iti da hp/mana sau pune un slow aka judgement of light/wisdom/justice.Mana iti regenerezi cu divine plea,stackeaza mult intelect si fa spam de judgement of wisdom cu seal of wisdom activ.Thats all daca mai ai intrebari posteaza aici =P.

Posturi unite automat, 28-07-2011, 21:37:45

Am uitat:Aura mastery o folosesti pentru a preveni silence...de exemplu sunt contra unui mage...am hp`u periculos de mic si sunt pe punctul de a muri...castez holy shock si tot nu am destul HP si datorita sortii nici nu am critat...castez aura mastery si spamez holy light....and type in /rofl..cu targetu pe mag.

Lloyd- DaNi21|50CeNT: si a dat leave
Lloyd- DaNi21|50CeNT: ba
Lloyd- DaNi21|50CeNT: te uiti la hentai
Lloyd- DaNi21|50CeNT: ?
BUZZ!!!
ionutz_specter: da
ionutz_specter: de ce ?
Lloyd- DaNi21|50CeNT:
Lloyd- DaNi21|50CeNT is typing...
Lloyd- DaNi21|50CeNT: omg
0 0

Back to top
roPopa

[Mentally Stable]

(since 10-11-2012 08:12)

Votes: 2

Post Posted: 29-07-2011, 11:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum sa faci los cand trebuie sa dai in iei ...
m-am prins acum cum e cu mana regeneration ...

si Aura Mastery presupune sa am concentration aura pe mine.

nu intotdeuana stau cu ea ...
mai bag si un retribution vs melee
un frost rezist vs frost mag
un shadow rezist vs sp
etc

din cate vad nu e simpla clasa -

0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 30-07-2011, 04:59:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

roPopa wrote:

un shadow rezist vs sp
etc

-))))))) nu...nu e simpla e doar ce-a mai simpla clasa din joc...doamne ce am putut sa aud...pala holy nu e simplu hahahaha....joaca si tu shaman.priest creca ajungi cu ratingu pe minus daca holy paladinu ti se pare asa ''greu''....in fine...ba da stai cu concentration mereu....casterii oricum au spell pen,....deci degeaba aurele de resit...si ret aura pt 26 dmg....sigur imba...si cand iti da waru un bash de 6 secunde de durata maxima si mori e placut nu?-)...nu vreau sa par rau dar ai pus niste probleme nostime rau...''problemele'' pe care le-ai enumerat tu sunt de fapt punctele forte ale paladinului...mai ales faza cu mana ca nu poti regenera...nu e alta clasa cu regen de mana mai bun ca holy pala...in fine inteleg ca esti nou la joc si probabil te bate si engleza daca nu intelegi sealurile...nu stiu mi se pare ciudat...probabil esti nou si la PC-uri sau jocuri in general

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 30-07-2011, 09:45:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu razi de pala ca e simplu, altu' rade de rogue, altu zice ca cu spriest domina si face rating usor, altu ca warru e brainless gearscored, locku e op, dk e op, magu are cc op. Ca sa vezi, ce chestie. Dumele astea sunt fumate, ba.

In rest iti dau dreptate.

0 0

Back to top
Zgary

[EPURY]

(since 08-10-2021 10:07)

Votes: 28

zgary40 
Post Posted: 30-07-2011, 15:52:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inafara de spriest si warrior full arp cu smourne nu ar trebuii sa ai probleme (Fara los vorbesc)

League of Legends Player
0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 30-07-2011, 16:15:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Tu razi de pala ca e simplu, altu' rade de rogue, altu zice ca cu spriest domina si face rating usor, altu ca warru e brainless gearscored, locku e op, dk e op, magu are cc op. Ca sa vezi, ce chestie. Dumele astea sunt fumate, ba.

In rest iti dau dreptate.

ma eu joc paladin din 1.11....si am jucat si cu restu claselor cat de cat unele mai mult sau mai putin....si mai usor ca pala holy nu e nici o alta clasa,acele exemple care le-ai dat sunt mai mult din cauza unor frustrati care au luat bataie de la ele....da un sp vs un nub pare op...dar vs un pro nu mai e cine stie ce...waru e brainless in sensu ca macrrourile pt war fac ce nu fac pt nici o alta clasa+bladestorm...te invarti automat si dai dmg fara sa faci tu nimic..de aici idea ca e brainless

0 0

Back to top
mortred9

[Imba pala holy :D]

(since 30-11-2014 07:18)

Votes: 7

Post Posted: 31-07-2011, 02:09:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drcox wrote:
roPopa wrote:

un shadow rezist vs sp
etc

-))))))) nu...nu e simpla e doar ce-a mai simpla clasa din joc...doamne ce am putut sa aud...pala holy nu e simplu hahahaha....joaca si tu shaman.priest creca ajungi cu ratingu pe minus daca holy paladinu ti se pare asa ''greu''....in fine...ba da stai cu concentration mereu....casterii oricum au spell pen,....deci degeaba aurele de resit...si ret aura pt 26 dmg....sigur imba...si cand iti da waru un bash de 6 secunde de durata maxima si mori e placut nu?-)...nu vreau sa par rau dar ai pus niste probleme nostime rau...''problemele'' pe care le-ai enumerat tu sunt de fapt punctele forte ale paladinului...mai ales faza cu mana ca nu poti regenera...nu e alta clasa cu regen de mana mai bun ca holy pala...in fine inteleg ca esti nou la joc si probabil te bate si engleza daca nu intelegi sealurile...nu stiu mi se pare ciudat...probabil esti nou si la PC-uri sau jocuri in general

aici are mare dreptate Drcox pala holy e foarte simplu incearca sa intelegi ce face fiecare spell talent incearca sati faci propriu stil de a juca uitete pe forumuri trickuri la pala holt si daca incepi sa iti folosesti putin creerul o sa vezi k totul iti pare mai usor + invata sa faci fakecast , los , stun combinati de speluri sealuri trinkete etc... o sa vezi k nu o sa mai fie asa greu cand incepi sa inveti

http://imageshack.us/photo/my-images/825/wowscrnshot082811205426.jpg/
0 0

Back to top
mihai_relu

[Mentally Stable]

(since 24-10-2013 13:51)

Votes: 5

Post Posted: 04-08-2011, 13:15:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca va place sa faceti trolling pe el da nu il ajuta nimeni.In primul rand vs casteri cel mai important este sa iei stalpul in brate si sa nu pleci de langa el,cand reuseste sa te scoata de langa stalp cu un fear sa alt ceva sa ai pregatit un cooldown defensiv cu ar fi hand of salvation,merge si sa ii dai stun dar ar fi mai bine sa il dai pe healer ca sa pui presiune.Ia sacred cleansing si spammeaza la greu.Sa nu faci niciodata prostia sa te duci sa dai bucati cu arma in casteri ca sa iti faci mana mai bine incerci sa bei,daca te prinde in mijloc iti face full dmg,mai bine dai taunt la pet il iei dupa stalp si dai in el,si incearca sa dai Divine Plea la cooldown ca din ala faci mana,nu uita sa il protejezi cu trash buffs ca sa nu primesti dispel sau sa faci los cand il dai.Iar aura mastery il folosesti atunci cand tu sau partenereul sunteti low vs ceva ce iti poate da interrupt si nu iti permiti sa faci fakecast.Daca ai alte intrebari posteaza si o sa iti raspund cand pot.
0 0

Back to top
Zgary

[EPURY]

(since 08-10-2021 10:07)

Votes: 28

zgary40 
Post Posted: 10-08-2011, 09:42:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stackeaza spell power si intellect (nu prea mult intellect pentru ca nu iti trebuie foarte mult) eu sunt socketat cu 23 sp in mare

am si cateva 12 sp + 10 intellect si un 10 to all stats (Fac in jur de 3700 sp doar cu libram proc) iar absorbul la sacred shield e pe masura (joc la sp doar pentru absorbul de la sacred shield)

nu e neaparat nevoie sa te stackezi cu sp te poti stacka si cu intellect ca toti ceilalati dar eu joc la absorb (asta inseamna mai putin heal dat)

League of Legends Player
0 0

Back to top
twlsted

[Mentally Stable]

(since 01-02-2012 16:24)

Votes: 6

Post Posted: 25-09-2011, 09:05:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca holy paladin ai diverse strategii in functie de comp-ul pe care il joci si de adversar.
sa inteleg ca ai probleme f.mari cu casterii.
incearca sa joci la 2vs2 cu un feral bun, te avantajeaza si te ajuta la cc + nu vei fi obligat asa des sa iesi din los pentru freedom si cleanse ca la dk/warr.
incearca sa joci cu un caster bun lock/mag.
incearca sa joci cu ctrl+v sau tidy plates on (adon il gasesti cu google) sa faci los la greu de casteri.
iesi din los doar cand ai instante.
mana faci doar din judge. nu iesi din los in mijlocul arenei sa dai in caster decat daca vezi ca e clicker/noob/keyboard turner si ai stun / rebuke pregatit.

sper sa gasesti si alte raspunsuri in acest mic guide facut de mine:
http://forum.wow-freakz.com/How-to-PVP-Holy-Paladin-Talents-Glyphs-Spells-Gems-Enchant-t104698.html

daca mi-ai putea spune ce comp joci/arena link te-as putea ajuta cu mai multe info.

referitor la aura mastery:
macro simplu sa nu ratezi AM pe conc.aura

#showtooltip aura mastery
/cast concentration aura
/cast aura mastery

astfel esti sigur ca-l dai cand ai conc.aura on.
un sfat nu folosi acest macro DUPA ce iei silence pt.ca nu te ajuta.
il folosesti inainte sa iesi din los cand partenerul tau pierde viata considerabil

0 0

Back to top
twlsted

[Mentally Stable]

(since 01-02-2012 16:24)

Votes: 6

Post Posted: 25-09-2011, 09:05:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca holy paladin ai diverse strategii in functie de comp-ul pe care il joci si de adversar.
sa inteleg ca ai probleme f.mari cu casterii.
incearca sa joci la 2vs2 cu un feral bun, te avantajeaza si te ajuta la cc + nu vei fi obligat asa des sa iesi din los pentru freedom si cleanse ca la dk/warr.
incearca sa joci cu un caster bun lock/mag.
incearca sa joci cu ctrl+v sau tidy plates on (adon il gasesti cu google) sa faci los la greu de casteri.
iesi din los doar cand ai instante.
mana faci doar din judge. nu iesi din los in mijlocul arenei sa dai in caster decat daca vezi ca e clicker/noob/keyboard turner si ai stun / rebuke pregatit.

sper sa gasesti si alte raspunsuri in acest mic guide facut de mine:
http://forum.wow-freakz.com/How-to-PVP-Holy-Paladin-Talents-Glyphs-Spells-Gems-Enchant-t104698.html

daca mi-ai putea spune ce comp joci/arena link te-as putea ajuta cu mai multe info.

referitor la aura mastery:
macro simplu sa nu ratezi AM pe conc.aura

#showtooltip aura mastery
/cast concentration aura
/cast aura mastery

astfel esti sigur ca-l dai cand ai conc.aura on.
un sfat nu folosi acest macro DUPA ce iei silence pt.ca nu te ajuta.
il folosesti inainte sa iesi din los cand partenerul tau pierde viata considerabil

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 23:29:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x