User
Pass
2FA

[REJECTED] Talente DK Help

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2319
absirt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-07-2022 20:57)

Votes: 4

Post Posted: 15-09-2011, 08:03:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:

Descrierea bugului / Bug description:

Salut. Aveam si eu un DK de pe LK, lvl 80, nimic special, aseara tocmai ce am ajuns la lvl 85 cu el, totul in regula pana aici. M-am dus in Ebon Hold sa-mi pun rune pe arme si sa imi invat ce mai aveam de invatat de la trainer ( skilluri ) si sa imi pun si restul de puncte primite in talente sa-mi fac specul frost. Bun, am mers si am facut asta, insa am observat ca dupa ce mi-am pus runele pe arme respectiv Rune of Razor Ice si Fallen Crusader efectul acela de glow nu aparea si cand mergeam cu mouseul pe arma respectiva scria cu rosu Rune of Razor Ice si celalalt si scria ca imi trebuie Runeforging ( 300 ), in fine, m-am gandit sa dau un relog, am dat, efectul acela de glow a aparaut pe arme, insa chestia cu rosu a ramas la fel desi eu am runeforging invatat de la primele questuri DK stiti voi.

BUBA este alta insa, toate talentele invatate pana la lvl 85, imi facusem specul forst in totalitate, mi s-au resetat complet si am mai ramas cu 30 de puncte cu care nu am ce sa fac ca nu pot completa nici macar unul din specuri Blood - Frost - Unholy, dupa cum ati vazut trebuie 31 de puncte la unul din ele ca sa le deschizi si pe celalalte, eu alte puncte nu mai am de unde sa iau ca level nu mai pot face fiindca sunt max si am ramas blocat.

Vreau sa stiu ce e de facut si un pic de ajutor daca se poate, mi-a zis cineva sa fac din nou questurie de la DK, dar si aici este o problema, questul acela cu ochiul ala de tre sa te plimbi cu el prin casele alora sa culegi nush ce nu merge, nu functioneaza pur si simplu, nu culege nimic si nu poti merge mai departe, oricum nu vad nicio sfaraiala sa faci questurile alea pentru ca oricum puncte primesti doar cand faci level si eu level nu mai am cum sa fac.

Am deschis si ticket ingame aseara dar nu mi s-a raspuns.

Realm: Evolution

Dovada / Proof:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cordo
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 15-09-2011, 12:16:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dupa update, asa cum ai observat s-a dat flush la questuri.
Asa ca dk-ul tau de lvl 80 cand s-a logat in joc, era ca si cand ar fi fost pentru prima data logat, si trebuia sa faca tot chain q ala,
pentru a primi talent points etc...

Cat despre runeforging, cred ca stiu cum se poate repara, s-ar putea incerca asta: unlearn la Runeforging (de catre un gm) apoi dus inapoi la trainer sa inveti runeforging / sau sa te invete un gm runeforging.

0 0

Back to top
absirt

[Mentally Stable]

(since 10-07-2022 20:57)

Votes: 4

Post Posted: 16-09-2011, 08:17:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gresit. Cand m-am logat prima data si aveam level 80 da, am vazut ca erau resetate talentele si punctele, ceea ce da, mi s-a parut in regula si normal, dar daca citeai tot ce am scris vedeai ca eu am facut si level 85 intre timp, am primit toate punctele pentru talente ok, mi-am facut si specul, dupa care am dat un relog si ele mi-au disparut si s-au resetat, deci e cu totul altceva decat ce ai zis tu pe acolo.

La level 85 ti se pare ok sa iei tot chain questul ala de la DK din nou sa-l faci cand tu nu mai ai cum sa faci level deci nu mai ai cum sa primesti puncte ( punctele se primesc cand faci level din cate stiu eu, right? ), e logic.

Nu mai conteaza oricum, punctele si-au revenit, mi-au aparut toate, mi-am facut specul, probabil un gm a vazut asta si mi le-a redat sau si-a revenit singur, nu am de unde sa stiu, cert este ca nu e ok asa, intrii la lvl 80 sunt resetate, este cat se poate de normal, faci lvl 85 ti se reseteaza din nou iar tu nu mai ai cum sa iei altele prin questuri, poti sa faci cate questuri vrei atata timp cat nu mai faci level nu mai ai cum sa iei puncte asta nu prea mai e normal -.

Ar cam trebui gandita putin situatia asta.

0 0

Back to top
nyv

[Mentally Stable]

(since 15-01-2018 14:41)

Votes: 5

Post Posted: 16-09-2011, 11:38:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmmm, eu intampin probleme la talente cand schimb launcherele , de exemplu am folosit un launcher postat de shoker si la level 85 imi vedea 31 de pct de talent, iar cu launcherul din torrent dupa cateva relog uri in arata oke 41 de puncte de talent. problema mea este ca eu nu vad runeforge urile si prin urmare nu pot pune enchanturi pe arme. probabil trebuie asteptat un fix ceva.
0 0

Back to top
revanger

[Mentally Stable]

(since 24-11-2011 19:58)

Votes: 2

Post Posted: 25-09-2011, 15:29:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu intampin aceeasi problema, am resetat talentele si acumam doar 30 de puncte de talente......... tot dau reloguri pana bolunzesc.
0 0

Back to top
Animaa

[Mentally Stable]

(since 17-01-2012 17:16)

Votes: 2

Post Posted: 26-09-2011, 11:49:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pt cei care nu vedeti runeforge in ebon hold la fel si trainerii sau alte npcuri.. nu mai fol death gate ca sa va teleportati.. zburati din silvermoon in plaguelands si dupaia cu mountu in ebon hold direct.. fara teleport asa apar toate npcurile si trainerii s runforgurle..

.
"If you want to kill me, despise me, hate me, and live in an unsightly way... Run, and cling to life, and then some day, when you have the same eyes as I do, come before me."
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 15 November 2011 19:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-01-2025, 11:58:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x