User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 69, 70, 71  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message127240
Prozacel

[Consigliere]

Status: Offline
(since 02-09-2016 19:04)

Votes: 7

Post Posted: 06-10-2011, 10:35:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai uite tu ai facut dintr`o heroica 6%. Eu din cate vad in general se fac cam 4-5 grupuri . Fiecare grup daca umple 20% (cam din 6-7 normale primu boss cred ca e gata si dureaza super putin vreo 30-45 de minute) cam ne`am asigurat level cap`ul pe zi. De un grup ma ocup eu, iti garantez 20%. Daca mai faci tu 1, killars 1, deja s-a facut de 60% garantat. iar de restul se mai gasesc oameni care mai fac. Daca mai apar 2 doritori care sa se ocupe de organizarea grupurilor pentru GL ar fi si mai usor si am si scapat de o durere de cap.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 06-10-2011, 10:53:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Y. Dar cand vezi oameni care nici nu farmeaza g level, nici nimic pt gv, gold flasks food etc. parca nu-ti mai vine sa faci tu, cat de putin. Si sa te mai trezesti pe deasupra ca e luat la raiduri respectivul(our mistake there). Pe mine de fapt m-a dezamagit faptul ca pe multi ii durea in cot de G level, desi mai tarziu o sa emita pretentii pt loc la raid, iteme etc. Si cand n-o sa-i primesc o sa spuna ca-s eu bulangiu. Acum pot sa le demonstrez exact cu ajutorul listei de GL + awards pe care le mai dau pt GV farm care a fost activitatea lor si de ce n-au fost luati la un raid.

Si orice s-ar spune cred ca noul feature este necesar, avand in vedere ca de vorba buna timp de 2 saptamani n-a inteles nimeni.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 06-10-2011, 11:24:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LATEST NEWS!

TAB 1 l-am facut de Consumabile, ceea ce inseamna ca aveti cateva withdraws si n-o sa va ceara nimeni socoteala. In acel tab depozitam ce e pe plus din celelalte taburi. Enjoy.

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 06-10-2011, 12:56:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba voi sunteti nebuni? Level 15? Dumnezeule.

0 0

Back to top
tze

[Leader of the pack]

(since 08-02-2013 15:51)

Votes: 6

Post Posted: 06-10-2011, 13:10:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:
vine lvlu pe banda? - multumim doners, rich bastards

in curand va vine si gearu.. am donat pt full t11 la toata guilda , adica vreo 175 de milioane

"Elemental orbs juggler , lightning fast , earth shocker HKP's Class Leader Shamanizer"

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 06-10-2011, 13:16:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tze wrote:
Cordo wrote:

in curand va vine si gearu.. am donat pt full t11 la toata guilda , adica vreo 175 de milioane

-)) si ma las de joc si plec in vacantza la MIAMI CA BORCEA.

-> GUITARIST awarded 100K gold @GV mats farming

Posturi unite automat, 06-10-2011, 14:16:45

@TZE

tze wrote:

Asta e considerat monosilabic dupa cunostintele lui ciocanel. O sa caut imediat toate posturile lui Padurarulz cu ponei sa vedem el cate warnuri a luat pt mii de posturi "monosilabice".

0 0

Back to top
maryo21ro

[Mentally Stable]

(since 16-11-2011 06:28)

Votes: 2

Post Posted: 06-10-2011, 13:21:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-e dor de ceva actiune ..dar din pacate nu am mai avut timp sa intru . Nu am mai tinut pasul cu voi si mi se pare corect sa primesc kick . Sper sa am din nou timp si sa va ajung din urma... vad ca se face treaba buna , succes -

0 0

Back to top
Prozacel

[Consigliere]

Post Posted: 06-10-2011, 13:21:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tze wrote:
Cordo wrote:

EU PREFER BANII -

0 0

Back to top
Sambu

[Y u no fix?!]

(since 05-02-2017 14:01)

Votes: 18

Post Posted: 06-10-2011, 13:22:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LEVIÉR ~e f. Barã rezistentã care, având un punct de reazem, servește pentru a mișca sau a ridica o greutate (mare); pârghie de manevrã. | fr. levier

Definitie Efect de levier

Termen cu mai multe semnificatii:
a) raport intre valoarea actiunilor comune (ordinare) si valoarea actiunilor preferentiale (privilegiate)
b) raport intre datoria societatii si fondurile proprii puse la dispozitie de actionari
c) proportia din capitalul social afectata de datoria acumulata

-.-
0 0

Back to top
Prozacel

[Consigliere]

Post Posted: 06-10-2011, 13:30:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu aveti ce face si nu ati facut deja acest lucru, la categoria Guild Genesis cititi topicul "Ghilda jmekera cu membrii lafel de jmekeri
" e fun! -))

0 0

Back to top
Guitarist

[Warlord]

(since 13-05-2015 03:19)

Votes: 8

Post Posted: 06-10-2011, 18:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
tze wrote:
Cordo wrote:

-)) si ma las de joc si plec in vacantza la MIAMI CA BORCEA.

-> GUITARIST awarded 100K gold @GV mats farming

Posturi unite automat, 06-10-2011, 14:16:45

@TZE

tze wrote:

Asta e considerat monosilabic dupa cunostintele lui ciocanel. O sa caut imediat toate posturile lui Padurarulz cu ponei sa vedem el cate warnuri a luat pt mii de posturi "monosilabice".

@Catalepsia - "sarumana mersi frumos -"

"Yo Momma is so fat chain lightning hits her three times"

0 0

Back to top
Avi

[Ultimul Mohican]

(since 28-12-2013 19:11)

Post Posted: 06-10-2011, 20:32:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Y. Dar cand vezi oameni care nici nu farmeaza g level, nici nimic pt gv, gold flasks food etc. parca nu-ti mai vine sa faci tu, cat de putin. Si sa te mai trezesti pe deasupra ca e luat la raiduri respectivul(our mistake there). Pe mine de fapt m-a dezamagit faptul ca pe multi ii durea in cot de G level, desi mai tarziu o sa emita pretentii pt loc la raid, iteme etc. Si cand n-o sa-i primesc o sa spuna ca-s eu bulangiu. Acum pot sa le demonstrez exact cu ajutorul listei de GL + awards pe care le mai dau pt GV farm care a fost activitatea lor si de ce n-au fost luati la un raid.

Si orice s-ar spune cred ca noul feature este necesar, avand in vedere ca de vorba buna timp de 2 saptamani n-a inteles nimeni.

Nu vad de ce noul feature e necesar - stergi cu buretele tot ce au facut inainte cei care "au inteles" in cele 2 sapt - s-au pus in gv cate 20k minim zilnic, sau pus materiale etc. (sa nu mai vorbim de wotlk) - nu ma refer neaparat la mine.
Ar trebui sa tii cont de absolut tot ce s-a intamplat de cand este aceasta ghilda.

Apropo - nu ma "ofuschez" (m-a deranjat modul de a ura "sanatate") dar "psihologia" ta mi se pare (sau este) total gresita.
Sper sa iti schimbi (sau sa va schimbati - din moment ce acum sunt mai multi care ia deciziile) modul de a gandi si a "impartii" dreptate.

sa ne auzim cu bine...

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 06-10-2011, 21:14:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avi wrote:
Catalepsia wrote:

Nu vad de ce noul feature e necesar - stergi cu buretele tot ce au facut inainte cei care "au inteles" in cele 2 sapt - s-au pus in gv cate 20k minim zilnic, sau pus materiale etc. (sa nu mai vorbim de wotlk) - nu ma refer neaparat la mine.
Ar trebui sa tii cont de absolut tot ce s-a intamplat de cand este aceasta ghilda.

Apropo - nu ma "ofuschez" (m-a deranjat modul de a ura "sanatate") dar "psihologia" ta mi se pare (sau este) total gresita.
Sper sa iti schimbi (sau sa va schimbati - din moment ce acum sunt mai multi care ia deciziile) modul de a gandi si a "impartii" dreptate.

sa ne auzim cu bine...

1.Nu sterg nimic cu buretele. Daca ai farmat pentru guilda, ai facut food, etc, asta nu ma obliga pe mine sa fac GUILD XP in locul tau, intelegi? Si eu am farmat si am pus gold in gv la fel ca ceilalti, nu am figuri de GM, doar ca nu-mi convine sa stau pana la 3 noaptea sa fac de 10 ori HOO NORMAL , ca sa fac guild daily xp cap.

2. Wotlk, despre ce vorbim aici? Pe wotlk puteau sa pice din cer flaskuri food si scrolluri , si nu exista guild level deci iti dadeai mai greu seama cine era Guild addicted si cine nu. Aici datele problemei s-au schimbat, e alt patch, alta ordine, alte reguli. Daca un membru pe Wotlk era esential prin anumite aspecte, iar pe noul patch nu se conformeaza(dps/tanking/healing), nu are aceeasi activitate, acelasi interes, DE CE sa-l tin in guild ? Sa-i facem noi treaba ? NU am tinut niciodata in guilda oameni degeaba, doar sa le scrie <HKP> deasupra capului. Si ai simtit pe pielea ta acest lucru, si multi altii(emanuelle, keysha, charzull, etc.). Nu ti-a prins bine demote? Eu cred ca da, ai evoluat. Ce faceam, te tineam acolo pe un piedestal cand tu scoteai 7k dps la 350+ item level ? Ce fac il tin pe Kevorkian in guilda ca a fost bun pe wotlk, dar in schimb acum nu mai joaca, sau joaca pe mag face pvp si scoate 10k dps pe paladin ? "Sa tin cont de absolut tot" cam asta ar insemna, lucru cu care nu sunt de acord.
Long story short aici; daca in ultimele 2 saptamani ti-ai facut treaba in toate privintele nu inseamna ca eu am uitat(prin introducerea acestui feature), inseamna ca cei care nu-si respecta indatoririle fata de guilda vor fi sanctionati.

3.Modul meu de a judeca si de a lua deciziile il poti contesta cat vrei, dar ar trebui sa nu uiti ca deciziile nu le iau si nici nu le-am luat vreodata singur. Intotdeauna m-am sfatuit cu cineva, tocmai pentru a nu aplica metode/judecati gresite. Pana si pentru a hotari cate withdraws/rank/tab sa las ma sfatuiesc cu cineva. Deciziile pe care le luam sunt pentru buna functionare a guildei, nu vrem sa va asuprim pentru ca asa ne-a venit noua. E doar nevoie de anumite masuri pentru a face lucrurile sa mearga.

0 0

Back to top
Avi

[Ultimul Mohican]

(since 28-12-2013 19:11)

Post Posted: 06-10-2011, 21:39:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MDA...
1. am fost de multe ori printre aia care au stat pina la 3 noaptea sa faca daily cap - se pare ca ....

2. ti-am zis ca daca nu iti place ceva imi spui si ies din ghilda. Nu am facut nimic pentru ca am primit demote (de unde ideea asta?). Am evoluat pentru ca asta e mersul firesc al lucrurilor (nu am mai jucat pe cata si ESTE absolut normal ca orice om incepe ceva nou sa nu fie la fel de bun - partea asta tu nu o vezi). Daca nu ma insel kevorkian este inca in ghilda si mai sunt si altii in aceeasi situatie in detrimentul celor care vor sa fie de folos (am mai spus si ma repet - nu te baza pe cunostinte in acest joc)

3. daca ai hotarat care este witdra-ul max zilnic de ce ma pui sa pun inapoi niste lucruri care cu o zi inainte ma pusesi sa le iau - care oricum nu le foloseam sa vad cum imi sta cu flask pe mine si nici nu le vindeam (citez "de acum inainte sa va cumparati flask et. .... luati din gv fiecare sa nu mai fie" dupa ce spusesei "puneti gold in gv pentru flask, food etc." - am intrebat de ce am pus banii ai zic ca daca ii vreau inapoi sa ii cer (hmm...) - ideea este ca esti cam incoerent in ultimele zile si asta duce la alte chestii. "Anumite masuri" despre care vorbesti se bat cap in cap de nu mai stie lumea ce sa mai creada - nu toata lumea asculta tot ce vorbiti voi ca sa le bubuie inteligenta si sa isi dea seama "de ce fac astia asa"...

si in incheiere ... mi-a parut bine de timpul petrecut in HKP dar a venit timpul sa ne spunem ramas bun!!!

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 06-10-2011, 21:50:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Masurile pe care le luam tin guilda up and runing. Nu stau sa explic mai multe in legatura cu ce ai zis, pentru ca o fac degeaba, daca ai fost atat de nervos si de deranjat incat sa dai leave guild.

Iti multumesc pentru tot ce ai facut , spor la joc in continuare.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 28 November 2011 14:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 69, 70, 71  Next    

The time now is 05-02-2025, 00:07:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x