User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 69, 70, 71  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message127242
Cordo
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 19-10-2011, 15:01:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Leviere, cand termini de citit topicurile de prin hkp, poate te uiti si la report pe forum, parca asta era si treaba ta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Deenman
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2011 01:44)

Votes: 2

Post Posted: 19-10-2011, 17:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dont push it.si daca tot suntem la discutii sa discutam, tocmai m-am mutat de la parter la etaju 4 sa am semnal mai mare la stick (asta e o teorie doar) is putine sanse sa intru online azi.dar maine sigur intru. Bafta!

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 19-10-2011, 19:37:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arcade wrote:
Levier wrote:
Daca va cersiti/dati aiurea reputatie intre voi ca sa va luati invite pointsuri, riscati ban. Just a friendly reminder.

Not a friendly reminder, but a personal vendetta! Remember,remember, the fifth of November....

Also dis:
tulpan wrote:
Poate ca se referea sa nu itit mai faci publice preturile pentru semantura, in fine am citit din nou regulamentul si regula de mai sus nu apare dar asta nu ar fi o problema acum. Daca nu e va aparea.

Revin pe la 1-2 ca am cursuri Dosent Matter

Dc am impresia ca ne sunt analizate posturile cuvant cu cuvant si cautate mesaje ascunse acolo unde nu sunt?(si nu ma refer la respectarea regulilor de postare pe forum)
Faza cu reputatia e o intelegere intre membrii HKP, avem nevoie de motiv pentru a da unul altuia rep? Si ne este interzis sa reamintim unul altuia sa dea reputatie(cum a facut Qiu) in cazul in care se uita?

@ Q nu se pune -
Motivul: nush, tre sa ma gandesc la unul lawl! -

Vendete, razboaie si alte figuri. Maine poimaine ajungem la Freakzu' feudal si dominatia monarhiei ce va urma. Trezeste-te la realitate si mai invata si niste istorie. Gunpowder Plot care a fost pe 5 noiembrie urmarea sa instaleze o dictatura si mai mare ca cea de dinainte. Asadar, if I am to remember the fifth of November, I will ban you all and you may say nothing about it.

Cu referire la cea de-a doua parte: Am shpioni, microfoane, keyloggeri si o sumedenie de parapsihologi care va urmaresc in fiecare moment. Pe langa asta mi-am angajat si jumatate din membrii academiei in partea de limba si literatura romana precum si vreo 2, maxim 6 criptologi.

Observati cum 1. nu v-am amenintat cu absolut nimic dar aveti voi impresii tampite
2. Daca vroiam sa va banez, pe Tulpan si pe Catalepsia puteam sa-i banez in topicul de recrutari ENS. Parca pe la voi facut-am curat cu warnuri cu tot fiindca ati avut failtrolli in zona (la care pedeapsa se aplica pentru offtopic, nu trolling)

@Catalepsia:
1.Daca ne apucam sa facem interpretari si analogii, tehnic, prin faptul ca tu taxezi x reputatie per semnatura (si lasa-i pe bajetii de la grafica, most times primesc cat vrea inimioara celui impovarat de cadou) faci o tranzactie de vanzare-cumparare, deci tehnic, intreprinzi un serviciu contra cost in reputatie. Sau invers vazuta treaba, tu platesti pentru reputatia aia in natura cu semnaturile pe care le faci. Daca zici ca nu ceri necesar reputatia dar ai aprecia-o e tehnic cersit pe stil cantat din chitara la metrou cu cutiuta si "muritor de foame" in fata fiindca intreprinzi un serviciu cerand un ajutor care nu este insa inteles direct intre doua parti clare.

2.A fost un friendly reminder dar voi sunteti paranoici rau. Mai lasati iarba ca va da tripuri dubioase (asta fiindca inca imi mentin speranta ca sunteti pe etnobotanice sau ceva de genu' de sunteti asa paranoici)

3. Nu-ti datorez nimic, nici tie, nici lui tulpan si nici ghildei voastre. Scuze sa-mi cer fata de voi? Bine, asteapta (da ia-ti manusi ca vine iarna).

Interpretarea corecta e a mea, nu a ta fiindca d-aia eu am buton de warn iar tu ai doar gura mare.

P.S. I'm free as the birds in the sky, wohohohohoho.

@Cordo: Fiindca mi-ai trimis si PM, tin sa te anunt ceva: Poftim o lista cu oameni pe care poti sa-i mai freci la melodie. Pe mine poti sa te abtii. Nu-i treaba mea sa-ti fac reporturile tie. Eu tre' sa fac reporturi, dar pot sa-mi aleg care si sa las pentru restu' ce nu vreau sa rezolv.

Hai, uite lista mult promisa: *0ranGe ! extrem, Blader, Gh0st, In2ition, Zohlomg. De asemenea, toti astia au drept de moderare in zona aia: Adrenalyn, Alexander0810, Berserk, Burton, cobrel, evelina, Froster, Harry Pothead, healu, k0s, myt42xxx, Setemotion, Stigmata, sundaysfantasy, Xh3lar.

Si pentru tine cu dedicatie cordo, ca sa-ti raspund in acelasi stil in care mi-ai scris tu mie, necerut, neintrebat, nenimic: Ia mars si freaca-i la melodie pe ei.

Ah si ca sa stiti, n-am stat sa citesc de ce va dadeati mesaje cu reputatia ca nu stau sa va citesc absolut toate mesajele, ma plictiseste oribil. Urma sa plec la facultate, brauzuiam forumu' si vazui multa discutie de rep si cooldownuri si toate alea si v-am dat fix un friendly reminder. Dar voi aparent aveti traume cu prietenia sau ceva de genu' ca reactia a fost total disproportionata si total degeaba.

Ah si P.S. (ala pe bune): Ciocanel imi zic prietenii, cum tu declarasi ca nu suntem prieteni, abtine-te, domnule QiuQiu.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 19-10-2011, 19:42:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumim de casuta vocala la tot stafful, apreciem.
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 19-10-2011, 20:09:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shocker wrote:
Intr-un topic postati doar ce este legat de subiect, discutiile offtopic vor fi pedepsite.

Ce am postat noi la ENS pe recrutari era cat se poate de ON-TOPIC, avand legatura directa cu una din persoanele care se voiau a fi recrutate. Se poate spune ca semana cu un..."friendly reminder" -

Cat timp la tine sub nume acolo scrie "Zis Ciocanel", asa iti zic. Cum la mine scrie "5 Star General", poti sa-mi zici "General/generale" etc, cum ti-e mai la indemana.

ciocanel wrote:
Interpretarea corecta e a mea, nu a ta fiindca d-aia eu am buton de warn iar tu ai doar gura mare.

Nu ma impresionezi deloc. Vezi Quote-urile de mai jos.

ciocanel wrote:
Mai lasati iarba ca va da tripuri dubioase

Mai lasa tu presupunerile de liceu, ca avem o varsta, nu ne intereseaza presupunerile tale eronate.

ciocanel wrote:

Viata cu Louie?

Si din seria "Sunt S-Mod cu vocabular mi$ht0"

ciocanel wrote:
Mai aveti multe texte de ratati?

SCUZE HKP, NU VROIAM SA VA INSULT.

ciocanel wrote:
Ia mars si freaca-i la melodie pe ei.

Shocker wrote:
Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)

Right.. reguli pentru oamenii de rand ca noi, nu pentru bo$$i ca tine.

ciocanel wrote:

Nu ma intereseaza ce topic e, al cui e subforumul sau cine-i userul in wow. Incalci regulamentul ti-o iei, INDIFERENT CINE ESTI, DACA AI DONAT, DACA N-AI DONAT, DACA ESTI GUILD MASTER SAU GAME MASTER. OBISNUITI-VA SI INVATATI SA VA COMPORTATI CA NISTE OAMENI NORMALI.

Tie cine-ti da warnuri mai..academicianule?

0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 19-10-2011, 20:36:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand mai aveti comentarii de facut la cei care vin la ENS la recrutari , sa o faceti prin PM , ca totusi scrie ceva acolo in primul post.

Stop quoting that post, activeaza degeaba casuta vocala.

Quote:
Victor: ce ratat sunt

Last edited by Burton on 19-10-2011, 20:53:19; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

(since 27-11-2023 09:10)

Votes: 37

Post Posted: 19-10-2011, 20:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Vendete, razboaie si alte figuri. Maine poimaine ajungem la Freakzu' feudal si dominatia monarhiei ce va urma. Trezeste-te la realitate si mai invata si niste istorie. Gunpowder Plot care a fost pe 5 noiembrie urmarea sa instaleze o dictatura si mai mare ca cea de dinainte. Asadar, if I am to remember the fifth of November, I will ban you all and you may say nothing about it.

Cu referire la cea de-a doua parte: Am shpioni, microfoane, keyloggeri si o sumedenie de parapsihologi care va urmaresc in fiecare moment. Pe langa asta mi-am angajat si jumatate din membrii academiei in partea de limba si literatura romana precum si vreo 2, maxim 6 criptologi.

Observati cum 1. nu v-am amenintat cu absolut nimic dar aveti voi impresii tampite
2. Daca vroiam sa va banez, pe Tulpan si pe Catalepsia puteam sa-i banez in topicul de recrutari ENS. Parca pe la voi facut-am curat cu warnuri cu tot fiindca ati avut failtrolli in zona (la care pedeapsa se aplica pentru offtopic, nu trolling)

@Catalepsia:
1.Daca ne apucam sa facem interpretari si analogii, tehnic, prin faptul ca tu taxezi x reputatie per semnatura (si lasa-i pe bajetii de la grafica, most times primesc cat vrea inimioara celui impovarat de cadou) faci o tranzactie de vanzare-cumparare, deci tehnic, intreprinzi un serviciu contra cost in reputatie. Sau invers vazuta treaba, tu platesti pentru reputatia aia in natura cu semnaturile pe care le faci. Daca zici ca nu ceri necesar reputatia dar ai aprecia-o e tehnic cersit pe stil cantat din chitara la metrou cu cutiuta si "muritor de foame" in fata fiindca intreprinzi un serviciu cerand un ajutor care nu este insa inteles direct intre doua parti clare.

2.A fost un friendly reminder dar voi sunteti paranoici rau. Mai lasati iarba ca va da tripuri dubioase (asta fiindca inca imi mentin speranta ca sunteti pe etnobotanice sau ceva de genu' de sunteti asa paranoici)

3. Nu-ti datorez nimic, nici tie, nici lui tulpan si nici ghildei voastre. Scuze sa-mi cer fata de voi? Bine, asteapta (da ia-ti manusi ca vine iarna).

@Cordo: Fiindca mi-ai trimis si PM, tin sa te anunt ceva: Poftim o lista cu oameni pe care poti sa-i mai freci la melodie. Pe mine poti sa te abtii. Nu-i treaba mea sa-ti fac reporturile tie. Eu tre' sa fac reporturi, dar pot sa-mi aleg care si sa las pentru restu' ce nu vreau sa rezolv.

Hai, uite lista mult promisa: *0ranGe ! extrem, Blader, Gh0st, In2ition, Zohlomg. De asemenea, toti astia au drept de moderare in zona aia: Adrenalyn, Alexander0810, Berserk, Burton, cobrel, evelina, Froster, Harry Pothead, healu, k0s, myt42xxx, Setemotion, Stigmata, sundaysfantasy, Xh3lar.

Si pentru tine cu dedicatie cordo, ca sa-ti raspund in acelasi stil in care mi-ai scris tu mie, necerut, neintrebat, nenimic: Ia mars si freaca-i la melodie pe ei.

Ah si ca sa stiti, n-am stat sa citesc de ce va dadeati mesaje cu reputatia ca nu stau sa va citesc absolut toate mesajele, ma plictiseste oribil. Urma sa plec la facultate, brauzuiam forumu' si vazui multa discutie de rep si cooldownuri si toate alea si v-am dat fix un friendly reminder. Dar voi aparent aveti traume cu prietenia sau ceva de genu' ca reactia a fost total disproportionata si total degeaba.

Ah si P.S. (ala pe bune): Ciocanel imi zic prietenii, cum tu declarasi ca nu suntem prieteni, abtine-te, domnule QiuQiu.

Wall of text hits you for 9999999 shadowfrost damage(Critical).
You die.

Referitor la partea cu Fawkes.....newsflash it uas a jk(sub forma de refrence)...But w/e
Si daca e sa o luam la bani marunti, the Gunpowder Plot a fost pus la cale deoarece Catolicii erau fortati sa isi practice religia in secret(datorita unor legi date de Elizabeta I) si a devenit un simbol al incercarii de a restabili egalitatea in stat(chiar daca era vorba de religie). Vreau si eu sa vad unde scrie ca era pt. a "stabili o dictatura si mai mare".
"Catholicism became marginalised, but despite the threat of torture or execution priests continued to practise their faith in secret".Nu ca as tine cu catolici insa gunpowder plot-ul era sa restabileasca ordinea si sa "ucida" monarhia,lucru care e o idee idioata de la bun inceput.

Anyway,avem fobie de admini, asa ca te rugam sa nu ne mai "reminduiesti" data viitoare.

"Interpretarea corecta e a mea, nu a ta fiindca d-aia eu am buton de warn iar tu ai doar gura mare."

"Power corrupts, and absolute power corrupts absolutely"Baron Acton. De aceea avem fobie..

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 19-10-2011, 20:57:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Multumim de casuta vocala la tot stafful, apreciem.

x2

- Retired -
0 0

Back to top
jetolik
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 19:48)

Votes: 9

Post Posted: 19-10-2011, 21:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
shocker wrote:
Intr-un topic postati doar ce este legat de subiect, discutiile offtopic vor fi pedepsite.

Ce am postat noi la ENS pe recrutari era cat se poate de ON-TOPIC, avand legatura directa cu una din persoanele care se voiau a fi recrutate. Se poate spune ca semana cu un..."friendly reminder" -

Cat timp la tine sub nume acolo scrie "Zis Ciocanel", asa iti zic. Cum la mine scrie "5 Star General", poti sa-mi zici "General/generale" etc, cum ti-e mai la indemana.

ciocanel wrote:

ciocanel wrote:

Mai lasa tu presupunerile de liceu, ca avem o varsta, nu ne intereseaza presupunerile tale eronate.

ciocanel wrote:

Viata cu Louie?

ciocanel wrote:

ciocanel wrote:

Shocker wrote:
Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)

ciocanel wrote:

Nu ma intereseaza ce topic e, al cui e subforumul sau cine-i userul in wow. Incalci regulamentul ti-o iei, INDIFERENT CINE ESTI, DACA AI DONAT, DACA N-AI DONAT, DACA ESTI GUILD MASTER SAU GAME MASTER. OBISNUITI-VA SI INVATATI SA VA COMPORTATI CA NISTE OAMENI NORMALI.

+ qiu
Pentru ca e un om care respecta si la randu lui trebe respectat -

I'm like three times 300 !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 20-10-2011, 04:35:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
shocker wrote:

ciocanel wrote:

ciocanel wrote:

ciocanel wrote:

Viata cu Louie?

ciocanel wrote:

ciocanel wrote:

Shocker wrote:

ciocanel wrote:

Ok, cand tu n-o sa mai presupui ca regulamentul e cum zici tu, n-o sa mai presupun ca fumati iarba.

Din seria "ma dau lovit": a freca la melodie (pe cineva) expr. a bate la cap (pe cineva), a cicãli (pe cineva).
Sursa: Argou | Adãugatã de blaurb | Greșealã de tipar | Permalink

Ca i-am zis mars? Uite pentru asta imi voi cere scuze, dar poate n-am chef sa-mi zica mie unu' care-i treaba mea fiindca reportul lui nu a fost facut.
(MARȘ, (1, 2, 3) marșuri, (4, 5) interj. 1. S. n. Mers, deplasare a unei unitãți militare sau a unui grup organizat (într-o anumitã formație). ◊ Marș forțat = marș executat cu o vitezã sporitã fațã de cea normalã. ♦ (Înv.) Distanțã parcursã de o unitate militarã în 24 de ore. ♦ Acțiune militarã viguroasã îndreptatã asupra unui obiectiv. ♦ Probã atleticã de mers rapid pe distanțe lungi. ♦ P. gener. Deplasare, drum, cursã (obositoare). 2. S. n. Compoziție muzicalã puternic ritmatã, care adesea regleazã cadența pasului unei formații, a unui cortegiu etc. 3. S. n. Compoziție literarã în versuri, scrisã spre a fi cântatã pe o arie de marș (2). 4. Interj. Cuvânt cu care se comandã pornirea unei unitãți militare sau a unui grup organizat. 5. Interj. Cuvânt cu care se gonește un câine sau, p. gener., un om. – Din fr. marche, germ. Marsch.)

@Jetolik: Cand o sa ma respecte o sa-l respect. Pana atunci insa probabil ca mai am de asteptat.

Also, am rezolvat si toate reporturile si poate ne reamintim de la ce am plecat: Va adusesem aminte, fara sa fiu specific catre cine ci pur si simplu ca prevenire sa nu faceti prostii cu reputatia (ca nu mi-era foarte clar daca faceti sau nu). Mbun, am facut-o si pe asta (si apropo, observ ca nimeni n-a comentat aia, toata lumea s-a legat de o interjectie si o expresie argotica.)

Revin probabil, cand va mai fi nevoie de ceva. Pana atunci, pupici.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-10-2011, 07:53:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As fi vrut raspuns acolo unde trebuia, nu lock (aka report tie, dar acum imi dau seama ca nu mai are rost..)
Si acum ma iei cu copy paste din dex online cu ce inseamna "mars"... serios?...
Tie cand iti spun necunoscuti "marsh colo" "marsh colo" pui dreapta la tampla si o iei la pas?
Ori asta ori tratezi cu o usoara nonsalata toata treaba, pt ca pana la urma urmei...tu ai buton de warn/lock topic nu eu.

Tot ce te rog, din cate am vazut unde postezi tu iese drama, asa ca de acum in colo, inainte sa postezi ai putea
sa citesti bine bine subiectu conversatiei ca sa nu mai existe toate posturile astea nenecesare?
Macar aici unde se pare ca nu ne intelegem unii cu alti.

Edit: decat sa "fluturi" linkuri cu reguli pe forum... daca se greseste undeva, pedepseste, daca nu, nu crea tensiune te rog.

Last edited by Cordo on 20-10-2011, 08:02:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Sambu

[Y u no fix?!]

(since 05-02-2017 14:01)

Votes: 18

Post Posted: 20-10-2011, 07:59:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=6gcbgVIXgeA:

Best music to listen when high/drunk/stoned.

-.-
0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-10-2011, 08:14:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din dubstep etc..imi plac doar :
Adele vs Skrillex - Set Fire to Evrything LUV IT!
Klaypex - Chinter's Will
Pendulum - Watercolour
Nicky Minaj - Saxon luv her for das boobies and trunk!!

0 0

Back to top
musiclover

[AWESOME]

(since 14-06-2018 13:50)

Votes: 9

Post Posted: 20-10-2011, 19:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dis iz gud -

https://youtube.com/watch?v=ALRPKjWW4IQ:

0 0

Back to top
ixi

[Mentally Stable]

(since 27-10-2017 21:00)

Votes: 8

Post Posted: 20-10-2011, 22:17:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va pup dintre kishite, oase lungi si alungite (coaste) si cea mai tare regiune :articulatiei metacarposesamo-falangiana :X

Posturi unite automat, 20-10-2011, 23:17:11

Si btw,mai nou mi se vad projected textures -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 28 November 2011 14:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 69, 70, 71  Next    

The time now is 05-02-2025, 00:36:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x