User
Pass
2FA

[FIXED] [druid] Double healing - PT ZOHL
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4838
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Status: Offline
(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 25-10-2011, 09:48:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

guessftw wrote:
vexwow1 wrote:
guessftw wrote:
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=200741

Druidul de aici da 31k crit cu swiftmend si am vazut un non crit in ToL de 20k, cu buff de 6% increase spell power de la shaman+mark + full vicious de la 2200 3s, iar tu dai fara mark si cu enchant de pe back activat 33k crit respectiv 22k non-crit in trei sferturi vicious si restu' bloodthirsty. Nu ti se pare ca e ceva in neregula? Si eu joc druid resto si mi se pare exagerat de mult healul pe care il da swiftmend. Probabil coeficientul spellului nu e calculat cum trebuie.

nu ti se pare ca toate clasele au spell coeficient marit?doar druidu da 30k heal?nu

Eu am facut referire la druid, fiind un topic despre druid! Daca tu crezi ca si celelalte clase au coef marit, fa bug report separat.Uite-te in screenul de mai sus 52k heal non-crit swiftmend in ToL si ala pe blizz da 20k.

Gueesho...eu pe wotlk dadeam 20k+ cu swiftmend...cum naiba sa dea ala pe blizz acum pe cata doar 20k?...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cupcake

[Mentally Stable]

(since 29-12-2011 07:33)

Votes: 6

Post Posted: 25-10-2011, 11:29:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda se pare ca toti fac gura ca druidul da heal prea mult dar nimeni nu zice ca wildgrowth nu merge corect = no multitarget heal. si mai ales rejuvenation nu ia tickuri de la haste. cu 2k haste rating si 25% haste tot 4 tickuri dau. daca e nevoie fac alt post cu screenuri si tot ce treb
0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 25-10-2011, 11:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NON CRIT.

CRIT

Fara tree of life!Amandoua din rejuve+swiftmend, doar mark buf.

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 25-10-2011, 12:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poftiti cateva screenshoturi cu cat da swiftemend la noi pe server, cel putin cat dau eu, ca sa nu mai ziceti ca vai domen da swiftmend crit de 70-80 k

Tin sa precizez ca in cele 3 SS-uri am incercat atat doar cu rejuvenation, atat daor cu regrowth dar su cu ambele hoturi, nu mai stiu exact care cum sunt, dar cert e ca eu mai mult de 35 k crit NU am dat ! avand 357 ilvl pve !

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 25-10-2011, 12:44:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ovidiu spune.mi si mie te rog, cum de diferenta intre normal heal si crit la tine e de 1k heal? prima poza(noncrit) si urmatoarele doua(crits)

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
Whysomadbro
[Banned user]

Banned

(since 20-12-2011 20:17)

Votes: 14

Post Posted: 25-10-2011, 13:11:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Whysomadbro wrote:

52k heal noncrit de la druid self buffed cu swiftmed.

^
Asta ramane de referinta. Cand o sa aduceti print cu 52k swiftmed noncrit de la druid self buffed pe blizz sa postati , pana atunci gura mica.

0 0

Back to top
Shay

[Mentally Stable]

(since 19-12-2013 22:13)

Votes: 7

Post Posted: 25-10-2011, 13:35:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Whysomadbro - ala e 62.9k, nu 52.9k
@ Ovidiu - Vezi ca ceva nu e bine in printurile alea. .
34.6k cu Rejuv normal
35.2k cu Regrowth crit.

A treia poza arata aceeasti valoare de 35.2k critical ca la Regrowth, dar in poza se vede bufful de Rejuvenation. E imposibil sa dai 34.6k normal si 35.2k crit.
Oricum nu e bine. Ce e ciudat ca unii resto druids cu gear dau 34k, dar eu ma duc in durotar iau primul druid resto cu 5.5k SP si imi da 31k.

P.S. Cred ca unii resto druids nu isi dau seama ce inseamna 2-3x heal pe rejuv ( swiftmend, efflorescence) si probabil si pe regrowth ( 24k swiftmend din regrowth? i think not! ) , la fel cum unii rshams nu isi dau seama ce inseamna 2xheal pe Earth Shield. Things will get .. alot shittier.

0 0

Back to top
poga

[Mentally Stable]

(since 07-04-2012 15:21)

Votes: 12

Post Posted: 25-10-2011, 13:58:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Habar nu aveti de clasa si vorbiti. Normal ca dai mai mult cu swiftmend cand e rejuvenation hot, fata de regrowth hot. Am sa fac azi niste printuri in arena si am sa le postez. In rest da, am prins si eu niste crituri care mi se par cam mari, gen 60k.
0 0

Back to top
Shay

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-10-2011, 14:11:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poga wrote:
Habar nu aveti de clasa si vorbiti. Normal ca dai mai mult cu swiftmend cand e rejuvenation hot, fata de regrowth hot. Am sa fac azi niste printuri in arena si am sa le postez. In rest da, am prins si eu niste crituri care mi se par cam mari, gen 60k.

Am impresia ca tu nu ai habar despre ce se discuta in topicul asta, dar e ok. O sa te iau frumos de manuta sa te trec strada.
Coeficientul de Spell Power la spellurile Regrowth si Rejuvenation e mult prea mare, rezultand in heal mult mai mare decat pe Blizz si in consecinta Swiftmend ( Rejuvenation ) si Swiftmend ( Regrowth ) dau heal mult mai mare decat ar trebui. Nu compara nimeni Swiftmend (Regrowth) cu Swiftmend ( Rejuv ). Se compara :

Swiftmend ( Regrowth ) pe Freakz vs Swiftmend (Regrowth ) pe Blizz
Swiftmend ( Rejuv ) pe Freakz vs Swiftmend ( Rejuv ) pe Blizz.

0 0

Back to top
Whysomadbro
[Banned user]

Banned

(since 20-12-2011 20:17)

Votes: 14

Post Posted: 25-10-2011, 14:13:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poga wrote:

1.Ala e 60k noncrit.
2.Nu ca "ti se pare" chiar este, s-au adus prints de pe blizz cu 17k noncrit si 30k crit cu full 377 ilvl gear.
3.Nu stiu dc te dai asa rotund ca nimeni nu are "habar" de clasa ta, inclin sa cred ca nici tu nu ai, atat timp cat 1 button face diferenta intre 20% HP si full hp.

0 0

Back to top
vexwow1
[Banned user]

Banned

(since 08-02-2013 08:44)

Post Posted: 25-10-2011, 14:49:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shay wrote:
poga wrote:

Am impresia ca tu nu ai habar despre ce se discuta in topicul asta, dar e ok. O sa te iau frumos de manuta sa te trec strada.
Coeficientul de Spell Power la spellurile Regrowth si Rejuvenation e mult prea mare, rezultand in heal mult mai mare decat pe Blizz si in consecinta Swiftmend ( Rejuvenation ) si Swiftmend ( Regrowth ) dau heal mult mai mare decat ar trebui. Nu compara nimeni Swiftmend (Regrowth) cu Swiftmend ( Rejuv ). Se compara :

Swiftmend ( Regrowth ) pe Freakz vs Swiftmend (Regrowth ) pe Blizz
Swiftmend ( Rejuv ) pe Freakz vs Swiftmend ( Rejuv ) pe Blizz.

O sa te iau frumos de manuta sa te trec strada.
Coeficientul de Spell Power la toate clasele e mult prea mare, rezultand in heal si dmg mult mai mare decat pe Blizz si in consecinta toate clasele dau heal si dmg mult mai mare decat ar trebui.

Staff message (Zohlomg):

+1 warn, continua asa, iei ban azi.

0 0

Back to top
Shay

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-10-2011, 15:06:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vexwow1 wrote:

O sa te iau frumos de manuta sa te trec strada.
Coeficientul de Spell Power la toate clasele e mult prea mare, rezultand in heal si dmg mult mai mare decat pe Blizz si in consecinta toate clasele dau heal si dmg mult mai mare decat ar trebui.

Nu chiar...
La rshaman - Earth Shield e calculat total gresit, in rest sunt ok.
La disci priest, am calculat toate healurile / shields- looks good ( desi par cam eficienti la mana fata de cum imi amintesc de pe blizz in 4.0.6)
La hpala nu am calculat pentru ca sa fim seriosi ... wtf cares about holy paladins in cataclysm? :)
La rdruid - am fost atent doar la Rejuv/Swiftmend Regrowth/Swiftmend

Chiar daca o sa fie totul blizzlike, nu o sa fie nici un balans in damage si heal. Dimpotriva, o sa ti se para lucrurile si mai stupide si penibile decat sunt acum. Pentru ca asa a facut WoW-ul Blizz. Total imbalanced shit. WoW developers sunt o gramada de oameni care stiu sa omoare dragoni in beciuri si sa se masturbeze cand vad jailbait la Blizzcon. WoW-ul e un joc PVE, nu PVP. PVP-ul e .. un addon. Cu cat intelege lumea lucrul asta mai repede cu atat o sa fie mai putini nervi. Nu a renuntat MLG la WoW doar sa le faca in ciuda la koreeni.

Inteleg sa-ti aperi clasa, dar o faci in modul total gresit si pentru motivul total gresit.
Scopul nu e sa facem "WoW Freakz - Damage and Healing balanced" , ci "WoW Freakz - Blizzlike server".
Cum ti-a mai explicat cineva : daca frost mage sau warr e OP prin niste buguri sau pentru ca asa l-a facut blizz, nu inseamna ca ar trebui sa fii recompensat prin niste buguri sa balanseze warr-ul si mage-ul.

Two wrongs don't make a right.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 25-10-2011, 16:02:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca nu stiti regulile forumului, cititi-le sau luati ban.
0 0

Back to top
adrenalinerush
[Banned user]

Banned

(since 05-12-2011 22:00)

Votes: 13

Post Posted: 25-10-2011, 18:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Revenind la ideea principala a topicului, nu cearta asta orbeasca in care fiecare isi apara interesele, faci post-ul ala cu spellurile care dau dublu heal?
0 0

Back to top
poga

[Mentally Stable]

(since 07-04-2012 15:21)

Votes: 12

Post Posted: 25-10-2011, 20:22:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primu rand cel care imi comenta mie, inainte sa postezi citeste toata discutia ( ziceau mai sus / alta pagina, ca sa te informezi ). Honourles, eu vorbeam de ce crit am dat eu maxim in bg (60k). In rest dau 30k non crit.
si honourles termina cu afirmatiile de pe bliz, acol totul e redus la jumate fata de freakz, ca sa te informezi si tu, nu numai druidul da dublu, tot e dublu. Asa ca te rog sa nu mai vorbesti aiurea.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 29 October 2011 17:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 29-11-2024, 18:35:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x