User
Pass
2FA

Mists of Pandaria
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 35, 36, 37  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message104257
Darkws

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-01-2013 23:29)

Votes: 3

Post Posted: 05-11-2011, 02:53:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multi comentati aiurea. Am si eu o intrebare ... Cei care tot plangeti din cauza noului expansion ati urmarit macar Blizzconul sa vedeti ce schimbari tari se aduc jocului ? Ma indoiesc... Cat despre scoaterea flying mount-ului pana la lvl 90 mi se pare cea mai inteligenta mutare a celor de la blizz. Odata cu Cataclysmul de la lvl 60 nimeni nu a mai folosit Ground Mounturile deci era si logic sa scoata fly. Si pentru celelalte schimbari uite va fac o lista:
Hunteri :
Nu mai au minimum range. Nu mai au melee weapon. Petul hunterului are si el 3 specuri.
Druizi :
Druizii au parut mereu ca si cum ar avea 4 specuri. Acum chiar au.
Warlock :
Resursele la warlock depind acum de spec. Soul Shard pt Affliction , Demonic Fury pt Demonology si Infernal Embers pt Destruction.
Shamani :
Au fost scoase totemele cu buff.
Warrior :
Poate folosi acum armele range.
Mage :
Acum damage-ul depinde in totalitate de ce specializare ai ales (frost dmg, fire dmg, arcane dmg)
Major Changes :
Relicurile nu mai sunt.
Wandul este arma main hand.
Spellurile se invata automat.
Noi battlegrounduri cu mod de joc complet nou.
Mai mult questing la lvl maxim.

Acestea sunt doar cateva dintre schimbari. Mie mi se par chiar foarte tari si astept cu nerabdare urmatorul expansion. Cat despre talente ... Ce va placea sa aveti 20 de talente care maresc dmg-ul cu 1% sau unul singur care mareste dmg-ul cu 20% ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Edwwward

[Mentally Stable]

(since 06-01-2014 09:19)

Post Posted: 05-11-2011, 02:57:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer faza cu Wandul e chiar buna iar faza cu Spellurile se invata automat e perfecta :trollface:
Cat despre Hunteri,cum adica nu mai au arme melee? WTF,ciudat,straniu -

0 0

Back to top
Hardwell

[forbidden sorcery]

(since 22-02-2022 09:13)

Votes: 44

Post Posted: 05-11-2011, 03:10:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Darkws wrote:
Multi comentati aiurea. Am si eu o intrebare ... Cei care tot plangeti din cauza noului expansion ati urmarit macar Blizzconul sa vedeti ce schimbari tari se aduc jocului ? Ma indoiesc... Cat despre scoaterea flying mount-ului pana la lvl 90 mi se pare cea mai inteligenta mutare a celor de la blizz. Odata cu Cataclysmul de la lvl 60 nimeni nu a mai folosit Ground Mounturile deci era si logic sa scoata fly. Si pentru celelalte schimbari uite va fac o lista:
Hunteri :
Nu mai au minimum range. Nu mai au melee weapon. Petul hunterului are si el 3 specuri.
Druizi :
Druizii au parut mereu ca si cum ar avea 4 specuri. Acum chiar au.
Warlock :
Resursele la warlock depind acum de spec. Soul Shard pt Affliction , Demonic Fury pt Demonology si Infernal Embers pt Destruction.
Shamani :
Au fost scoase totemele cu buff.
Warrior :
Poate folosi acum armele range.
Mage :
Acum damage-ul depinde in totalitate de ce specializare ai ales (frost dmg, fire dmg, arcane dmg)
Major Changes :
Relicurile nu mai sunt.
Wandul este arma main hand.
Spellurile se invata automat.
Noi battlegrounduri cu mod de joc complet nou.
Mai mult questing la lvl maxim.

Acestea sunt doar cateva dintre schimbari. Mie mi se par chiar foarte tari si astept cu nerabdare urmatorul expansion. Cat despre talente ... Ce va placea sa aveti 20 de talente care maresc dmg-ul cu 1% sau unul singur care mareste dmg-ul cu 20% ?

De prirest nu stii nimic ?-

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 05-11-2011, 03:15:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai cum magu se transforma in harry potter si hunteru se transforma in pistolar...ne baga monk adica bruce lee warru o sa dea bladestorm cu arcu...o sa se invarta incerc si trage cu arcu in timp ce se invarte priestu o sa exorcizeze warlocu o sa aibe un spell care ii exorcizeaza si ii transforma in priesti...am avut incredere in cataclysm...chiar am crezut ca o sa fie tare...dar nu e...imi plac schimbarile dar daca e chiar asa...deja nu mai seamana cu wowul in fine o sa fie un joc nou pe care o sa il joc cu drag

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BlackSwann

[Mentally Stable]

(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 05-11-2011, 04:15:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
pai cum magu se transforma in harry potter si hunteru se transforma in pistolar...ne baga monk adica bruce lee warru o sa dea bladestorm cu arcu...o sa se invarta incerc si trage cu arcu in timp ce se invarte priestu o sa exorcizeze warlocu o sa aibe un spell care ii exorcizeaza si ii transforma in priesti...am avut incredere in cataclysm...chiar am crezut ca o sa fie tare...dar nu e...imi plac schimbarile dar daca e chiar asa...deja nu mai seamana cu wowul in fine o sa fie un joc nou pe care o sa il joc cu drag

lol @bladestorm cu arcu -

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
Airwaves

[Creep]

(since 12-06-2013 10:03)

Votes: 18

Post Posted: 05-11-2011, 10:17:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce idiotenie mi se pare expansionu asta..Nu are nici cea mai mica legatura cu wow-u din pacate:|
0 0

Back to top
Teogony

[EXILED Girl]

(since 17-03-2022 20:44)

Votes: 26

Post Posted: 05-11-2011, 11:39:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Airwaves wrote:
Ce idiotenie mi se pare expansionu asta..Nu are nici cea mai mica legatura cu wow-u din pacate:|

Se pare ca nici u nu ai legatura cu wow-ul si lore-ul -
Pandas erau demult in lore -

0 0

Back to top
andelarosa

[CFC !]

(since 30-01-2019 01:19)

Votes: 4

Post Posted: 05-11-2011, 12:23:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot ce e dupa BC e fail, parerea mea.
0 0

Back to top
coldicee

[trudalizatorul]

(since 05-11-2018 13:26)

Votes: 22

Post Posted: 05-11-2011, 12:44:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andelarosa wrote:
Tot ce e dupa BC e fail, parerea mea.

100% agreed

0 0

Back to top
Darkws

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-11-2011, 14:18:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:

Statusul de mentally stable crede-ma ca nu ti se potriveste. Cum adica Magu se transforma in harry potter ? Magu' a avut de cand lumea si pamantul wand. Hunteru' se transforma in pistolar... Pe asta de unde ai mai scos-o ? Hunterul a fost si va ramane Range class nici nu avea nevoie de melee, adica nimeni nu folosea melee pe hunter. Cat despre warrior nu era logic sa foloseasca range weapon ? De ce o poarta ? De frumos? Ca doar nu il ajuta Gunul la tankat. " Imi plac schimbarile dar daca e chiar asa ... " Pai daca e sa o luam asa nici un expansion nu seamana vreun pic cu precedentul si asta e si ideea ... lansezi expansion pt a face schimbari majore. Oricum asa s-a spus si despre BC, WOTLK, Cata inainte sa se lanseze. Acum toata lumea duce dorul unuia dintre ele.

0 0

Back to top
Dragoshel14
[Banned user]

Banned

(since 26-01-2012 12:44)

Votes: 4

Post Posted: 05-11-2011, 15:17:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu am apucat sa ma joc cataclysm ma chinui sa strang bani pt alt pc:) sa pot juca si astea vor sa bage alt putzoid - CE PROSTIE! oare voi ajunge sa ma joc metin?-
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 05-11-2011, 15:26:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

legat de mag...cel de sus zicea ca wandu se face main hand adica nu o sa mai poti purta si staf si wand ceea ce duce la harry potter ..lai vazut tu pe harry potter carand un bat in spate cu o floare colorata in varf care straluceste un pic? hunter pistolar de ce? pentru ca cel de sus a spus ca se scoate minim range adica o sa poata sa traga de langa tine...exact ca atunci cand te executa un pistolar... pe warr si acum poti trage sau cu pusca dar eu eram sarcastic si miam imaginat cum ar fi sa foloseasca range weapon pt o abilitate dea lui cum ar fi bladestorm... legat de ultima parte spusa de tine legata de ultima parte spusa de mine ce voiam sa spun e ca ...are prea multe schimbari...schimbari radicale....in fiecare expansion au fost schimbari majore dar in asta...prea de tot..si stii de ce? pentru ca celelalte patchuri s-au bazat pe o poveste...personajul principal era un monstru fioros care punea lumea in primejdie..pe patchu asta...se schimba wowul...s-au axat pe joc nu pe poveste...
si te rog nu mai posta m-ai facut sa explic cum i-as povesti lui fratimiu (11 ani )

sunt nab.
0 0

Back to top
Darkws

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-11-2011, 15:41:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa mine schimbarile astea ar fii trebuit facute acum mult timp. Mi se par absolut logice. Plus ca Wow avea nevoie de un mare refresh. S-a adaugat ce s-a adaugat si acum era timpul de o reorganizare generala. Jocul acum o sa fie mult mai incitant. Cat despre main antagonist. Care e problema daca nu este nici unul ? Mare fas ... decat sa recicleze antagonisti vechi mai bine lasa alianta vs hoarda. Acestui capitol nu ii s-a dat atentie mai deloc.

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 05-11-2011, 15:46:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
lai vazut tu pe harry potter carand un bat in spate cu o floare colorata in varf care straluceste un pic?

harry potter si gasca... aveau doar baghete magice... insa gandalf din lord of the rings... da avea un bat in spate cu o floare colorata in varf... dar nu avea bagheta magica , baghetele magice sunt pentru pi**e, barbatii adevarati cara ciomage in spate cu flori in varf

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 05-11-2011, 16:41:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca o sa se ajunga la 1000k HP.. :p

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 28 September 2012 19:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 35, 36, 37  Next    

The time now is 11-02-2025, 00:53:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password