User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie admin Shon;x si nadpkl
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2134
CharleSs

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-11-2011 10:29)

Votes: 9

Post Posted: 11-11-2011, 17:57:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Harta : de_train_32
2. Ora 17:30-:17:50 aproximativ
3. Motivul reclamatiei : eram tero si mai erau 20 de sec pana se termina runda , nu am ajuns sa iau bmb si shon mi-a dat slay , dar in acelasi timp de la tero mai era si jucatorul blue - ti-o da ... caruia acelasi admin ii dadea doar slap . Dupa aceasta faza i-am cerut explicatii iar el a inceput sa ma ameninte in apararea caruia i-a sarit si un alt admin la fel cu amenintari ca iau ban , ca sa numai cer explicatii. Aceasta problema cu adminii vad ca i-a amploare pe acest server si sper ca ownerii sa isi faca treaba
4. Numele adminului : shon;x si nadpkl
5. Dovada (printscreen sau condump) : http://www.girlshare.ro/2850800.7
aici am adaugat pozele ca sa vedeti si oricum ownerii se pot uita in sv si pot vedea intreaga discutie

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pakla88n

[Mentally Stable]

(since 14-09-2015 11:17)

Votes: 4

Post Posted: 11-11-2011, 18:04:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

reclamatie facuta aiurea -)
Ti-am zis sa termini ca iti dau ban daca nu termini....ca tot comentai
pt ce e reclamatia?ca nu ti-am dat ban?-)
si shon a procedat corect in afara de faptul ca nu i-a dat slay si lu blue atunci...dar poate nu a apucat..asa ca tot degeaba e facuta reclamatia

Last edited by pakla88n on 11-11-2011, 19:56:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Shon;x

[Mentally Stable]

(since 07-06-2012 19:09)

Votes: 7

Post Posted: 11-11-2011, 18:08:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. bn spus mai erau 20 de secunde iar tu dormeai la panda si ti-am zis bomba ,stateai si ai zis ca nu o vezi oo da silinta ti-ai dato
2 Pt faza cu blue atunci vb cu aspire si nu am mai apucat sa ii dau dar randa urm a luat slay,asta dovedeste ca am fost corect
3Pt faza cu amenintarile toti admin iti ziceau sa inceptezi si am zis gata ca iei kick atat am zis.. iar tu tot vb norok ca nu te-a bagat nimeni inseama
si la poze acolo era un conflict cu aspire closed stie se uita banuiesc in condup iar blue cand a zis ce-s cu ameintarile astea vb cu nadpkl caci l-am si intrebat asa ca nu pune pe forum decat ce vrei pune tot flimu zi ms ca nu ai luat si gag..

Posturi unite automat, 11-11-2011, 18:08:13

ìa uite aici am gasit:

*SPEC* Shon;x : cn bogdi eu/W

*SPEC* Shon;x :?
DEAD* blue:| ti-o da : nu,napdak

Posturi unite automat, 11-11-2011, 18:08:35

bogdi e blue stiti doar..

0 0

Back to top
CharleSs

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 18:09:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pentru amenintari , pentru ca tu te crezi prea important prietene , pentru asta sa vada si ownerii serverului ce admini au care isi dau asa mare importanta, cu toate ca sunt degeaba si 2 la mana shon;x asta e vrajeala ta ca vorbeai cu cineva si nu stiu ce , ca nu ai mai apucat sa ii dai , slap ai putut sa ii dai nu ? lol deci macar daca vrei sa minti .. minte frumos cum spune si melodia asa ca nu o mai da la intors ca degeaba spui asta
0 0

Back to top
Shon;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 18:23:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma am dat slap slap de 3 ori si apoi cand sa ii dau slay am avut un conflict cu aspire ...ti-am zis stai calm ca deaia sunt owneri si deaia exista condump ok eu in locu tau ziceam ms ca nu am luat ban ca dupa amenintai ca tu faci ca tu dregi ca nu stim sa ne facem treaba ca faci reclmatie ca ai facut poze stai calm ca data viitoare ai ban.
Si ma-m uitat mai jos e a doua reclmatie facut aiurea eu cand iti zic ca tu esti in conflicte cu toti.

MAAA tu ce mai cauti pe sv cum il prindeti datii ban joaca cu mai multe nikuri e in lista lu sobolan de codati ,uitati-va in reclmatia lui de mai jos ma tu ai mare tupeu

0 0

Back to top
CharleSs

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 18:30:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu iti e rusine sa minti ma ? ca eu amenintam ca nush ce ... ti-am zis ca iti fac reclamatie pe forum ... eu am pus poze ... ownerii pot vedea chestia asta ... si chiar observ ca nu ai decat 15 ani cand incepi cu minciunile astea penibile asa .. dar ma rog tu esti admin si ai dreptate ... ai dat de 3 ori slap si cand sa dai slay a inceput conflictu -) buna asta, oricum imi place de tine ca macar tu incerci sa te crezi daca altii nu te cred
0 0

Back to top
Shon;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 18:38:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma da esti tupeist iti amintesti reclmatia de mai jos intri codat pe sv ai ban pe sv +*** de la mit +ban de la freneticu ,dar totusi ai tupeul sa faci reclmatie aiurea bv ma ce sa zic esti frustrat rau..

Posturi unite automat, 11-11-2011, 18:38:58

oho da boss ai dreptate:) iti admir incercarile intri pe sv sa imi zici si cu ce nik ca vad ca esti asa smecher schimbi nik ca esti codat ,dute ma si plimba ursu

0 0

Back to top
CharleSs

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 18:41:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce codat ma ? lol buna asta .. hai ca incepe sa imi placa de tine , mi-ai facut vreo poza ? mi-ai facut vreun demo sau ceva si nu ti le-am dat sau cum ? acum incerci sa te scapi pe tine si numai stii cum ?
0 0

Back to top
Shon;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 19:03:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma asta e nebun stai ma ca se uita admini mai jos e acelasi nume charleSs care face o reclmatie ca i-a dat frenteicu *** stai ca iti dau linku uite ma ce tupeu. Intra ma pe sv spune cu ce nik joci sa vb iti dau un ban sa ai motiv sa faci reclmatie si pt ban:)) codatu sorti.priviti mai jos:
http://forum.wow-freakz.com/Rezolvat-Abuz-admin-FRENETICU-t113852.html
ia vezi ma frustratule ce zice asta si mai comenteaza acum.
Mai zice baiatu ce ma mi-ai facut tu poze nu ma eu ti-au facut alti ai mare tupeu

Posturi unite automat, 11-11-2011, 18:59:52

Ultima comentare:

1. nu deviez subiectu dar faci reclmati aiurea+codat infect
2.slay meritat.
3.sa nu te mai prindem pe sv:)

Posturi unite automat, 11-11-2011, 19:02:35

1. Nu abuzati de comenzile aferente rangului dumneavoastra! (de la un avertisment la pierderea accesului)
2. Folositi aceste comenzi pentru a asigura buna dispozitie a jucatorilor.
3. Harta se schimba doar daca a fost supusa votului si doar atunci cand mai sunt cel mult 10 minute din timpul de joc. (un avertisment)
4.1. Chiar daca jucatorii doresc schimbarea hartii care a iesit la vot desi timpul hartii nu s-a scurs, cererire lor vor fi ignorate si va se va lasa harta sa curga.(un avertisment)
4.2. Se accepta vot de schimbare cu "da / nu" in momentul in care aproape toti playerii doresc schimbarea hartii.
4.3. Daca uitati sa dati vot si mai sunt 3 minute din harta, lasati sa intre votul automat sa nu se creeze confuzii.
5. Resetarea setarilor la default se face prin comanda amx_cfg default.cfg .
6. Folositi nick-urile de admin altfel veti fi tratati ca oricare alt jucator.(de la un avertisment la scadere in grad)
7. Parola nu se imprumuta, riscati sa pierdeti accesul.
8. Doar adminii cu grad de la Demon in sus pot da llama/kick/ban altor admini,dar numai in situatii grave, cu scoaterea imunitatii la Sinners si fara comanda aceasta la Acolytes si Zombie acestia neavand imunitate. Orice kick/ban dat aiurea se pedepseste in functie de gravitate,de la un avertisment la pierderea accesului.
9. Respectarea ierarhiei gradelor este obligatorie.Adminii de grad inferior raspund in fata celor de grad superior.Adminii de grad superior nu trebuie sa faca abuz la aceasta regula.(de la un avertisment la scadere in grad)
10.1. Valabil pentru trials/acolytes: daca nu sunteti absolut siguri ca este codat nu mai folositi voteban.(de la un avertisment la pierderea accesului)
10.2. Daca nu aveti acces la ban nu inseamna ca puteti sa substituiti comanda prin voteban.(de la un avertisment la pierderea accesului)
10.3. Voteban e pusa pentru cazuri extreme, nu sa o folositi voi pe post de ban la orice suspiciune. (de la un avertisment la pierderea accesului)
11. Nu dati ban/*** din auzite.Verificati mereu pe forum ip-urile/nick-urile si alte informatii.Se pedepseste cu o saptamana de suspendare.
12. Dreptul la ban permanent pentru injurii il au adminii cu grad de la demon in sus.(scadere cu un grad)
13. Pentru injurii se aplica sanctiuni in ordinea urmatoare: gag,kick,ban 1-100 min;permanent se da conform regula 12 si doar in cazuri extreme.Vrem sa obisnuim jucatorii cu regulamentul nu sa scapam de ei.(de la un avertisment la scadere in grad)
14. Adminii cu acces de Acolyte (implicit TRIAL) nu au voie sa dea voteban in prezenta unui admin cu grad mai mare. Comanda este pentru situatiile in care nu exista admini cu grade superioare pe server.(un avertisment)
15. Nerespectarea regulilor mentionate duce automat la pierderea accesului pe server.
16. Acumularea a 3 avertismente duce la scaderea in grad / pierderea accesului pe server.

***Adminii care au avertisment nu au dreptul la cerere de marire!
***Warnul este scos dupa acumularea a 10 demo-uri clare.
Stii ce insemna asta? nu respecti ce ti se zice pa pa admin deci noi ajutam playeri da daca vedem codati infecti ca tn care mai au si tupeu se intampla ca iei ban.

Posturi unite automat, 11-11-2011, 19:03:26

iti mai zic odata dute la cules de dude sau cartofi ca pe sv asta nu mai ai ce cauta.

0 0

Back to top
aspire

[Creep]

(since 19-01-2015 15:44)

Votes: 16

Post Posted: 11-11-2011, 19:18:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eshti haios shon,ai pus acolo un link de cand a fost banat de catre freneticu in care closed zice clar ca nu are cod si ca o sa-i scoata banu,si citeste si u ce scrie la paragraful 1,si gandestete ca eram 3 admini cu grad superior tie pe server si nu am facut nimik.

Romania: Popor latin intre slavi, suntem in Europa dar ascultam muzica orientala, suntem balcani dar nu vorbim limba ruseasca. suntem in est-ul Europei dar ne credem americani. suntem saraci dar avem lucruri scumpe. suntem destepti dar ne place prostia. suntem muncitori dar lenevim mult. -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shon;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 19:30:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am zis sa trm pm daca ai ceva de zis si creca nu vezi tu bine ca el nu a predat nici pana acum pozele . Da bine zis si toti au zis sa incetezi cu jignirile ,apoi mi-au zis mie sa te las ca eram suparat ca m-ai jignit sic eream explicati.

Last edited by Shon;x on 11-11-2011, 19:31:11; edited 1 time in total
0 0

Back to top
CharleSs

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 19:31:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shon pe langa faptul ca ai admin degeaba nici macar nu esti in stare sa citesti un topic dupa cum se pare si dupa cum bine zice si aspire , uita-te la postu respectiv si ai sa vezi ce zice closed .. asa ca numai scrie doar ca sa scrii sau sa te aflii in treaba

Posturi unite automat, 11-11-2011, 19:31:54

unde nu am predat ma pozele ? ca le dau acum .. spune-mi si mie

0 0

Back to top
Shon;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 19:32:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- closed a zis ca a avut norok de data asta data viitoare daca il prindeti ban in dem asta e curat - creca esti orb ,..

Posturi unite automat, 11-11-2011, 19:32:40

poate il prindeti data viitoare...in acest demo nu are nimic...
cand intrii pe server roaga un admin sa-ti scoata si ***-ul...

[AMXX] Ip "79.117.64.9" removed from ban list

spor la joc...

da poze tot nu ai dat...si ai facut reclmati aiurea
in reclamati aia +ca puteai sa le modifici prima data eu eram pe sv si tu in loc sa dai pozele te jucai - puteai sa le modifici unde sunt ca pe forum nu-s pozele .

Last edited by Shon;x on 11-11-2011, 19:39:05; edited 1 time in total
0 0

Back to top
CharleSs

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 19:34:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai ce poze sa dau ma ? pozele sunt puse pe forum in topicu respectiv .. ti-am zis daca nu stii sa citesti spune-mi ca iti arat eu , uita-te si pe demo si pe tot ce vrei tu .. atata timp cat un owner mi-a zis ca pot juca ar fii cazul macar se te abtii si sa numai vorbesti aiurea pana la o decizie
0 0

Back to top
Shon;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-11-2011, 19:41:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stai sa vedem ce zice owneru referitor la slay si de ce crezi ca iti facea aspire dem ca aveai cod dar eu din greasala ca nu stiam ca face am dat slay ,dar cod tu ai sigur dar data viitoare vb lu clos nu vei mai scapa -
app numai posta ca faci cam mult comentari ai butonu edit -.Bafta owneru decide .

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Closed, 12 November 2011 11:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 05-08-2025, 16:08:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password