User
Pass
2FA

DK PVP GUIDE 4.0.6
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message40381
redzone511

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-12-2011 20:04)

Votes: 3

Post Posted: 17-11-2011, 14:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da am team cu un healer sa ma concetrez doar pe damage nu sa stau in mijlocu arenei sa imi calculez runele pentru death strike sau sa imi pastrez lichborne pentru healing cu death coil .. dak u joci pvp cu blood dk e problema ta
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 17-11-2011, 14:45:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:
mai mult ca sigur face trolling, adica nu cred ca e cineva atat de...special

trolling? - ok fie ca tine.

Eu spun cum joc si cum imi merge mie destul de bine sa joc si am incercat sa va ofer un punct de vedere practic si util dar cum tu se pare ca traiesti pentru forum (m-am uitat putin la posturile tale de pe aici - impresionant, in fiecare zii peste tot- tu cand mai ai timp de scoala/ job/ facultate/ familie), probabil ai avut impresia ca incerc sa iti fac concurenta, asa ca vreau sa te asigur ca in continuare tu poti sa ramai ceea ce esti, pentru ca nu doresc in nici un fel sa te simti cumva jignit pentru ca nustii ce vb

Posturi unite automat, 17-11-2011, 14:45:15

redzone511 wrote:
da am team cu un healer sa ma concetrez doar pe damage nu sa stau in mijlocu arenei sa imi calculez runele pentru death strike sau sa imi pastrez lichborne pentru healing cu death coil .. dak u joci pvp cu blood dk e problema ta

eu nici macar nu am bagat in lichborne (wowhead link), in schimb am preferat sa bag in Bladed Armour (wowhead link) si asta pe specu de unholy cu care fac eu pvp. Cat de noob pot sa fiu doamne?! Scheletu meu ambulant ar trebuii sa pice imediat -
Iar scarlet fever (wowhead link) in loc de icy reach sau runic power mastery. E clar, eu chiar nushtiu despre ce vb.

Un sfat: Dark Soccor (wowhead link) + Death strike (wowhead link) - merita toti banii- face inutil teamu cu un healer- dar cred ca am mai spus asta de vreo 2-3 ori pana acum - probabil tu ai impresia ca healu cu deathcoil este eficient in continuare.

oricum bafta la specu tau- mai mult ca sigur ti-ai configurat talentele dupa vreun ghid in loc sa le faci in functie de game playul tau cum se face in mod normal.

0 0

Back to top
redzone511

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-11-2011, 16:17:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

presupun k u numai la death strike joci - altceva nu mai sti
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-11-2011, 16:31:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

redzone511 wrote:
presupun k u numai la death strike joci - altceva nu mai sti

Nu ai cum sa joci numai la deathstrike. Ideea e ca odata la 5 speluri dai deathstrike sa te mentii in viata si cum am zis decat sa folosesti macro cu deathcoil e mai util sa dai deathgrip + deathstrike cand ai low HP (s-ar putea sa ii prinzi un crit foarte frumos daca ai bulan si sa te refaci aproape complet)

Abilitatile se incarca foarte repede, esti rapid si mortal si pe deasupra poti sa dai silence de 7 secunde si tot asha. Daca adversarul vede ca tu stai pe langa healer in loc sa te bagi agresiv in ei, tactica e simpla - scoate healeru din jok pentru ca e clar ca eshti paralel cu clasa dk -

Eshti DK si esti melee si ai autoheal (lifesteal) cel mai bun din tot jocu, asa ca ce rost are sa iti bati capu cu alte artificii? Cel mai bun combo pentru DK unholy este shadow priest sau Afliction warlock, orice cu DOT pe shadow.

Stii daka tot ai impresia ca vb prostii nu e nevoie sa faci ce spun eu, dar daca ai incerca poate ai invata ceva mai util si poate ti-ai dezvolta propriul stil de jok. In caz contrar baga resilience la greu si stai pe blood si speri ca adversarul sa se plictiseasca sa tot dea in tine.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 17-11-2011, 16:56:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

10 sec de imunitate la fear,sap, polimorph, sau sa iesi din fear, sau sa poti sa iti mai dai un heal
In pvp eu zic ca e destul de bun chiar necesar, daca vorbim de stil de joc, stilul dau e "slab"

O poza cu acel "mic bug" de care ziceam
http://imageshack.us/f/846/wowscrnshot111711164647.jpg/
Desi am proc de free [Death Coil] nu pot sa il folosesc, dar na...nu e o problema mare in pvp faptul ca nu poti sa dai cu death coil ca unholy nu?
sau ca nu ai regen la rune cat ar trebuii, sau ca nu iti merge petu cum trebuie ( desi in toate guidurile scrie acelasi lucru : Dark Transformation e realy important)

0 0

Back to top
redzone511

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-11-2011, 17:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chestia aia cu free death coil Thinking merge doar cand ai rune sa castezi spellu ( nu iti mai ia din rune powers ) dar nu prea ar trebui sa fie asa - - si de Dark Transformation Thinking pot sa zic k merge bine transformarea doar k nush am o impresie k da mai putin dekat ar trebui ..
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-11-2011, 17:26:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:
10 sec de imunitate la fear,sap, polimorph, sau sa iesi din fear, sau sa poti sa iti mai dai un heal
In pvp eu zic ca e destul de bun chiar necesar, daca vorbim de stil de joc, stilul dau e "slab"

O poza cu acel "mic bug" de care ziceam
http://imageshack.us/f/846/wowscrnshot111711164647.jpg/
Desi am proc de free [Death Coil] nu pot sa il folosesc, dar na...nu e o problema mare in pvp faptul ca nu poti sa dai cu death coil ca unholy nu?
sau ca nu ai regen la rune cat ar trebuii, sau ca nu iti merge petu cum trebuie ( desi in toate guidurile scrie acelasi lucru : Dark Transformation e realy important)

Mai mult ca sigur se trage de la vreun addon de al tau configurat prost. Mie cand imi apare ca e free dau chiar doua deathcoil (unu free si unu care consuma rune)

ideea ca lichbone e inutil pe undead - Will of forsaken - te scoate din fear imediat.+ ca au cd comun -
- imunitate la sap/ polimorf? lol tu makar shtii spelu ?

Code:
Lichborne
2 min cooldown
Draw upon unholy energy to become undead for 10 sec.  While undead, you are immune to Charm, Fear and Sleep effects.

ideea e ca nu ma deranjeaza sa imi dea fear pentru ca ies automat din ea cu will of forsaken si atack pana isi face cd la fear - ba chiar ii prind si un strangulate -mind freeze.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 17-11-2011, 17:31:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vroiam sa evidentiez cat de important e petu, care la lvl 85 are base dmg cat ala de lvl 80 (daca nu mai mic chiar)

Lichbourne te face imun la sap/poli (daca ai deja pe tine nu te scoate din ele) te face imun la fear, si iti si scoate fearu de pe tine.

In poza pe care am aratat-o se vede clar: am proc de free death coil si nu merge, nu e de la nici un addon.

0 0

Back to top
redzone511

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-11-2011, 17:33:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

simplu nu totzi suntem undead - .. oricum cea mai mare lovitura pe care o poate incasa dk este 4.2 dak nu o sa fie imba reparat unholy .. am vazut in viduri pe youtube cum petii la uni unholy dk dau si cate 10 -12 k crit in dark transformation la noi deabia dak dai 5 k
0 0

Back to top
Razvyxxl

[Mentally Stable]

(since 26-10-2014 18:50)

Votes: 2

Post Posted: 27-11-2011, 01:15:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe ce aura se sta mereu in frost ? la guide'u tau?

!!! @@ !!! PEEDDOOBBEEAAARR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
rusescu

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 12:34)

Post Posted: 27-11-2011, 19:49:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg
0 0

Back to top
rusescu

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 12:34)

Post Posted: 27-11-2011, 19:50:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg
0 0

Back to top
Bestdkeu

[BEST DK EUROPE]

(since 03-12-2014 16:30)

Votes: 9

Post Posted: 01-12-2011, 17:17:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unholy

0 0

Back to top
Harlequin

[Black And White]

(since 26-03-2014 16:34)

Votes: 6

Post Posted: 02-12-2011, 09:43:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@laanah
Lichborne - te face undead timp de 10 sec ceea ce iti ofera imunitate vs spellurile care le-am scris mai jos.
Polymorph nu merge pe undead targets.
Sap nu merge pe undead targets.
Mie personal mi se pare cel mai important talent pvp pt ca punand in acest talent @Forsaken DK ai 3 CCbreakers:Will of the Forsaken(care nu scoate decat fear,sleep si charm),Trink PvP si Lichborne ca sa nu mai zic de uriasul avantaj care il ai cand poti sati dai heal singur folosind DC.
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&n=Gigimineru
Cand ai sa treci de 1k rating ai sa intelegi ca teamurile cu adevarat bune sunt cele care iti tin healerul in cc 10-15 sec si e insuficient sa te tii in viata doar cu DS (asta daca nu joci pe blood). App Glyph of Death Strike nu iti da heal...glyphul asta ar trebui sa il ai doar daca joci blood pvp.

Quote:
Apropo stiam ca spellurile de la dk nus afectate de spell penetration/ spell power pentru ca nus considerate spelluri propriu-zise, dar sunt influentate de atack power la fel ca atacurile melee (vezi wowhead.com)
ex: am 0 spell power si totusi fac 15 k dmg cu death coil (9061 atack power)

Spen e un stat important pt DK:
Frost Fever da frost dmg
Frost Strike da frost dmg
Blood Plague da shadow dmg
Strangulate magic school shadow deci poate fi rezistat
Mind Freeze magic school frost deci poate fi rezistat
Hugering Cold magic school frost deci poate fi rezistat

Concluzie: ia si urmareste guideul asta pt ca e facut de un om care a fost rank 1 la 2s (si stiu ca acum toti o sa sara ca au fost bugs @ blood si necrotic strike and shit) si e clar ca nu stii deloc dar absolut deloc ce inseamna DK (concluzia trasa dupa ce am vazut char sheet=>murloc strivit de gheata noastra).

0 0

Back to top
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-12-2011, 10:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bunicel guide.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 05-11-2024, 23:28:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x