User
Pass
2FA

[REJECTED] Deterence - Hunter
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2259
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Status: Offline
(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 13-01-2012, 13:09:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Galunia wrote:
As aprecia daca nu ati mai posta aiurea si ati lasa pe cineva care se ocupa de fixuri si stie despre ce este vorba sa raspunda.

Galunia wrote:
Revin , puteti sa va abtineti de la comentarii inutile si sa lasati pe cineva capabil sa imi dea un raspuns?

Ok, hai sa iti fac tie un desen, ca vad ca ai mare nevoie.

In printscreenul pe care ni l-ai dat se vad 4 lucruri:

1) mai ai 5 secunde din deterrence, deci l-ai dat de 2 secunde
2) mai ai 6 secunde din debufful de la frostbolt, deci l-ai primit in urma cu 2 secunde, adica in momentul in care ai dat deterrance
3) mage-ul se afla la vreo 25 yarzi, deci dureaza ceva ca sa iti iei damage de la frostbolt
4) macros pentru bg bot

Din 1,2 si 3 rezulta ca spellul a plecat de la mage inainte sa dai tu deterrance. In concluzie era flying spell si e normal sa iti iei damage.

Uite, in caz ca ai nevoie de mai mult de un desen, ti-am facut si un film
https://youtube.com/watch?v=zI-tKUKIt2k:

.be

Vrei sa zici ca nu merge? Canta la alta masa.
Pana nu vii cu video ca al meu in care sa se vada clar cand si cum iei damage, post-ul tau e zero.

Si din 4 si din atitudinea ta ostila fata de toti care ti-au dat reply aici reiese ca esti un infect.

Salut.

Casuta: Burton, Zohl, Sambu

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Azwraithz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 13-01-2012, 15:16:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca iar incepeti sa faceti scandal si sa nu aveti nicio legatura cu treaba.
1. Deterrence functioneaza perfect momentan.
2. Problema ce a patit-o Galunia a fost din cauza ca e o problema la spell delay iar acea problema e doar la frostbolt; Multi playeri primesc Slow-ul de la frostbolt(da stiu ca ai primit si dmg,iti dau un exemplu doar) prin Deterrence/Master's Call/Cloak of Shadows/Freedom,problema vine strict doar de la spell-ul ala.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burton, 13 January 2012 13:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-08-2025, 22:37:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password