User
Pass
2FA

Discipline Priest PvP Guide - Extended
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message67885
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 16-01-2012, 17:57:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BritR wrote:
laanah wrote:
Super bun ghidu. Vad ca iti cunosti clasa deci am o intrebare la tine.. cum poti sa joci offensiv pe discipline de genu ...sa rupi fara sa depinzi de parteneru de arene?

dispell la buffs e prioritar, cel mai bine sal faci la inceputul arenei
apoi-holy fire daca ai talentu care reduce cast time, urmat de 2/3x mind spike +mind blast, iar daca targetul e sub 25%hp folosesti sw:death, care cu glyphu se transforma in burst de 12-13k non crit
daca poti un fear pe healeru advers si targetu e dead

Am incercat ceea ce ai spus deja dar 3x mind spike + mind blast nu da la fel de mult dmg ca pe shadow. Cand intru in arena pe discipline , parteneru se asteapta sa il tin in viata, iar daka el nu face destul dmg pentru amandoi, ma omoara pe mine primu, sau da amandoi pe el si il omoara primu cu tot cu healu pe care il dau si atunci raman solo in arena.
Pe shadow nu e o problema sa joci solo dar pe discipline chiar daka am mai mult spellpower nu reusesc sa dau destul dmg incat chiar sa conteze -
Intrebarea mea e ...nu exista o rotatie mai eficienta, un fel de rotatie care sa imi permita sa execut unu atat cat tine fear, avand in vedere toate buffurile si procurile existente la discipline (arhanghel/ etc)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 16-01-2012, 22:55:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BritR wrote:
laanah wrote:
Super bun ghidu. Vad ca iti cunosti clasa deci am o intrebare la tine.. cum poti sa joci offensiv pe discipline de genu ...sa rupi fara sa depinzi de parteneru de arene?

apoi-holy fire daca ai talentu care reduce cast time, urmat de 2/3x mind spike +mind blast, iar daca targetul e sub 25%hp folosesti sw:death, care cu glyphu se transforma in burst de 12-13k non crit

12-13 k pe dummy cu 0 resilience poate -)

in rest e ok ce a zis britr

@ laanah: din pacate, discipline priest nu mai e ce a fost in wotlk. nu te astepta sa poti sa omori singur un player intr-un fear pentru ca efectiv, in cataclysm, discipline-ul poate sa fie ofensiv doar prin dispelluri si eventual 2x mind spike + mind blast sau shadow word death cand are targetul mai putin de 25 % hp
Ce ai zis tu cu archangel nu miroase bine, nu exista spec de pvp cu archangel in el. Iti propun sa te uiti pe prima pagina si sa vezi acolo cel mai des utilizat spec.
In concluzie, disc-ul e clasa de suport, dai shield, faci los, dai dispel ca nebunul, dai fear, dar obisnuieste-te ca nu o sa omori nimic singur.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-01-2012, 13:31:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Phixelzilla wrote:
BritR wrote:
laanah wrote:

12-13 k pe dummy cu 0 resilience poate -)

in rest e ok ce a zis britr

@ laanah: din pacate, discipline priest nu mai e ce a fost in wotlk. nu te astepta sa poti sa omori singur un player intr-un fear pentru ca efectiv, in cataclysm, discipline-ul poate sa fie ofensiv doar prin dispelluri si eventual 2x mind spike + mind blast sau shadow word death cand are targetul mai putin de 25 % hp
Ce ai zis tu cu archangel nu miroase bine, nu exista spec de pvp cu archangel in el. Iti propun sa te uiti pe prima pagina si sa vezi acolo cel mai des utilizat spec.
In concluzie, disc-ul e clasa de suport, dai shield, faci los, dai dispel ca nebunul, dai fear, dar obisnuieste-te ca nu o sa omori nimic singur.

Da stiu ce zici dar cu 3X mind spike + Mind blast = 35 k dmg burst pe shadow (poti da si mai mult ) dar pe discipline dai prea putin. In arene e usorr sa te mentii in viata cu discipline, chiar si vs 2 playeri, dar ce rost are sa alergi o jumate de ora doar asa sa speri ca ei cedeaza nervos -. Pe discipline ai mai mult intel ca pe shadow, mai mult spell power (poate mi se pare numai mie) deci ar trebuii sa poti da mai mult dmg, sa zica: ...cum , i-a murit parteneru, acuma nu mai trebuie sa joace suport, mai bine dam acuma quit si ii lasam victoria decat sa ne umileasca un healer -

0 0

Back to top
StanciuAndrei

[Mentally Stable]

(since 15-03-2013 18:16)

Votes: 6

Post Posted: 17-01-2012, 13:50:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sal , joc disc feral la 1860 raiting eu am 3300 rezil aproape full vicious iar partenerul meu are 2.1 k rezil are full bloodthirsty.Imi este foarte greu sa bat feral+hunter de 1800+.Speram sa imi puteti spune niste strategii.
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-01-2012, 14:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StanciuAndrei wrote:
Sal , joc disc feral la 1860 raiting eu am 3300 rezil aproape full vicious iar partenerul meu are 2.1 k rezil are full bloodthirsty.Imi este foarte greu sa bat feral+hunter de 1800+.Speram sa imi puteti spune niste strategii.

Tu vb serios? Feral cu discipline? In primu rand feralu tau nu poate sa tina ocupat decat unu singur (daka da pe hunter si il scoate din jok imediat aveti o sansa) dar cat el in hunter si toate sansele ca feralu la hunter sa te desfiinteze - Ideea e sa incepi cu aegis pe tine si sa tii trinketu la indemana (feralu rupe orice cloth daca ajunge stealth in spatele tau). Cum te ataca prima data aegisu absoarbe ceva dmg sa nu mori din primu combo hit si dai fear si ...fugi cat poti -
feralu tau daka desfiinteaza hunteru poate sa sara dupa aia pe feralu la hunter si tu poti sa ii dai heal si sa castigati. Daka hunteru este masteryy si are un spirit beast cu el, freeze trap + atac de la beast (poate sa iti scoata feralu din stealth- ceea ce nu poti face tu)+ poison trap = bye bye feralu, bye bye teamu tau.
Strategia ideala e ca feralu sa o ia pe margine spre hunter, eventual sa dea charge si sa isi aplice mishcarile de combo, ca hunteru sa nu apuce sa dea disengage sau feighdeath sa ii iasa din target.

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 18-01-2012, 16:59:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StanciuAndrei wrote:

Din pacate disc + feral trebuie sa joace perfect ca sa aiba o mica sansa sa bata hunter + feral (nu cine stie ce jucatori)

Mai pe scurt, din cauza patch-ului, nu ai nicio sansa. Oricum, incearca sa pui feralul sa dea pe hunter si cand face 5 combo points sa dea hibernate la druidul celalalt. La faza asta tu ar trebui sa te apropii de feral ca sa ii dai fear in caz ca da trinket. Desi cel mai probabil o sa fii intr-unul din cele 100 de cc-uri pe care le au ei deja.

click
0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 05-02-2012, 23:16:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate il pune si cineva in lista pe site
Casuta din nou : Zohlomg

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
tynir22

[The Rock'n'rolla]

(since 30-05-2024 06:24)

Votes: 23

Post Posted: 05-02-2012, 23:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ooooooo gud <3 I shall use this for ma priest <3

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 06-02-2012, 00:20:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StanciuAndrei wrote:

Ca disci priest este foarte important sã dai MÃCAR un Shadow Word: Death la Scatter Shot sau un Inner Focus la Silence Shot. Dacã nu poþi da SW:D la scatter este OBLIGATORIU ca druidul tãu sã-þi ia trapul.
CC-urile sunt aproape inevitabile, iar odatã ce ai luat unul, nu mai scapi.
Feral-Hunter vor juca la burst ºi vor încerca sã-þi pice partenerul în primele 10-20 secunde ale arenei, de aceea voi va trebui sã faceþi la fel. Barkskin, urmat de Pain Suppression, urmat de Power Word: Barrier.
Nu fã prostia sã fugi dupã hunter prin arenã sã-i dai un fear. Mai bine îl dai pe feral.
Nu daþi pe hunter niciodatã. Trebuie sã fie prea prost feralul adversar sã-þi lase feralul sã-l pice. Aveþi ºanse mult mai mari dacã daþi pe feral.
Strategia este urmãtoarea:
Cel mai prost scenariu pe care îl puteþi avea:
Druidul are opener pe druidul tãu. În acel moment dai Inner Focus + Shadow Word: Death, urmat de un fear, apoi începi sã dai heal pe partener. Va urma un CC, poate fi Cyclone, sau Scatter -> Trap.
Dacã iei scatter partenerul trebuie sã-þi ia trapul neapãrat. Dacã iei Cyclone, partenerul va trebui sã-ºi dea Barkskin + Bear Form + Survival. Imediat dupã Cyclone Hunterul va trebui sã acþioneze asupra ta. Aici vei da un SW: D la nimerealã sperând sã dea ºi el Scatter. Apoi ai 2 opþiuni, în funcþie de cât HP mai are partenerul: Pain Suppression + Scut, sau Scut + Penance/Flash Heal (recomandat Penance). Între timp, druidul tãu a mai fãcut ceva damage pe druid ºi are destule combo points sã dea un Cyclone pe Hunter. Indiferent de ce va face hunterul, dacã îºi va da trinketa sau nu, tu va trebui sã mergi lângã el sã fii pregãtit cu un fear (În cel mai fercit caz, îl ai disponibil, pentru cã l-ai mai dat odatã la începutul meciului).
Dacã ai ocazia schimbã pillarul ºi dã un Divine Hymn, urmat de un Leap of Faith. Aici ai maxim 5 secunde sã-þi faci partenerul full, dupã care, din nou vei lua Cyclone/Trap.
Ca damage, ca tot ce poþi face este sã pui un dot, dar vei fi prea ocupat cu healul, aºa cã în momentul în care partenerul îºi dã Berserk-ul, scoate ºi tu Shadowfiendul.

ªansa de câºtig contra acestui team este de 20%. Din propria experienþã îþi pot zice cã este cel mai greu combo peste care poþi da pentru disci/feral. Poate doar SPriest/Mage se mai apropie, dar nu vã pun atâtea probleme ca acest combo.

- Retired -
0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 09-02-2012, 12:40:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il trece cnv pe site ? - este folositor si celorlalti -
Casuta : Zohlomg

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Deathlust..

[Mentally Stable]

(since 03-03-2012 20:32)

Votes: 2

Post Posted: 12-02-2012, 19:27:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte folositor , eu nu inteleg de ce nu este inca la WoW guides ... ii singurul ghid bun de priest pvp , iar altul nu este adaugat la lista aceea oficiala.

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 12-02-2012, 20:03:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are Zohl treaba, mi-a zis ca il pune imediat ce are timp Sigh

click
0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 14-02-2012, 13:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum pot bate spriest cu fmage la 2v2?
Sunt dpriest cu fdruid -
Si daca imi zici cum inving dk-ul in arena esti bun, serios. Ce fac cand imi iau necrotic strike pe mine si imi absoarebe healul.... --
Totodata, bun guide, si foarte complet -

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Skorpyo

[Mentally Stable]

(since 14-08-2014 10:11)

Votes: 9

Post Posted: 14-02-2012, 16:00:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LoS si SwD cat cuprinde, cel putin in teorie, pe noi practica ne omoara.
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 14-02-2012, 16:01:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hetealx wrote:
Cum pot bate spriest cu fmage la 2v2?

Leave arena.
Trebuie sã ai un druid care sã joace aproape perfect, altfel nu ai ºanse.

- Retired -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 14-02-2025, 22:04:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x