User
Pass
2FA

[REJECTED] warr bugs

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1946
ciobuzzz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-06-2018 11:48)

Votes: 10

Post Posted: 08-02-2012, 12:20:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=34428 (wowhead link)
Descrierea bugului / Bug description: procuie VR din warlock pets
Dovada / Proof:

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=1719 (wowhead link)
Descrierea bugului / Bug description: warr in recklessness = warr imune la fear asa trebuie sa fie?
stiu ca asa era pe wotlk dar atunci aparea in tooltip

IF IM SO WRONG WHY DONT U PROVE IT!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 08-02-2012, 12:29:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ciobuzzz wrote:
Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=34428 (wowhead link)
Dovada / Proof:

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=1719 (wowhead link)
Descrierea bugului / Bug description: warr in recklessness = warr imune la fear asa trebuie sa fie?

Daca procuie din hunter pet , banuiesc ca procuie si la warlock pets !
Recklessness a ramas immune la fear , nu am vazut in patch notes sa fie anuntat ceva !

0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-02-2012, 12:41:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
ciobuzzz wrote:
Dovada / Proof:

Recklessness a ramas immune la fear , nu am vazut in patch notes sa fie anuntat ceva !

Adu dovada pentru Recklessness.

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Twinblades
[Banned user]

Banned

(since 06-10-2012 03:26)

Votes: 5

Post Posted: 08-02-2012, 13:03:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flashmoo wrote:
bigblackjoey wrote:
ciobuzzz wrote:
Dovada / Proof:

e in tooltip -.-

Effect #1 Apply Aura: Add Modifier - Flat (7)
Value: 50
Effect #2 Apply Aura: Mod % Damage Taken (Arcane, Fire, Frost, Holy, Nature, Physical, Shadow)
Value: 20
Effect #3 Apply Aura: Immunity - Mechanic (5)

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 08-02-2012, 13:21:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recklessness nu are nimik,asa si trebuie sa dea immune la fear.In ceea ce priveste VR a fost reparat de shocker sa procuie cum trebuie.

casuta: zohl,doru

0 0

Back to top
ciobuzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-02-2012, 14:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
Recklessness nu are nimik,asa si trebuie sa dea immune la fear.In ceea ce priveste VR a fost reparat de shocker sa procuie cum trebuie.

vr nu trebuie sa dea proc din lock pets si nici din mage pets
nu am vazut pana acuma nici o dovada care sa ateste ce ziceti si am cautat

cat despre reck unde scrie in tooltip ca da immune la fear?

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-02-2012, 15:33:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ciobuzzz wrote:
Tamaie wrote:

vr nu trebuie sa dea proc din lock pets si nici din mage pets
nu am vazut pana acuma nici o dovada care sa ateste ce ziceti si am cautat

cat despre reck unde scrie in tooltip ca da immune la fear?

Omule , esti imposibil !! Recklessness da immune la fear , asa a dat si pe LK , asa da si pe Cataclysm. Esti si greu de cap !
Aduci acuzatii ca Recklessness nu trebuie sa dea immune la fear , dar ne ceri noua dovada ! Cum vine asta ?!
Joci macar pe warr ?
Cat despre victory rush , iti voi aduce dovada ca se activeaza la warlock pet. Pentru Recklessness nu am de ce sa iti aduc nimic !

L.E. Am gasit ceva pe battle net (Victory Rush), dar vad ca nu merge sa intru pe site ! Se lucreaza la el , habar nam - . Revin mai tarziu.

https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=1719 (wowhead link)

Effect #3 Apply Aura: Immunity - Mechanic (5) . Sper ca ti-am luat o piatra de pe inima cu asta.

Flashmoo wrote:

BOSS , tu ce cauti aici ?
Vrei sa iti aduc dovada ? De ce nu aduci tu dovada , daca tot vii sa acuzi aici ?
Cred ca ar fi mai bine sa joci pe pala protection al tau , si sa nu te bagi si tu de dragul de a comenta ceva.

0 0

Back to top
ciobuzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-02-2012, 23:23:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@bigblackjoe
nu sunt imposibil si nici greu de cap

nu am vazut nici un video cu vreun warr sa omoare petu la lock(asta pt ca e foarte greu de omorat un pet de lock pe blizz spre deosebire de la noi unde il 3 shoteaza si daca ii dai resumon iti da alt pet dar cu acelasi hp)
cat despre reck nu stiam ca nu aveam voie sa am dubii tinand cont ca in tooltip nu apare nimic de immune to fear
n-am tipat,n-am facut rage, nu am exagerat si nu am adus nici o acuzatie : "warr in recklessness = warr imune la fear asa trebuie sa fie? "

anyway close topic
multumesc de feedbackul dat

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-02-2012, 00:13:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am exagerat si eu , imi cer scuze. Faza cu petul la warlock , ai dreptate . Dureaza pe blizz prea mult sa il pici.
O sa aduc si dovada ca procuie si pe warlock pet , desi..strategia la ceilalti warriori vs lock , nu e sa omoare petul. Aici insa..e alta treaba.

0 0

Back to top
ChRoNo

[Mentally Stable]

(since 11-04-2016 20:58)

Votes: 6

Post Posted: 11-02-2012, 13:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off topic :Fratelo, nu v-ati saturat inca sa nerfuiti warrul? dupa ce ca a distrus healul de la Victory Rush acum vreti sa=l dati jos de tot? E adevarat ca dadea putin cam mult, dar nu era acesta bugul? trebuia redus la 20% respectiv 30% cu gliph. Acum imi da doar 25-27k. Si daca fac eu bine calculele 30% (cu gliph) din 120k ar trebui sa fie cam 37k nu? ei bine el da 27 asa ca nu va mai plangeti! Nu sunt in masura sa judec pe nimeni, mai ales pe shocker. El face ceea ce crede ca este mai bine pentru server, dar voi ca jucatori cand vedeti ca warrul poate si el sa miste ceva gata, sariti pe el! NERF NERF NERF!

Cred ca cea mai buna idee ar fi de-ar sterge de tot clasa nu credeti? poate asa nu aveti de ce sa va mai plangeti!

ON topic: Victory Rush SE procuie din pets. Iar recklessness da imun cum a dat intotdeauna. Vrei dovada, cauta si tu patch notes de la wotlk si ai sa vezi ca scrie acolo FOARTE clar.

Spor la joc!

Love is rated +18 while violence is rated 0+
0 0

Back to top
1234q

[Mentally Stable]

(since 07-03-2012 06:56)

Votes: 2

Post Posted: 21-02-2012, 21:34:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CATACLYSM NU ESTE WOTLK
Berserk de la druid feral te facea imun la fear (pe lk), acum nu(cataclysm)
Reck te facea imun la fear (pe lk), acum nu se stie (cataclysm)
Asa cum in tooltip la berserk nu scrie imun la fear si iei fear (deci merge) zic ca ar trebui sa iei fear si la reck daca la bers luai si acuma nu mai iei
CINEVA CU CAPUL PE UMERI (nu unul care-si apara clasa) TREBUIE SA ADUCA INFORMATII DESPRE ASTA.

0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 21-02-2012, 22:00:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1234q wrote:
CATACLYSM NU ESTE WOTLK
Reck te facea imun la fear (pe lk), acum nu se stie (cataclysm).

Berserk il gasesti la patch notes pentru 4.0.6, scrie clar ca imunitatea la fear e scoasa.

Twinblades wrote:
Effect #3 Apply Aura: Immunity - Mechanic (5)

Asta e aura pentru imunitatea la fear, la recklessness apare, la berserk NU.

Casuta vocala: Zohlomg, close this topic please.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-02-2012, 23:33:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1234q wrote:
CATACLYSM NU ESTE WOTLK
Reck te facea imun la fear (pe lk), acum nu se stie (cataclysm)
Asa cum in tooltip la berserk nu scrie imun la fear si iei fear (deci merge) zic ca ar trebui sa iei fear si la reck daca la bers luai si acuma nu mai iei
CINEVA CU CAPUL PE UMERI (nu unul care-si apara clasa) TREBUIE SA ADUCA INFORMATII DESPRE ASTA.

Nu inteleg ce treaba ai tu sa comentezi aici , cand nu ai nici un habar , si te bate si limba romana !
Sa le luam pe rand ! Trebuie sa repet , ca tu nu stii sa citesti , mai greu de cap.

1. Recklessness ! Nu trebuie sa arate neaparat in toolip ! Te uiti la mecanica spellului ! Poti sa intri pe https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=1719&&name=recklessness ! Dai copy / paste in browser , in cazul in care nu stii.

Te uiti acolo si observi ca o sa scrie asa

Effect #3 Apply Aura: Immunity - Mechanic
Affected Mechanics: Fear
Targets: Caster
.

2. Aici se vorbeste despre warrior , nu despre druid ! Dupa cum vad eu treaba asta , tu esti un druid frustrat , care nu ai nici o treaba cu jocul , si nu ma mir , avand in vedere ca toti druizii va aparati clasa , stiind ca e buguita in sensul pozitiv pt voi ! Dati un dmg imens , nu aveti DR la stun , si tot va plangeti ca nu e bine , si veniti sa postati aiurea la warrior , care dupa parerea mea este o clasa care va depaseste total !

CLOSE TOPIC PLS ! NO BUG HERE , JUST SOME STUPID KIDS !

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 24-02-2012, 04:51:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iar flame-uri inutile

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 24 February 2012 02:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-12-2024, 22:09:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x