User
Pass
2FA

Dezamagitor

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message187
Amaru01

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-06-2012 11:34)

Votes: 2

Post Posted: 14-02-2012, 10:07:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wh1sper, daca asa tratezi oamenii in comunitate ... este dezamagitor. Macar nu mai deschide gura si nu mai vorbi lucruri pe care nu le faci. Hai sa nu ne ascundem dupa deget. Daca il protejezi pe caram3aua nu ma intereseaza dar puteai sa imi dai mie un PM in care sa imi explici ca de la barbat la barbat care este intentia ta. Crede-ma ca nu era cu suparare si PM ( Private Message = mesaj privat = asa ramanea intre noi ). Ce ma deranjeaza in schimb este ca ai dat o solutie de genul "ma consult cu colegii mei owneri si vin cu o decizie." Intrebarea mea este .... ai venit cu decizia si nu am vazut-o eu???

uite forumul. http://forum.wow-freakz.com/Caram3auaaaaaaa-t132755.html dezamagit de comunitatea voastra unde primeaza relatiile cu copii de 15-18 ani si nu bunul mers al serverului. Puteti sa banati si ip / steam id / sa-mi dati si ban pe forum pentru ca neseriozitatea asta a voastra mi-a taiat tot chefu de a mai juca pe la voi. O zi buna!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AddikT

[Music Freakz Me OuT!]

Status: Offline
(since 14-01-2015 09:42)

Votes: 34

Post Posted: 14-02-2012, 10:50:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dl Student la Academia Navala Mircea cel Batran, sa stii ca printre copii astia pe care ii consideri tu ca sunt aici, mai sunt si altii care sunt poate mai scoliti decat tine, unii fac si 2 facultati, unii sunt mai respectuosi, dar in nici un caz sa vorbesti urat in chat, aveai ceva pe suflet sa-i spui, spune-i in privat, nu ai decat.. retry dupa gag se sanctioneaza cu ban temporar, dar insultele catre admin, pot duce pana la ban permanent.
Sa punem in cazul tau daca ai fi fost, ce ai fi facut ?
Nu lua peste picior, asa ca vrei tu si ai chef acuma, sa imi arati cat de tupeist esti tu, din moment ce noi platim hostul la serverul pe care tu te-ai jucat, noi facem regulile, cand am sa vin eu la tine pe serverul tau atunci sa ma tratezi cum vrei tu, esti la mine faci cum cant eu pentru ca asa am eu chef, ok?

Fara arfe si mistouri ca suntem satui de astea, suferinzi, etc..

Cauta-ti alte servere si comunitati care te trateaza cum doresti tu, o zi buna !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AddikT, 14 February 2012 08:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 09-02-2025, 08:34:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password