User
Pass
2FA

[DUPLICATE] Valiona & Theralion - 10/25H - Nu stergeti !!!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message52997
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 14-02-2012, 11:29:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu la bug ma refer, la replicile astea "nimic din ce e aici nu e ca pe blizz". Chestiile astea ne fac sa va lasam sa vorbiti aici singuri.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CBXYZ
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2012 06:00)

Votes: 5

Post Posted: 14-02-2012, 11:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Nu la bug ma refer, la replicile astea "nimic din ce e aici nu e ca pe blizz". Chestiile astea ne fac sa va lasam sa vorbiti aici singuri.

Mane imi cer scuze pt toti cei care va scot ochii cu chestia asta dar trebuie sa te gandesti ca din 5 k playeri 90 % nu au atata scoala si gandire matura ca si altii plus ca tot atatia cred ca au sub 16 ani !
Gandeste si tu putin mai in ansamblu ca nu poti sa te speli pe maini (pt niste afirmatii facute de un catzi-va copii care nu stiu ce e aia programare si cate linii de cod trebuie scrise sau cate functii matematice implica un script la un boss) lasandu-ne nu sa vorbim singuri ci sa ne chinuim cu un boss care chiar nu cred ca trebuie facut chiar asa OP daca nu v-a iasa sciptul blizzlike (va scot ochii pt ca voi va laudati ca e blizzlike).

Copii stiu ca trebuie sa vina Mos Craciun - pai atunci sa vina ! ca pe ei nu ii intereseaza ca a facut pana sau i-a murit vreun ren sau i sau rupt haturile ! din cauza asta aveti replici de genul + ca nici voi nu vreti sa lasati de la voi (un script mai bland cum au fost si la alti bossi pe wotlk gen Profesor Putricide , DB si primul boss care imi scapa acum numele la care nu se putea face script blizzlike din varii motive)

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 14-02-2012, 12:07:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CBXYZ wrote:
Zohlomg wrote:

Mane imi cer scuze pt toti cei care va scot ochii cu chestia asta dar trebuie sa te gandesti ca din 5 k playeri 90 % nu au atata scoala si gandire matura ca si altii plus ca tot atatia cred ca au sub 16 ani !
Gandeste si tu putin mai in ansamblu ca nu poti sa te speli pe maini (pt niste afirmatii facute de un catzi-va copii care nu stiu ce e aia programare si cate linii de cod trebuie scrise sau cate functii matematice implica un script la un boss) lasandu-ne nu sa vorbim singuri ci sa ne chinuim cu un boss care chiar nu cred ca trebuie facut chiar asa OP daca nu v-a iasa sciptul blizzlike (va scot ochii pt ca voi va laudati ca e blizzlike).

Copii stiu ca trebuie sa vina Mos Craciun - pai atunci sa vina ! ca pe ei nu ii intereseaza ca a facut pana sau i-a murit vreun ren sau i sau rupt haturile ! din cauza asta aveti replici de genul + ca nici voi nu vreti sa lasati de la voi (un script mai bland cum au fost si la alti bossi pe wotlk gen Profesor Putricide , DB si primul boss care imi scapa acum numele la care nu se putea face script blizzlike din varii motive)

Tocmai din cauza scripturilor care au fost pe wotlk noi, guilda Pride, nu am ramas aici pe server, si tocmai din cauza ca acum pe cata se incearca scripturi cat mai apropiate de blizz am revenit. Cat despre faptul ca la primul boss (Marrowgar), Profesor Putricide si DB nu se "putea" face un script blizzlike, crede-ma ca am jucat pe un server privat care avea script foarte asemanator cu cel de pe blizz.

0 0

Back to top
CBXYZ
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-02-2012, 12:12:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
CBXYZ wrote:
Zohlomg wrote:

Tocmai din cauza scripturilor care au fost pe wotlk noi, guilda Pride, nu am ramas aici pe server, si tocmai din cauza ca acum pe cata se incearca scripturi cat mai apropiate de blizz am revenit. Cat despre faptul ca la primul boss (Marrowgar), Profesor Putricide si DB nu se "putea" face un script blizzlike, crede-ma ca am jucat pe un server privat care avea script foarte asemanator cu cel de pe blizz.

Mda ati jucat pe un server de max 300-400 de oameni in cel mai bun caz unde tinea serverul la script blizzlike !
Si credema ca am jucat si eu pe un astfel de server iar cand s-a mai populat ii pica serverul la fiecare bone spike (parca asta era spellu nu stau sa verific) care il dadea Marrowgar si nu imi zi ca nu e asa pt ca o stim si noi prea bine !

Si daca ma contazici am sa te intreb dc nu ai ramas in continuare pe acel server cu scripturi blizzlike?

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 14-02-2012, 12:14:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
HrN wrote:

-in camera se spawneaza mobi si cand este valiona jos, si inainte sa coboare theralion, nimic din ce se intampla cu spawnul mobilor nu are legatura cu ce este pe blizz

Ba, cand va aud, ma ia durerea de cap si nervii. Asta pe mine, imagineaza-ti ce-l apuca pe shocker.

omule, nu o spun cu rautate, nu acuz, nu judec, pur si simplu asta e adevarul, daca spuneam "nu vreau sa par impertient, dar parerea mea este ca sentryurile sunt putin buguite, in mod normal nu ar trebuii sa se spawneze pana nu coboara theralion, nici cand intrii in camera la primu dazzling destruction sa fie deja 7-10 mobi alive, si nici sa se spawneze cand e valiona jos a 2-a oara" te simteai mai bine? mai putin ofensat? daca te-ai concentra la fel de mult pe rezolvarea bugurilor cum te concentrezi pe modurile noastre de exprimare, eu cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea

in definitiv, daca incerci sa gandesti obiectiv afirmatia mea, fara sa o iei ca pe o acuzatie sau ca pe o insulta, o sa iti dai seama ca este cel mai simplu si mai normal mod de a exemplifica ce se intampla cu acei mobi

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 14-02-2012, 12:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CBXYZ wrote:
Mda ati jucat pe un server de max 300-400 de oameni in cel mai bun caz unde tinea serverul la script blizzlike !
Si credema ca am jucat si eu pe un astfel de server iar cand s-a mai populat ii pica serverul la fiecare bone spike (parca asta era spellu nu stau sa verific) care il dadea Marrowgar si nu imi zi ca nu e asa pt ca o stim si noi prea bine !

Si daca ma contazici am sa te intreb dc nu ai ramas in continuare pe acel server cu scripturi blizzlike?

Da intradevar am jucat pe un server care avea sub 1k playeri online, dar noi fiind o guilda PvE aspectul PvP nu ne intereseaza atat de mult. Si dupa cum ziceam si mai inainte nu doar Marrowgar avea scriptul blizzlike ci toti bossi din Icc (fara Gunship care nu a fost bagat pe nici un privat). Si ca sa iti raspund la intrebare, nu am ramas pe acel server deoarece s-a inschis dupa ce s-a trecut la cataclysm iar pe freakz mergeau mai multe talente/instante ca pe acel server.

Iar acum sa ramanem la subiectul care se dezbate in acest topic, intradevar este adevarat ca in normal realm raman
"bilute" desi in twilight realm sunt morti toti mobii, e adevarat ca bossu uneori Valiona ramane blocata in aer, e adevarat ca uneori flacarile sunt date total anapoda dar asta nu e un motiv pentru ca bossu sa devina tank and spank. Din cate stiu e doar inceputul "erei cataclysm" pe private si nu au de unde gm-ii sa scoata scripturi blizzlike, zicea cineva mai inainte ca uneori o fac flawless alteori o fac dupa 10 try-uri, la fel facem si noi dar atunci cand o facem flawless sau maxim din 2 try-uri acest lucru se datoreaza faptului ca avem cea mai buna componenta a raidului iar cand stam cate 10 try-uri, stam atat deoarece unii playeri inca nu sunt capabili sa faca fata acestui boss.

0 0

Back to top
CBXYZ
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-02-2012, 13:32:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
CBXYZ wrote:

Da intradevar am jucat pe un server care avea sub 1k playeri online, dar noi fiind o guilda PvE aspectul PvP nu ne intereseaza atat de mult. Si dupa cum ziceam si mai inainte nu doar Marrowgar avea scriptul blizzlike ci toti bossi din Icc (fara Gunship care nu a fost bagat pe nici un privat). Si ca sa iti raspund la intrebare, nu am ramas pe acel server deoarece s-a inschis dupa ce s-a trecut la cataclysm iar pe freakz mergeau mai multe talente/instante ca pe acel server.

Iar acum sa ramanem la subiectul care se dezbate in acest topic, intradevar este adevarat ca in normal realm raman
"bilute" desi in twilight realm sunt morti toti mobii, e adevarat ca bossu uneori Valiona ramane blocata in aer, e adevarat ca uneori flacarile sunt date total anapoda dar asta nu e un motiv pentru ca bossu sa devina tank and spank. Din cate stiu e doar inceputul "erei cataclysm" pe private si nu au de unde gm-ii sa scoata scripturi blizzlike, zicea cineva mai inainte ca uneori o fac flawless alteori o fac dupa 10 try-uri, la fel facem si noi dar atunci cand o facem flawless sau maxim din 2 try-uri acest lucru se datoreaza faptului ca avem cea mai buna componenta a raidului iar cand stam cate 10 try-uri, stam atat deoarece unii playeri inca nu sunt capabili sa faca fata acestui boss.

Aici te contrazic si eu putin !
1. nu vrea nimeni bossi leguma dar poti sa faci exceptie la 1 boss la ceva spelluri sa fie mai usor sau nu stiu ce sa zic .
2.am dat 10 trie-uri si 2 reset de instanta si la fiecare trie aparea cate un bug (cel cu bile stacate a fost majoritar) si tot cu ACEIASI OAMENI adoua zi dupa alt reset de instanta nu s-a mai buguit nimik si am facut-o flawless deci nu abereaza nimeni aici !

AAA si da scripturile de pe serverul ala lea avut oricine a vrut pt ca au fost publice dar cum am mai zis nu rezista serverul cu ele la o populatie mare care sa faca pve cum se facea pe Freakz si cum se face si acum! si de aceea nici nu mai este serverul acela fiindca nu mai au de unde sa ia script de cataclysm si trebuie sa il faca singuri precum Shockeru si nu pot ei sa faca asta pt ca sunt nabetzi !

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 14-02-2012, 14:02:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba stiti ce nu inteleg eu?..dc dq va certati aici degeaba?....nu intereseaza pe nimeni pe ce sv ati jucat voi pe WOTLK si ce scripturi erau.EU am adus poze mai sus si nu erau de 10 min de cand murisem,ci le'am facut pe loc cand muream.Abtineti'va dq de la certurile astea inutile ca daia se inchid maj topicurilor pt ca snteti voi mari poeti si scrieti 20 de pagini doar cu contradictii si prostii.

Am pus poze sa vada zohl,si stie bne ca farmam bosul asta de f mult timp noi si nu am venit niciodata sa ma plang aici.Dar de data asta mi s'a parut ca ceva nu e in regula cu scriptul/moobi/realm.Nu mai postati daca nu aduceti poze sau altceva in + fata de ce am aratat eu.Daia nu se uita aici niciodata shokeru,pt ca nu sta sa citeasca toate tampeniile voastre.Va contraziceti la pony zone nu aici!!
Degeaba ii reprosati lu' zohl ca e nsh ce si nsh cum sau sa rezolve.Nu el se ocupa de scripturile astea ci shokerul.Eu am pus pozele pt ca mi se pare urgenta treaba si poate isi face timp sa vbeasca cu shokeru sa umble pe akl.Cam atat bft~

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 14-02-2012, 19:06:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci,pana la urma se ia dmg in twilight realm de la orice sau nu?Si nu ma luati cu prostii de genul ca "se face daca faci intr-un anume fel" sau mai stiu eu ce grozavie.E cum trebuie sa fie sau nu?Asta e important,nu povestile pescaresti.Ati cam deviat toti.Pana la urma un bug report e folosit ca sa incerci sa faci ceva sa functioneze cat mai aproape de realitate,nu ca sa se indruge tot felul de tactici carpite sau chestii de genul asta.Daca se poate face bine,daca nu,asta e,anuntati si trece lumea mai departe, pentru ca sincer mi se pare o mare prostie sa lasi un topic de 100 de mii de pagini pe care inca se face flame din cauza a 100 de motive si sa nu fie nicio tentativa sau vreo explicatie serioasa ptr situatia actuala.
0 0

Back to top
arrowZ

[The QQ Giver]

(since 09-12-2019 05:00)

Votes: 15

Post Posted: 14-02-2012, 20:54:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mobi din camera morti, inafara camerei 10 bile.
Nu vad rostu camerei.

http://www.vine4you.com/v/5816803057991680

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 15-02-2012, 11:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ficatuman wrote:
Deci,pana la urma se ia dmg in twilight realm de la orice sau nu?Si nu ma luati cu prostii de genul ca "se face daca faci intr-un anume fel" sau mai stiu eu ce grozavie.E cum trebuie sa fie sau nu?Asta e important,nu povestile pescaresti.Ati cam deviat toti.Pana la urma un bug report e folosit ca sa incerci sa faci ceva sa functioneze cat mai aproape de realitate,nu ca sa se indruge tot felul de tactici carpite sau chestii de genul asta.Daca se poate face bine,daca nu,asta e,anuntati si trece lumea mai departe, pentru ca sincer mi se pare o mare prostie sa lasi un topic de 100 de mii de pagini pe care inca se face flame din cauza a 100 de motive si sa nu fie nicio tentativa sau vreo explicatie serioasa ptr situatia actuala.

In twilight realm iei damage doar daca trece cineva prin bile, fie ele jos fie ele sus si cam atat nu iei de la engulfing si alte kkturi. Am facut pe boomkin nu am luat nici o bila imi luam damage in camera desi stateam pe scari (nici o bila langa) afara insa era haos, am facut a doua zi pe paladin la fel nu am luat nici o bila eram full HP constant. Am senzatia ca mai iei damage in camera si de la Fabulous Flames (cand stateam pe scari deasupra era pata dar trebuie confirmat nu m-am uitat in log).

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
ghef

[Te frige las`o jos]

(since 05-07-2014 05:24)

Votes: 31

Post Posted: 15-02-2012, 19:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:
Am senzatia ca mai iei damage in camera si de la Fabulous Flames (cand stateam pe scari deasupra era pata dar trebuie confirmat nu m-am uitat in log).

Iti confirm eu, da, iei dmg de la fabulous daca e pus afara

Photoshop Art Requests

0 0

Back to top
rosegirl

[Bug Tracker]

(since 14-03-2015 17:24)

Votes: 3

Post Posted: 16-02-2012, 13:46:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand intri in twilight iti iei dmg de la 20 k la 40 uitati aici ... : http://forum.wow-freakz.com/view-post-1778634.html?#1778634
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-02-2012, 23:05:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:

Nu stiu daca asa trebuie, dar pot sa spun , si ar trebui sa ma aprobi si tu, e dubios cu oamenii de pe blizz fac switch, omoaramobii din twilight, isi fac frumos treaba afara, cu dps evident mai low decat al nostru, gear mai low decat al nostru, iar aici :

1. te chinui sa tii raidul alive cand coboara prima oara theralion , pentru ca nr de bile e mult prea mare.
2. Ce switch de teams ? Daca nu sta echipa din twilight permanent acolo si alive, e wipe.

Sa nu mai zic de faptul ca stai linistit in normal realm si te iau la tinta 4 bile o data, te trezesti one shot DEAD. Intreaba cator oameni li s-aintamplat asta. Si problema de fapt se leaga de ce ti-am scris cu rosu cateva posturi mai sus. Ce daca se spawneaza mobi de la inceputul fightului? Problema vine cand in camera se spawneaza 4 mobi pana cand coboara theralion, iar afara apar 7-8 bile. Xavi ?

Are dreptate ce spune el si cam asta spune totul despre erorile scriptului (cu aceste erori scriptul isi pierde numele de blizzlike).
Si nu prea ai cum sa il contrazici.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 17-02-2012, 00:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:
Ficatuman wrote:

In twilight realm iei damage doar daca trece cineva prin bile, fie ele jos fie ele sus si cam atat nu iei de la engulfing si alte kkturi. Am facut pe boomkin nu am luat nici o bila imi luam damage in camera desi stateam pe scari (nici o bila langa) afara insa era haos, am facut a doua zi pe paladin la fel nu am luat nici o bila eram full HP constant. Am senzatia ca mai iei damage in camera si de la Fabulous Flames (cand stateam pe scari deasupra era pata dar trebuie confirmat nu m-am uitat in log).

boscodele, am luat damage in camera de la fabulos flames, de la engulfing, si de la meteoritii care ii arunca theralion cand e sus, IN AFARA DE ASTA:

in camera am primit engulfing si s-au pus fabulos flames pe mine

nu spun ca nu se poate face bossu, spun doar ca nu e normal, si nici corect, sa fie scriptul la noi cu cel putin 30% mai greu decat a fost pe retail

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 07 April 2012 13:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 04-02-2025, 13:33:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x