User
Pass
2FA

Guild recruitment
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35, 36, 37  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message96122
S.Cortex

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-07-2012 06:49)

Votes: 2

Post Posted: 16-02-2012, 22:08:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Pai pe zi 3-4 ore seara ( zile de lucru).Weekend nelimitat
2. Clasa: Priest
3. Main Spec/OFF spec: Shadow
4. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Anost
5. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Pai am ales specul deoarece mi se pare foarte simplu si logic de jucat cu el,plus ca este imfailibil atat in pve cat si pvp
6. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gamming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Pai in primul rand in pvp trebuie mai intai sa te cunosti pe tine ( ca si clasa ) , apoi adversarul ...apoi strategia.Dupa care urmeaza o alegere intre DOT + flay pvp sau MS+MB pvp ( depinde de situatie,bg,arena).In pve trebuie sa respecti urmatoarele statistici ( Int-Haste-Spirit-Crist-Matery) pentru a mentine constant dps si pt a nu epuiza mana inutil ( dot-urile au cel mai mult impact + replenishment pt mana ) si bineinteles sa fii atent la scriptul boss-ului( nu doar sa zic " ha eu dau cel mai tare dps si sa mor in 2 sec si sa ia wipe raidul din cauza mea )
7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Pai am inceput sa joc wow inca de pe TBC pe Czone.Am inceput modest cu un shaman pe ench..dupa care am evoluat pe resto ( din necesitatile guildei "The Others").Dupa nenumarate saptamani de raiduri ( kara,ssc,grull,magh lair,tk,bt,swp ) pe server a avut loc un wipe major...si am fost nevoit sa re-roll.Si asa am descoperit priestul ( mai intai discipline pt arene si pvp - iar apoi cand a venit Wotlk si a "reconstruit" priestul shadow am dat respec definitiv).
Si asa am ajus pe freakz cu fosta mea guilda din tbc ( numita Gravity acum ) pe wotlk si am reusit sa fac fata oricarui " nou inceput si adaptari " la raiduri in wotlk.Apoi a urmat o pauza de wow ( dupa ce aveam aproape 6k gs) si apoi a venit cataclysm.
8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Pai singura guilda care merita sa fie mentionata este Gravity ( care inca exista si acum).Am fost nevoit sa ies din ea cand a trecut de la H la A ( si atunci a urmat o perioada de pauza de wow).
9. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
In primul rand am un prieten acolo ( pe care am reusit "sa il corup sa joace Wow" ), si din acest motiv el mi-a povestit ca guilda se descurca atat in pve cat si pvp ( parca era ca ati facut un boss pe hc primii de pe realm ...nu mai stiu exact) ,are strategie,are playeri "adevarati" si nu frustrati si cred ca voi putea ajunge departe cu voi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bijouxx

[Mentally Stable]

(since 07-01-2014 10:14)

Votes: 6

Post Posted: 18-02-2012, 18:43:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/w bijouxx ciupinel surface

1 inel 2 trinkete trebuiesc schimbate

ACCEPTED !

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

(since 26-06-2020 19:12)

Votes: 21

Post Posted: 18-02-2012, 20:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore pe zi poate si mai mult daca e nevoie de mine
2. Clasa: warior
3. Main Spec/OFF spec: fury/protection
4. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gogonel
5. De ce ai ales specul pe care joci acum?e spec bun si destul de usor de jucat
6. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gamming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Talente: 8/31/2 pe main si 7/3/31 pe off
Rotaite pe fury(joc cel mai des) Colossus smash-> Bloodthirst-> Heroic Strike (Folosesc Inner rage pt reducerea cowldownului la heroic Strike)-> procuieste Slam sau Raging Blow. Daca nu Berseker Rage sau Death wish -> Raging Blow. Reclennes si trinketele nu le dau pe toate doadata. (nu folosesc 1 shoot macro mi se pare o porcarie in raiduri). Macro pentru charge si intercept si pentru intrerupt/fear/demoralisation/sunder armor
Importanta specului cred ca e pentru damage. E dezavantajul ca e melee dps la bosi, dar daca se cunoaste scriptul si nu stai ca o stanca in toate chestiile acest dezavantaj dispare.
7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc de cand e cata pe freakz. Cunosc toate scripturile(inclusiv valiona hc si maloriak n)
8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am fost in Beyond Genesis raider. Am parasit guilda pentru ca sa spart, au inceput certuri si am stacat mult.
9. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Vreau o guilda activa si serioasa. Imi place sa ofer ajutor in orice. Nu sunt genul care sa milogesc iteme sau mai stiu eu ce.

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore (nu il consider off char)
2. Clasa: Priest
3. Main Spec/OFF spec: holy/shadow
4. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gogonica
5. De ce ai ales specul pe care joci acum? Mass dispel si healer destul de bun daca stii sa joci -

6/32/3 pe main si 10/0/31
Focus pe tank si tinut in viata cu Power World Shield si Renew .Overheal cand e nevoie cu 3*Flash heal->procuieste Greater Heal si Prayer of Healing.
Heal pe raid cu Chacra-Prayer of Healing-Holy Vord:Sanctuary Circle of healing si in cazuri extreme Divine hymm. Incarc mana de la 50% cu Hymm of Hope sau Shadowfiend
Avantaje: scut pe player cu speed,dispell. Un Priest nu ar trebui sa moara aiurea in raid:D. Moare doar daca nu stie script sau nu vede ce se intampla in raid.

PS:Nu fac diferenta intre charuri. JOc in mod egal pe ambele.
Cunosc toate scripturile atat din perspectiva healerului cat si a dpsului.

Unstoppable Vs Warmaster Blackhorn 10h Mdps POV

0 0

Back to top
boga4life

[Mentally Stable]

(since 21-10-2013 12:21)

Votes: 8

Post Posted: 18-02-2012, 23:28:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Welcome

Only god can Judge me !

0 0

Back to top
epson

[Mentally Stable]

(since 27-02-2016 19:18)

Votes: 3

Post Posted: 18-02-2012, 23:57:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti? : Criss
Ce varsta ai? : 20
Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) : Nu
Ora de culcare fixa: DA/NU ( Daca DA - Ce ora?) NU - 6-8 ore pe zi
Nume In-Game: Fou
Clasa/Rasa: Shadow Priest -Hum
Mainspec ItemLevel: 360 Shadow - PVP :364 Shadow / Disc
Offspec ItemLevel: 355 Holy
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Fou
Valiona & Theralion facut (daca da, pe ce dificultate) : 10n , 10hc , 25n , 25 hc .Am facut si Maloriak pe 10 n, 10 hc , 25n ,25 hc.
- Cunosc Toate scripturile !
Wotlk: Full Achiev's : First realm LK 25 hc - Guild Gravity
De ce doriti sa intrati in Guilda: Doresc sa vin in aceasta guilda pt ca stiu ca sunteti o guilda serioasa,
Doresc sa fac raiduri cu playeri capabili care isi cunosc clasa si nu ii bat tastatura ...
Am bunul simnt si cei 7 ani de acasa .
-WOTLK Achievs : WOTLK 25 HC LK First Realm [The Light of Dawn], 10 n First realm ..
-Experienta WoW 4 ani privat , 2 ani si ceva Blizz..
-Aprop 7 ani exp Wow : Joc doar clasa mea -> Classer*

-Meseri- Dispun pe Fou - Enchanting & JW / 525 , Pe alturi = Alchymy , Herba , Engi , Inscript => 525
Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie): Dispun de tot !!

0 0

Back to top
bijouxx

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-02-2012, 02:28:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ACceptat /w ciupinel surface bijouxx !

0 0

Back to top
gasolina

[Mentally Stable]

(since 19-01-2013 09:34)

Post Posted: 19-02-2012, 23:01:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) 4-5ore
2. Clasa: warior
3. Main Spec/OFF spec: dps/tank
4. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bestwarior
5. De ce ai ales specul pe care joci acum? stiu sa joc si dmg
6. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gamming, importanta unor stats in fata altora, etc).stiu..
7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am jucat si ..lich king..

8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) am fost in hkp pt c-a mam mutat la alianta.. si in opus dei nu ajungeam la timp la raid..
9. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pt progres..guild

0 0

Back to top
ray16

[Mentally Stable]

(since 10-01-2014 17:20)

Post Posted: 19-02-2012, 23:34:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu ai donat pentru head sau inel /w ingame la un ofiter si welcome
0 0

Back to top
clautase

[Mentally Stable]

(since 08-03-2012 18:25)

Post Posted: 20-02-2012, 00:01:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un raspuns si pt mine page 4 bottom..pls
0 0

Back to top
rusescu

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 12:34)

Post Posted: 20-02-2012, 00:14:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : in fiecare seara inafara de sambata in general
2. Clasa: druid
3. Main Spec/OFF spec: tank/resto
4. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Vonera
5. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pt ca druidul tank nu mai este asa slab la agro pe cata ca pe lk si imi place cel mai mult dintre tanci.
7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc dp 3.1.3 pe wotlk ... pe cataclysm stiu toate scripturile la bosi cae sant bagati
8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) pe cataclysm am fost in d&q , death ground : divide sa desfintat si in death ground am iesit ca nu era performanta
9. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pt ca am 2 prieteni in guild (zephyrot si elrith) si pt ca aveti performanta

0 0

Back to top
bijouxx

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-02-2012, 11:27:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/w bijouxx ciupinel surface ACCEPTAT

0 0

Back to top
boga4life

[Mentally Stable]

(since 21-10-2013 12:21)

Votes: 8

Post Posted: 20-02-2012, 12:44:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Carmagium daca armory = your actual gear sorry dar inca nu ai gearu necesar pt raiduri mari -

Only god can Judge me !

0 0

Back to top
koko96

[Mentally Stable]

(since 13-01-2019 14:17)

Votes: 4

Post Posted: 22-02-2012, 17:29:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. seara am timp de la ora 8 sa zicem pana la ora 11
2. Clasa: Rogue
3. Main Spec/OFF spec: Assassination/Subtley
4. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lionk
5. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pt ca la setul de 4 iteme din tier pe assassination dai dps ca un warr
6. Folosesc o rotatie destul de buna pt mine,care mam straduit sa mi0o fac singur
7. Pai joc din LK si imediat pe Cataclysm
8. Unstoppable-ok doar ca era mult haz acolo
9. Sa fac raiduri si sa cunosc personae noi…!!!

0 0

Back to top
bijouxx

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-02-2012, 17:59:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RESPINS !

0 0

Back to top
bece

[Mentally Stable]

(since 11-03-2018 09:29)

Post Posted: 24-02-2012, 00:14:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? cat este nevoie de mine la raid .... cam dupa ora 18 seara in funcite de cum scap de la facutlate
2. Clasa: paladin
3. Main Spec/OFF spec: main prot gear decent 3 T11head valiona n ... etc , off retry 358 , holly 360 ... FULL PVE
4. Link Armory*: nu are rost ne vedem in joc ....
5. De ce ai ales specul pe care joci acum? pt ca imi place sa tankez , stiu f bine pe toate specurile am inceput holly pt k ca e paladin si avand in vedere k al inceput era 1 singur boss eu il puteam imbraca din trash blana - si cand aproape am facut plate full ( FARA HEAD) mam trecut pe tank .
6. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gamming, importanta unor stats in fata altora, etc). pai depinde de clasa pe paladinul meu pe tank este f imp Mastery deoarece imi face un bloc fantastic dar tot odata nu trebuie neglijat dodge si pary cel putin asta e parerea mea fiecare isi aranjeaza staturile cum crede de cuviinta eu fara dodge si pary 15 si 15 nu cer inv ca tank ... cel putin dar qm pe versiunea asta block-ul este cel mai important am acumulat si un total de 48 % block 15 si 15 dg si pr
7. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). pai ma joc de pe 3.3.5 dar nu am intampinat greutati , prind foarte repede - ,
8. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) ... beyond genesis , we are too many , (Class lider ) , gravity si death ground member .
9. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Unul dintre cei mai buni amici Rusescu (vonera) a intrat si mia zis ca e ok si in plus doresc performanta si seriozitate asa ca daca nu va stiti seriosi mai bine imi dati delete la post . - have a nice day .

NICK : Bigbece

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35, 36, 37  Next    

The time now is 01-12-2024, 06:27:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x