User
Pass
2FA

[REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage.
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message7111
Ereticul

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-03-2012 08:25)

Votes: 2

Post Posted: 23-02-2012, 00:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la maloriak azi intra boss-ul in toate fazele asa instant pot sa confirme 10 oameni chestia asta, degeaba ajungem la jigniri ca nu stiu eu wow sau script...in 2 min a facut o rotatie prin toate fazele la asta m-am referit cand am zis ca e nescafe 3 in 1...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mooonth

[Mentally Stable]

(since 12-03-2012 14:26)

Post Posted: 23-02-2012, 09:37:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vad ca nu a mai comentat nimeni nimic..sa inteleg ca s-a reparat sau ca nu a fost nici o problema?-
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 23-02-2012, 13:35:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ereticul wrote:
la maloriak azi intra boss-ul in toate fazele asa instant pot sa confirme 10 oameni chestia asta, degeaba ajungem la jigniri ca nu stiu eu wow sau script...in 2 min a facut o rotatie prin toate fazele la asta m-am referit cand am zis ca e nescafe 3 in 1...

Da, pe tine clar te bate scriptul lu Maloriak -.

Incercati azi Stonecore trash, spuneti-mi de MELEE DAMAGE&Rock Borers debuff.

Also, bladestormu de la BERSERKER, ar trebui sa iesi din el, nu stiu daca stiti.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-02-2012, 13:59:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scriptu de la maloriak merge cu trebuie si pe n si pe hc...decat ca arcane strom da damage un pic mai mare...in rest totul ok.
0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 23-02-2012, 15:14:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Merge bine

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 23-02-2012, 15:17:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:
Zohlomg wrote:

Merge bine

nu stiu daca te referi la tot trashul in general, dar trashul din toata zona aia inainte de ozruk e absolut criminal, nu stiu zohl ce le-ai facut tu, poti sa imi zici ca nu stiu scriptu/ce am de facut samd, dar daca tu esti in stare sa ii faci pe aia cu party de 340 ilevel (asa cum ar trebuii) eu ma las de wow

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 23-02-2012, 15:19:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ziceam de rock borers eu -. Trashu ala intr-adevar e ****
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 23-02-2012, 15:20:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
k0s wrote:
Zohlomg wrote:

Merge bine

nu stiu daca te referi la tot trashul in general, dar trashul din toata zona aia inainte de ozruk e absolut criminal, nu stiu zohl ce le-ai facut tu, poti sa imi zici ca nu stiu scriptu/ce am de facut samd, dar daca tu esti in stare sa ii faci pe aia cu party de 340 ilevel (asa cum ar trebuii) eu ma las de wow

da, trashu ala dinainte de ozruk e, <supermoderator>. O sa ii scot scriptul lu magmalord, ca nu ii pierd timpu lu shocker cu un spell care da prea mult.

nu inteleg de ce par atat de rau in ochii vostri, atat timp cat veniti sa vorbiti frumos, e totul ok

0 0

Back to top
Ereticul

[Mentally Stable]

(since 27-03-2012 08:25)

Post Posted: 23-02-2012, 15:25:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Ereticul wrote:

Also, bladestormu de la BERSERKER, ar trebui sa iesi din el, nu stiu daca stiti.

mda ne bate scriptul de la maloriak asa trebuie sa scoata adds, in acelasi timp sa inghete un player si sa dea si flame cone toate intr-un minut...asa trebuie sa mearga maloriak ai dreptate ...si sa nu uitam de storm-ul ala care da 30k...si berserkerul din stonecore trebuie sa iti dea dmg de la 10 yd la cat eram cu priestul.
vb de cum era maloriak si stonecore ieri

/sarcasm off

si inca o chestie mai vreau sa te intreb cu, cat reduci tu dmg-ul la mobi? 1 dmg, 100? sau la mobii aia pe masura ce stau acolo in stonecore cuminti le creste dmg-ul? ti-am zis te astept pe sylvanas sa vedem care din noi sta mai bine la capitolul wow...aveti un dmg exagerat sa se chinuie sa faca lumea pve si sa va doneze pentru iteme...oricum dau delete char asa sa nu te obosesti tu sa dai ban...si ramane valabila oferta tot te astept pe sylvanas sa iti arat cum se face un run maloriak in 340ilvl...

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 23-02-2012, 15:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ereticul wrote:
Zohlomg wrote:
Ereticul wrote:

mda ne bate scriptul de la maloriak asa trebuie sa scoata adds, in acelasi timp sa inghete un player si sa dea si flame cone toate intr-un minut...asa trebuie sa mearga maloriak ai dreptate ...si sa nu uitam de storm-ul ala care da 30k...si berserkerul din stonecore trebuie sa iti dea dmg de la 10 yd la cat eram cu priestul.

Da, e absolut normal. Release Aberration e spell care nu tine cont de phase. Red Phase tine 40, Blue phase 40, deci intr-un minut poate sa si inghete sa dea si cone. Ti-am dovedit ca nu ai o treaba.

Quote:

si inca o chestie mai vreau sa te intreb cu, cat reduci tu dmg-ul la mobi? 1 dmg, 100? sau la mobii aia pe masura ce stau acolo in stonecore cuminti le creste dmg-ul? ti-am zis te astept pe sylvanas sa vedem care din noi sta mai bine la capitolul wow...aveti un dmg exagerat sa se chinuie sa faca lumea pve si sa va doneze pentru iteme...oricum dau delete char asa sa nu te obosesti tu sa dai ban...si ramane valabila oferta tot te astept pe sylvanas sa iti arat cum se face un run maloriak in 340ilvl...

Am scazut de la 27-35k la 10-20k.

0 0

Back to top
mooonth

[Mentally Stable]

(since 12-03-2012 14:26)

Post Posted: 23-02-2012, 18:45:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci era o problema cu mobii de acolo:P , iar la maloriak atunci, amfost cu ere in raid, probabil a fost un bug de moment, oricum daca acum merge bine, totul e ok, ieri stiu doar ca totii bosii au avut un dm imens:| app zohl sper ca v-ati uitat si pe halfus-sper ca ai citit ce am zis ier:|

[url=http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Exodus&cn=Gryff][/url
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 23-02-2012, 19:40:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

da, trashu ala dinainte de ozruk e, <supermoderator>. O sa ii scot scriptul lu magmalord, ca nu ii pierd timpu lu shocker cu un spell care da prea mult.

nu inteleg de ce par atat de rau in ochii vostri, atat timp cat veniti sa vorbiti frumos, e totul ok

nu pari rau in ochii nimanui, doar creezi o impresie proasta cand te concentrezi pe lucruri inutile sau insisti inutil pe anumite lucruri banale

lasand asta la o parte, din punctul meu de vedere, decat sa stai sa scriptezi degeaba trashu din stonecore, care si asa e destul de mult si ne mananca nervii, mai bine mai nerfuiesti ozruku ala, in primul rand pentru ca e overscripted si in al doilea rand ca deja nu il mai face nimeni, absolut tot serverul sare peste el, nu pentru ca nu se poate face, ci pentru ca e pierdere de timp

si schimband iar subiectul:

MALORIAK:

"Arcane Storm—Deals 14137 to 15862 Arcane damage per second to all enemies within 50,000 yards. Lasts 6 sec. "- la noi da 40k/tick, nu spune ca e ok, ca nu e deloc, normal se poate sa iei 1-2 tickuri pe blizzard, la noi la primu tick deja sunt 2-3 morti si rupi healerii de mana, al doilea tick e wipe fara discutie

"Consuming Flames: Ignites a random target in flames, dealing 9000 Fire damage per second. Any additional magic damage taken by the target increases the damage dealt by this effect by 25% of the damage taken. Lasts 10 sec."- la noi da 7.5k/tick, ar trebuii sa dea 9k (ca sa nu zici ca pun doar bugurile negative)

sursa: http://www.wowwiki.com/Maloriak

Aberrations: din pacate n-am gasit absolut nici o informatie exacta despre damageul aberatiilor, dar dupa cum stim toti, la bossul asta UN SINGUR OFFTANK trebuie sa tina 9 aberatii pe el FARA PROBLEME, fara sa kiteze, am gasit o singura sursa, oarecum viabila, pe wowhead la descrierea tacticii:

"Strategy:

Tank Maloriak close to his cauldron.
Stack for red, spread out for blue. AoE adds during green.
Get 9 adds per phase.
Save Bloodlust for phase 2 and burn him ASAP.
He has a tight enrage timer so you need to time the second adds to die close to 25% and then burn him."

observati ca se spune simplu, "get 9 adds per phase", e destul de clar ca daca trebuia kitat mentionau lucrul asta
la noi, din pacate, daca un singur tank incearca sa tina pe el 9 aberatii pe 10hc sau 25hc fara sa kiteze, nu rezista mai mult de 10 secunde alive, pentru ca fiecare aberatie in parte da cate 15-20k damage/hit, 15x9=135k damage la un swing de la ele, nu apuca healerii sa il umple pana la al doilea swing, deci e dead fara probleme

nu ma intelege gresit, il pic saptamana de saptamana fara probleme, dar daca te uiti pe net o sa gasesti filme cu oameni care bat maloriak pe 10n cu best dps 15k, si restu la 11-12k dps, noi n-avem dps sub 20k da tre sa ne chinuim sa kitam mobii, ca dau prea tare, imagineaza-ti zohl ce ar insemna sa tankeze mobii aia unu de 350 ilevel (cum teoretic ar trebuii sa se poata), ca n-ai mai putea sa-l tii in viata de la a 2-a serie de aberatii, la a 3-a deja ar fi istorie

0 0

Back to top
gyz

[Mentally Stable]

(since 23-01-2015 15:58)

Votes: 8

Post Posted: 23-02-2012, 23:24:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic ca mobul asta da mai bine decat orice alt boss 25hc

si da am incercat sa ma feresc de locurile unde pica dar nu apuci

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 24-02-2012, 01:28:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca citeai 3-4 posturi mai sus ai fi vazut ca a inteles zohl problema si a spus ca se va ocupa de asta, ai fi economisit 10 minute din viata

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 24-02-2012, 12:34:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incepe sa-mi placa de tine HrN, devii cool. Ok, o sa mai nerfuiesc melee damage la aberatii pe toate dificultatile.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 20 August 2012 16:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 20-02-2025, 22:49:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x