User
Pass
2FA

DK - Immune to CC (bug/exploit)
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3541
redred2
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 15-07-2012 05:40)

Votes: 31

Post Posted: 30-03-2012, 16:09:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

slbzh wrote:
redred2 wrote:
'moama' cate reply's -.-, nu cumva acest bug a fost reparat? era de la proc-ul de la KM? Daca da, dc atata agitatie pe un post cu un .mov de acum cateva luni cand bug-ul nu era reparat... vroiati sa dea relog in arena dupa fiecare proc la KM -.-`?! asta e acum, ce a fost a fost

eu am patit aseara chestia asta de asta am si postat ca pe site data de 28 scrie fixed

ah, pf, nasol, fix this big asap -.- deci nu era de la proc sau ce?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 30-03-2012, 22:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar s-au facut doua pagini de posturi inutile si de flame. Ar trebui sanctionati toti care fac chestia asta. Faza cu +warn nu ajunge. Vad o gramada de topicuri interesante/importante care sunt pline de posturi monosilabice sau offtopic sau sarcastice.
Daca va puneti in locul celor care se ocupa de citit si reparat "*****" astea, va dati seama cat de scarbos e sa stai sa citesti atata rahaturi. Eu unul as fi dat close topic doar pentru ca mi-ar fi scarba sa citesc atat. Si de multe ori chiar s-a intamplat asa. Veniti cu dovezi, sau chiar si cu "banuielile" alea de care vorbeste si Nelly, veniti cu contraargumente, nu mai postati aiurea. O sa se duca dracu' si topicul asta din cauza voastra.
Daca stiti ceva, spuneti frate, nu stati ca la gradinita : "eu cred ca stiu, da' nu zic ca n-am chef". Parerea mea, desi pana acum nu credeam asta (eu eram "ala care te-a rugat sa dai relog" fara sa te acuze de ceva), e ca tu, Nelly, indiferent ca e o problema server side, faci abuz.

0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2012 21:39)

Votes: 10

Post Posted: 31-03-2012, 01:54:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Nelly, indiferent ca e o problema server side, faci abuz.
De cand cu arena spectateul asta ati innebunit toti. Pai normal frate ca pe mine ma vad toti ca doar din lista aia de acolo intrii la aia cu rate mare nu te uiti la din aia de 1300 mmr ca nu ai ce sa vezi si WTF ABUZZ BAN OMFGOMFG.terminati ma dracu cu aiurelile voastre si nu va mai faceti de ras.

0 0

Back to top
Tianna

[Mentally Stable]

(since 06-06-2014 20:39)

Votes: 19

Post Posted: 31-03-2012, 10:24:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:
Quote:
De cand cu arena spectateul asta ati innebunit toti. Pai normal frate ca pe mine ma vad toti ca doar din lista aia de acolo intrii la aia cu rate mare nu te uiti la din aia de 1300 mmr ca nu ai ce sa vezi si WTF ABUZZ BAN OMFGOMFG.terminati ma dracu cu aiurelile voastre si nu va mai faceti de ras.

Si tu erai ala care plangea pe la discutii, cu un topic nou in fiecare zi, dar si tu il folosesti. Tu imun la cc, hysagi 100k mana din hymn, pro team.

0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

(since 16-12-2012 17:07)

Post Posted: 31-03-2012, 11:06:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ati mai avut contra cui sa indreptati ura privind imposibilitatea voastra de a face rating pe patchul asta de 2 bani(fapt pentru ceea ce nu condamn pe nimeni, pentru ca nu este balansat deloc) si ati decis sa o faceti contra unor playeri specifici prin forma topicurilor de bug report.

Sunt o multime de playeri care buguiesc runele de dk si spameaza necrotic strike ajungandu-se chiar si la 12 consecutive. Ceea ce ma surpinde este ca nu am vazut pe niciunul dintre acestia raportati, in schimb il hate-uiti pe Nelly in-game si pe forum care de cand joc cu el nu a buguit nici macar odata acele rune.

Bug-ul cu imune cc o faci involuntar si nu ai cum sa realizezi in timpul arenei, deoarece iti distribui atentia sa iti omori targetul si nu ai cum sa vezi cand iti iei immune la fear sau mai stiu eu ce debuff la care oricum se poate da dispel. Dupa logica voastra ar trebui ca fiecare Dk dupa o arena sa dea duel si sa testeze daca e sau nu buguit.

Ideea e ca unii se folosesc intentionat de aceste buguri in scopul de a face rating, iar acei playeri nu sunt nici macar bagati in seama. Chiar si cand se vor repara aceste buguri Dk ca Nelly, Lolheroclass, Ivoire care au fost mereu in top si in wotlk nu vor fi afectati si vor face in continuare rating.

Tianna wrote:
Si tu erai ala care plangea pe la discutii, cu un topic nou in fiecare zi, dar si tu il folosesti. Tu imun la cc, hysagi 100k mana din hymn, pro team.

imi spui si mie contra cui am folosit bugul ala ?

Last edited by hysagi on 31-03-2012, 11:10:06; edited 1 time in total
0 0

Back to top
suckyourself
[Banned user]

Banned

(since 06-06-2012 19:01)

Votes: 14

Post Posted: 31-03-2012, 11:07:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tianna wrote:
NellyRLD wrote:
Quote:

+1 , si sa nu uitam si de bugu de la rune nelly , care normal , il sti si pe ala da' nu vrei sa-l zici ... cum poate un dk sa aibe cel mai mult dmg si cel mai mult heal intr-o arena 3v3 de 5 minute ?

L.E: Da ma hysagi , dar de ce nu-l pui pe prietenu' tau sa faca postu ala , ca vad ca se pricepe cu runele : dmg , heal , necrotic ... la el nu exista cd pe niciuna .
Si hai ca-ti zic eu o arena : Hysagi / Trouble vs Blcku / Georgee. Si sa nu te prind ca zici ca nu-i asa.

0 0

Back to top
Balamo0k

[Mentally Stable]

(since 17-09-2013 17:54)

Votes: 2

Post Posted: 31-03-2012, 11:19:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-adevar am patit si eu sa fie dk-ul immun la CC , si mai ales intr-un team de arena in care suntem 2 dps e greu sa faci un dk daca nu il tii pe loc cu nimic ....ar trebui facut ceva in privinta dk-ului . E prea buguit.

0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

Post Posted: 31-03-2012, 11:38:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

suckyourself wrote:
Tianna wrote:
NellyRLD wrote:
Quote:

+1 , si sa nu uitam si de bugu de la rune nelly , care normal , il sti si pe ala da' nu vrei sa-l zici ... cum poate un dk sa aibe cel mai mult dmg si cel mai mult heal intr-o arena 3v3 de 5 minute ?

L.E: Da ma hysagi , dar de ce nu-l pui pe prietenu' tau sa faca postu ala , ca vad ca se pricepe cu runele : dmg , heal , necrotic ... la el nu exista cd pe niciuna .
Si hai ca-ti zic eu o arena : Hysagi / Trouble vs Blcku / Georgee. Si sa nu te prind ca zici ca nu-i asa.

Eram sigur ca de aia imi zici. M-am uitat la 3 arene si priestul ala Blcku a folosit exploitul in toate cele 3 arene. Am presupus ca o sa foloseasca si in arena aia
si din moment ce am fost nevoit sa dau primul am folosit si eu exploitul.

0 0

Back to top
gandhi

[Mentally Stable]

(since 15-01-2015 06:25)

Votes: 6

Post Posted: 31-03-2012, 11:45:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ironie maxima in threadu asta. OP e tipu care sustinea sus si tare ca lifebloom pre fix mergea perfect, hysagi, care acum cateva zile facea un thread mega serios despre hymn, nu ezita sa se foloseasca de bug, iar georgee care (din auzite) a avut nevoie de lifebloom si bladestorm sa-si farmeze ratingul se plange, la randul lui, de alte diverse.

Ma rog, nu-i problema mea. Ciudat e ca majoritatea celor care se dau mari bug hunters n-au niciun fel de problema sa abuzeze atunci cand au posibilitatea.

Concluzia care e? 2500-2700 e doldora de abuseri?

ON: Confirm. Ceva cauzeaza cc immunity.

0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

Post Posted: 31-03-2012, 12:55:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandhi wrote:
Ironie maxima in threadu asta. OP e tipu care sustinea sus si tare ca lifebloom pre fix mergea perfect, hysagi, care acum cateva zile facea un thread mega serios despre hymn, nu ezita sa se foloseasca de bug, iar georgee care (din auzite) a avut nevoie de lifebloom si bladestorm sa-si farmeze ratingul se plange, la randul lui, de alte diverse.

Ma rog, nu-i problema mea. Ciudat e ca majoritatea celor care se dau mari bug hunters n-au niciun fel de problema sa abuzeze atunci cand au posibilitatea.

Nu am facut eu topic despre hymn of hope lol. Si am spus ca l-am folosit contra celor care abuzeaza la randul lor .

0 0

Back to top
suckyourself
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-03-2012, 18:19:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hysagi wrote:
gandhi wrote:

Nu am facut eu topic despre hymn of hope lol. Si am spus ca l-am folosit contra celor care abuzeaza la randul lor .

Hai ca deja o dai in balbaieli , prima data zici ca nu te-ai folosit deloc , acum zici ca doar impotriva celor care au abuzat si ei , ori scuza-ma da' in arena aia blcku a stat +50% mana tot timpu , asa ca nu a fost nevoit sa-l dea ... ma rog , spor la abuze , oricum unii sunt imuni la ban pe aici .

L.E : prietenas hysagi , in ziua aia doar ce intrasem pe wow si v-am vazut la arene asa ca am dat si eu join ... nu stiu unde ma puteai vedea tu 3 arene inainte de acea arena ... anyway , e frumos ca recunosti ca faci exploit , sa vad daca se face ceva in legatura cu asta.

0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

Post Posted: 31-03-2012, 18:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suferi de dubla personalitate de vorbesti cand la persoana a treia cand la persoana intai ? Nu am precizat ca te-am vazut la arene in ziua aia nu stiu de unde ai dedus tu chestia asta. Ma uitam la voi cand ati picat cu joagaru si leapoffaith si ai folosit bugul cu ei mereu.
0 0

Back to top
suckyourself
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-03-2012, 19:14:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum ziceam , e frumos ca recunosti cand faci exploituri ... sper sa se ia masuri.
0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

Post Posted: 31-03-2012, 19:16:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar tu te simti mai breaz ca faci exploit si nu recunosti ?
0 0

Back to top
suckyourself
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-04-2012, 09:01:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum ar fi ? Hai ca m-ai facut curios! -
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 04-12-2024, 22:45:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x