User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 760, 761, 762  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1393015
Drodu

[Plictisit]

Status: Offline
(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 04-04-2012, 20:58:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MULTUMIM DE SPAM

BUT

NOW

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LoRd_DaRK

[Once a Legend!]

(since 12-09-2023 06:58)

Votes: 29

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-04-2012, 21:31:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:

Asa ca daca doriti respect incontinuare pe serveru asta da la niste `randomi`cum zice @LoRd_DaRK ar fi bn sa va vedeti de treaba voastra si sa nu va mai dati cu parerea despre noi pana nu ne cunoaste cu adevarat.

Am incheiat toate discutile aici imi cer scuze ca am postat da m-a luat valul finca uni nu au treaba cu Viata Reala si in Viata viirtuala si se considere mai presus de Dumnezeu.

Nu e nmc legat de subiectul proaspat inchis.. e ceva personal.

Nu am zis nici unui player de pe server random... ( Doar celor de ii aud cu replici gen " Aaa frate... te-a facut randomu ala " sau " Frate.. alt random in guild" Cum zice in posturile de pe pagina anterioara individul acela... ).
Cei ca Mindbraker... de spune ca "
MindBreaker wrote:
hack mai folosesc la raidu 3 randomi care nu se gasesc in main de 25
"
desconsidera unii playeri.
Eu acolo i-am raspuns ca nu am auzit de cand joc pe freakz de el... si nici nu am vazut / auzit pe cineva discutand despre G.Zero ( si sunt sigur ca nu sunt singurul).
Concluzie: nu va mai credeti superiori numind alti playeri "randomi"... poate sunt "randomi" pt voi.. dar poate... multa lume ii stie.

L.E. Nu ma intereseaza cum se desfasoara raidurile voaste - sa nu cumva sa apara alte discutii.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 04-04-2012, 21:40:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cut the *** bullshit, subject closed. Let them enjoy , server 1st is server 1st, you don't get to many of those -

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

(since 27-11-2023 09:10)

Votes: 37

Post Posted: 04-04-2012, 22:38:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oh what the *** qiu...te credeam mai "gandit". De cand raspunde Hkp-ul la flame-ul unor "2 membrii din G0 cu posturi acide"?

Bai, de era Asiria cu venele lui mai intelegeam -. Dar tu?

@ Pfear

Era di pi goagle. Ceva random...who the *** knows.

starwurs wrote:
...si se considere mai presus de Dumnezeu.

Cine se considera mai presus ca mine? Ia zi, ca-l traznesc imediat. Ii invat eu minte sa ma mai blasfemieze pe la spate...

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]
0 0

Back to top
Iulyart

[Gospodar Consumator]

(since 31-12-2021 22:30)

Votes: 25

Post Posted: 04-04-2012, 23:00:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am lipsit si eu 2 zile si deja vad vreo 30 de mesaje la casuta vocala, numai inteleg nimic:))

Va felicit pentru magmaw 25heroic desi nu-i realm first... oricum numai conteaza.

Din pacate nu cred ca voi mai putea juca de saptamana viitoare si va trebui sa-mi iau o vacanta.

"The world has come to a point where nobody is an asshole. Because everyone is."

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 04-04-2012, 23:15:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iulyart wrote:
Am lipsit si eu 2 zile si deja vad vreo 30 de mesaje la casuta vocala, numai inteleg nimic:))

Va felicit pentru magmaw 25heroic desi nu-i realm first... oricum numai conteaza.

Din pacate nu cred ca voi mai putea juca de saptamana viitoare si va trebui sa-mi iau o vacanta.

E realm 1st barosane. Ground zero nu e pe Genesis -)

0 0

Back to top
niotex

[AFK]

(since 03-10-2015 18:16)

Votes: 8

Post Posted: 04-04-2012, 23:28:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfear wrote:
În plus, eu chiar cred cã e greºit sã nu dãm viermii jos ºi-i lãsãm sã se înmulþeascã. Chiar ºi Aliena spune pe tankspot cã au avut probleme cu ei când au încercat cu tank separat pentru ei. Cel mai simplu pare sã fie: massive aoe + snare pe pillar of flames ºi cad instant, cum au ieºit, nu infesteazã pe nimeni ºi nici nu ajung sã fie aproape 50.
!

poate asa se face pe retail, dar la noi, eu singur pot sa omor viermii, ca au 160k HP, cu flamestrike bag pe toti DOTuri si gata, nu degeaba am 60k dps, sau cat -)) ca pe boss nu am dat mult nici eu, ma tot uitam la focuri sa nu mor -

look here -

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

Post Posted: 04-04-2012, 23:28:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oh and btw:

FINALLY PE + cu REPUTATIA

That's how i roll BITCHES!!! *** yea

niotex wrote:
poate asa se face pe retail, dar la noi, eu singur pot sa omor viermii, ca au 160k HP, cu flamestrike bag pe toti DOTuri si gata, nu degeaba am 60k dps, sau cat -)) ca pe boss nu am dat mult nici eu, ma tot uitam la focuri sa nu mor -

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]

Last edited by Arcade on 05-04-2012, 00:08:15; edited 3 times in total
0 0

Back to top
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 04-04-2012, 23:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Cut the *** bullshit, subject closed. Let them enjoy , server 1st is server 1st, you don't get to many of those -

Iartã-mã Qiu, dar pentru mine subiectul este departe de a fi încheiat. Trebuie sã fac o precizare mai mult decât necesarã ºi foarte importantã, mai ales cã nu ai fãcut-o tu. Probabil ai considerat cã nu ai cui, cã nu au cum sã înþeleagã...

Starwurs wrote:
Bag mana in foc ca si la voi in guilda exista oameni care fol hack [...]

Te-ai ars. ªi la propriu, ºi la figurat.

La propriu pentru cã ai report de la mine pentru flame. Sã vii pe forumul de discuþii al unei guilde care are specificat fãrã echivoc cã este destinat numai membrilor guildei ºi sã faci o astfel de acuzaþie fãrã nici un fel de dovadã este clar flame. (Flame = instigare la scandal, în caz cã stai prost cu engleza.)

La figurat pentru cã ai bãgat mâna în foc pe un subiect pe care îþi pot demonstra cã nu ai dreptate, cu douã argumente:

1. Dacã un membru HKP ar folosi hack/exploit ºi un game master aflat pe player charul din guildã ar vedea asta ºi nu i-ar da ban în secunda doi, în secunda trei ºi-ar pierde gm power. Acelaºi lucru s-ar întâmpla ºi dacã oricare dintre game masteri ar face ceva ca sã ajute raidul ce depãºeºte abilitãþile unui jucãtor normal. Nu uita cã raidurile noastre sunt anunþate, cã suntem de regulã punctuali ºi de multe ori raidurile noastre sunt filmate (nu doar de noi) pentru a fi postate ca guides. Noi nu avem cum sã ºtim când suntem supravegheaþi ºi când nu. Uneori ne mai dãm seama pentru cã se întâmplã ca al 25-lea player sã fie teleportat în Orgrimmar când primeºte summon.

2. Toþi membrii HKP au fost aleºi dupã principiul performanþei. Sã fie printre cei mai buni în clasa/rolul lor de pe server. Asta ne face sã privim cu dispreþ infinit pe oricine încearcã sã foloseascã hacks/exploits ca sã fie peste ceilalþi. Nici unul dintre noi nu-ºi pune problema sã foloseascã hack/exploit ºi dacã, prin absurd, cineva ar face-o nici nu s-ar pune problema sã mai rãmânã în guild. Am considera cã îºi bate joc de realizãrile noastre muncite din greu ºi cã nu are ce cãuta printre noi. Sunt conºtient cã sunã lipsit de modestie, dar ne considerãm prea buni ca sã folosim hacks ºi n-am cum s-o spun mai voalat de atât.

Abia acum consider subiectul încheiat pentru mine ºi am rugãmintea sã nu se rãspundã în nici un fel la postul meu. Nici apreciativ, nici depreciativ. E aici doar pentru o clarificare care mi s-a pãrut mai mult decât necesarã ºi l-am fãcut cât mai clar posibil, ca sã nu las loc la interpretãri sau comentarii. De asemea, aº fi putut sã mã leg de nonºalanþa cu care spuneþi cã s-a fãcut hack de cãtre niºte randomi care n-au prins main raid în condiþiile în care aþi fost prinºi nu o datã, ci de patru ori cu hack, dar n-am fãcut-o, tocmai ca sã nu nasc alte discuþii. E ca în bancul ãla cu:
Pfear wrote:
- Inculpat, relataþi-ne, vã rugãm, evenimentele petrecute în seara respectivã.
- Pãi, domnu' judecãtor, m-am dus pânã la vecinu' sã-i cer o damigeanã cu vin ºi când am coborât în beci era întuneric, m-am împiedicat pe scãri ºi, încercând sã mã þin de ceva, m-am prins de coada toporului care era agãþat pe peretele scãrii. Da' normal, la cât sunt de mare, toporu' s-a desprins din cui ºi în cãdere l-am lovit pe vecin cu toporul în cap ºi a murit, domnu' judecãtor...
- Am înþeles. Dar totuºi, din certificatul medico-legal reiese cã victima prezenta multiple lovituri de topor. Cum puteþi explica acest fapt?
- Pãi, tot aºa de vreo patru ori, domnu' judecãtor...

Hai s-o lãsãm aºa, ca pe-o glumã bunã ºi sã nu mai avansãm în discuþie. Eu cred cã un warn e de-ajuns.

sunet

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

Post Posted: 05-04-2012, 00:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfear wrote:
Catalepsia wrote:

Iartã-mã Qiu, dar pentru mine subiectul este departe de a fi încheiat. Trebuie sã fac o precizare mai mult decât necesarã ºi foarte importantã, mai ales cã nu ai fãcut-o tu. Probabil ai considerat cã nu ai cui, cã nu au cum sã înþeleagã...

Starwurs wrote:
Bag mana in foc ca si la voi in guilda exista oameni care fol hack [...]

Te-ai ars. ªi la propriu, ºi la figurat.

La propriu pentru cã ai report de la mine pentru flame. Sã vii pe forumul de discuþii al unei guilde care are specificat fãrã echivoc cã este destinat numai membrilor guildei ºi sã faci o astfel de acuzaþie fãrã nici un fel de dovadã este clar flame. (Flame = instigare la scandal, în caz cã stai prost cu engleza.)

La figurat pentru cã ai bãgat mâna în foc pe un subiect pe care îþi pot demonstra cã nu ai dreptate, cu douã argumente:

1. Dacã un membru HKP ar folosi hack/exploit ºi un game master aflat pe player charul din guildã ar vedea asta ºi nu i-ar da ban în secunda doi, în secunda trei ºi-ar pierde gm power. Acelaºi lucru s-ar întâmpla ºi dacã oricare dintre game masteri ar face ceva ca sã ajute raidul ce depãºeºte abilitãþile unui jucãtor normal. Nu uita cã raidurile noastre sunt anunþate, cã suntem de regulã punctuali ºi de multe ori raidurile noastre sunt filmate (nu doar de noi) pentru a fi postate ca guides. Noi nu avem cum sã ºtim când suntem supravegheaþi ºi când nu. Uneori ne mai dãm seama pentru cã se întâmplã ca al 25-lea player sã fie teleportat în Orgrimmar când primeºte summon.

2. Toþi membrii HKP au fost aleºi dupã principiul performanþei. Sã fie printre cei mai buni în clasa/rolul lor de pe server. Asta ne face sã privim cu dispreþ infinit pe oricine încearcã sã foloseascã hacks/exploits ca sã fie peste ceilalþi. Nici unul dintre noi nu-ºi pune problema sã foloseascã hack/exploit ºi dacã, prin absurd, cineva ar face-o nici nu s-ar pune problema sã mai rãmânã în guild. Am considera cã îºi bate joc de realizãrile noastre muncite din greu ºi cã nu are ce cãuta printre noi. Sunt conºtient cã sunã lipsit de modestie, dar ne considerãm prea buni ca sã folosim hacks ºi n-am cum s-o spun mai voalat de atât.

Abia acum consider subiectul încheiat pentru mine ºi am rugãmintea sã nu se rãspundã în nici un fel la postul meu. Nici apreciativ, nici depreciativ. E aici doar pentru o clarificare care mi s-a pãrut mai mult decât necesarã ºi l-am fãcut cât mai clar posibil, ca sã nu las loc la interpretãri sau comentarii. De asemea, aº fi putut sã mã leg de nonºalanþa cu care spuneþi cã s-a fãcut hack de cãtre niºte randomi care n-au prins main raid în condiþiile în care aþi fost prinºi nu o datã, ci de patru ori cu hack, dar n-am fãcut-o, tocmai ca sã nu nasc alte discuþii. E ca în bancul ãla cu:
Pfear wrote:
- Inculpat, relataþi-ne, vã rugãm, evenimentele petrecute în seara respectivã.
- Pãi, domnu' judecãtor, m-am dus pânã la vecinu' sã-i cer o damigeanã cu vin ºi când am coborât în beci era întuneric, m-am împiedicat pe scãri ºi, încercând sã mã þin de ceva, m-am prins de coada toporului care era agãþat pe peretele scãrii. Da' normal, la cât sunt de mare, toporu' s-a desprins din cui ºi în cãdere l-am lovit pe vecin cu toporul în cap ºi a murit, domnu' judecãtor...
- Am înþeles. Dar totuºi, din certificatul medico-legal reiese cã victima prezenta multiple lovituri de topor. Cum puteþi explica acest fapt?
- Pãi, tot aºa de vreo patru ori, domnu' judecãtor...

Hai s-o lãsãm aºa, ca pe-o glumã bunã ºi sã nu mai avansãm în discuþie. Eu cred cã un warn e de-ajuns.

0 0

Back to top
Guitarist

[Warlord]

(since 13-05-2015 03:19)

Votes: 8

Post Posted: 05-04-2012, 01:36:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ya'll a bunch of kids !

"Yo Momma is so fat chain lightning hits her three times"

0 0

Back to top
yodanny

[<King Koopa>]

(since 24-04-2019 22:12)

Votes: 14

Post Posted: 05-04-2012, 08:28:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Schatten MA TERMINI CU MEME-URILE TALE -)))))))))))

HKP vs Atramedes 10H

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 05-04-2012, 11:01:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
Sovereign wrote:
Ba ma lasi cu chestiile astea penibile gen "La raidu unu cu care facem performanta nu folosim hacks... folosesc hacks doar randomi astia care nu prind raidu".

Cat timp am fost la voi in guilda ati pus main tanku sa foloseasca speed si fly la valiona si chimaeron pentru realm firsturi. Treaba voastra daca recunoasteti sau nu, in ochii mei cel putin tot niste exploiteri ramaneti si nici in ziua de azi nu regret ca v-am traso. Daca nu va intereseaza parerea celorlalti e treaba voastra, dar din cate vad nu e asa... altfel n-ati veni pe aici sa suferiti ca sunteti mai buni ca HKP.

Ba Sove ai macar dovezi sau esti un care vb fara sa stie ce vb si prin voi oameni de nimic stricat o Guilda cu afirmati nefondate.
Qiu nu ma intereseza recountul ma intereseaza sa iti calmezi Camarazi de guilda si sa nu mai acuze fara a avea o Dovata...
Eu nu cred ca un membru de la noi din guilda va facut asemenea afirmati sau macar sa zica ceva despre guilda voasta.
Asa ca daca doriti respect incontinuare pe serveru asta da la niste `randomi`cum zice @LoRd_DaRK ar fi bn sa va vedeti de treaba voastra si sa nu va mai dati cu parerea despre noi pana nu ne cunoaste cu adevarat.

Am incheiat toate discutile aici imi cer scuze ca am postat da m-a luat valul finca uni nu au treaba cu Viata Reala si in Viata viirtuala si se considere mai presus de Dumnezeu.

Eu va cunosc si mi-am dat cu parerea... daca te doare adevarul asta e.
Pana sa intru eu in HKP n-aveati nimic cu ei... acum dintro data ii tratati de parca ati fi in razboi pe viata si pe moarte cu ei, cu toate ca n-aveti nicio treaba.

Ma vedeti pe ts, imi dati poke sa intru la voi pe channel pe motiv ca vreti sa ma intrebati ceva si imi dati ban pe ts. Asta spune tot despre ce fel de oameni sunteti.

Vrei dovada ca folositi hacks la raids? Uitate la semnatura mea. Bafta in continuare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-04-2012, 11:42:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze pentru cei ce au postat aici si poate au deranjat pe cineva,nu se va mai intampla.(din ground zero ma refer)

@sove: nu stiu de unde a scos zohl 4 exploituri but nvm.

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

Post Posted: 05-04-2012, 13:04:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gazi wrote:
Imi cer scuze pentru cei ce au postat aici si poate au deranjat pe cineva,nu se va mai intampla.(din ground zero ma refer)

@sove: nu stiu de unde a scos zohl 4 exploituri but nvm.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 25 March 2016 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 760, 761, 762  Next    

The time now is 02-11-2024, 20:31:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x