User
Pass
2FA

BLACKLIST
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10558
Simmis

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-10-2013 12:08)

Votes: 7

Post Posted: 06-04-2012, 13:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ataaat, ati demonstrat ce fel de oameni sunteti.

Urez ras cu lacrimi celor care mai citesc topic-ul. -)

Chiar daca o sa ma creada o denaturata lumea acum, nici voi n-o sa fiti mai prejos, sa vedem acum pe cine o sa afecteze mai mult.

Cine ma cunoaste, ma cunoaste. Pass. >.>"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Votes: 17

Post Posted: 06-04-2012, 13:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, am zis ca nu ma bag in topicul asta, urmand sfatul "nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita", dar vad ca n-am incotro.

Dragi copii (maturi sigur nu sunteti), asta e profesionalismul de care vreti voi sa dati dovada? Parca nu vroiati drama, dar cu toate astea, ati facut un topic de 4 pagini pline de lacrimi si tristete.

Daca tot va credeti net superiori, aveti bunul simt si nu va mai plangeti pe forum ca v-au iesit cativa membrii. In continuare, o sa scriu pentru fiecare in parte, ca daca scriu la general, voi sunteti mai nesimtiti si nu va simtiti (cei din Awaken).

@Ellena: Draga Elena, mareata Guild Master al Awaken, tu cu tastele tale ai spus ca nu vrei sa iasa cu scandal, iar cine vrea sa iasa, e liber sa faca asta. Cu toate astea, ai facut acest topic plin de frustrare fara vreun motiv evident. Inteleg, te urci pe pereti datorita frustrarilor interioare (fapt ce se vede si pe TeamSpeak cand incepi sa zbieri fara motive evidente), dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti versi nervii pe niste oameni care n-au facut altceva decat sa sustina aceasta guilda de la inceput. Cei care au iesit, n-au iesit din motivul spus de Parinho "pentru ca s-au dus dupa 1,2 p***e si Ghessoo", ci pentru ca, asa cum a enumerat si Thess, ai inceput sa ai vise marete, cand tu nici macar NU ESTI IN STARE SA INVETI UN SCRIPT. Stii foarte bine cate wipe-uri s-au luat din cauza ta, dar nimeni n-a avut curaj sa-ti reproseze. Iti sugerez sa incetezi cu circul asta de doi bani, pentru ca nu rezolvi nimic. Cel mult, arati intregii comunitati Freakz cat de trista si neinteleasa te simti.

@Parinho: Prietene, n-am reusit sa inteleg niciodata cum functioneaza sinapsele tale (if any). Am inteles, in schimb, ca esti noul pet al Elenei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa vii cu fraze de OTV intr-un topic si-asa plin de spam si lipsa de bun simt. Daca nu ai ceva bun de spus, stai in banca ta. Stii foarte bine de cate ori te-ai bagat in seama doar ca sa te aflii in treaba, iar anumite persoane ti-au luat apararea pentru ca "esti simpatic". Iti zic eu, NU ESTI SIMPATIC, NICI INTERESANT. Ar fi cazul sa incepi sa te porti adecvat varstei tale, nu ca unu de la clasele primare. Ai demonstrat tot ce-am avut de spus in postul tau din subforumul celor de la Pride. Ce ti-ai imaginat, ca o sa ne dea afara? Esti mult prea frustrat copilule, grow a pair si maturizeaza-te, ar fi cazul.

@Powerpui: Nepoate, nu te cunosc, nu stiu cine esti. Stiu doar ca am auzit numa chestii de rau despre tine, inclusiv de la persoanele pe care acum le pupi in partea dorsala cu atata feblete (a se intelege Ellena si restul colectivului). Toti spuneau cat de nenorocit esti si asa mai departe. Sincer, chiar nu-mi pasa cine esti si care-i treaba cu tine, dar iti sugerez sa nu te mai bagi in seama intr-o discutie care CHIAR NU TE PRIVESTE.

@Zagarel: Cum am zis si de Powerpui, zic si de tine. Nu stiu ce cauti tu in discutia asta. La fel ca si in cazul celui numit anterior, cand ai plecat din Awaken in HKP, toti au inceput (in special Ellena) cu texte de gen "ce nimic de om e Zagarel, s-a imbracat la noi si a fugit in HKP". Acum, ca ai revenit, te ridica in slavi. Chiar nu inteleg ce cauti in acest topic, discutia asta nu te priveste. Din punctul meu de vedere, nici nu stiu ce mai cauti in Awaken, dupa cate chestii de rau au vorbit despre tine.

@Dxedmihai: Omule, nu stiu de ce te-ai bagat si tu in discutia asta infantila. Sincer, te credeam mai presus de atat. Nu-mi pasa ce ti-a zis tie Vigi, iti zic doar ce-am vazut eu. Trebuia sa strige tot raidul la tine sa faci ceva anume cand tankai. Daca ai reflexe lente, nu mai juca WoW, NU E DE TINE.

@Wingz: Ba, nu stiu ce cauti tu in topicul asta. Pe tine te bate toata clasa de Mage GRAV RAU DE TOT, cu toate astea incerci sa te dai interesant. Am inteles, faci parte din noul grup de pets al Elenei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa vii sa te bagi in seama intr-o discutie in care n-ai loc. Invata sa joci cu clasa pe care o utilizezi, dupaia discutam.

Acum, ca am terminat de enumerat toti zeii din Awaken, o sa imi indrept atentia si spre cei care, la fel ca mine, s-au saturat de noul stil Awaken.

@Toryn: Nu inteleg de ce simti nevoia sa te certi cu toti tristii, chiar nu meritau sa pierzi atata timp citind ineptiile lor.

@Vigilence: Vigi, stiu ca tu esti cel mai serios dintre toti. Nu vad de ce te-ai obosit sa discuti in topicul asta. Stiu, ne-ai expus problemele tale cand ai iesit din guilda, dar problema ta cu Mihai putea fi rezolvata pe PM, nu in vazul lumii.

@Moofasa: Cum ti-am spus si in seara in care ai zis ca iesi, nu stiu de ce mai stai la discutii. Pierzi vremea aiurea, incercand sa rationalizezi cu niste oameni care duc lipsa de ratiune. Te lupti cu morile de vant, prietene, let it go.

@Fta: Sincer, tu ai fost cel mai matur dintre toti, incercand pe cat posibil sa eviti orice conflict. Dar na, asa e romanul, in loc sa se rezolve totul in liniste, cei din Awaken au simtit nevoia sa-si exprime oftica pe forum.

@Ringa: Best answer ever.

Cam atat am avut de spus, legat de fiecare in parte. Cei pe care nu i-am abordat personal, nu i-am abordat pentru ca nu am simtit nevoia sa ii enumar aici. Mi-am exprimat gandurile strict legat de cei care mi-au atras atentia.

N-aveti decat sa incepeti cu texte d-alea "da' tu ca vorbesti mult pe ts?" sau "esti nub hahahahah", I really don't give a ****. Haters gonna hate, n-aveti decat sa ramaneti frustrati ca v-au plecat oamenii. Pe viitor, invatati sa fiti cu mai mult bun simt si respect, poate n-o sa se mai ajunga la asa ceva.

Atat am avut de spus, imi cer scuze pentru acest post celor care n-au nici o treaba cu discutia, dar nu am cum sa nu comentez, din moment ce am fost si eu numit in acest topic. Din cate stiu, fiecare om are dreptul la replica, iar aceasta a fost replica mea.

Mult succes in continuare, dragi playeri din Awaken, sper sa va descurcati mult mai bine fara noi.

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nightpanther

[The Insane]

(since 25-03-2020 08:32)

Votes: 11

Post Posted: 06-04-2012, 13:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shhh ca sa suparat baba - tot cu vorba aia ai ramas ma ?- SA TE CHISI IN FREZA?-)

0 0

Back to top
Ell3na

[Mentally Stable]

(since 11-01-2016 20:41)

Votes: 2

Post Posted: 06-04-2012, 13:39:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ghesoo sau cum iti e numele..tu esti atat de neinsemnat...- incat nici nu ma chinui sa iti atac - parerile..
NU UITA CA UN MEMBRU DIN AWAKEN TE-A INVATAT CE E ALA MAGE:))..!!
Parerea ta despre mine...sincer ma amuza..-) ..!!
[4/2/2012 12:23:04 AM] Elena: am picat omnotronu:x
[4/2/2012 12:23:06 AM] Elena: second try
[4/2/2012 12:23:06 AM] Elena: -
[4/2/2012 12:23:19 AM] George™ .: am auzit
[4/2/2012 12:23:22 AM] Elena: D
[4/2/2012 12:23:36 AM] George™ .: puteati totusi sa anuntati si voi
[4/2/2012 12:23:46 AM] Elena: puteai sa intrii si tu..-
[4/2/2012 12:23:55 AM] Elena: nu sa dam telefoane..-
...Asta demonstreaza cat ai insemnat tu pt aceasta guilda..-...
P.S : PUNE SI TU LA SEMNATURA..UN ADEVARAT RECOUNT...CAND NU AVEA MAGEFREAKZ LAG:)) DACA TOT VREI SA TE MANDRESTI CU CEVA...!!

Last edited by Ell3na on 06-04-2012, 13:43:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
andreif11c

[Mentally Stable]

(since 01-05-2014 17:55)

Votes: 6

Post Posted: 06-04-2012, 13:42:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Simmis wrote:

Si tu pui nici nush ce cauti aici in dicutie, ai intrat in guilda (din nou) dupa iesirea noastra... nici macar nu stii povestea. Sau daca o stii, o stii ditntr-un anumit punct de vedere.

Din cauza , pentru ca, de aceea , rezulta, in concluzie, fiindca, esti un Nimic....

0 0

Back to top
BojaN

[sefu' la valoare]

(since 30-01-2019 09:54)

Votes: 132

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  sinnerzqrr 
Post Posted: 06-04-2012, 13:43:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

punct.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
andreif11c

[Mentally Stable]

(since 01-05-2014 17:55)

Votes: 6

Post Posted: 06-04-2012, 13:48:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:

@Powerpui: Nepoate, nu te cunosc, nu stiu cine esti. Stiu doar ca am auzit numa chestii de rau despre tine, inclusiv de la persoanele pe care acum le pupi in partea dorsala cu atata feblete (a se intelege Ellena si restul colectivului). Toti spuneau cat de nenorocit esti si asa mai departe. Sincer, chiar nu-mi pasa cine esti si care-i treaba cu tine, dar iti sugerez sa nu te mai bagi in seama intr-o discutie care CHIAR NU TE PRIVESTE.

Dovada de maturitate ce pot sa zic, cum nu mai ai idei incepi prin a jugni lumea, felicitari de pot sa zic... Sti vorba aia.. Cine se aseamana se aduna( in cazul vostru o adunatura de nimic..) bafta

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 06-04-2012, 14:06:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BIG ROFL -).
Sa inteleg ca voi nu aveti o viata sociala ,voi astia grupul vostru in frunte cu ghesso , cum sa ajungi sa judeci oameni dupa cum joaca wow . Sunteti jalnici , thess care imi vorbeste cu fraze din wow , moofasa care face pe intelectualu (retineti doar face ) , iar vigi , cu toti il stim s-a ridicat pe carca lui tess ca deh baiatul e bun la pat -) de ghesso sa nu mai vorbim , baiatul e sub orice critica . iar Fta , is my friend - ( n-am nimic cu fta )
Sunteti o adunatura de guralivi si cam atat . PUNCT

Last edited by leocta on 06-04-2012, 14:15:41; edited 2 times in total
0 0

Back to top
edimihai

[Mentally Stable]

(since 11-02-2017 23:36)

Votes: 3

Post Posted: 06-04-2012, 14:10:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Omule, nu stiu de ce te-ai bagat si tu in discutia asta infantila. Sincer, te credeam mai presus de atat. Nu-mi pasa ce ti-a zis tie Vigi, iti zic doar ce-am vazut eu. Trebuia sa strige tot raidul la tine sa faci ceva anume cand tankai. Daca ai reflexe lente, nu mai juca WoW, NU E DE TINE. "

M-am bagat in discutie deoarece aici in guilda sunt de cand avea lvl 7. A,si ca tot ai pomenit de mine ca am reflexe lente. Nu stiu daca ai dk tank sau daca ai mai tankat vreodata cu dk dar da-mi voie sa iti prezint singurele mele spelluri de taunt (nu nu mai tie dar si lui vigi):
-https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=56222 (wowhead link) este cel mai folosit spell de taunt are cooldown 8 sec luand in considerare ca tauntul poate sa dea un rezist trebuie sa mai astepti inca 8 sec ,adica 16 sec timp in care de exemplu Chimaeron ar putea sa mai puna un stack de https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=82881 (wowhead link),daca nu ma crezi pe mine si crezi ca spun prostii,fa-ti un dk creste-l pana la 85 si fa BwD 25hc
-https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=49576 (wowhead link) are un cooldown de 35 sec si range de 30 yarzi. Deci practic asta inseamna ca este inutil la bossi precum Valiona,Argaloth si Chimaeron,la restul bossilor sunt adds si pot fi trase cu Death Grip.
In plus Dk-ul nu are niciun spell de AoE taunt asa cum e de exemplu warriorul cu https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=46968 (wowhead link)+https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=355 (wowhead link) la fiecare in parte

Sa stii de la mine daca nu prinzi Tauntul se poate lua Wipe pe cand daca "nu iti intra Combustionul" (citat dupa Ghesoo) nu e un capat de tara decat o frustare.Asa ca fii amabil si nu mai vorbi despre Dk daca nici macar nu ai habar. Omule,bataie si frustrare este decat pt dps nu pentru agro. Eu unul nu tip pe Ts "am dat taunt!!!!". Asa ca go and **** yourself.

Cu stima,
Tankul cu care ati facut Valiona 25hc

Last edited by edimihai on 06-04-2012, 14:17:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Simmis

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 14:13:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://www.wow-freakz.com/cata_spells.php?spell=46968 da taunt? o.o

Brb. making a warrior tank.

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 06-04-2012, 14:17:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edimihai wrote:
"Omule, nu stiu de ce te-ai bagat si tu in discutia asta infantila. Sincer, te credeam mai presus de atat. Nu-mi pasa ce ti-a zis tie Vigi, iti zic doar ce-am vazut eu. Trebuia sa strige tot raidul la tine sa faci ceva anume cand tankai. Daca ai reflexe lente, nu mai juca WoW, NU E DE TINE. "

M-am bagat in discutie deoarece aici in guilda sunt de cand avea lvl 7. A,si ca tot ai pomenit de mine ca am reflexe lente. Nu stiu daca ai dk tank sau daca ai mai tankat vreodata cu dk dar da-mi voie sa iti prezint singurele mele spelluri de taunt (nu nu mai tie dar si lui vigi):
-https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=56222 (wowhead link) este cel mai folosit spell de taunt are cooldown 8 sec luand in considerare ca tauntul poate sa dea un rezist trebuie sa mai astepti inca 8 sec ,adica 16 sec timp in care de exemplu Chimaeron ar putea sa mai puna un stack de https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=82881 (wowhead link),daca nu ma crezi pe mine si crezi ca spun prostii,fa-ti un dk creste-l pana la 85 si fa BwD 25hc
-https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=49576 (wowhead link) are un cooldown de 35 sec si range de 30 yarzi. Deci practic asta inseamna ca este inutil la bossi precum Valiona,Argaloth si Chimaeron,la restul bossilor sunt adds si pot fi trase cu Death Grip.
In plus Dk-ul nu are niciun spell de AoE taunt asa cum e de exemplu warriorul cu https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=46968 (wowhead link)

Sa stii de la mine daca nu prinzi Tauntul se poate lua Wipe pe cand daca "nu iti intra Combustionul" (citat dupa Ghesoo) nu e un capat de tara decat o frustare.Asa ca fii amabil si nu mai vorbi despre Dk daca nici macar nu ai habar. Omule,bataie si frustrare este decat pt dps nu pentru agro. Eu unul nu tip pe Ts "am dat taunt!!!!". Asa ca go and **** yourself.

Cu stima,
Tankul cu care ati facut Valiona 25hc

dupa cum am spus si in postul de mai sus , va rezumati doar la wow si cam atat . TRIST -

0 0

Back to top
Simmis

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 14:18:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da. Ne-am saturat de argumente grele. E un joc vb de el.
0 0

Back to top
Ell3na

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 14:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off ..Nu trebuie sa va mai faceti griji...o sa sterg topic-ul ..doar sa intre un Gm...-...
Am inteles ca de fapt..nu am pierdut nimic ca ati iesit voi...
Succes..!SI NIMENI SA NUMAI POSTEZE NIMIC AICI...AJUNGE CAT AM ARUNCAT CU PIETRE SI CRED CA NE-AM DESCARCAT CU TOTII..!!-..

Last edited by Ell3na on 06-04-2012, 14:22:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Simmis

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 14:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elena, pentru asta te apreciez, dar deja multi au citit, sa vedem acum ce se intampla.

Last edited by Simmis on 06-04-2012, 14:23:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ell3na

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 14:23:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astept sa intre un gm..- si o sa fie gata..am lasat Pm..- dar inca nu mi-a raspuns nimeni...
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 06 April 2012 14:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 11-02-2025, 12:14:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x