User
Pass
2FA

[REJECTED] Feral Druid - Major Bugs
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message27348
slimj0k3r

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-11-2014 10:15)

Votes: 3

Post Posted: 18-04-2012, 13:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreun GM ne poate da raspuns, noua, feral druizilor in legatura cu bug fixurile? sa stim cand sa ne putem reapuca juca feral, pentru ca in momentul de fata dmg-ul feralului este jenant [ shred / ferocious / auto attack : 300 (500 crit ) ]

Multumim!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shibble
[Banned user]

Banned

(since 28-11-2012 15:48)

Votes: 14

Post Posted: 18-04-2012, 22:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu deja mi-am scos pct de talente dupa Feral Aggression , am scos si Glyph pentru Ferocious Bite ... la cat de praf e ... , confirm si eu bugurile - a inceput sa imi para rau ca mi-am facut druid -

Smiley - Dead man walking

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life." - Terry Pratchett
0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 19-04-2012, 09:29:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shibble wrote:
eu deja mi-am scos pct de talente dupa Feral Aggression , am scos si Glyph pentru Ferocious Bite ... la cat de praf e ... , confirm si eu bugurile - a inceput sa imi para rau ca mi-am facut druid -

App sa sti ca Glyph of Ferocyous Bite nu se baga oricum pt ca nu face dekt sa-ti reduca dmgu nimik mai mult

0 0

Back to top
Allerias

[Mentally Stable]

(since 03-02-2015 08:50)

Votes: 6

Post Posted: 19-04-2012, 15:27:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lol dau 11k rip crit 9 k rake si mangle 16 k,am 3 iteme pvp si 2 epice nume Scaredbeast,- daca asta e dmg mic la ce iteme am imi sterg contul.
Druidul care a facut potsul mananca cacao.E un frustrat ,la fel si cei ce ,,aproba" si spun vezi doamne nu se poate juca feral ca nu mai da rip 30 k mangle 29k etc.Acum astept insulte ca de asa face frustratu".
PS. am dat de naturez in bg cu shamanu resto ..greu frate greu..cu tot cu mama la 4 k resil

0 0

Back to top
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Post Posted: 19-04-2012, 15:35:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cunostintele tale cu jocul sau cu ce am raportat eu sunt mult mult prea mici sa fi insultat.... asa ca relax nu o va face nimeni.

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 19-04-2012, 15:48:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fix pls this sh1t
0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

Post Posted: 19-04-2012, 21:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allerias wrote:
Lol dau 11k rip crit 9 k rake si mangle 16 k,am 3 iteme pvp si 2 epice nume Scaredbeast,- daca asta e dmg mic la ce iteme am imi sterg contul.
Druidul care a facut potsul mananca cacao.E un frustrat ,la fel si cei ce ,,aproba" si spun vezi doamne nu se poate juca feral ca nu mai da rip 30 k mangle 29k etc.Acum astept insulte ca de asa face frustratu".
PS. am dat de naturez in bg cu shamanu resto ..greu frate greu..cu tot cu mama la 4 k resil

Ok o sa ti-o spun direct:
1. Ti se pare normal ca fb la 5 combo sa dea crit mult mai putin decat un shred?
2. Ti se pare normal ca shred sa dea acelasi dmg ca mangle cand ai Rend and Tear si Mangle pe target?
3. Ti se pare normal ca atunci cand am Malevolence echipat sa dau cam acelasi dmg ca o arma obisnuita (daca nu iau in considerare stats de la ele)
4. Da ai dat de mine in arena...sa zicem cum ai zis tu cu 4k resil
5. Tu dmgu ala de 11k rip 9k rake si mangle 16k il dai pe dummy 0 resil 0 armura mai mult ca sigur asa ca nu mai manca ca.cat ca nici eu la full nu dau mai mult de 7k pe bleeds undeva pe la un 3,4k resil la player ( si niciodata rip n-a dat 30k si mangle 29k in pvp)
6. Fix this plz

PS: am uitat sa mentionez de ravage dat din stampede pe care il dau numai ca e moca (0 energy) ca altfel nici nu m-as obosi sa-l apas

0 0

Back to top
STR7

[Mentally Stable]

(since 08-03-2013 14:24)

Votes: 2

Post Posted: 19-04-2012, 23:56:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca si druidul da putin dmg....

Poate pica orice clasa din joc, sa zici ca da putin dmg inseamna sa nu ai o treaba cu druidu. Un druid imbracat pve bate orice numai din bleed. Eu pe rogue iau 15k crit din bleed.

EDIT: Naturez daca e buguit nu mai juca frate feral. dar vad cati merge bine feralu la 2.3k rate. E prea OP dmg-ul.

0 0

Back to top
Arkinezul

[The Exploiter]

(since 20-01-2014 18:46)

Votes: 37

Post Posted: 20-04-2012, 00:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allerias wrote:

Poti sa iti dau un pumn in cap, tu nu vezi ca la ce zice Nerd sunt si dovezi puse? esti chior? toti va dati mari cunoscatori. Dute pe blizz si vezi cum da un feral ( 4.0.6 ).
Si ia fa un test cu un druid full vicious, punel sa iti dea rip si sa stea in normal form sa vezi ce dmg iei, daca nu stiti pvp nu mai postati dreq ca nu va cere nimeni parerile.

0 0

Back to top
Allerias

[Mentally Stable]

(since 03-02-2015 08:50)

Post Posted: 20-04-2012, 01:54:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru toti mancatorii de kkt ,care se tot plang pe forum si abereaza cum ca da DMG MIC,paladinul avea 2.7/3k resil,dmg ul scris de mine a fost dat pe acest paladin...voi aveti in cap numai dummy 0/0 fi serios frate feralu aici e singura clasa,care poate pica healarul lejer si ce dovezi a adus ala frate cand eu joc pe druid si vad cum da pe playeri,pounce + rake si rip ....si fugi pe langa amarat sa il vezi cum moare.
singura buba care am observato e la FB ,da ala da dmg mic...da sa te plangi ca da cu toate si ca vezi doamne nu mai poti bate nimic... /spit
- ,

0 0

Back to top
Shibble
[Banned user]

Banned

(since 28-11-2012 15:48)

Votes: 14

Post Posted: 20-04-2012, 02:28:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allerias , daca tot zici ca druidul e op dupa tine ... , vino si tu cu dovezi / calcule care sa ne arati ca Nerdstomper se insala ca druidul e buguit - , adica toata lumea spune ca druidul e buguit ( shred / fb / ravage / wepp dmg - / dot , si care mai sunt ... ) numai tu zici ca druidul nu are nimic -

Smiley - Dead man walking

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life." - Terry Pratchett
0 0

Back to top
slbzh

[Mentally Stable]

(since 10-11-2013 08:03)

Votes: 9

Post Posted: 20-04-2012, 03:29:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allerias wrote:
Pentru toti mancatorii de kkt ,care se tot plang pe forum si abereaza cum ca da DMG MIC,paladinul avea 2.7/3k resil,dmg ul scris de mine a fost dat pe acest paladin...voi aveti in cap numai dummy 0/0 fi serios frate feralu aici e singura clasa,care poate pica healarul lejer si ce dovezi a adus ala frate cand eu joc pe druid si vad cum da pe playeri,pounce + rake si rip ....si fugi pe langa amarat sa il vezi cum moare.
singura buba care am observato e la FB ,da ala da dmg mic...da sa te plangi ca da cu toate si ca vezi doamne nu mai poti bate nimic... /spit
- ,

nu ma pot abtine in doua cuvinte esti ratat
2700 resil in cataclysm e un nimic, rake/rip nu dau prea diferenta e sub 50 dmg in brutall gear si sa nu te mai plangi ca un ratat ca da prea tare iti aduc ss dupa blizz cum feralu in brutal gear (2k attack power) da 4k cu rip pe dummy si tu vrei cu gear de cataclysm la 18k attack power sa dea 2k? dute si joacate tetris aici ocupu locu degeaba

EDIT: aratami si mie ce melee da cu auto attack 200 dmg? pana si un prist daca vine si ti da un staff dupa ceafa iti 2k non-crit druidu pe un plr full vic da cu auto attack crit max 600

care poate sa confirme daca Leader of the Pack (wowhead link) partea (In addition, your melee critical strikes in Cat Form and Bear Form cause you to heal for 4% of your total health and gain 8% of your maximum mana.) merge in arena am inpresia ca nu merge (nu am vazut sa primesc heal de la el in arena) mai e un spell la shaman care da mana are aceiasi problema in arena nu merge

0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

Post Posted: 20-04-2012, 09:06:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va iau pe rand:

Allerias wrote:

care poate sa confirme daca Leader of the Pack (wowhead link) partea (In addition, your melee critical strikes in Cat Form and Bear Form cause you to heal for 4% of your total health and gain 8% of your maximum mana.) merge in arena am inpresia ca nu merge (nu am vazut sa primesc heal de la el in arena) mai e un spell la shaman care da mana are aceiasi problema in arena nu merge

Da partea asta merge bine ia un recount sa vezi:)

STR7 wrote:

Poate pica orice clasa din joc, sa zici ca da putin dmg inseamna sa nu ai o treaba cu druidu. Un druid imbracat pve bate orice numai din bleed. Eu pe rogue iau 15k crit din bleed.

EDIT: Naturez daca e buguit nu mai juca frate feral. dar vad cati merge bine feralu la 2.3k rate. E prea OP dmg-ul.

Altu paralel cu jocu. Tu vrei ca un feral in full pve care are 18k ap si 20 mastery sa nu-ti dea 15k pe bleed? hai sa nu ne mintim pe fata. Macar citeste pe forumuri sa vezi ca druidu feral pe 4.0.6 a fost facut op fata de multe alte clase ...asa ca dc sa nu fie si pe freakz asa cum trebuie?

PS: Era sa uit. Tu crezi ca imi las eu clasa care o joc de cand a aparut jocu asta doar pt ca da putin dmg pe freakz?

0 0

Back to top
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Post Posted: 20-04-2012, 10:01:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

STR7 wrote:

Allerias wrote:
- ,

Reuniunea ratatilor? Ba v-am calculat ca la ultimii orbeti, ce **** mai vreti? Voi de ce nu calculati patrupezilor sa aratati ca sunt eu cretin si aberez? Tot veniti.... aaaaa nu ba merge bine, aaaaaa esti tu prost da dmg ok, dar nici 1 nu aduce o dovada concreta.

0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

Post Posted: 20-04-2012, 12:52:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerdstomper wrote:
STR7 wrote:

Allerias wrote:
- ,

Reuniunea ratatilor? Ba v-am calculat ca la ultimii orbeti, ce **** mai vreti? Voi de ce nu calculati patrupezilor sa aratati ca sunt eu cretin si aberez? Tot veniti.... aaaaa nu ba merge bine, aaaaaa esti tu prost da dmg ok, dar nici 1 nu aduce o dovada concreta.

+1 Honour

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 25 August 2012 13:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 13-01-2025, 04:57:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x