User
Pass
2FA

Update la Patch 4.2
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message13476
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

Status: Offline
(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-04-2012, 16:43:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

macar 4.1 de ar aparea curand, e ceva mai balansat PVP in 4.1 decat 406.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 21-04-2012, 17:09:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Check monster-wow, are 4.2, incearca sa intri pe realmul ala sa vezi ca merge de 100 de ori mai prost care oricare alt server din lume de orice patch.

Am dat check si e <Freakz cu multe. Bossi sunt tank and spank, din motiv ca nici nu au la donation list weapons&armor etc doar peti si mounturi. Toti bossi sunt tank&spank. In schimb au arena frames, un lag infect, multi unguri, Dalaran Arena si Ioc.
Adevarat, patchul 4.2 e patchul care a tinut in viata Cataclysmul, asa cum a fost pe Wotlk Ulduarul. Seturile par ok, sunt mai balansate, dar totusi sa-l lasam pe shockerul sa ne acorde cativa bossi in fiecare raid si niste dungeonuri. Cum a spus si Zohl, nu s-a facut inca o platforma buna fara buguri si crushuri. Majoritatea playerilor sunt boti pe monster, daca dati whisper nici nu va raspund, sund vreo 30 de romani maxim care au sub 14 ani si joaca acolo, probabil din cauza banului care l-au primit aici ca au injurat/abuzat de exploituri.
Si mie imi este dor de arena frames, vreau sa fac un SOTA, care a fost cel mai genial bg. Nici pe blizz numai gasesti oameni care doresc sa faca Firelands, macar pt Transmog, pentru ca scripturile sunt cele mai reusite si dau batai de cap(vorbesc despre cataclysm, nu despre alte expansiuni).
Cam asa a fost 4.0.6, worst patch cata, asa a fost si pe wotlk cand au aparut serverele private, daca mai stiti cei care au jucat cu exploiturile pe DK, era imposibil sa-i bati sau pe tbc cu Druidul cand dadea one shot, daca nu credeti /search youtube.
Trebuie sa asteptam, din cate vedeti freakzul a avut UNIQUE FIXES la abilitati bagate in Cata. Au reparat primii ce altii n-au reparat nici pana acum la Guardian of Ancient Kings/Dark Simulacrum etc, pana acum 1 saptamana ma scuzati ca fac reclama dar asta e, pe molten paladinii puteau sa-si dea si Lay on hands si Divine Shield si Hand of Protection(pe scurt nu aveau forbearance) si ar mai fi.
Sper sa nu mi se dea in cap, dar 4.2+(inafara de 4.2) sunt worst patches in cataclysm, indiferent de transmog si toate rahaturile. Daca tot nu suportati pve, de ce vreti transmog, majoritatea si-ar da transmog in iteme din Wotlk,tbc. Foarte putini in brutal etc.
Ar fi o idee totusi sa mai reinviati partea cu History, ma refer la ICC, BT si alte raiduri/dungeonuri closed.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Votes: 6

Post Posted: 21-04-2012, 17:50:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu nu ai citit ce am zis eu. De ce sa se munceasca atat la un patch care oricum este de tot rahatu (a fost inclusiv pe blizz de tot rahatu), in loc sa se munceasca la un patch care este cel mai stabil de departe? Vrei sa iti mai zic una? Oricum nu o sa se repare tot in urmatorii 1-2 ani si in timpul asta populatia o sa scada la jumate pentru ca serv concurente o sa treaca la cata /point AT, iar lumea s-a cam saturat de blood dks, furry warrs s.a.m.d exemplele pot continua.

0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2012 21:39)

Votes: 10

Post Posted: 21-04-2012, 19:57:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca mai tineti voi minte cum era 3.0.9 cand luai de la retri 2 hits ( asta fiind exemplul cel mai vizibil sa zic asa), roguele cu dmg ala imens, magu arcane care iti dadea 2 hits, paladinu holy cu beaconu ala de il punea pe target si el statea in los si casta heal si altele. Deci patchu asta 3.0.9 pentru WOTLK a fost cam cu 70% mai bun decat e 4.0.6 pe cataclysm; ce vreau eu sa zic este ca pvp e cam zero pe patchu asta si stiti si voi de ce, pve e cam in aceeasi situatie, iar acum vine vorba si de frix, care dupa ce ca are patchu asta infect care e cel mai praf creat posibil mai are si imensitatea aia de buguri care nu or sa fie reparate nici cand baga Blizzard patchu ala cu poneii ( ala de dupa asta cu ursii panda ) deci nu inteleg de ce tineti asa mult sa mentineti patchu asta si sa reparati la el.Nu vedeti ca nu e absolut nimic de reparat?, bugurile sunt mari si multe.Necroticu la dk..va fac 100k absorb in 5 secunde si dupa injurati ca de ce.Bleedurile la feral care dau mai putin decat diseasurile mele =), dk unholy care nu merge nimic la el ( ca ati reparat ghoulu si ce ati mai reparat..aia nu e absolut nimic).Druidul Balance care nu ii merge bonusul la setu pvp de 4x care inseamna ca in pvp e Z E R O fara ala ca nu face eclipsa, no eclipsa--> no dmg.Paladinul holy care da 13k heal cu glory de 3x hpower si 7.5k heal cu shock, srsly? pe WOTLK dadea mai mult. Warlocku afflyction care il las sa dea 5 minute in mine sa ma omoare ( asta e si de la patch ).Shamanul elemental care cand vezi ca vin 3 lightinguri spre tine nu stii unde sa fugi, iar cand ajung vezi ca ti-au dat 8k dmg.etc
Deci nu inteleg de ce tineti asa mult la patchu asta ca el e praf din atatea puncte de vedere.Daca stiati ca e asa de ce nu ati bagat direct 4.1 sau eu stiu..
Eu inteleg ca e mult de munca si ca trebe sa faca mai multi oameni operationea asta ca e grea, dar oricum trebuie sa reparati atatea buguri ..

0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 21-04-2012, 19:59:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arkinezul wrote:
Daca se poate ar fi foarte bine sa se faca update.
Daca chiar nu puteti face update, incercati sa reparati cat mai multe chesti pvp si sa lasati scitpurile de bossi etc.. oricum PVP > PVE si asa va fi mereu.

Aici intervine nea' Mihai de la Tãrlaþii din deal care o sa iti asta:

"Eu mare jucator de WoW care am facut DOAR PvE, si putin PvP (jk backpaddle to 2k rate) nu ma intereseaza de PvP (pentru ca e prea greu pentru el si NU intelege esenta jocului) . Ce e mare scofala sa faci PvP ? Uitate la mine am facut 2k rate si nici nu m-am chinuit (jk furry warr 1 shot s@l OR 300-300 -> 2k rate s@l) . Sa se repare bosii bree... sa dau sa sapã in BoT, BWD s.a. "

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 21-04-2012, 20:25:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:
Eu inteleg ca e mult de munca si ca trebe sa faca mai multi oameni operationea asta ca e grea, dar oricum trebuie sa reparati atatea buguri ..

Si acum intrebarea: Care oameni ? Noi il avem doar pe shocker, care nu stiu daca va dati seama, dar e unul singur si nu poate face de la zero un patch intreg. Da, si noi mai putem repara chestii, dar lucuri relativ mici. Solutia ?

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 21-04-2012, 20:38:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4.1 e o prostie patchu, va veti plange de arms si vezi regreta fury-ul care e mai nerfat acum. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2012 21:39)

Post Posted: 21-04-2012, 22:13:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu doar mi-am spus punctul de vedere ca oricum incepe facultatea si iar nu mai joc wow si intru odata pe luna..dar nu e vb de mine aici, am zis asa in general;acum dupa cum am zis si mai sus stiu ca e greu sa-l faca de la inceput, dar decat sa repare bugurile astea aproape imposibile mai bine lucreaza la ala 1 luna 2-3 si nu mai repara la asta

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 22-04-2012, 03:46:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:
cand baga Blizzard patchu ala cu poneii ( ala de dupa asta cu ursii panda )..

Made my day.

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 22-04-2012, 09:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BIG WALL OF TEXT, daca iti pasa de server macar un pic, worth to read.

Nu inteleg de ce creeati atata zarva, daca e clar ca nu se va baga nou patch inainte sa se lucreze la el [skyfire, the delievers], e ca si cum ai cere sa joci diablo 3 inainte de release [beta is excluded].

PvP 80% din wow freakz? voi a-ti innebunit cu totul, necrotic strike v-au absorbit toti neuronii din cap, voi realizati ca si atat pe blizz cat si aici, MAJORITATEA playerilor fac PVE si doar PVE, compara pve activity cu pvp activity pe freakz, te loghezi on freakz sambata seara pe la 20:00, sa zicem ca sunt online in jur de 2000 de playeri [genesis], daca dai /who arena nu cred ca vei vedea mai mult de 50 de playeri in arena, DAR, daca dai /who "Random cataclysm instance" o sa vezi peste 100 de playeri in fiecare instanta [asta fiind doar la factiunea ta, deci e clar ca buna ziua ca orice private server care se bazeaza pe blizzlike aspect o sa se axeze maximum pe PVE pe cand pvp o sa-si tarae carja ca un mosneag de 80 ani.

Dar, sunt de acord cu unii din topic, e cam stupid sa muncesti la un patch care oricum e worst in cata.

Din cate stiu eu daca se face update se transfera fixurile din old patch/x-pac asa cum sa facut la noi cand am trecut from wotlk to cata, asa ca nu vad sa fie asa mare problema.
Sa nu uitam, ca freakz e unu din cele mai bune cata servers around si ar trebui sa privim cu realitate si sa fim sinceri, ca 95% restu cata wow servers nu ajung la calitatea wow freakz.

Dar oricum nu putem lasa asa lucrurile sa pluteasca, ca sa fie multumita PvP Community cel putin pentru 3-6luni inainte FARA UPDATE, ar fi MMR SYSTEM fixat sau ARENA FRAMES sau fixuri MAJORE la toate spells/talents, pentru Pve community nu pot sa vorbesc pentru ca nu fac pve si sincer nu am vazut sa nu fie lumea multumita, deci lunar cate un boss ar fi ok.

Evident ca aici e ceva de munca, nu pot spune cat anume ca nu ma pricep asa bine in scripting languages, dar Shocker trebuie sa inteleaga ca pvp community e mult mai nesatisfacuta decat cea pve si avem nevoie de ceva major [mentionat mai sus], inteleg si stiu ca shocker are si el treburile lui, dar la capitol pvp @ freakz e cam groaznic.

O mica lista ce e groaznic in pvp:
Retarded burst, poti sa mori instant cu tot defensive skills active. [Warriors and hunters]
Arena Frames broken
MMR system broken [Example: inviti in team de 2.7k un partener nou si bateti teamuri 2.4k+ si partenerul nou ia cate 1-4 personal rating and so on]
Pets trec prin pereti
Not competetive PvP, da am ziso, cateva exemple de ce: Dodge, Heavy *** dodge, isi ia bataie un team la 3v3 [avand sanse sa te bate, prefera dodge] prea multe teamuri joaca slab si au succes la ratings [aici deja e vorba de server skill cap, toti facem greseli, dar cum le fac unii si au succes, e ridicol rau, au noroc cu unul din bugurile de pe server, nu vreau sa arat cu degetu]
Compare achievements, nu poti sa vezi si tu statisticile pvp la playeri, spune ca e 2.5k rated dar in realitate nu a trecut de 2.3k, poate pentru cineva e inutil, dar eu cred ca e ceva vital, asa iti poti gasi parteneri de arena mult mai rapid stiind intr-adevar ce exp in pvp are.
Armory old, broken, nu merge sa vezi achievements, talents etc.

Ai incercat sa sari vreodata in cap la un hunter sa-i dai fear de pe podul din Blade's edge arena dar sa ei scatter si sa patesti ceva de genul:
https://youtube.com/watch?v=pmPASIIY2hA:

.be nu? try it, distractie placuta.

Death rune la dk [la orice dk nu doar la lhc, chill cu invinuirile]
Fear path, iti ei fear in mijlocul arenei si te duci direct in somalia, te duce prea departe, ar trebui sa te duca haotic si nu mai departe de 20-30 yards, nu pot spune concret.
Feral damage, la bleeds o fi ok, dar la atacurile pe baza de weapon damage [ very low ]

Nepromovarea pvp in general de catre administratie, din cate stiu, toti gm joaca pe blizz si putin le pasa de freakz, da isi fac treaba de gm, mai intra mai arunca vreo 2-3 banuri/mutes, dar, spuneti-mi va rog cand ultima data sa facut un pvp event gen DIE HARD? nu va amintiti? a ok va reamintesc, 28-01-2012, so about 3 months ago ? am ajuns sa organizez eventuri personal, pentru guilda, ca imi place pvp si serverul wow freakz pentru ca are potential mare si vreau sa promovez serverul dar nu am cu ce, am invitat playeri de pe alte servere si nu au rezistat nici unu mai mult de o saptamana.

Live streams? ce se intampla cu live stream? nimic, R.I.P live streams, in loc sa introduceti own3d.tv/twitch.tv @ streams page le-ati ignorat complet, acum ca live streams sunt mega populare in video gaming world, calitate inalta, diferite concursuri si goodies give aways, overall si obviously server promovation, ce server promovation ca poti si pe catelusul tau din ograda sa-l promovezi, e un plus mare pentru server, o gramada de beneficii si nu cred ca multa munca de introdus, aici se va gasi cate unu sa spuna ca "BLAH BLAH DA ARENA SPECTATE PT CE E?" e una sa privesti din perspectiva ta si e alta sa privesti din perspectiva la cel care te uiti.

Dar nu pot spune ca Shocker nu isi face treaba, e bravo ca a fixat de singur atatea buguri, dar putina inclinare in directia corecta si wow freakz devine best wow private server ever.

Sper sa nu ia nimeni acest topic ca jignire, e doar realitatea in ochii mei, sper ca acest post sa fie luat ca in vedere.

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
Ingineru

[MetalHead]

(since 16-03-2014 23:01)

Post Posted: 22-04-2012, 10:44:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tin minte cand obisnuiam sa ma joc 6-7 ore pe zi si asta in timpu scolii...era o placere si ma atragea jocu.
nowadays>intru asa ca am pofta sa fac un bg si urmatoarele lucruri se intampla:1. Intru in bg incepe si peste cateva minute PAC disconect..fm nu mai am chef sa joc
2.Incerc sa gasesc sa ma bat cu cate 2 playeri dar desigur mai vin inca 5.fml im out
3.Arene..unii fac punctele pana au full epic si dau disband la team si poate fac altu dar nu trec de un anumit rating because they're stupid or something.
-am si eu un warrior joc pe arms cu el si am bloothirsty si priestu meu are SET DE TAILOR. am 1700+rating si am cam 2100 mmr dafuq is wrong with u people.

0 0

Back to top
awareness

[Mentally Stable]

(since 24-04-2012 08:45)

Votes: 2

Post Posted: 22-04-2012, 13:11:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FRATE DECI 4.0.6 este un dezastru.
cel mai penibil si mai prost patch care a existat vreodata, mai prost decat 3.0.1
deci este un JEG ordinar. inteleg ca nu poate fi schimbat deocamdata
insa macar deschideti un TEST realm cu 4.2+ sa vedem cum decurg lucrurile. daca NU se poate juca, ok, ramane 4.0.6. Insa multi prefera sa plece de pe jegul asta de patch (ca si cei 300.000 de playeri de pe retail)

faceti cum vreti, dar playerii pleaca.

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 22-04-2012, 13:23:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4.0.6 este peste tot ce tot nu intelegi ? unde sa plece daca asta e peste tot. si ai vazut ca pe sv ala cu 4.2 in ce hal merge.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Votes: 6

Post Posted: 22-04-2012, 14:09:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sartorius wrote:
4.0.6 este peste tot ce tot nu intelegi ? unde sa plece daca asta e peste tot. si ai vazut ca pe sv ala cu 4.2 in ce hal merge.

Nu ajuti, nu mai posta te rog.

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 22-04-2012, 14:21:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu zic ca nu sunt de acord cu ideea dar nu se poate chiar acum pentru ca nu este platforma stabila.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Worgen, 30 April 2012 17:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 12-12-2024, 22:57:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password