User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamaþie panacas

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2001
Ratra

[BAN-KAI]

Status: Offline
(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 27-04-2012, 18:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Informatii despre ban
Nume: nero
IP: 109.100.244.205
Motiv: magar
Durata banului: 100 minute.
Admin: panacas
Ora si data: 19:36:49, 27 April 2012
Harta: as_oilrig

*** ADMIN Scofield ii face 4 screenshot-uri(TGA) lui ursu (92.114.55.99:27005)
vandam : buna all
*** ursu, spune-ti ID de messenger pentru a preda screenshot-urile adminului
*DEAD* Scofield : da un id
*DEAD* prankED : coveeer
prankED : pff
*SPEC* Scofield : ursu da id
BaVvArrEzZu : yursu un id de mess
*SPEC* ursu : pentru ?
Blu3t0oth* : /rr
*SPEC* Scofield : de drag
BaVvArrEzZu : pentru a preda niste poze
*SPEC* Scofield : vreau sa ne cunoastem mai bine
*SPEC* ursu : nu dau id la toata lumea
*SPEC* ursu : a mai primti clau
*DEAD* nero : zi-i sa iti dea pozele ma
panacas : ursule tre sa dai niste poze altfel primesti ban
*SPEC* ursu : doar el are id
*DEAD* nero : ca poate iese
*DEAD* PUFARINa : panacas
*SPEC* Scofield : amx_page in consola
*SPEC* ursu : daca nu ii convine sa dea ban
*DEAD* PUFARINa : schimba si tu mapa
*DEAD* PUFARINa : suntem putini
*DEAD* prankED : pff
ADMIN panacas: *** ursu (92.114.55.99)
*DEAD* prankED : /me
nero : doamneeee
(nu mai îmi apare în consolã, dar dupã a fost cam aºa
am zis eu ceva gen ii dati ban degeaba, urmând:
*panacas: nero tu vezi-ti de jocul tau
nero: nu fi magar cu mine*)

Probabil omul nu vãzuse cã i s-a spus sã dea pozele pentru cã scofield fãcea miºto de el. Se observã clar cã doar lui îi rãspundea. Nici eu nu am vãzut sã îi fi zis cineva de poze ºi din cauza asta le-am ºi zis sã nu mai facã miºto de el cã omul e posibil sã nu ºtie cã are de dat poze. La fel i se putea întâmpla ºi lui sã nu vadã.

În primul rând nu cred cã se dã *** aºa repede ºi am vãzut din alte reclamaþii cã panacas nu e la prima abatere. Dacã nu mai ai rãbdare renunþã la admin sau joacã cu alt nick, nu e vina noastrã cã joci stresat.
În al doilea rând ce te face aºa special sã îmi vorbeºti de sus? Cã ai luat ºi tu general acum? Când þi-a fãcut up twister m-am bucurat cã nu te-a lãsat sã pleci pentru cã meritai, dar vãd cã þi s-a urcat la cap.
În ultimul rând recunosc cã zicându-þi mãgar nu a fost ok din partea mea ºi îmi cer scuze, dar cuvintele nu mi le retrag.

P.S. Nu vreau unban, probabil merit 100 de minute, nu ºtiu, dar ceea ce ºtiu e cã dacã nu intraþi voi ownerii puþin în el sã îi scoateþi fumurile de general din cap va da *** la mai mulþi aiurea.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Atrevida
[Banned user]

Banned

(since 03-06-2012 20:40)

Votes: 10

Post Posted: 27-04-2012, 19:04:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Comanda *** se executa exclusiv asupra codatilor. In niciun caz nu o folositi cand cereti id-ul cuiva in vederea predarii screenshoturilor.

Iti spune ceva regula asta?? Daca era cazu de *** putea pur si simplu sa dea Scofield - Graba strica treaba -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ADy ViDiC

[Creep]

(since 16-10-2013 20:38)

Votes: 42

Post Posted: 27-04-2012, 19:09:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:

*** ADMIN Scofield ii face 4 screenshot-uri(TGA) lui ursu (92.114.55.99:27005)
*** ursu, spune-ti ID de messenger pentru a preda screenshot-urile adminului
*SPEC* Scofield : ursu da id
BaVvArrEzZu : yursu un id de mess
*SPEC* ursu : pentru ?
Blu3t0oth* : /rr
*SPEC* Scofield : de drag
BaVvArrEzZu : pentru a preda niste poze
*SPEC* Scofield : vreau sa ne cunoastem mai bine
*SPEC* ursu : nu dau id la toata lumea
*SPEC* ursu : a mai primti clau
*DEAD* nero : zi-i sa iti dea pozele ma
panacas : ursule tre sa dai niste poze altfel primesti ban
*SPEC* ursu : doar el are id
*DEAD* nero : ca poate iese
*DEAD* PUFARINa : panacas
*SPEC* Scofield : amx_page in consola
*SPEC* ursu : daca nu ii convine sa dea ban
*DEAD* PUFARINa : schimba si tu mapa
*DEAD* PUFARINa : suntem putini
*DEAD* prankED : pff
ADMIN panacas: *** ursu (92.114.55.99)
*DEAD* prankED : /me
.

Cum am mai spus si altora..tu acum sti de ce ai primit ban nu?
Mai mult din cauza ca ai intervenit intre admin-user intro situatie care nu te privea
Nu zic neaparat ca gresesti...
Cei drept nu am vorbit nici eu cum ar fi trebuit
Am vorbit asa deoarece multi reactioneaza asa cu ce tre sa fac cu nu stiu ce..si dupa iti spune ceva de dulce..
Atat am de spus despre actiunile mele

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 27-04-2012, 19:14:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atâta timp cât îl vezi cã bate câmpii ºi el crede cã tu îi ceri id pentru altceva nu þi se pare normal sã îl lãmureºti? Ce era greu sã îi zici cã e o verificare ºi este suspect de wall. Poate a crezut cã îi ceri poze cu el în chiloþi, nu poze din cs. Iar tu chiar nu îl ajutai cu ironiile alea.

Quote:
Mai mult din cauza ca ai intervenit intre admin-user intro situatie care nu te privea

Urãsc când bãgaþi placa asta...e chiar de prost gust ºi nu am de gând sã comentez.

0 0

Back to top
ADy ViDiC

[Creep]

(since 16-10-2013 20:38)

Votes: 42

Post Posted: 27-04-2012, 19:27:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu doar am spus de ce ai luat ban..sa nu crezi ca am ceva cu tine sau vreau sa ma cert ceva..doar am spus ce aveam de spus
Stiu ca am gresit..si stiu ca am mai gresit de multe ori...asa ca daca este cazul sa fiu sactionat asa sa fie
Sa nu crezi ca incerc sa ma scuz..asa am gandit pe moment asa am procedat

0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 27-04-2012, 19:27:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ratra trebuie sa intelegi k eu nu ti-am zis tie nimic altceva decat "nero tu vezi-ti de jocu tau" dupa care nu stiu ce ti s-a parut tie k iti vorbesc de sus.
Eram 3-4 admini pe server nu aveam nevoie de avocat, habar nu aveam k tu esti nero in primul rand, in al doilea rand nu m-am grabit sa ii dau *** i-am zis sa dea id de mess si eu si scofield si bavarezu + k atunci knd ti se fac poze iti apare "JOMBEL spune id de mess pentru a preda screenshot-urile adminului!", inainte sa ii dau *** omu zice k dak nu ii convine sa dea ban.
Probabil tu dak te uitai inainte pe el iti dadeai seama k omu juca cu cod (dak vroia unban pana acum punea pozele pe forum).
Si in legatura cu generalu k mi s-a urcat la cap nu prea cred -.
Dak un owner sau nu neaparat, chiar mai multi colegi doresc sa raman fara admin, este ok nu am nici o problema.
Reclamatiile impotriva mea au fost multe probabil... dar am prins codati de 5 ori mai multi decat tine intr-o perioada de 5 ori mai scurta dekt a ta, asta dak vrei sa intelegi tu.

@Aimee xRubby nu inteleg ce tot comentezi u peste tot, cred k nu e topic deschis unde sa nu iti dai si tu cu parerea. Ti-a mai spus lumea sa iti vezi de treaba ta.

0 0

Back to top
Atrevida
[Banned user]

Banned

(since 03-06-2012 20:40)

Votes: 10

Post Posted: 27-04-2012, 19:37:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
@Aimee xRubby nu inteleg ce tot comentezi u peste tot, cred k nu e topic deschis unde sa nu iti dai si tu cu parerea. Ti-a mai spus lumea sa iti vezi de treaba ta.

Vad ca te deranjeaza cand cineva iti arata ca ai incalcat o regula ,doh!Nu cred ca am dat cu paru,doar ti-am aratat ceva nimic mai mult.Eu una chiar nu stau sa postez aiurea puisor,pe toate conturile care le-am avut nu cred ca am facut in total 40 de post-uri,iti da ceva de gandit zic eu,eu una mai stau pe forum seara sa vad ce "perle" mai citesc,pe joc nu o sa ma mai vezi,mai bine ai avea grija de "veri" - decat sa mai apara numele meu printr-un post pe care-l faci:P.Iti doresc o seara buna -

Scuze pentru off-topic,accept warn-ul cu mare placere -

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 27-04-2012, 19:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Reclamatiile impotriva mea au fost multe probabil... dar am prins codati de 5 ori mai multi decat tine intr-o perioada de 5 ori mai scurta dekt a ta, asta dak vrei sa intelegi tu.

Dacã îmi spui ce vrei sã demonstrezi cu asta e perfect. Oare cã ai mai mult timp decât am avut eu de cs?
Oricum nu îmi arunca tu mie chestii atât de relative. Când am fost eu admin era cu totul altã treabã. În plus uita-te la câþi am dat eu pe poze ban. Asta nu te face mai bun ca mine ºi nici nu demonstreazã cã te-ai implicat mai mult ca mine. Aveam 3 GB(pe care îi ºtergeam lunar) de demo-uri în pc ºi mã uitam pe ei chiar ºi înainte sã fac poze, sã nu deranjez de la joacã playeri nevinovaþi. Ãsta e baiul la mulþi, cã vedeþi scopul adminului egal cu prinderea codaþilor. Habar nu aveþi sã creaþi atmosferã. Vorbesc în general oricum, stai chill.

Quote:
trebuie sa intelegi k eu nu ti-am zis tie nimic altceva decat "nero tu vezi-ti de jocu tau"

Practic m-ai trimis la plimbãricã deºi aveam dreptate. ªi încã nu înþelegi cã n-ai avut rãbdare.

0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 27-04-2012, 20:18:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sa iti demonstrez tie nimik ratra, insa ce vreau sa iti spun este k am stat si cate 10 ore pe zi in cs asta in mod frecvent - adica am fost mai expus la reclamatii dak pot sa spun asa de n ori mai mult decat tine.

Nu inteleg ce vrei sa zici tu k nu sunt la prima abatere, ADICA?

Te-am trimis la plimbarica cum spui tu pentru k nu esti tu in masura "nero" sa ne judeci pe noi. Ti-am zis pur si simplu sa iti vezi de jocu tau, dupa care a trabuit sa primesti si ban pentru felul in care mi-ai raspuns.

Cred k e suficient cat am scris nu vreau sa ma intind pe 10 pagini, nu ma tragi tu pe mine la raspundere, asta o va face un owner.

Dak am gresit cu ceva rog sa fiu sanctionat indiferent cum.

0 0

Back to top
mariusellu

[Account disabled]

(since 24-11-2012 11:00)

Votes: 90

Post Posted: 27-04-2012, 21:30:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Atâta timp cât îl vezi cã bate câmpii ºi el crede cã tu îi ceri id pentru altceva nu þi se pare normal sã îl lãmureºti? Ce era greu sã îi zici cã e o verificare ºi este suspect de wall. Poate a crezut cã îi ceri poze cu el în chiloþi, nu poze din cs. Iar tu chiar nu îl ajutai cu ironiile alea.

Quote:

Urãsc când bãgaþi placa asta...e chiar de prost gust ºi nu am de gând sã comentez.

Scuzati-ma ca ma bag. ratra cand esti pe server [server cs] si iti face un admin poze ,acel admin nu iti cere poze cu tine , ci iti cere pozele facut de admin ceea ce a si facut bavarezu si panacas!! asa ca sa vine baiatu' cu pozele alea .Parerea mea.

M-am mutat,Sunt shiny mai nou.
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 27-04-2012, 21:49:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mariusellu wrote:
ratra wrote:

Quote:

Scuzati-ma ca ma bag. ratra cand esti pe server [server cs] si iti face un admin poze ,acel admin nu iti cere poze cu tine , ci iti cere pozele facut de admin ceea ce a si facut bavarezu si panacas!! asa ca sa vine baiatu' cu pozele alea .Parerea mea.

Am vazut jucatori care chiar nu stiau ce sa faca. Desi li se facusera poze... cateva explicatii nu strica si nici nu te omoara. Poate doar in cs...

IMBALANCED
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 02-05-2012, 11:14:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te-ai grabit,panacas, data viitoare te scad.
Ti-am dat accesul ala pentru munca ta,insa ma asteptam la mai multa responsabilitate.
Ratra se repeta cam des la tine unele chestii,ideea e ca incepe sa imi displaca anumite lucruri si stii clar ca nu e bine.
Nu mai dati *** la cei care nu dau id, ban e de ajuns.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 02 May 2012 09:19

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 18-01-2025, 14:55:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x