User
Pass
2FA

Update la Patch 4.2
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message13470
Xtkmo
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 30-04-2012, 12:28:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amore wrote:
Xtkmo wrote:
Amore wrote:
Nerdstomper wrote:
Clar cu cine vorbesc...... S-au plictisit astia de pandaria PTR si tu imi zici ca la vara se baga 4.3. Salut.

ptr mereu a tinut 5 luni max....de ce ar schimba acum ceva?

Prietene , taci !
Pe blizz acum este 4.3 demult . Pe PTR este mop , uita-te si la live streams .
Si o sa bage 4.3 direct pe ATR , cand o sa se bage live MoP pe blizz . Daca nu crezi , de ce ar face teste pe 4.3 pe retail ? Uita-te la video publicat de ei pe site cu losu pe retail

xtkmo....dragule...los testing nu are nici o legatura cu mop sau 4.3 fratele meu........pe ATR joaca playeri gen HYDRA....care se plang de losu care e buguit in arene pe toate privatele...si fac teste ca sa repare faza.......si eu iti zic...mop pe retail iese ins eptembrie cel tarziu daca se tin dupa program ca si in trecut....abea in vara se zice ca se poate pune POATE 4.2 pe private....deci CUM vrei tu sa bage iei 4.3 in septembrie???

Doamne tu meriti premii pentru PROSTIE PURA . Imi fac nervi cu tine .
Intra pe ATR sa vezi anunturi cum dau ca vand vip account pe gold pe retail (pe SS-realm) ca sa faca multe teste . OAMENII AIA LUCREAZA SA BAGE 4.3 cand o sa se bage pe retail MOP ,
Aia au scripturi care pe freakz&other private svr nu o sa vezi .

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 30-04-2012, 16:27:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xtkmo wrote:
Amore wrote:
Xtkmo wrote:
Amore wrote:
Nerdstomper wrote:
Clar cu cine vorbesc...... S-au plictisit astia de pandaria PTR si tu imi zici ca la vara se baga 4.3. Salut.

ptr mereu a tinut 5 luni max....de ce ar schimba acum ceva?

Prietene , taci !
Pe blizz acum este 4.3 demult . Pe PTR este mop , uita-te si la live streams .
Si o sa bage 4.3 direct pe ATR , cand o sa se bage live MoP pe blizz . Daca nu crezi , de ce ar face teste pe 4.3 pe retail ? Uita-te la video publicat de ei pe site cu losu pe retail

xtkmo....dragule...los testing nu are nici o legatura cu mop sau 4.3 fratele meu........pe ATR joaca playeri gen HYDRA....care se plang de losu care e buguit in arene pe toate privatele...si fac teste ca sa repare faza.......si eu iti zic...mop pe retail iese ins eptembrie cel tarziu daca se tin dupa program ca si in trecut....abea in vara se zice ca se poate pune POATE 4.2 pe private....deci CUM vrei tu sa bage iei 4.3 in septembrie???

Doamne tu meriti premii pentru PROSTIE PURA . Imi fac nervi cu tine .
Intra pe ATR sa vezi anunturi cum dau ca vand vip account pe gold pe retail (pe SS-realm) ca sa faca multe teste . OAMENII AIA LUCREAZA SA BAGE 4.3 cand o sa se bage pe retail MOP ,
Aia au scripturi care pe freakz&other private svr nu o sa vezi .

/facepalm.....noi vb de chestii diferite....LOGIC CA FAC TESTE DAR NU BAGA 4.3 CAND IESE PANDARIA!!...poate vor spera dar nu e realistic....sau poate il baga si e de rahat

0 0

Back to top
Arkinezul

[The Exploiter]

(since 20-01-2014 18:46)

Votes: 37

Post Posted: 30-04-2012, 16:49:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit ca pe atr ii intereseaza doar pvp (adica wow), nu au nush ce de scriptat.

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-04-2012, 17:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici au postat numai cei cu pvp cei care fac pve 75% din sever nu cred ca vor 4.2 unde sunt 8 bossi in timp ce pe 4.0.6 sunt 13 bossi
0 0

Back to top
Worgen

[Retrieving data]

(since 02-02-2016 23:56)

Votes: 13

Post Posted: 30-04-2012, 19:27:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Patchurile de wow nu sunt asa usor de schimbat cum credeti. Nu tine de shocker schimbarea asta, trebuie foarte multi oameni care lucreaza(echipa skyfire) sa lucreze la o 'platforma stabila', si momentan, nu lucreaza.

Join the Freakz side, we have cookies.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Worgen, 30 April 2012 17:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

The time now is 12-12-2024, 22:39:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x