User
Pass
2FA

..::Recrutari::..
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 37, 38, 39  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message76414
Geanina

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-04-2012 22:16)

Votes: 2

Post Posted: 29-04-2012, 23:06:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara si multumesc de accept - !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
shtrumfi

[GONG Man]

(since 28-06-2014 18:16)

Votes: 4

Post Posted: 30-04-2012, 01:18:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu ai de platit bine pentru ca te-am reprimit -

0 0

Back to top
mariix

[Creep]

(since 15-03-2021 13:13)

Votes: 14

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-04-2012, 10:32:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nemoboyz wrote:
Nume ingame: Nemoboyz
Clasa: Warlock
Main Spec: Destruction
Off Spec: Destruction
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da.
Rasa: Goblin
ItemLevel: 357
Varsta: 21
Teamspeak 3 / Microfon : Da.
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : TBC un an jumate/WotLK 2 ani/Cata ~2-3 luni.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Nemoboyz
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : de la 11-12 sau poate chiar mai devreme pana la 23:00
De ce ati ales InspiratioN ?: Din ce am vazut despre voi pareti a fi o guilda serioasa, frumos organizata si cu bun simt -.

ACCEPTAT

Posturi unite automat, 30-04-2012, 11:31:12

TheSaint wrote:
Nume ingame: Thesaint
Clasa: Priest
Main Spec: Shadow
Off Spec: Holy
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da
Rasa: Blood Elf
ItemLevel: 349
Varsta: 18
Teamspeak 3 / Microfon : Da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : TBC 2 ani Hysteria 1 an Scape 1 an WotLK 1 an Cata 3 Luni.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Thesaint
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Disponibil sunt 24/7 , joc in fiecare zi , peste 5 ore , ideea este ca nu am cu cine juca , nu am gasit nici o guilda buna cu care sa imi petrec timpul pentru a progresa mai mult.
De ce ati ales InspiratioN ? Mi se pare o Guilda foarte buna cu care mi as putea petrece timpul si cu care WoW are deveni mai amuzant.

PS : sunt PvP deoarece nu am gasit persoane cu care as avea succes in raiduri, as fi recunoscator daca as intra . multumesc

Respins

Posturi unite automat, 30-04-2012, 11:32:57

eminence wrote:
Nume ingame: Eminence
Clasa: Paladin
Main Spec: Retribution
Off Spec: Retribution PVP, insa pot folosi Protection PVE am cateva piese de Tank, dar momentan m'am axat pe Retri
ItemLevel: 365
Varsta: 22
Teamspeak 3 / Microfon : Da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : TBC
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Eminence
ITEME EXTRAORDINARE NU AM. NU M-AM OMORAT PENTRU ELE AM TOATE RAIDURILE DE 25 HEROIC inafara de ultimul boss Antramedes , si in ultima vreme m-am axat pe PVP sunt full vicious
vin de pe Genesis Aliance guild Madness
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : 4-5 ore zilnic incepand cu ora 18:30 mai exact in functie de servici si familie.
De ce ati ales InspiratioN ?:
De ce am ales InspiratioN!!! din cate am inteles este o guilda unita , exista respect si skill. Mai multe cuvinte nu pot spune pentru ca as trece pe modul lingau ceea ce nu sunt.

Multam si Multa bafta cu guilda . HAVE FUNN

ACCEPTAT Desi am inpresia ca e alt dar daca nu ai activitate o sa primesti kick

.... [url=https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/draenor/lothrohan[/url]
0 0

Back to top
For WoW

[Mentally Stable]

(since 04-05-2012 16:31)

Post Posted: 04-05-2012, 17:15:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame:Lainhal
Clasa: DK
Main Spec: Frost
Off Spec: Blood
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: da
ItemLevel: 364(PvP) 357(PvE)
Varsta: 16
Teamspeak 3 / Microfon : da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Tbc 9luni ,wotlk 1 an ,cata de cand ii pe freakz
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Lainhal
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Nu am un program anume
De ce ati ales InspiratioN ?: Pt ca ii faina

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

(since 13-08-2014 17:01)

Votes: 15

Post Posted: 04-05-2012, 17:40:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

For WoW wrote:
Nume ingame:Lainhal
Clasa: DK
Main Spec: Frost
Off Spec: Blood
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: da
ItemLevel: 364(PvP) 357(PvE)
Varsta: 16
Teamspeak 3 / Microfon : da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Tbc 9luni ,wotlk 1 an ,cata de cand ii pe freakz
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Lainhal
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Nu am un program anume
De ce ati ales InspiratioN ?: Pt ca ii faina

RESPINS

0 0

Back to top
cosminvsv

[Mentally Stable]

(since 06-09-2012 09:02)

Post Posted: 05-05-2012, 21:12:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame:Cossmii
Clasa:Rogue
Main Spec:Combat
Off Spec:Assasination
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?-a
Rasa:Troll
ItemLevel:357
Varsta:16 ani
Teamspeak 3 / Microfon -a
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :2 Ani(Wotlk),4-5 Luni(Cataclysm)
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Cossmii
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Mereu
De ce ati ales InspiratioN ?: Pentru ca este o guilda buna si serioasa.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 05-05-2012, 23:52:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cosminvsv wrote:
Nume ingame:Cossmii
Clasa:Rogue
Main Spec:Combat
Off Spec:Assasination
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?-a
Rasa:Troll
ItemLevel:357
Varsta:16 ani
Teamspeak 3 / Microfon -a
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :2 Ani(Wotlk),4-5 Luni(Cataclysm)
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Cossmii
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Mereu
De ce ati ales InspiratioN ?: Pentru ca este o guilda buna si serioasa.

ACCEPTAT

0 0

Back to top
ottymihai

[Mentally Stable]

(since 22-08-2012 07:41)

Post Posted: 06-05-2012, 16:55:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Kaant
Clasa: Warrior
Main Spec:DPS
Off Spec: Tank
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: aproape
Rasa: Tauren
ItemLevel: 354
Varsta: 20
Teamspeak 3 / Microfon : nu(dar dak este nevoie pot sa iau)
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Pre TBC /TBC /Wotlk / Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Kaant
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : oricand este nevoie...in special dupa ora 18:00 oricand
De ce ati ales InspiratioN ?: Guilda serioasa,se fac multe raiduri bune.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 06-05-2012, 17:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ottymihai wrote:
Nume ingame: Kaant
Clasa: Warrior
Main Spec:DPS
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: aproape
Rasa: Tauren
ItemLevel: 354
Varsta: 20
Teamspeak 3 / Microfon : nu(dar dak este nevoie pot sa iau)
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Pre TBC /TBC /Wotlk / Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Kaant
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : oricand este nevoie...in special dupa ora 18:00 oricand
De ce ati ales InspiratioN ?: Guilda serioasa,se fac multe raiduri bune.

RESPINS

0 0

Back to top
balacaibos

[Mentally Stable]

(since 04-06-2015 16:33)

Votes: 4

Post Posted: 08-05-2012, 20:37:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Angelinajoly
Clasa:Mage
Main Spec:Fire
Off Spec:Arcane
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?:da
Rasa:goblin
ItemLevel:359
Varsta:18
Teamspeak 3 / Microfon :da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : 4 ani cu pauze
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Angelinajoly
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : 5o re minim pe zi si in weekend mai mult
De ce ati ales InspiratioN ?: pentru ca vreau sa am parte de raiduri interesante cu oameni seriosi si care stiu ce inseamna RealGaming!

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 08-05-2012, 23:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

balacaibos wrote:
Nume ingame: Angelinajoly
Clasa:Mage
Main Spec:Fire
Off Spec:Arcane
Rasa:goblin
ItemLevel:359
Varsta:18
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : 4 ani cu pauze
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Angelinajoly
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : 5o re minim pe zi si in weekend mai mult
De ce ati ales InspiratioN ?: pentru ca vreau sa am parte de raiduri interesante cu oameni seriosi si care stiu ce inseamna RealGaming!

ACCEPTAT

0 0

Back to top
jamz01

[Mentally Stable]

(since 03-08-2018 07:11)

Post Posted: 11-05-2012, 17:40:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Wantedx
Main Spec: Heal,Dps
ItemLevel: 360
Varsta: 15
Teamspeak 3 / Microfon : Nu(daca e important fac rost)
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : WotlK,Cata(Old freakz server)
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Wantedx
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Cand sunt in weekend si in timpu sapt (seara si dimineata)
De ce ati ales InspiratioN ?: E o guilda serioasa si buna.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 11-05-2012, 17:58:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jamz01 wrote:
Nume ingame: Wantedx
Main Spec: Heal,Dps
ItemLevel: 360
Varsta: 15
Teamspeak 3 / Microfon : Nu(daca e important fac rost)
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : WotlK,Cata(Old freakz server)
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Wantedx
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Cand sunt in weekend si in timpu sapt (seara si dimineata)
De ce ati ales InspiratioN ?: E o guilda serioasa si buna.

RESPINS

0 0

Back to top
Tulfuz

[20 CM RECORDS]

(since 01-02-2014 08:31)

Votes: 6

Post Posted: 14-05-2012, 15:47:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame:Tulfutz
Clasa:Death Knight
Main Spec:Frost
Off Spec:Frost (pvp)
Rasa:Orc
ItemLevel:362
Varsta:17
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :1 anCata 1an wotlk
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Tulfutz
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :Luni-Vineri de la ora 16/Sambata si duminica:reusesc sa imi fac timp nu am un orar anume
De ce ati ales InspiratioN ?: Pentru ca vreau raiduri serioase si la timp

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 14-05-2012, 15:51:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulfuz wrote:
Nume ingame:Tulfutz
Clasa:Death Knight
Main Spec:Frost
Off Spec:Frost (pvp)
Rasa:Orc
ItemLevel:362
Varsta:17
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :1 anCata 1an wotlk
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Tulfutz
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :Luni-Vineri de la ora 16/Sambata si duminica:reusesc sa imi fac timp nu am un orar anume
De ce ati ales InspiratioN ?: Pentru ca vreau raiduri serioase si la timp

ACCEPTAT

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 37, 38, 39  Next    

The time now is 04-02-2025, 12:05:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x