User
Pass
2FA

Retri. vs Hunter`s
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4021
Flashmoo

[Skill Capped]

Status: Offline
(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-05-2012, 09:08:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am deschis acest topic pentru ca, mi se pare mai greu sa bati un hunter decat un mag/e.. si in multe cazuri.. chiar nustiu ce sa fac..
Orice sfat legat de cum sa bati un hunter, orice macro, orice tactica.. este bine venit/a.

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 09-05-2012, 10:44:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca hunterul stie sa joace nu ai nici o sansa, chiar daca esti over geared.
Totusi, ca un sfat, incearca sa-l burstezi in al doilea stun al tau. Mai mult ca sigur trinket-ul o sa-l dea la primul stun, asa ca pentru al doilea te pregatesti cu GOAK si inquisition dinainte sa il dai si in alea 4 secunde s-ar putea sa ii iei ceva de viata, bineinteles asta in cazul in care nu mori in 40 de secunde.
Mai o chestie, daca foloseste snake trap nu omori serpii cu holy wrath, foloseste crusader strike pe ei ca sa iti faci ceva holy power pentru wog.

воронья
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Flashmoo

[Skill Capped]

Post Posted: 09-05-2012, 11:36:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Totusi, ca un sfat, incearca sa-l burstezi in al doilea stun al tau. Mai mult ca sigur trinket-ul o sa-l dea la primul stun, asa ca pentru al doilea te pregatesti cu GOAK si inquisition dinainte sa il dai si in alea 4 secunde s-ar putea sa ii iei ceva de viata, bineinteles asta in cazul in care nu mori in 40 de secunde.
Mai o chestie, daca foloseste snake trap nu omori serpii cu holy wrath, foloseste crusader strike pe ei ca sa iti faci ceva holy power pentru wog.

Totusi mai am niste intrebari..
Cand sa folosesc freedom / trinket?
Majoritatea incep cu .. " cc-ul de 2-3 sec " am uitat cum se numeste.. -- scatter -- si.. in alea 2-3 sec, pune trap cu snake si trap cu slow.. + full activat.. cam greu sa rezisti..

Last edited by Flashmoo on 09-05-2012, 17:32:11; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

Post Posted: 09-05-2012, 12:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freedom-ul ar trebui (dupa mine) sa il folosesti la snare-ul de la traps, tine 2 sau 3 secunde nu stiu exact, iar trinket-ul cand esti in burst, aproape de el si iti iei scatter.

'CC-ul de 2-3 sec' cred ca te referi la scatter shot; da e greu sa rezisti, dar cu divine protection on si putin noroc pentru un proc de divine purpose din judgement ar trebui sa treci de faza aia, plus ca mai ai si repentance pe care il poti folosi cand hunter-ul are trinket/rapid fire activat ca sa mai opresti din damage.

De asemenea, daca nu ai folosit repentance defensiv, poti sa il folosesti ofensiv. De exemplu, ai ajuns langa el si isi da disengage, dai repentance imediat, un cleanse daca ai slow si ar trebui sa ajungi din nou langa el.

воронья
0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 09-05-2012, 22:46:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:

Asta ti-a venit pe moment sau ai stat sa o gandesti ?

Cea mai usoara metoda ? LOS him when you need. (gen cand foloseste cd;s, ca ai tu cd pe ceva , etc)

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

Post Posted: 09-05-2012, 23:42:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerfz wrote:
Raster wrote:

Cea mai usoara metoda ? LOS him when you need. (gen cand foloseste cd;s, ca ai tu cd pe ceva , etc)

Sa-ti zic sincer, am stat si m-am gandit 2 zile la fraza aia (check topic date and my post date).
Daca te crezi atotstiutor si in masura sa ma iei la misto, enlighten us master.

воронья
0 0

Back to top
autograf27

[Mentally Stable]

(since 14-12-2012 08:18)

Votes: 5

Post Posted: 10-05-2012, 06:29:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rapstet stai flex, ai dreptate un pala retry nu bate in viata lui un hunter, cum niciun rogue nu bate hunter nici daca sta in cap. Acum o sa vina nerfz si o spuna ca se poate faci loss, asa e teoretic, in realitate poti bate hunter ca retri doar daca hunter "nu are o mana si e orb", dar nici asa nu e sigur ca poate prinde aim si chimera si poate te bate si asa. Pt cel care l-a intrebat pe Rabster, in general asculta-l pe cel care e moderator aici ca nu a fost pus aici degeaba, @nerfz= gica contra, el atat stie , e foarte usor sa fii plin de importanta ca tu le stii pe toate cand wow-ul este cica echilibrat si toate clasele pot bate oricare alta clasa daca au skill! In realitate nu e asa. Si cu asta inchei vreau sa vad paladinu retri care il bate pe azw ca el e cel mai hunter de pe freakz.
0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

Post Posted: 10-05-2012, 07:39:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerfz wrote:
Raster wrote:

Credema, am incercat si cu los, nu a mers, pentru ca, dupa ce ii faci los.. astepti.. sa i se duca cd-urile, drumul pana la el inapoi este.. moarte pura.
Okei si va rog sa nu mai faceti offtopic-uri, nu am cerut nume de hunter, nu am cerut replici gen "ai stat si te-ai gandit multi la asta", nu isi au rostul aici.

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 10-05-2012, 07:59:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerfz wrote:
Raster wrote:

hai sa nu exageram. Si te losuiesti cu el tot meciu? Sunt sanse de 20% sa-l bati daca face o singura greseala. All you have to do is bubble and run to it simple as shit(cand luati scatter si dupa urmeaza infernul de trapuri etc etc). (Si nu nu am avut ocazia sa dau cu azrw duel yet. Am dat cu Avvre de pe exodus care cica e best class si cu inca cativa randomi). Just use all your skills motha` fu`. Divine prot la cd si sa nu va opriti din a va spama word of glory pe voi, dupa ce sia dat burstu e skin of the rat.
Dupa cum am spus ai 20% sansa sa castigi. Hunter > Pally ret.(Este counter[Anticlass] pentru pally, la fel ca si dk)

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 10-05-2012, 16:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DK-ul bate pala Retri? Pe ce server/ patch?

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-05-2012, 00:25:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hunter anticlass pentru Ret ? - Imi place de voi. De asta nu o sa puteti face ceva vreodata. Sunteti prea incuiati la minte. Incercati sa va deschideti ochii mai mari PvPisti care sunteti voi. Oare de ce nu ma mira faptul ca defapt voi nu ati trecut de 2.2k chiar si cu ub3r l33t compul de Ret / Hunt ? Sa fim seriosi acum, cand mai invatati sa jucati pe paladin mai vorbim.

Si tu autograf din ce grota ai iesit, mai mare rogue. Rogue nu bate in viata lui hunter ? O sa revin cu filmulet... nu pot sa mai stau la ora asta sa il caut, nu de alta dar maine la 10 am partial.

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 11-05-2012, 03:38:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu sunteti sanatosi la cap ma jur....pala nu bate hunter???sau dk???WTF? voi creca jucati mario nu wow.....depinde de player si de noroc.....singura clasa ''anti-ish'' pt ret e mage si shadow priest e destul de naspa de batut....dar in rest are sanse egale sau mai mari de batut orice alta clasa...dk???90% faceroll....
0 0

Back to top
autograf27

[Mentally Stable]

(since 14-12-2012 08:18)

Votes: 5

Post Posted: 11-05-2012, 06:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerfz wrote:
Hunter anticlass pentru Ret ? - Imi place de voi. De asta nu o sa puteti face ceva vreodata. Sunteti prea incuiati la minte. Incercati sa va deschideti ochii mai mari PvPisti care sunteti voi. Oare de ce nu ma mira faptul ca defapt voi nu ati trecut de 2.2k chiar si cu ub3r l33t compul de Ret / Hunt ? Sa fim seriosi acum, cand mai invatati sa jucati pe paladin mai vorbim.

Si tu autograf din ce grota ai iesit, mai mare rogue. Rogue nu bate in viata lui hunter ? O sa revin cu filmulet... nu pot sa mai stau la ora asta sa il caut, nu de alta dar maine la 10 am partial.

Zeule nerfz, vii cand doresti in elwin si eu iti aleg hunterii si pe fiecare pe care tu il bati eu iti dau cate 200k,iar daca nu ii bati imi promiti ca nu mai esti rata. T pe forum. Eu vb acum de freakz si nu ca bati random hunter. Vreau filmulet cum il bati pe azw pe legit saw rabby si nu imi mai vin in minte acum. Eu din gura te tot aud. Vreau practica.

0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-05-2012, 07:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lucky you (or not) ca m-am trezit devreme sa mai citesc putin pentru partial. In primul rand intrebare: cine e rabby ? In al 2-lea rand, cand eu faceam duele cu azwr (si da cand castigam cand pierdeam ) tu dadeai click pe backstab. In al 3-lea rand nu mai joc pe freakz pentru ca nimic nu merge cum trebuie.

Alte intrebari ?

Ar fi bine ca Moderatorul de la Paladin sa faca curatenie aici si sa dea delete la posturile nefolositoare ale copiilor frustrati.

le; sa nu mai fac altpost ca nu mai am timp si mi-e si lene. Spre deosebire de 98% dintre cei care vorbesc aici in acest minunat topic, eu chiar am habar despre ce vorbesc. Asta e singura diferenta. Restul o faceti din auzite..."am vazut eu intr-un topic pe blizz ca ret nu bate hunt, ca ret nu bate dk, etc. ", "am vazut eu un filmulet ca hunter se pisa pe rogue" , "am vazut eu ... bla bla bla" I don't care.

Ideea e asta. Daca voi, x,y sau z nu pot sa bata o clasa (sa zicem .. priest ) cu o alta clasa (sa zicem druid) asta nu inseamna ca NU SE POATE BATE ci ca sunteti voi ... sa nu zic un cuvant urat (desi ar trebui pentru ca defapt asa sunteti) ... nepregatiti si / sau nu aveti idee cum sa o bateti.

La 1vs1 nu exista "nu pot bate clasa X" din diferite motive, ci doar " nu stiu sa bat clasa X " .

Eu va las linistiti in lumea voastra de gheata. (i like parazitii, *** yeah )

Last edited by Nerfz on 11-05-2012, 07:54:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 11-05-2012, 07:29:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
DK-ul bate pala Retri? Pe ce server/ patch?

Normal trebuia dk-ul sa se pise pe ret din orice pozitie(si unholy si frost @check blizz comments etc)
Cum am spus 98% din Hunterii de pe server sunt previzibili si usor de batut, dar sami spui tu mie ca-l bati pe azwraith sau avvre zeule din carpati(nerfz).
Vrei sa spui ca hunter/mage/dk unholy nu au fost anti class/sunt/ar trebui sa fie pt paladin? :/
Daca ar incepe Raster sa dea delete la topicurile copiilor frustrati ti-ai lua -500 posts.
Invata-ma tu sa joc cu Paladinul atunci mare proDUMNEZEUMARITUL forumului freakz si sa nu te faci de ras ca ai avut 4 titluri de Gladiator ca toti pustanii astia de pe forum <13 ani care numai zic ca joaca wow de 2-3 luni si sunt Z31 au 3-4 ani si au avut 4 titluri de gladiator.
Stai linistit ca niciun paladin nui va face loss, in caz ca e masochist si vrea sa se bage singur in traps si sa fie burstat de hunter.. il va alerga pana in The lord of the rings cu wog spamat in caz ca raman fara hp, mers in zig zag/cu divine prot activ pe ei la cd.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k0s, 11 May 2012 15:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 19-07-2025, 00:05:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password