User
Pass
2FA

Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 242, 243, 244  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message345573
CbR*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-05-2012, 09:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Extazy9mai wrote:
nick:legacy_aditu
Sugestie:1. sa trecem pe 0.3e ca a aparut de ceva timp ..
2.sa se faca o misiune cu joburile(in caz ca nu este) sa stie cei ce deabea s-au apucat de acest GM de unde pot sa isi ia missiunile in caz ca nu sunt helpers/admins on iar la sfarsit ultimul cp sa fie la bariera LS/SF da tu sti ca poti cere un job pe /needhelp nu? - ...astept raspunsul.

P.S: cand cineva intra cu TV pe tine tie sa iti arate direct adik sa iti scrie ceva gen:
Spectatori:Sweet
Si cand iasa de pe TV sa scrie Spectator Sweet off

0.3e a aparut insa cred ca e BETA, dupa cum stii noi tot timpu bagam mai tarziu updateul, sa fim siguri ca nu is buguri majore.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
[Striker]

[Account disabled]

(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 10-05-2012, 14:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar daca a fost lansata versiunea finala, nu ne avantam cu capul inainte. Inca sunt cateva buguri destul de importante ce trebuiesc rezolvate, iar update-ul il vom face cel mai probabil odata cu cel de-al doilea release.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
StyLez

[Mentally Stable]

(since 01-11-2015 13:39)

Votes: 4

Post Posted: 10-05-2012, 19:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propunerea1:Sa fie preturi la benzina diferite pt. fiecare masina...de ex.
Pentru nrg-500 sa fie acelasi pret
Pentru masini mai mari sa fie mai scump cu 100-200$ sau mai mult/mai putin.
2.Cand suntem pe motor si conducem sa putem trage cu tec.Adica sa ni se puna automat in mana si sa putem trage cu el.
3.Sa dea si weedul stoned...pt. ca regenereaza mai mult si mai rapid ca drugs si e cam ciudat sa nu dea nici un efect in afara de miscarea ecranului...
3.Sa avem acces la mai multe masini de pus ca personale in afara de cele cu proiectile ( hydra,tank).
4.Pentru politisti cand coboara dintr-un elicopter sa existe o franghie , ar parea mai realist + ca chestia cu parasuta o are toata lumea si nu prea ii evidentiaza...
5.Daca ai un anumit numar de vanzari la drugs dealer sa poti lua la skill 5 cu 10-20-30 mai multe drugs/crack/weed.
6.Propun ca la meseriile plictisitoare ( taxi,medic ) care se vede ca nu prea castiga bani sa se introduca npc-uri care atunci cand dai /service medic sa se teleporteze langa tine si sa iti dea heal cu taxa de 500$ sau alt pret.La fel si la taxi , cand dai /service taxi sa se teleporteze un npc taximetrist langa tn.Desigur la cele doua sa fie ca la masinile de politie sa nu se faca vreun bug iar npc-ul sa nu poata fi omorat.

0 0

Back to top
Seb

[Mentally Stable]

(since 16-07-2015 10:44)

Votes: 2

Post Posted: 10-05-2012, 20:42:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Seb wrote:
FuNKyZz wrote:
Seb wrote:
Seb wrote:
1. Cand cineva iti da /w si are /togwhisper sa i se deblocheze automat.
2. Politia sa poata da amenzi pentru parcatul ilegal/lasatul masinilor in strada/etc...

3.Daca primesti mute sa nu ai voie sa stai AFK.

las-o balta asta e Godfather nu roleplay, acuma no sa stea pd sa dea 2k amenda la fiecare tip care si-a lasat masina parcata pe trotuar, sa fim seriosi asta ar insemna ca am parcat masina am plecat si el ma fugareste prin toate orasele sa-i platesc amenda...

edit: ps vezi ca togwhisper e comanda de donator, nu le putem "rapi" acest drept pt care au dat totusi niste bani

Ok... dar astea:
Btw:-" Alte sugestii:
1.Cand cineva are /tv pe tine sa ai o comanda (/ptv sau cum vreti voi) si sa vezi cine e.
2.Sa poti cauta masina de la casa daca esti detectiv. (/finhc).
3.Sa fie un bizz ceva gen "Airlines" LS-SF-LV.
4.Sa poti pune FCR, PCJ, BF la casa(nu toti sunt donatori:-").
5.Sa ai o comanda care sa iti arata cine face misiunea.(de la departare nu vezi ca are [Mission] deasupra capului.
6.La misiune sa ai timp.
7.Sa se mai faca eventuri(pe forum:http://forum.wow-freakz.com/Eventuri-f724.html)

P.S: Sa iti arate la NG/PD/FBI cand intra un suspect "Suspect ****** is back."(sau ceva de genu)".

8. La masini personale sa te dea in dreapta(nu deasupra)
9. Sa se cenzureze cuvantul "pu*a" (*=I)
sau
10. Sa se faca intr-un fel ca I sa apara diferit de L.
11. Sa se faca cate un topic pentru fiecare data cand cineva posteaza o sugestie sau mai multe.
12. Cum zicea Dunnkz: sa fie o comanda /joinevent (sa te teleporteze la event dar dintai sa iti dea fail la mission) sau sa ai o comanda cu care poti renunta la misiune.

0 0

Back to top
Extazy9mai

[Mentally Stable]

(since 09-11-2013 07:02)

Votes: 4

Post Posted: 11-05-2012, 10:22:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CbR* wrote:
Extazy9mai wrote:
nick:legacy_aditu
Sugestie:1. sa trecem pe 0.3e ca a aparut de ceva timp ..
2.sa se faca o misiune cu joburile(in caz ca nu este) sa stie cei ce deabea s-au apucat de acest GM de unde pot sa isi ia missiunile in caz ca nu sunt helpers/admins on iar la sfarsit ultimul cp sa fie la bariera LS/SF da tu sti ca poti cere un job pe /needhelp nu? - ...astept raspunsul.

P.S: cand cineva intra cu TV pe tine tie sa iti arate direct adik sa iti scrie ceva gen:
Spectatori:Sweet
Si cand iasa de pe TV sa scrie Spectator Sweet off

0.3e a aparut insa cred ca e BETA, dupa cum stii noi tot timpu bagam mai tarziu updateul, sa fim siguri ca nu is buguri majore.

ok dar despre ideea cu TV-ul ce ziceti?

0 0

Back to top
sTk.aCceSs

[HUNTER]

(since 08-06-2020 12:18)

Votes: 79

Post Posted: 11-05-2012, 13:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Extazy9mai wrote:

ok dar despre ideea cu TV-ul ce ziceti?

E chiar asa greu sa dai TAB si pe cine vezi ca are culoarea de gri deschis? Apoi scrii /pay <id`ul> 1

"Un lucru frumos este o bucurie veºnicã." (John Keats)
0 0

Back to top
Seb

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-05-2012, 21:44:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Seb wrote:

Ok... dar astea:
Btw:-" Alte sugestii:
1.Cand cineva are /tv pe tine sa ai o comanda (/ptv sau cum vreti voi) si sa vezi cine e.
5.Sa ai o comanda care sa iti arata cine face misiunea.(de la departare nu vezi ca are [Mission] deasupra capului.
6.La misiune sa ai timp.
7.Sa se mai faca eventuri(pe forum:http://forum.wow-freakz.com/Eventuri-f724.html)

P.S: Sa iti arate la NG/PD/FBI cand intra un suspect "Suspect ****** is back."(sau ceva de genu)".

sau
11. Sa se faca cate un topic pentru fiecare data cand cineva posteaza o sugestie sau mai multe.
12. Cum zicea Dunnkz: sa fie o comanda /joinevent (sa te teleporteze la event dar dintai sa iti dea fail la mission) sau sa ai o comanda cu care poti renunta la misiune.[/quote]
13. Langa GSLS/la rentcar sau la kart sa se aduge FCR/PCJ/BF/ATV de cumparat(ceva gen rentcar)
14.Sa se faca un bizz ceva in genul PB-ului numai cu avione(lupta cu avioane/elic).

0 0

Back to top
sTk.bazooka
[Banned user]

Banned

(since 27-05-2012 16:35)

Votes: 22

Post Posted: 11-05-2012, 21:50:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun ca la /wanted la aia cu wanted sa apara numele ca in Tab...ma refer la culoarea din factiune!!
0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-05-2012, 23:35:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si comanda /jail nume plz.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 12-05-2012, 08:13:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prin vara cand gati cu treburile sau cand ai timp daca poti :

1. Sa faci un spawn in LV
2. Un bancomat in LV sau chiar o banca
3.O primarie in SF/LV si sa fie primari diferiti la toate , sa concureze pentru infrumutesarea orasului etc.
4. Primarii sa poata sa faca mai multe.. nu doar taxele sau astea..
5.Daca poti marii numarul de randuri la ziarele din joc de la NR
6. Un rent car si in LV
7.Sa mai scazi din numarul masinilor ca sa fie folosite si rent car-urile
8. Liderii sa fie obligati sa faca war-uri in fiecare saptamana ca sa nu se mai planga TT/ TM ca sunt degeaba..
9.Sa mai faci niste zone si prin satele alea de langa LS.
10.Curse noi , am gasit eu doua locatii unde ar merge sa faci curse , sunt foarte bune,daca faci imi dai pm pe forum si ti le arat
11.Prin 0.3e daca poti face sa dam foc la case ca in misiunea aia din single player, nu la toate casele , doar vreo 2 pe zona si daca cei din gang-uri la take sau foc atunci sa primeasca 2 puncte in plus.

12. Sa adaugi grenade la ganguri, maxim 2 pe membru ca sa nu se abuzeze si sa fie folosite doar la war / take

13. Si ultima cu care cred ca te-am stresat cel mai mult : sa scoti tecurile.Fa macar un topic sa vezi daca chiar vor playerii sau nu.. multi vin , vad ca sunt tecuri si ei nu au si pleaca.. si daca le scoti sa le dai ceva in plus.. gen 0.4 interest sau nu stiu.. o alta arma infinita..

0 0

Back to top
OverLord12
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

(since 20-06-2012 19:58)

Votes: 14

Post Posted: 12-05-2012, 09:10:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KillForFun wrote:

3.O primarie in SF/LV si sa fie primari diferiti la toate , sa concureze pentru infrumutesarea orasului etc.
6. Un rent car si in LV
8. Liderii sa fie obligati sa faca war-uri in fiecare saptamana ca sa nu se mai planga TT/ TM ca sunt degeaba..
10.Curse noi , am gasit eu doua locatii unde ar merge sa faci curse , sunt foarte bune,daca faci imi dai pm pe forum si ti le arat
11.Prin 0.3e daca poti face sa dam foc la case ca in misiunea aia din single player, nu la toate casele , doar vreo 2 pe zona si daca cei din gang-uri la take sau foc atunci sa primeasca 2 puncte in plus.

12. Sa adaugi grenade la ganguri, maxim 2 pe membru ca sa nu se abuzeze si sa fie folosite doar la war / take

13. Si ultima cu care cred ca te-am stresat cel mai mult : sa scoti tecurile.Fa macar un topic sa vezi daca chiar vor playerii sau nu.. multi vin , vad ca sunt tecuri si ei nu au si pleaca.. si daca le scoti sa le dai ceva in plus.. gen 0.4 interest sau nu stiu.. o alta arma infinita..

chestia cu scoaterea tecurilor e o idee buna , dar sa primim macar interest 0.3 fara casa si daca avem si casa sa avem 0.4 sau 0.5 , + o alta arma infinita ,, kill are dreptate ca, mai pleaca ceva playeri,

1. sa se adauge zona si pentru TT . TM
2 sa se faca un rent car cu inchirieri de avioane , heli mai smekere
3 sa se inventeze comanda /hat , sa putem pune sepci frumoase palarii sau banderole sau altceva -

0 0

Back to top
sTk.bazooka
[Banned user]

Banned

(since 27-05-2012 16:35)

Votes: 22

Post Posted: 12-05-2012, 09:27:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa inchiriezi avioane sau heli de la rent car??car=masina!!!
0 0

Back to top
TzaTki

[Creep]

(since 22-05-2014 18:26)

Votes: 27

Post Posted: 12-05-2012, 09:37:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OverLord12 wrote:
KillForFun wrote:

6. Un rent car si in LV

chestia cu scoaterea tecurilor e o idee buna , dar sa primim macar interest 0.3 fara casa si daca avem si casa sa avem 0.4 sau 0.5 , + o alta arma infinita ,, kill are dreptate ca, mai pleaca ceva playeri,

1. sa se adauge zona si pentru TT . TM
2 sa se faca un rent car cu inchirieri de avioane , heli mai smekere
3 sa se inventeze comanda /hat , sa putem pune sepci frumoase palarii sau banderole sau altceva -

1. mafiile in realitate ai teritori?nu,ele controleaza orasu lor
2.ala este aeroportul dar striker inca nu la facut biz
3. /glasses,/bandana le ai pe astea /voi si-asa va plangeti ca e lag pe server si aveti si pretenti sa se adauge mai multe prostii inutile care fac lag...

0 0

Back to top
Pietonu

[Mentally Stable]

(since 08-07-2013 19:11)

Post Posted: 12-05-2012, 09:45:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chestia cu tec`urile e o idee grozava. Daca vrem o arma sa ne alegem mp5 sau etc.

Posturi unite automat, 12-05-2012, 10:45:11

Propun ca : sa fie un la garile si aeroporturile din LS SF LV sa luam un ticket de 10k si sa calatorim, in 3 minute sa ajungem dintrun oras in altul.
Ex: Te duci la gara din LS si dai o comanda si alegi un bilet spre SF sau LV (garile din SF sau LV) , EXISTA GARA IN LV, si sa ne ia automat 10k, si sa ne transporte in 3 minute la Gara de la orasul selectat.
Asa si la AEROPORTURI !
Mi se pare o idee foarte buna !

0 0

Back to top
Seb

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2012, 10:02:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

6.La misiune sa ai timp.
P.S: Sa iti arate la NG/PD/FBI cand intra un suspect "Suspect ****** is back."(sau ceva de genu)".[/quote]
sau
12. Cum zicea Dunnkz: sa fie o comanda /joinevent (sa te teleporteze la event dar dintai sa iti dea fail la mission) sau sa ai o comanda cu care poti renunta la misiune.[/quote]
13. Langa GSLS/la rentcar sau la kart sa se aduge FCR/PCJ/BF/ATV de cumparat(ceva gen rentcar)
14. Sa se faca un bizz ceva in genul PB-ului numai cu avione(lupta cu avioane/elic).
15. Daca ai mute sa nu ai voie sa stai AFK.

Raspunde cineva si la astea?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 242, 243, 244  Next    

The time now is 03-12-2024, 22:47:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x