User
Pass
2FA

Retri. vs Hunter`s
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4059
Flashmoo

[Skill Capped]

Status: Offline
(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-05-2012, 08:43:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okei, eu m-am lamurit si sunt multumit ca mi-a raspuns cineva care are mai mult experienta sau mai putina..
Close topic.

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
IamLegend

[Creep]

(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 11-05-2012, 10:03:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa par troll dar te rog sa imi arati si mie un DK care bate un pala retri (unul cu creier si care stie ceva mai mult de dublu click pe icoana ca sa deschida WoW).
Nu de alta dar as vrea sa ii strang mana si sa ii dau o bere DK-ului care bate paladini retri. -

Pe retail DK-ul e menit sa se pise pe toti pt ca e hero class.. E menit sa fie cel mai mare DPS PVE din joc (conform Blue Posturilor de pe forumurile Bnet), in timp ce pe freakz e praf.
Pe retail paladinul retri si warriorul fury nu dau 50k crituri in dk blood 3k resil de parca s-ar bate cu un player de level 10, dar aici pe freakz iti canta popa in 3 secunde.
Intradevar, hunterul nu prea poate fi batut de un mellee class aici pe freakz..

Oricum, majoritatea dumnezeilor de pe Freakz se dau zei la PVP cand ei habar nu au ce e ala pvp in WoW. Pe vanilla se facea PVP adevarat. De la TBC incoace, de cand au bagat healuri si tot felul de aberatii de skilluri la toate clasele, numai pvp nu mai e..
De la TBC incoace au facut niste buseli la clase incat au ajuns playerii pe Cataclysm sa rupa dps-ul spamand 3 butoane ca pianistii.. -

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 11-05-2012, 13:03:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerfz wrote:
Hunter anticlass pentru Ret ? - Imi place de voi. De asta nu o sa puteti face ceva vreodata

Daca-l poti bate inseamna ca nu e anticlasa?
In primul rand, trebuie sa deosebiti un huntard de un hunter. Un huntard e ceva care sta pe post de training dummy si poti sterge oricand podeaua cu el. In schimb, un hunter bun care stie sa stea la mai mult de 30 de yarzi, stie sa foloseasca aspect of the cheetah si da dispel la freedom/AW/blessing, e aproape de neatins fara LoS. Singurul fel in care il poti bate in camp deschis e doar daca rezisti fantastic de mult din procs de EG/DP + Last Word.

IamLegend wrote:
Pe retail paladinul retri si warriorul fury nu dau 50k crituri in dk blood 3k resil de parca s-ar bate cu un player de level 10, dar aici pe freakz iti canta popa in 3 secunde.

Tare as vrea sa vad DK-ul blood care lua 50k de la retri, era cumva facut din hartie? Sau nu avea Death Strike pe bara ca sa stackeze Blood Shield?

LE: Spelling. Eu vs butonul de edit: 0-5

Last edited by BlackSun on 11-05-2012, 15:46:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 11-05-2012, 13:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

veniti cu prostii gen ''pe retail'' cand voi nici nu ati jucat...eu am jucat 4.0.3 si putin 4.0.6....nici un dk FROST nu batea ret...ok??ne-am lamurit cu asta da???se dadea 50k crits de la wars si rets pe dk da???bun ne-am lamurit si cu asta....acum daca dku era BLOOD...atunci ret avea probleme mari...daca era unholy...era sansele relativ egale...dar ca FROST.....dk vs ret??wining???hahahaha.....
0 0

Back to top
autograf27

[Mentally Stable]

(since 14-12-2012 08:18)

Votes: 5

Post Posted: 11-05-2012, 13:23:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hahaha nerfz eu joc rogue din vanila, iar tu esti frustrat patetic, cred ca te-a batut mamica ta cand ai fost mic si te-a pus la colt cand ai scos un cuvant, si ce te-ai gandit tu, las ca ma fac eu mare si raspund urat la toata lumea pe forum freakz. Tu cine esti de tot ne certi pe toti??? Esti cumva gladiator pe blizz??? Pana atunci esti un simplu player. Apropo rabby e unul din cei 3 hunteri de pe server care are arme si arc t2. Tu nici macar pe freakz nu ai realizat nimic, asa ca te rog sa ai gura mica! Daca esti nesimtit si needucat nu te face un pro player sau si daca ai fii vreun pro nici asta nu iti da dreptul sa fii nesimtit si needucat!oricum e ultimu post la care eu iti raspund. Nu de alta dar munca in zadar e obositoare!
0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 11-05-2012, 14:29:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ce muncesti ma ? Incerci sa imi explici cat de bun esti tu cu rogue (de nu poti bate hunter) si ca joci de pe vanila ? (si tot nu poti bate hunter) Asta inseamna sa fii .... " bun " . Joci de atatia ani si nu ai reusit sa bati hunter. Esti idolul meu !

(not)

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 11-05-2012, 15:21:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amore wrote:
veniti cu prostii gen ''pe retail'' cand voi nici nu ati jucat...eu am jucat 4.0.3 si putin 4.0.6....nici un dk FROST nu batea ret...ok??ne-am lamurit cu asta da???se dadea 50k crits de la wars si rets pe dk da???bun ne-am lamurit si cu asta....acum daca dku era BLOOD...atunci ret avea probleme mari...daca era unholy...era sansele relativ egale...dar ca FROST.....dk vs ret??wining???hahahaha.....

Sa stii ca frost daca avea gear>(ma refer sa aiba trinkets pve si sa fie ally castiga clar vs ret). Same gear frost vs ret(daca retul rezista si il alearga ca nebunu` castiga retu).
Unholy(Sansele sunt de 40% sa castige retu[zic de retail] pentru ca el chiar e anticlass si nuti trebuie prea mult creier sa bati un ret, asa era si pe wotlk @check vids)
Blood(cam foarte greu, gen sa spamezi Judgement si sa ii prinzi un stun cateva bucati iar kite ai sanse sal bati dar inca o data GREU).
Hunter? Daca stie sa te tina departe, multumesc doamne a aparut Blacksun sa-mi dovedeasca ce am spus. Trebuie sa faceti diferenta dintre un player bun si unul prost, daca inseamna ca bati un huntard nu inseamna ca nu e anticlass.
Si pentru haterii cu retail etc, am facut ceva posturi @forum la pally, eu am jucat pe retail(cu un prieten de pe 3.3) si de pe 4.1 m-am lasat(si m-am reapucat cand era 4.2).
Sa zic sincer pally retu nu era o balega si nici nu se tragea de sfarcuri cu Blizzu` sa-l bufeze, era clasa Support/Bruiser(dadea si dmg, ceea ce e prea cunoscut ca retu a fost mereu de burst, dar te tinea si in viata pentru o "perioada")
50k crit tot prindeai la un moment dat pe orice clasa daca erai stackat cu toate giumbuslucurile gen GoAK+inq din free holy power+Aripi+zealotry+trinket si ii spargeai inima(62k crit am vazut cel mai frumos al lui Vanguards, cautati in vids daca nu credeti... are o multime pe ytube)
Din pacate Nerfz pot sati dau cu orice peste fata si chit ca nu am realizat prea multe pe blizz(pve-ul si colectionarea itemelor vechi/legendare mia preocupat tot timpul), tot am facut arene fiecare season si sa am toate itemele cu exceptia armei t2 4.2+.
Cine ma stie de pe Evolution/Exodus stie cum joc si poate sa iti argumenteze, eu am schimbat serverele in ultima perioada, gen pe genesis erau prea cunoscutii wari la inceput care dadeau haotic si eu ma apucasem cu 3 saptamani mai tarziu, pe evo era lume putina la pvp si erau clasele EXTREMLY OP/BUFFATE, pe exodus low population. Si sa numi dai exemple de prea puternici ai pvp`ului de la ally cu 2 trinkets cu use care au facut Lejereanu 2500 la starting cata&shits sau de ferals+disci care acum sunt cu 30 de locuri mai jos in top).

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 11-05-2012, 15:30:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hunter este si a fost mereu anti-melee class, poate cele mai mici sanse le are vs ret dar in general hunter domina oriunde se duce.

un hunter bun nu poate fi batut. -de nimeni

0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Post Posted: 11-05-2012, 17:05:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Too much trolol..
Close this.

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 11-05-2012, 17:40:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flashmoo wrote:
Too much trolol..
Close this.

sper ca te-ai concentrat sa citesti DOAR sfaturile noastre si sper ca esti satisfacut -.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k0s, 11 May 2012 15:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-08-2025, 22:39:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password