User
Pass
2FA

Retail questions

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2526
Keleseth

[Account disabled]

Status: Offline
(since 18-05-2012 18:05)

Votes: 2

Post Posted: 14-05-2012, 15:11:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea ca un player care joaca pe retail sa imi explice si mie cateva lucruri:

- Daca am deja cont trial si vreau sa-i fac upgrade,trebuie sa cumpar si vanilla si tbc?Scria acolo upgrade now to unlock these features... battle to lvl 70(si 70 e doar din tbc)
- Cam cat costa un card prepaid si cum se plateste cu el?
- Am auzit de la unii ca si-au cumparat wow original si nu au/nu le merge cd key-ul ca sa isi faca upgrade la account. E adevarat? si daca da,care sunt sansele sa mi se intample si mie si ce trebuie sa fac in acest caz?
- Care este cel mai bun realm,axat pe pve,pe care sa fie si cateva guilde bune de romani??

Astept raspunsuri serioase,pls no trolling

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 14-05-2012, 16:21:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un game card pe 2 luni pe mine m-a costat 90 de lei
cel mai pve realm cu romani e sylvanas unde o sa ii gasesti pe cei de la gravity si cred ca mai sunt alte guilde de romani ...
poti cumpara un cont upgradat deja la cataclysm de la diferite persoane(cauti anunturi pe net) si pretul te-ar ajunge la 2 milioane in cel mai fericit caz...si mai sunt altii care cer ca disperatii 7-8 milioane ca nu degeaba au muncit ei la charele lor .

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Keleseth

[Account disabled]

(since 18-05-2012 18:05)

Votes: 2

Post Posted: 14-05-2012, 16:27:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
un game card pe 2 luni pe mine m-a costat 90 de lei
cel mai pve realm cu romani e sylvanas unde o sa ii gasesti pe cei de la gravity si cred ca mai sunt alte guilde de romani ...
poti cumpara un cont upgradat deja la cataclysm de la diferite persoane(cauti anunturi pe net) si pretul te-ar ajunge la 2 milioane in cel mai fericit caz...si mai sunt altii care cer ca disperatii 7-8 milioane ca nu degeaba au muncit ei la charele lor .

Cardul l-ai luat din magazin sau l-ai comandat de pe internet??
btw eu nu vreau sa cumpar cont,vreau sa cresc eu unul. Si tot nu mi-ai spus in legatura cu validitatea key-urilor de la wow.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 14-05-2012, 16:54:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai eu l-am cumparat de la unu...si mi-am crescut singur charul ...nu ti-am raspuns ca eu nu am cumparat jocurile...
si l-am luat de pe net dar gasesti si la magazine si sunt valabile

sunt nab.
0 0

Back to top
Lapusneanu
[Banned user]

Banned

(since 10-06-2012 17:33)

Votes: 17

Post Posted: 14-05-2012, 16:54:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pretenas cumpara un cont de wow upgradat doar pana la "VANILLA/TBC/WOTLK" sa te ajunga mai ieftin.(daca iti da cineva un "scroll of ressurection" ,care e free, primesti upgrade pana la CATACLYSM).Economisesti bani.
Daca esti chinez poti cumpara card wow 2 luni si cu gold in JOC de la evrei.
nu ma pricep la realmuri..atat spun. Acolo nu e ca pe freakz...daca vrei ceva BUN..oamenii nu se joaca.nu amana raidu pentru tine etc.

sa nu iti vina prin cap sa cumperi de la diverta doar VANILLA si sa te gandesti ca o sa primesti SOR.(adica degeaba primesti ca Scroll of ressurection pot primi doar contruile create inainte de 4 martie 2012.sper ca am spus bine data)

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 14-05-2012, 16:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta daca gaseste...cat despre raiduri si bguri ...am vazut oameni mai prosti ca pe freakz...atata tot ca ei fac multe pana la lvl 85 si invata cat de cat sa joace

sunt nab.
0 0

Back to top
whisperica

[Oltean sh3F]

(since 09-11-2016 17:59)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-05-2012, 17:27:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Keleseth wrote:
As vrea ca un player care joaca pe retail sa imi explice si mie cateva lucruri:

- Daca am deja cont trial si vreau sa-i fac upgrade,trebuie sa cumpar si vanilla si tbc?Scria acolo upgrade now to unlock these features... battle to lvl 70(si 70 e doar din tbc)
- Cam cat costa un card prepaid si cum se plateste cu el?
- Am auzit de la unii ca si-au cumparat wow original si nu au/nu le merge cd key-ul ca sa isi faca upgrade la account. E adevarat? si daca da,care sunt sansele sa mi se intample si mie si ce trebuie sa fac in acest caz?
- Care este cel mai bun realm,axat pe pve,pe care sa fie si cateva guilde bune de romani??

Astept raspunsuri serioase,pls no trolling

1. ca sa faci upgrade trebuie sa cumperi battle chestul.care contine wow vanila+tbc. cumparand acest battle chest o sa poti face level pana la 70 beneficiezi de rasele blood elf/ draenei si ai si 30 de zile game time gratis
2. un card prepaid costa in jur de 1 milion
3. daca cumperi jocul boxed din magazin..nu exista posibilitatea sa nu iti mearga key-urile.
4. cel mai bun realm pve in care vei gasi si multi romani este silvermoon. si apoi sylvanas

Crescut pe stadion, pe umerii lu tata
Strãzile erau pustii când juca Universitatea
Înebuneau salcâmii, tre sã-nþelegi
Cã nimic altceva nu mai conta în zi de meci
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 14-05-2012, 17:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gasesti conturi pentru scroll of ressurection pe care le pui pe battlenetul tau si nu ai nicio problema.. te scoti la 15€ maxim acum.
luna costa 13€ pe battle net daca ai card, e cel mai safe si fast.
daca nu sunt razuite keyurile atunci merg.
nu exista realmuri bune... asta doar daca nu te gandesti sa faci toata viata puguri, ci doar guilde bune. din exp unde sunt multi romani e si tiganie mare. mai bine iti cauti o guilda in care stii ca vrei sa joci, si sa te accepte si dupa asta iti faci character. dar ma rog... guilde romanesti cu progres bunicel in DS ar fi pe jaedenar, sylvanas, stormscale, silvermoon, twilight hammer.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 17-05-2012, 01:59:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ That sums it up.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 16 May 2012 23:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 02-08-2025, 10:52:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password