User
Pass
2FA

Pony Zone 4 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 898, 899, 900  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message958199
TrueMetalyea
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 27-05-2012 11:03)

Votes: 7

Post Posted: 19-05-2012, 15:42:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hardwell wrote:
True, ghef si ceilalti noi veniti(cu exceptia lui flutterguy), oare de ce imi amintiti de wildrose si unplayer? :-s

heh, good times

nu-s nou venit, am mai fost pe freakz, dar am abandonat contul si mi l-au hackat unii

[img][http://iambrony.steeph.tp-radio.de/mlp/gif/sDv6Y.gif/[img]
olrait broniz, haideti sa ne uitam la mlp cat mai putem, ca nenorocitii de la hasbro le stãrg ãntruna dã pã iutub
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
muthambals

[Mingonos]

(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 19-05-2012, 15:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) Am si uitat de Wildrose!
0 0

Back to top
CentaurulPufos
[Banned user]

Banned

(since 20-05-2012 13:25)

Votes: 2

Post Posted: 19-05-2012, 15:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca plictiseala isi face loc din nou prin capul meu. Asa ca o sa scriu ce-mi taie capul pana o sa mi se surpe madularul in doua. Deci pentru ca sunteti niste lepre sarace nu va permiteti sa va cumparati jocul original. V-a pus dracu' sa cautati pe net metode de ocolit si crackuit si intamplator ati dat de serverul asta misto fara "buguri" lucrat cu multa dragoste si bataie de cap. Acesta vine oarecum cu un forum atasat in mod special pentru toti care vor sa mai afle chestii, anunturi, info, discutii despre joc etc.

Pentru ca annoncementul din joc nu era de ajuns era necesara si chestia asta. Ca sa isi dea astia cu parerea in legatura cu "chestii". Hai sa va spun ceva interesant: Parerea voastra e egala cu cu spatiul vid de pe luna! Da frate voi nu contati deloc n-au astia ce sa faca cu voi pentru ca sunteti goi de continut frate! Daca stai sa triezi gramezile de tastaci nu iti ia foarte mult sa-ti dai seama ca nivelul de inteligenta este foarte scazut, da scazut rau, ca furnica pe langa elefant.

Acum o sa ziceti in timp ce scoateti fum la panoul cu butoane: Ba mestere iar incepi tu sa pari inteligent, cum adica parerea noastra nu conteaza, crezi ca astia au pus degeaba forumul asta sigur are o utilitate pragmatica bai omniscientule. Da are intr-adevar dar ca sa ajungi la polen trebuie sa te bati cu restul insectelor anoste ca albina. Si parerea voastra nu conteaza ca e de rahat! Si a mea probabil la fel dar chiar n-am ce face. Va sterg la ochi gratis.

V-am zis asta sa nu va mai entuziasmati dupa ce ati postat un nenorocit de post si porma sa refreshuiti ca apucatii poate isi face cineva mila de voi si va arunca o injuratura sau face misto de voi. Aviz amatoriilor.

Bun ai aflat ca parerea ta e la fel de buna ca orice invitat de la otv. Dar oare ce faci mai departe ca sa nu fi ratat?

Aici e o lista cu cele mai frecvente retardari din joc pe care le-am vazut eu!

Suferinzii: Ba gaura de cur cum iti permiti sa vorbesti tu nu te uiti ce rating ai nu esti in stare sa faci 2200 rating si vorbesti

[Descriere] Rezolvare: Puletele asta nu stie ca jocul asta se bazeaza mai mult pe algoritmi si cine are memoria suficienta de teapana si rabdare de fier sa apese niste combinatii de taste prestabilite in functie de situatie poate sa faca lejer 2200+. El in sinea lui crede ca este un caz special si autentic. Si "skillul" lui se apropie la mustata de marele pot de la loto din 69.

Cum scapi de el? Ignore pe vecie si e de prisos sa recomanzi si prietenilor tai sa faca la fel. Prostia pe server se molipseste ca herpesul. Si trebuie sucombata din pripa.

Trolii: Tocmai mi-a murit mama si ma joc wow am nevoie de consolare!

[Descriere] Rezolvare: Asta e genul de de oameni plictisiti de joc si de sine in asa hal incat cauta orice atentie si anturaj fortat.

Cum scapi de ei? Nu-i dai ce vrea adica atentie si anturaj il lasi in pace pana se potoleste.

Inforetarzii: Ba cum fac sa instalez wow-ul ca imi tot da eroare

[Descriere] Rezolvare: Asta e genul care te intreaba mereu cu ce se mananca orice.

Cum scapi de ei? Ignore neaparat altfel te va stresa toata viata cu intrebari si rahaturi mura in gura pe care nu esti dispus sa le dai
ca nu imparte timp ma-sa.

Nedetaliatii: Caut partener de arene la 2vs2 skillat aiming haigh Astia anunta orice fara discernamant prea mult ei cred ca fiecare om are o putere secreta ezoterica cu care deduc orice scuipa ei pe bot.
Cum scapi de ei? Nu scapi niciodata! Singurul lucru pe care il poti face e sa te descarci in iRL pe botul lor cu niste cizme ude.

Bonnus! [Cum procedezi sa te descarci] Se poate incerca o relatie de prietenie fictiva cu victima daca sta cu tine in oras altfel nu se merita. Doar daca iti dai intalnire cu mai multi intr-un oras si le spui la fiecare in privat ca vreti sa bateti un tip ratat din wow. Fiecare dintre ei va avea poza celuilalt. Distractie garantata te poti uita dintr-un loc ascuns cum se bat prostii intre ei si te poti amuza copios. Victime colaterale 0.

Noobii:[BG CHAT]
Bgleader: Ba ratatilor cine v-a invatat sa jucati jocul asta ma va duceti toti intr-un loc ca turbatii.
Noob1: Ba cumetre vorbeste frumos crezi ca eu joc wow ca tine toata ziua am o viata nu ca tine.
Noob2: Lasa-l ma asta incurca viata reala cu jocul e un ratat
Bgleader: Ma pis pe voi, invatati sa jucati rahatul asta de joc cretin nu sunteti in stare de nimic inutililor.

[Descriere] Rezolvare: Aici e foarte simplu n-ai incotro trebuie sa te conformezi si sa te calmezi bagi niste thc in sistem si razi de prosti eventual bere daca nu esti din bucuresti si nu e accesibila pentru tine (iarba).

Sfat: Daca aveti o viata sociala nu va mai jucati frate jocul asta sa-i incurcati pe altii in asa hal incat sa renunte si ei ca voi dar nu pentru ca sunt injurati si insultati pentru ca ii incurcati voi astia pamfetarii lenesi. E plin de informatii pe google despre cum sa joci amaratul asta de joc decent, uitati-va acolo.

E foarte putin dar in mare daca nu faci astea esti decent. Hai bafta la iluminare.

"Inteligenta se naste din mirare" (fin si rafinat observator de citate)
"ironia nu prinde la prosti"
0 0

Back to top
Hardwell

[forbidden sorcery]

(since 22-02-2022 09:13)

Votes: 44

Post Posted: 19-05-2012, 15:48:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba , tu ar trebui sa te apuci de fanficuri...
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 19-05-2012, 15:50:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-e prea lene sa citesc tot.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 19-05-2012, 15:54:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ TrueMetalyea : desigur , stai sa-mi downloadez Wow-ul de 22 GB si vin -

/sarcasm

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 19-05-2012, 15:59:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CentaurulPufos iti sugerez asta. Bafta la iluminare.
0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 19-05-2012, 16:02:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ CentaurulPufos : te-ai gasit sa ne scrii romanul vietii tale tocmai la Pony Zone ? Du-te frate la o editura sa iti publice un volum de carti al mintii tale neprihanite .
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 19-05-2012, 16:04:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar am ajuns prin partea aia gresita a youtube-ului

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
CentaurulPufos
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-05-2012, 16:08:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:
CentaurulPufos iti sugerez asta. Bafta la iluminare.

Quote:
Da n-am folosit diacritice si sunt greseli pe alocuri. Dar sunt sigur 100% ca te regasesti in textul meu!

Posturi unite automat, 19-05-2012, 17:08:44

Padurarul wrote:
@ CentaurulPufos : te-ai gasit sa ne scrii romanul vietii tale tocmai la Pony Zone ? Du-te frate la o editura sa iti publice un volum de carti al mintii tale neprihanite .

Quote:
Degeaba fac asta caa nu ajunge mesajul meu la voi. Cititul cartilor e la fel de istorie ca si folositul periutei de dinti.

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 19-05-2012, 16:10:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai facut greseli de scriere, opinia ta este irelevanta. AI nimerit si gresit cum 80% din cei de la pony-zone sunt retail players.
0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

Post Posted: 19-05-2012, 16:12:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sartorius wrote:
Iar am ajuns prin partea aia gresita a youtube-ului

-))))))))) si eu mai patesc asta! -))))

0 0

Back to top
CentaurulPufos
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-05-2012, 16:15:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:
Ai facut greseli de scriere, opinia ta este irelevanta. AI nimerit si gresit cum 80% din cei de la pony-zone sunt retail players.

Quote:
ce rau esti tu cand ai scris albastru. mama ta oare te ia in serios?

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

Post Posted: 19-05-2012, 16:16:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CentaurulPufos, ehmm.. Nu stiu cum sa iti zic sa sune frumos.. Dar stii tu.. Nu prea ne intereseaza. -
0 0

Back to top
CentaurulPufos
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-05-2012, 16:20:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

muthambals wrote:
CentaurulPufos, ehmm.. Nu stiu cum sa iti zic sa sune frumos.. Dar stii tu.. Nu prea ne intereseaza. -

Quote:
crezi ca imi pasa de parerea unui om care isi pune numele la char shadowbolt? Cat de neinspirat sa fi=)))

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 24 September 2012 20:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 898, 899, 900  Next    

The time now is 06-08-2025, 18:21:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password