User
Pass
2FA

[REJECTED] Bug Auction House (nu primesc banii)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message387
lastride

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-06-2012 08:19)

Votes: 2

Post Posted: 20-05-2012, 19:39:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: ---
Descrierea bugului / Bug description: Deci am vandut mai multe "produse" la auction house si primesc banii doar pentru unele...iar la celelalte zice ca timpul estimat este "x"(o ora anume) si chiar daca trec cateva ore dupa termen tot nu vin.Am restanti vreo 5000 de gold...
Dovada / Proof:
Se vede in mail ora la care trebuiau sa vina si in dreapta sub mapa ora actuala. Multumesc si astept un eventul raspuns ....ii mai vad nu ii mai vad. Dar macar sa nu se mai intample ... deja 2 mailuri. Multumesc pentru atentie

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
lastride

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-06-2012 08:19)

Votes: 2

Post Posted: 22-05-2012, 19:04:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca nu se mai posteaza decat dupa 1 luna dar chiar e foarte enervant. Ma dezvolt foarte greu... iara am vandut 2 auctionuri si mi-au venit banii doar pe una dintre ele , asa se intampla mereu.
Pun 20 mithril ore(exemplu) si inca 20 mithril ore , omu le ia pe amandoua si imi vin banii pe una.

VA ROG AJUTOR , fac eu ce nu trebuie .... e bug de la server si nu stiti ce sa-i faceti .... un raspuns

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 20 June 2012 18:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-07-2025, 18:58:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password