User
Pass
2FA

Reclamatie Orange * Extrem
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message8138
*0ranGe ! KooLeR

[Maniac]

Status: Offline
(since 31-10-2014 13:30)

Votes: 20

Post Posted: 26-11-2007, 21:45:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se strica serveru cu jucatori ca tine...arata dovezi si dupa faci reclamatie..nu asa k iti vine tie..-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

(since 23-05-2009 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 27-11-2007, 06:01:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Berkley^^^ wrote:
extrem nu te lasa dus de val de unu ca asta....controleazate ca ai de a face cu warnurile si alte treburi....treaba era sa discuti cu el prin PM nu sa faci un topic cu asta....si nu tia spus nimik omu decat ca e cu ochii pe tine...si u intri o data la luna cum a spus extrem....el e calm omu da uni cand il inerveaza o ia razna -

*0ranGe ! KooLeR wrote:
sincer..nu inteleg atitudinea lu bogdan asta..nici nu cred k l-am vazut pe serv vreodata..si joc in FIECARE zi..acuma daca faci o reclamatie la vreun admin...crezi k intrii in toane mai bune cu ownerii dastea?? k paote o sa-i iei si tu un admin candva??..doamnee pustiu..lasa-ne...
imediat cum am vazut topicu reclamatie *0ranGe ! extrem venita din partea TA...mi s-a urcat sangele la cap:))

BzLoleX wrote:
1 la mana Extreme nu ar da ban fara motiv,asa aiurea ca nu te place.
2 la mana reclamatia e cam idioata.
3 la mana e ca vrem dovezi de pe server cum ai laut tu ban.

Trei persoane[din care 2 au si calitatea de admin]care posteaza raspunsuri care nu au nici o legatura cu subiectul si care sunt postate fara o analiza a textului scris de mine.
Dupa Berkley ar trebui sa ma injur cu *Orange! extrem in pm-uri? asa considerand el ca ar fi fost o rezolvare a situatiei.
Bzolex nici macar nu a citit atent continutul reclamatiei mele.
KooLeR expune pareri care nu au nici o legatura cu subiectul, face acuzatii aiurea [referinduse la timpul petrecut pe server de mine] sau[spunand ca opiniile mele sunt o gluma proasta a unui copil] si ca [reclamatia mea e facuta doar ca sa impresioneze pe staful administrativ].

*0ranGe ! extrem wrote:
idiot esti u ba spartule cine a abuzat de admin ?nu k deja ma enervezi ? ce tiam zis eu ma ? tiam zis doar k o sa fiu cu ochii pe tine adik o sa iti fak poze pe serv si astea ce mare lucru ? si in primu rand nu ma dau mare pe serv la nimeni si cu nimik - nici nu ma cunosti si iti dai cu parerea .. hai pa spartule sa nu t mai bagi in seama cu mine - oo da si nu mai imi arata tu mie regulamentul .. mai bine l-ai invatza pe cel al serv si vezi-ti de treaba ta .. imi place de tine - intri 1 data pe luna pe serv si zici de mine k intru rar -

Cea mai concludenta dovada ca ai 0 abilitati de comunicare si ca habar nu ai ce se intampla pe server.[Nu intru 1 data pe luna pe server pentru ca joc doar de 3 saptamani, timp care eu personal team vazut doar de 2 ori].
Te bagi aiurea in posturi care nu te privesc si dai raspunsuri de genul cand te vad pe server ai ban,sau faci acuzatii aiurea de cheat [vezi cazul twist si chiar cazul meu] desi acel player nu a avut nici o legatura cu tine.
Bogdan_Florin wrote:
Ontopic:
Ma baiatule deciziile adminilor nu se discuta[mai ales a ownerilor(lucru valabil si pentru "twism"].Ai vreo problema faci reclamatie(la care Twister nu e obligat sa raspunda!DAR o face ca sa fie corect).
Liquidzor e obligat sa raspunda daca ownerii sau moderatorii considera ca sa facut o greseala ori nu e sigur de decizia lui de a-ti da slay/kick/ban ori vrea sa-si creasca numarul de posturi.

La care tu raspunzi cu ceva care nu are nici o legatura cu parerea mea[personala] care am expuso in acel post[fiindca mi-am expus parerea la adresa lui skylord si pe tine nu te afecta cu nimic].
*0ranGe ! extrem wrote:

u iti dai seama ce spui ma ? defapt nici nuj dc te bagi ! ieri am facut poze la unu nu mai stiu numele .. si a iesit imediat .. si twister mia cerut ip si a zis k u esti ! nu mai face u atata gura k se va stabili pana la urma ce si cum .. ashteapta sa raspunda shocker ..

Vrei sa iti spun ce am priceput eu din raspunsul tau?
u iti dai seama ce spui ma ? [adica sunt un prost care vorbeste aiurea]
defapt nici nuj dc te bagi ! [iar mai facut un prost care spune tampenii si care se baga in seama aiurea desi ce spusesem era doar la adresa lui Skylord si era deasemeni o parere personala]
ieri am facut poze la unu nu mai stiu numele .. si a iesit imediat .. si twister mia cerut ip si a zis k u esti ! nu mai face u atata gura k se va stabili pana la urma ce si cum .. ashteapta sa raspunda shocker .. [desi nu avea absolut nici o legatura cu ce am postat eu tu mi-ai spus si eu am inteles urmatoarele "sa tac din gura ca is la fel de codat ca si TwisM" desi tu nu mai vazut niciodata cum joc sau ai vreo dovada ca as fi fost codat.
Sa stii orange ca orice spui este luat in consideratie de catre alti jucatori si de catre alti admini sau moderatori.

[Asta inseamna ca te lauzi],si daca ai fi citit atent posturile ai fi observat ca nu m-am legat de calitatatile tale de conversatie de pe server sau de admin ci doar de abilitatea ta de a interactiona cu alti jucatori facand uz de calitatea ta de admin.[da facand uz de calitatea de admin deoarece orice cuvant care il pui intr-un post automat primeste calitatea de veto prin simplu fapt ca eshti admin].
Dovada fiind ca inafara de cele doua injurii:idiot si nesimtit[pentru care am precizat ca imi asum responsabilitatea] nu am adus nici o acuzatie suplimentara doar mi-am expus parerea.

Precizari suplimentare:
-Imi asum responsabilitatea asupra tuturor cuvintelor scrise de mine.

Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Votes: 9

Post Posted: 27-11-2007, 08:40:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba inceteaza ca vb aiurea.
Ce scri tu acolo sunt niste tampenii.
Omul s-a enervat cum e si normal avand in vedere ca nimik nu e logik din ce zici si cal acuzi pe nedrept.
Tu ai zis:
u iti dai seama ce spui ma ? [adica sunt un prost care vorbeste aiurea]

EXACT

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 27-11-2007, 08:58:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da frate esti un prost kre vb aiurea - eu intru in fiekre zii pe server cel putin 3 ore joc .. si u kre joci de 3 saptamani vii aicea si imi spui mie k domne eu te vad rar pe server si habar nai ce e aia codat si ...... ba baiatule eu nu joc cs de ieri .. am trecut prin multe si stiu sa recunosc un codat deci nu ma invatza pe mine cum sa adminez ! e valabil pentru toti playerii nu ne mai sugerati noua cum sa adminam sau nu ne mai intrebati de ce dam banuri ! avem motivele noastre cel care ia ban sa faca reclamatie nu va mai bagati voi aiurea in seama ! "habar nu ai ce se intampla pe server" credema joc de mai mult timp pe serv k tine .. incat sa stiu ce se intampla ! vrei sa iti spun ce harti am jucat aseara ? eu unu nu mai postez aici pt k nu ai dovezi si asta defapt nu este nici o reclamatie .. o reclamatie inseamna sa reclami pe cineva k a facut ceva si sa aduci dovezi ! NAI dovezi ? atunci pa si nu ma mai baga in seama !

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 5 days ago)

Votes: 967

Post Posted: 27-11-2007, 10:20:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
u iti dai seama ce spui ma ? defapt nici nuj dc te bagi ! ieri am facut poze la unu nu mai stiu numele .. si a iesit imediat .. si twister mia cerut ip si a zis k u esti ! nu mai face u atata gura k se va stabili pana la urma ce si cum .. ashteapta sa raspunda shocker ..

Thinking Era normal sa anunte pe forum acest lucru. Un codat a fost prins, Ownerul a spus ca esti tu.
In ceea ce priveste PM-ul, e problema numai si numai a voastra. Daca erai baiat destept o dadeai la pace. Dar probabil ca era mai usor sa-l faci idiot si sa-l reclami. Cred ca esti capabil sa intelegi ca dintr-un astfel de motiv un admin cu vechime, placut si sprijinit de ceilalti colegi, nu poate fi scazut.

Tu acum vrei sa demonstrezi ca ai dreptate, eu te intreb sincer: Nu era mai usor si mai bine din punct de vedere al sederii tale pe sv in viitor sa incerci sa rezolvi problema pe cale amiabila?

@all: Abtineti-va de la posturi inutile, lasati-l sa raspunda.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

(since 23-05-2009 07:24)

Post Posted: 27-11-2007, 12:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Gh0sT - wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:

Thinking Era normal sa anunte pe forum acest lucru. Un codat a fost prins, Ownerul a spus ca esti tu.
In ceea ce priveste PM-ul, e problema numai si numai a voastra. Daca erai baiat destept o dadeai la pace. Dar probabil ca era mai usor sa-l faci idiot si sa-l reclami. Cred ca esti capabil sa intelegi ca dintr-un astfel de motiv un admin cu vechime, placut si sprijinit de ceilalti colegi, nu poate fi scazut.

Tu acum vrei sa demonstrezi ca ai dreptate, eu te intreb sincer: Nu era mai usor si mai bine din punct de vedere al sederii tale pe sv in viitor sa incerci sa rezolvi problema pe cale amiabila?

@all: Abtineti-va de la posturi inutile, lasati-l sa raspunda.

Foarte bine inteleg ca trebuia sa anunte pe forum acea problema dar putea sa o faca in postul Unban Bogdan si intr-o metoda amiabila.
Nu am avut niciodata cea mai mica intentie ca sa i se scada adminu dar nu accept sa mi se vorbeasca ca unui copil retardat.
Tot ce am vrut din postul asta era sa recunoasca ca a a vorbit urat si eventual sa-si ceara scuze[sau macar sa dea un raspuns civilizat].Ca admin si ca jucator trebuie sa vorbesti civilizat[eu nu am injurat , sau am facut codat pe cineva decat cu comanda admin_page].

Precizari:
Expresia "copil retardat" am folosit-o cu simplu scop de a inlocui cuvantul prost si imatur.[nu am absolut nici-o problema cu persoanele cu dizabilitati mentale].
Da recunosc ca vreau sa demonstrez ca am avut dreptate.
Sederea mea pe server e deja complicatata[pentru mai multe detalii inquire Twister] DAR pentru mine asta nu e nici o problema.
Pe Twister aka Sadzor lam facut codat de foarte multe ori[i confess - ] - - .

- Gh0sT - wrote:
Ai si tu dreptatea ta. Extrem s-a atacat prea repede intradevar(o scuza ar fi faptul k te considera codat, el stie mai bine). Nu a procedat bine insa nici tu nu ai facut-o. Nu te-a jignit in mod direct.

Bogdan_Florin wrote:
Faceti ceva in legatura cu *Orange ! extrem, nu-l mai suport pe idiotul acesta.

Nu avea de ce sa ma considere codat cand nu m-a vazut niciodata cum joc.[si din cate stiu se incepe cu prezumtia de nevinovatie]
Adevarat dar eu mi-am asumat acele cuvinte.
Bogdan_Florin wrote:
Precizari:Imi asum responsabilitatea pentru eventualele warnuri!!!

Ghost credema sa fi zis."Da frate am vb urat recunosc dar asa ma exprim eu" as fi dat la pace in secunda 2.

Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul

Last edited by Bogdan_Florin on 27-11-2007, 13:23:17; edited 4 times in total
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 5 days ago)

Post Posted: 27-11-2007, 13:05:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai si tu dreptatea ta. Extrem s-a atacat prea repede intradevar(o scuza ar fi faptul k te considera codat, el stie mai bine). Nu a procedat bine insa nici tu nu ai facut-o. Nu te-a jignit in mod direct.

Bogdan_Florin wrote:
Faceti ceva in legatura cu *Orange ! extrem, nu-l mai suport pe idiotul acesta.

0 0

Back to top
Mxyzptlk

[Mentally Stable]

(since 13-12-2007 12:35)

Post Posted: 29-11-2007, 11:37:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="- Gh0sT -"]Ai si tu dreptatea ta. Extrem s-a atacat prea repede intradevar...... el stie mai bine "

Scuze ca te-am citat gh0st .

Discutia incepe de aici ( copy / paste din consola ) :

*DEAD* [CS-Killer]->CoSmIn< : hai mah azi

kta connected
*DEAD* Mxyzptlk : vaaai pejelistilor

@LeTz::!glontz!::[Z@Le] is joining the Terrorist force
*DEAD* pLante ! extrem - : taci ma ratatule

kta is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* Sardaukar : -

exit killed @LeTz::!glontz!::[Z@Le] with deagle
[KoKoShii] RafaeL : gg -

Mxyzptlk killed Sardaukar with deagle
Mxyzptlk killed L30N with deagle
*** [NT]D@niel killed exit with a headshot from deagle ***
sP # Red killed [KoKoShii] RafaeL with deagle
nyk killed Mxyzptlk with deagle
[NT]D@niel : ms

Admini Online :::
-=-=- High Warlords -=-=-
-=-=- Warlords -=-=-
-=-=- Generals -=-=-
-=-=- Champions -=-=-
-[FreaKz]-Pepsi
-=-=- Blood Guards -=-=-
-=-=- Grunts -=-=-
[NT]D@niel

jerRy killed [CS-Killer]->CoSmIn< with deagle
*** Akamaru killed kta with a headshot from deagle ***
Mxyzptlk : ratat ?

[NT]D@niel killed nyk with deagle
*** Akamaru killed Fester! with a headshot from deagle ***
Admini Online :::
-=-=- High Warlords -=-=-
[KoKoShii] RafaeL
-=-=- Warlords -=-=-
-=-=- Generals -=-=-
-=-=- Champions -=-=-
-[FreaKz]-Pepsi
*0ranGe ! extrem
-=-=- Blood Guards -=-=-
-=-=- Grunts -=-=-
[NT]D@niel

sP # Red killed *0ranGe ! extrem with deagle
"public_slots_free" changed to "5"
[CS-Killer]->CoSmIn< has left the game
pLante ! extrem - : da

"public_slots_free" changed to "4"
[CS-Killer]->CoSmIn< : sa o *** pe **** extrem

GH0sT killed sP # Red with deagle
* pLante ! extrem - changed name to *0ranGe ! extrem
@LeTz::!glontz!::[Z@Le] killed GH0sT with deagle
Requesting tempdecal.wad from server
Ady connected
exit killed Akamaru with deagle
*** sP # alex killed L30N with a headshot from deagle ***
Fester! killed sP # alex with deagle
*0ranGe ! extrem killed [NT]D@niel with deagle
Command: [KoKoShii] RafaeL used command admIN_banip [CS-Killer]->CoSmIn<
*** -[FreaKz]-Pepsi killed kta with a headshot from deagle ***
Command: *0ranGe ! extrem used command admin_ban cosm
nyk killed -[FreaKz]-Pepsi with deagle
"public_slots_free" changed to "3"
*** Mxyzptlk killed *0ranGe ! extrem with a headshot from deagle ***
*** exit killed @LeTz::!glontz!::[Z@Le] with a headshot from deagle ***
* [KoKoShii] RafaeL changed name to GH0sT
Mxyzptlk killed Fester! with deagle
Ady is joining the Terrorist force
*** Sardaukar killed jerRy with a headshot from deagle ***
Mxyzptlk : orange

Mxyzptlk killed exit with deagle
sniper-expert connected
@LeTz::!glontz!::[Z@Le] is joining the Counter-Terrorist force
*0ranGe ! extrem : PROBLEME ?

sniper-expert is joining the Terrorist force
Mxyzptlk killed Sardaukar with deagle
The next map will be: de_piranesi
Mxyzptlk : ai grija la limbaj

nyk killed Mxyzptlk with deagle
Message from Admin (*0ranGe ! extrem): ma tie ce nu iti convine ?
* GH0sT changed name to RaFaeL
*** Akamaru killed L30N with a headshot from deagle ***
*** Fester! killed Akamaru with a headshot from deagle ***
L30N dropped
L30N has left the game
Mxyzptlk : limaju tau

*** Ady killed Sardaukar with a headshot from deagle ***
jerRy killed *0ranGe ! extrem with deagle
RaFaeL killed sniper-expert with knife
*0ranGe ! extrem : te pun eu sa comentezi ?

*** exit killed [NT]D@niel with a headshot from deagle ***
Fester! killed jerRy with deagle
Ady killed nyk with deagle
Mxyzptlk : *limbaju

-[FreaKz]-Pepsi killed RaFaeL with deagle
*** Mxyzptlk killed kta with a headshot from deagle ***
*** Mxyzptlk killed @LeTz::!glontz!::[Z@Le] with a headshot from deagle ***
exit killed -[FreaKz]-Pepsi with deagle
Sardaukar : ma ce va apuca ma ce aveti cu mamele la ADMINI sa va f -(( -

*** Fester! killed sP # Red with a headshot from deagle ***
Fester! killed sP # alex with deagle
Mxyzptlk : daca te injur iti convine ?

@LeTz::!glontz!::[Z@Le] dropped
@LeTz::!glontz!::[Z@Le] has left the game
Fester! killed Ady with deagle
Message from Admin (*0ranGe ! extrem): auzi ma da u k ai fost prins codat cum e ?
(1)sniper-expert connected
Mxyzptlk : eu ?

(1)sniper-expert is joining the Terrorist force
Message from Admin (*0ranGe ! extrem): zii mersi k te las sa joci
Mxyzptlk : jneboon

Mxyzptlk killed exit with knife
kta dropped
kta has left the game
sniper-expert overflowed
"public_slots_free" changed to "6"
sniper-expert has left the game
Mxyzptlk killed Fester! with deagle
Akamaru is joining the Counter-Terrorist force
Message from Admin (RaFaeL):Hai gata liniste !

The server operator has added you to banned list
Added to banned list
You have been banned from this server

Si acum stimate domnule admin :
1. trebuie sa fii TU un exemplu pe server pentru ca altii sa te urmeze, si binenteles sa ai pretentii sa fii urmat in comportament
2. Nu vad de ce ti-as permite sa ma jignesti atata timp cat eu nu am facut-o , indreptatit fiind sa cer explicatii
3. Motivul banului ??Atata timp cat mi-am vazut de treaba pe server , trebuia sa iti cer voie DOMNIEI TALE sa ma joc ? Sau ai ABUZAT de conditia dumitale de admin si cand nu ti-am placut ai dat fugutza ban ?
Stimate Domnule *0ranGe ! extrem las la latitudinea playerilor concluziile de rigoare

Cu stima Mxyzptlk

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 29-11-2007, 11:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HAHAHAHHA

Urat din partea voastra, URAT !

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Ray

[Legend]

(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 29-11-2007, 11:49:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda cam da

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
Pepsi

Post Posted: 29-11-2007, 12:00:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off: E si Pepsi acolo - -

ON: Ba deci io am nteles ca ai fost si tu prins cu coade....ce mai vrei?
si ai zis pejelistilor asta fiind ceva de genu: "sunteti prea buni".....dci ai vrut sal jignesti si ai reusit.
+ ca ai avut cod!
Ce mai vrei?
EDIT: nu ai luat ban pt limbaj ci pt ca ai avut cod

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 5 days ago)

Post Posted: 29-11-2007, 12:07:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul a fost dat pt cod.
Daca a fost dat pt limbaj atunci mesajul meu a ajuns prea tarziu. Asteapta sa-ti raspunda extrem.

0 0

Back to top
Pepsi

Post Posted: 29-11-2007, 12:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghost ........ dupa ce ia zis extrem ce ia zis.....extrem a pus pe admin_chat ca a fost prins codat.
Si toti adminii au zis sa i se dea ban si i sa dat!!
Deci banul a fost pt COD.
PA

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 5 days ago)

Post Posted: 29-11-2007, 12:15:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
L 11/29/2007 - 11:07:22: "jerRy<132><VALVE_ID_LAN><TERRORIST>" say "a avut coade mxyzplth" (dead)
L 11/29/2007 - 11:07:28: "*0ranGe ! extrem<124><VALVE_ID_LAN><CT>" say "stiu" (dead)
L 11/29/2007 - 11:07:33: "-[FreaKz]-Pepsi<137><VALVE_ID_LAN><TERRORIST>" say "atunci ban :|" (dead)
L 11/29/2007 - 11:07:38: [ADMIN] (Admin) Ady: dai ma ban
L 11/29/2007 - 11:07:38: "-[FreaKz]-Pepsi<137><VALVE_ID_LAN><TERRORIST>" say "la iertat cineva?"
L 11/29/2007 - 11:08:33: "*0ranGe ! extrem<124><VALVE_ID_LAN><CT>" say ":|" (dead)

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 29-11-2007, 12:22:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BA de unde stiti ca a avut coade, va luati dupa draci ca jerry ala -

Puneti demo si vedem daca a fost codat sau nu, nu aveti dovada ca a fost codat, ia vedeti-va de treaba voastra -

Observ ca de la un moment dat, curg banurile pe serv ca apa la canal. PE vorbe si pe sustineri care nu se pot dovedi . Aratati dovada ca a fost codat .

Cat despre limbaju lu extrem, doar -> -

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 03 December 2007 21:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 17-01-2025, 11:54:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x