User
Pass
2FA

Reclamatie Orange * Extrem
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message8133
scrapple

[whatever it takes]

Status: Offline
(since 10-07-2012 08:46)

Votes: 38

Post Posted: 29-11-2007, 14:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci de ce a luat ban mxyzptlk ? Thinking
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 29-11-2007, 15:35:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci a luat ban k il stiam drept codat a fost prins odata cu aim pe deagle prins de mine si Twister sau de mine Si Fantassy .. si aveam demo in calc dar am formatat si nu il mai am ! si la faza aia chiar mam enervat urat rau pt k nu era prima oara knd v-am zis sa taceti din gura si sa jucati .. ba era unu kre facea codat pe cine vedea k da un head .. ba era unu kre il injura pe ghost k e codat si alte alea .. si knd te-am mai auzit si pe tine si pe ink 1 mi sa pus pata si nu mam putut abtzine .. si am bagat adminu k eram sigur k o sa ma injure unu .. ma injurat cosmin ala si a primit ban de la ghost .. recunosc am gresit .. dar asta se datoreaza numai din vina lor .. dak ar tace din gura si ar respecta regulile si si-ar vedea de jocul lor eu nu as avea nimik cu ei .. dar eu sincer mam saturat sa intru pe server si sa ii vad cu mintile lor de copii de 10 ani cum incep .. cutare e codat .. altu injura altu k dc ii dai llama lu ala kre injura .. si cate si mai cate .... - dak ma scadeti makar facetio pana la slot .. asta este rugamintea mea - asta am avut de spus !

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 29-11-2007, 19:02:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Deci a luat ban k il stiam drept codat a fost prins odata cu aim pe deagle prins de mine si Twister sau de mine Si Fantassy .. si aveam demo in calc dar am formatat si nu il mai am ! si la faza aia chiar mam enervat urat rau pt k nu era prima oara knd v-am zis sa taceti din gura si sa jucati .. ba era unu kre facea codat pe cine vedea k da un head .. ba era unu kre il injura pe ghost k e codat si alte alea .. si knd te-am mai auzit si pe tine si pe ink 1 mi sa pus pata si nu mam putut abtzine .. si am bagat adminu k eram sigur k o sa ma injure unu .. ma injurat cosmin ala si a primit ban de la ghost .. recunosc am gresit .. dar asta se datoreaza numai din vina lor .. dak ar tace din gura si ar respecta regulile si si-ar vedea de jocul lor eu nu as avea nimik cu ei .. dar eu sincer mam saturat sa intru pe server si sa ii vad cu mintile lor de copii de 10 ani cum incep .. cutare e codat .. altu injura altu k dc ii dai llama lu ala kre injura .. si cate si mai cate .... - dak ma scadeti makar facetio pana la slot .. asta este rugamintea mea - asta am avut de spus !

Frate daca ai admin de ce nu ii arzi cu adminu - si ii injuri -

Mai vazut pe mine ca ii injur, ii ard cu adminu - si e si funny ca ma gandesc cat de tare tre sa se oftice ala -

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 29-11-2007, 19:18:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu eram cu adminu - aveam alt nume .. - si nauzi domne k dau banuri aiurea - vaai .. injura .. ii dau llama da retry ia ban are ip dinamic intra la loc ... si zice .. domne am auzit k admini dp serv asta dau ban aiurea - cum sa nu il faci ma ratat ? nu ma refer in cazu asta .. acu 2 min mi sa intamplat - At Wits' End

0 0

Back to top
Mxyzptlk

[Mentally Stable]

(since 13-12-2007 12:35)

Votes: 5

Post Posted: 29-11-2007, 20:36:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnilor , nu cred ca se pune problema de coduri aici. Nu mi-a facut SS si in ceea ce priveste ceilalti admini care mi-au facut nu imi aduc aminte sa nu fi prezentat SS-urile. Daca voi ati dedus vreo discutie despre coduri .... asta este.
Eu i-am spus sa aiba grija la limbaj el mi-a zis de coduri.
Eu de abia intrasem pe server , daca aveam maximi 2-3 runde jucate cu maxim 3 fraguri facute
1. Joc numai cu STEAM
2. TREBUIA SA FACA DEMO.
3. Aratati-mi vreun SS, demo ce doriti voi in care EU -Mxyzptlk- aveam asa ceva.

Domnilor daca nu ati auzit de asa ceva .... exista urmatorul principiul :
NEVINOVAT PANA LA PROBA CONTRARIE ... va rog aratati-mi si mie proba contrarie.

SINGURUL repros pe care-l am de facut la adresa lui Orange este limbajul.Faptul ca este admin nu ii da dreptul sa jigneasca.

LE : Daca se considera prezenta mea de nedorit si inutila pe War3.freakz.ro va rog sa imi comunicati si mie acest lucru si ne vom desparti amiabil , nu este nevoie de certuri inutile. Eu unu am trecut de vreo 10 ani de pubertate si ma consider destul de matur sa judec lucrurile "la rece"

Cu stima Mxyzptlk

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 29-11-2007, 22:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

demoul nu il mai am in calculator doarece am formatat .. dak intelegi bine dak nu nu .. si ceea ce sa intamplat a fost un exces de nervi din partea mea pt ce faceati voi ! - k voi nu stiti sa respectati regulile si sa nu puneti intrebari inutile pe serv ... a fost gresheala mea k am facut asha - asta e .. promit sa nu se mai intample .. insa intelegeti si voi playerii k avem si noi unele momente knd poate suntem suparati nervosi ,.. si nu avem chef de asha zisele "glume" sau reproshuri din partea voastra

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 29-11-2007, 22:31:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mxyzptlk wrote:
Domnilor , nu cred ca se pune problema de coduri aici. Nu mi-a facut SS si in ceea ce priveste ceilalti admini care mi-au facut nu imi aduc aminte sa nu fi prezentat SS-urile. Daca voi ati dedus vreo discutie despre coduri .... asta este.
Eu i-am spus sa aiba grija la limbaj el mi-a zis de coduri.
Eu de abia intrasem pe server , daca aveam maximi 2-3 runde jucate cu maxim 3 fraguri facute
1. Joc numai cu STEAM
2. TREBUIA SA FACA DEMO.
3. Aratati-mi vreun SS, demo ce doriti voi in care EU -Mxyzptlk- aveam asa ceva.

Domnilor daca nu ati auzit de asa ceva .... exista urmatorul principiul :
NEVINOVAT PANA LA PROBA CONTRARIE ... va rog aratati-mi si mie proba contrarie.

SINGURUL repros pe care-l am de facut la adresa lui Orange este limbajul.Faptul ca este admin nu ii da dreptul sa jigneasca.

LE : Daca se considera prezenta mea de nedorit si inutila pe War3.freakz.ro va rog sa imi comunicati si mie acest lucru si ne vom desparti amiabil , nu este nevoie de certuri inutile. Eu unu am trecut de vreo 10 ani de pubertate si ma consider destul de matur sa judec lucrurile "la rece"

Cu stima Mxyzptlk

CORECT, da-mi ip si ai unban .

Sorry guys, are dreptate omu .

NU este dovada, nu avem ce sa ii facem, lasa-mi ip.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 4 days ago)

Votes: 967

Post Posted: 29-11-2007, 22:44:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai are ban de mult. Oricum daca nu ma insel e dinamic.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
Mxyzptlk

[Mentally Stable]

(since 13-12-2007 12:35)

Votes: 5

Post Posted: 30-11-2007, 17:29:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere divergenta dintre mine si Orange s-a incheiat. Nu sunt ranchiunos , nu port pica , si trebuie sa recunosc , ca admin mai exista momente cand pur si simplu esti scos din minti de player-ii de pe server. Este si vina mea ca am dat nastere acestor discutii.
Consider ca orice discutie legata dece s-a intaplat intre mine si Orange ( in ceea ce ma priveste ) este OFF TOPIC

Te rog accepta scuzele de rigoare Orange pentru neplacerile provocate.

Ps : Iti dau pe PM Idul meu de mess sa mai vb.

0 0

Back to top
Ray

[Legend]

(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 30-11-2007, 18:00:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un gest frumos din partea lu mzy

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
rEz*
[Banned user]

Banned

(since 02-12-2007 01:24)

Votes: 4

Post Posted: 30-11-2007, 18:13:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa mai merge... frumos -

Just The Soon As I Can
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 30-11-2007, 19:12:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mxyzptlk wrote:
Din punctul meu de vedere divergenta dintre mine si Orange s-a incheiat. Nu sunt ranchiunos , nu port pica , si trebuie sa recunosc , ca admin mai exista momente cand pur si simplu esti scos din minti de player-ii de pe server. Este si vina mea ca am dat nastere acestor discutii.
Consider ca orice discutie legata dece s-a intaplat intre mine si Orange ( in ceea ce ma priveste ) este OFF TOPIC

Si eu imi cer scuze pentru cele spuse pe server - - sal .. si mai vb -

0 0

Back to top
scrapple

[whatever it takes]

(since 10-07-2012 08:46)

Votes: 38

Post Posted: 30-11-2007, 20:27:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mxyzptlk wrote:

primu om civilizat de pe aici...tot respectu -

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 4 days ago)

Votes: 967

Post Posted: 30-11-2007, 21:25:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mxyzptlk wrote:

Multumim. Rar am vazut asa ceva in cs.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 30-11-2007, 23:09:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:B0gdan
IP: il pun dupa ce ma uit in log
MOtiv :aim -
dovada : http://www.speedyshare.com/381373590.html

are un aim nesimtit - ma cum sa dai mah asa - uite ce am gasit eu la codatii lu twist - acu vezi de ce ziceam k esti codat ?-
L.E: uite .. - dovezi .. - am mai gasit cam acelasi nume -

nick : B0gd@n
ip : --
motiv : aim
dovada : http://www.speedyshare.com/497732532.html

Status not banned

Eu tin minte foarte bine unde si ce vad - de aceea am zis k esti codat -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 03 December 2007 21:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 17-01-2025, 00:02:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x