User
Pass
2FA

[REJECTED] Huh?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5275
HydroW.xd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-01-2013 15:56)

Votes: 3

Post Posted: 27-05-2012, 18:18:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.

Last edited by HydroW.xd on 27-05-2012, 18:37:02; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kyoo

[Mentally Stable]

(since 18-10-2012 11:54)

Votes: 4

Post Posted: 27-05-2012, 18:25:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

calmdowns0n wrote:
Bravo ba , ai venit sa ne inveti ce inseamna shatter , nu stiam asta.Frumoase arena teams ai pe cele 1892289181289 chars ale tale.Esti genul de ratat care isi face 100 de caractere si proaste toate.Vreau sa vad warul ala full blue care da 40k crit cu self buff +trinket pe un player cu 4k resil LOL.

On:Nu mai veniti aici sa postati tot fel de ***** , stay on topic.

Stai jos fiule si nu mai veni cu afirmatii de om cretin.

Staff message (Rizwan):

+1 warn - flame

0 0

Back to top
calmdowns0n
[Banned user]

Banned

(since 28-05-2012 19:09)

Post Posted: 27-05-2012, 18:30:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:

uitate la char listu lui si uitate ca din toate doar 2 au sub 350 ilvl restu au peste 355 nu mai comenta aiurea ca faza la war e adevarat orice war cu skill mediu stie sa dea burst pe spec de fury

Bai crezi ca ma intereseaza gear-ul pve / pvp pe care-l poate lua oricine pe cataclysm? Tu si cu scursura asta de kyo comentati ca 2 ***** care stau sa se scufunde in apa(marca public toilet ).A fost postat un bug legat de dmg-ul icelance / frostbolt fara buffs / procs si voi apareti ca ultimii retardati sa comentati pe aici.Nu-i pasa nimanui de ceea ce cred 2 copii facuti cu lumina stinsa -

0 0

Back to top
kyoo

[Mentally Stable]

(since 18-10-2012 11:54)

Post Posted: 27-05-2012, 19:17:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

calmdowns0n wrote:
Bravo ba , ai venit sa ne inveti ce inseamna shatter , nu stiam asta.Frumoase arena teams ai pe cele 1892289181289 chars ale tale.Esti genul de ratat care isi face 100 de caractere si proaste toate.Vreau sa vad warul ala full blue care da 40k crit cu self buff +trinket pe un player cu 4k resil LOL.

Ai postat ceva de ajutor in topicul asta ? Ai venit sa contrazici si sa jignesti un jucator care a facut o afirmatie. Ai adus vreo dovada ca dmg-ul primit de Honourless este normal ? Raspunsul e nu. Acum, da-i drumul si mananca ***at in alta parte.

Frostbolt-ul e prea mare pentru resilience-ul lui Honourless, au fost precizate mai multe lucruri in legatura cu numeroasele buguri de pe server, dar cred c-ar fi adecvat sa fie facute cate unul pentru fiecare, altfel nu cred ca vor fi luate in considerare. Exemple: frost nova, fear and so on

0 0

Back to top
calmdowns0n
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-05-2012, 19:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kyoo wrote:
calmdowns0n wrote:

Ai postat ceva de ajutor in topicul asta ? Ai venit sa contrazici si sa jignesti un jucator care a facut o afirmatie. Ai adus vreo dovada ca dmg-ul primit de Honourless este normal ? Raspunsul e nu. Acum, da-i drumul si mananca ***at in alta parte.

Frostbolt-ul e prea mare pentru resilience-ul lui Honourless, au fost precizate mai multe lucruri in legatura cu numeroasele buguri de pe server, dar cred c-ar fi adecvat sa fie facute cate unul pentru fiecare, altfel nu cred ca vor fi luate in considerare. Exemple: frost nova, fear and so on

Acum ce faci? Cauti texte sa pari on-topic bai putzovsky? Taie-ti ma venele si fa livestream ca sa ma uit la o comedie -

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(online 4 days ago)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-05-2012, 19:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma sincer nu stiu cum kkt a dat ala 32k frostbolt pe 3,5k resil, eu am 7.8k spellpower , masteryu urca prin perete cu trinket valiona proc(12 puncte increase) si nu prind asa ceva pe 3,5k resil, Honorless daca mai ai char pe genesis si esti dispus sa dam un test cu procs sa imi spui, cred ca doar uni magi dau asa tare, personal nu prind crituri dalea pe 3,5k resil+.
LE:
am luat pe cineva din guild are 3,4k resil
28k crit la 7,8k spellpower si 22 mastery.
deci honorless cred ca e problema doar la uni magi, te invit sa testam pe genesis la A daca ai char, sau iti dau eu unul.
Banuiesc ca e un exploit cum era cel cu reforge (2k spellpower in plus) sau un filter wpe de stack talents sau spellpower/mastery( intelect nu avea cum avea mana normala).

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 27-05-2012, 19:43:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A testat cu mn si nici pe departe nu am ajuns sa dau cat a dat magu ala cu toate k am trinketu de la valiona . Si kyo numai generaliza atat si incetati sa va certati ca , chiorii in topicul asta.

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Radical

[Madness forever]

(online 4 days ago)

Post Posted: 27-05-2012, 19:46:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
A testat cu mn si nici pe departe nu am ajuns sa dau cat a dat magu ala cu toate k am trinketu de la valiona . Si kyo numai generaliza atat si incetati sa va certati ca , chiorii in topicul asta.

Nu stiu de ce....dar vad un ban report topic in viitorul lui nea Vurtax, clar ca baiatul avea ceva de a scos numarul ala.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 27-05-2012, 20:44:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

durham wrote:
stau si ma minunez...

1. in primul rand tu honourles (cu printuri de 80k pe rake si mai stiu eu ce) acum ai aflat de shater combo si te miri dc ai fost globalizat si cum de ai luat atata damage in 2 globale.

2.apare galeria de cretinei care habar nu are cum sa-si joace clasa la capacitatea maxima da isi dau cu parerea ca deh (au 2.4k rating din keyturning si cliking cu un rahat de bug/exploit la activ de care beneficiaza fara sa-si dea seama) si au impresia ca au mare skill de dau pe afara

3.te miri de 50k crit pe un amarat de shater cand un warrior full blues face in arena selfbufed cu burst trinket 40-50k slam crit pe 4k resil PE SECUNDA ....DA AM SCRIS BINE PE SECUNDA.

ce draq ma uite ghid de cum sa faci shater combo:

https://youtube.com/watch?v=VJ9fy9DYRWI:

problema nu este la burst sau macros+skill care fac clasa op, problema este la exploiturile pe care le face fiecare mage (voit sau fara sa-si dea seama pentru ca marea majoritate nu au jucat pe retail) si anume:

PERMA STUN DE LA https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=11103 (wowhead link)
PERMA FREEDOM DE LA https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=31641 (wowhead link)
ROF - stun nonstop pe target si full dps ca nu misca nimeni si ring of frost nu se sparge la damage
FOF - procuri haotice din orice
si zeul pvp-ului din care un mage cu skill mediu scoate maxim https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=122 (wowhead link)

chiar si slabu asta in film zice la un moment dat ca nu trebuie petul sa casteze ca-i scoate targetului nova ( https://youtube.com/watch?v=VJ9fy9DYRWI:

) si se duce draq si roots effect si shater combo

pe freakz stai in nova pet nova si orice alt kakat de mage nova permanent poti sa iei si 900k crit ca nova aia nu se sparge nici de-a draq. pe retail iei un icelance sau alt dot si gata esti free.

asta inseamna fun server frate nu ca ai luat tu 50k crit in 1sec de la nu stiu ce mage.

good luck . GOOD help sokeru sa aibe timp sa repare cat de cat anumite clase care chiar merita. ce draq ma sa vezi MAG pe freakz cu 2.3k rating cu 1%hit si 0 spell penetr. e jenant chiar si pentru ...

Omul are dreptate.
Pentru ceilalti care spun ca ala avea hack , va zic eu , omul nu avea nimic.
La best class event Thetank(warr fury) mi-a scazut 60k in 1 secunda , fara one shot macro. Era si Lynch de fata. Am vazut in combat text doar 3 hit-uri de 23-25k dmg.
Ideea este ca asta este dmgul , e ceva in neregula , ori la mastery , ori la resilience , nu stiu.
Daca la GM nu i se pare ceva anormal , inseamna ca asa ar trebui sa fie -. Incep sa imi dau seama ca este o pierdere de timp sa joci wow , cand vezi orice copil obosit ca il tine clasa/bugurile in spate , si sufera pe global.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(online 4 days ago)

Post Posted: 27-05-2012, 21:01:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:

Omul are dreptate.
Pentru ceilalti care spun ca ala avea hack , va zic eu , omul nu avea nimic.
La best class event Thetank(warr fury) mi-a scazut 60k in 1 secunda , fara one shot macro. Era si Lynch de fata. Am vazut in combat text doar 3 hit-uri de 23-25k dmg.
Ideea este ca asta este dmgul , e ceva in neregula , ori la mastery , ori la resilience , nu stiu.
Daca la GM nu i se pare ceva anormal , inseamna ca asa ar trebui sa fie -. Incep sa imi dau seama ca este o pierdere de timp sa joci wow , cand vezi orice copil obosit ca il tine clasa/bugurile in spate , si sufera pe global.

Cu ce are dreptate omul? nu e in stare sa scrie numele unui spell corect, arunca buguri in stanga si dreapta fara sa aduca o dovada.
Pana acum inafara de trilu nimeni nu a adus ceva in plus la acest topic, doar va.ti dat cu parerea, respectivul din printul lui honorless a dat 32k dmg pe 3,5k resil, respectivul pe armory apare in full vicious, eu si trilu cu un mastery trecut de 20 nu am reusit sa ajungem la dmgul ala.
Exista doar 3 variante- ori respectivul avea charul buguit
- ori folosea wpe filter sau mai stiu eu ce hack
- ori a gasit un nou exploit.
Ultimele 2 sunt banable.
Deja e deranjant cum se face un topic pentru o clasa ca are dmg prea mare, vin toti cu mesaje de genul " da ce ala ia uite cat da ", exact ca soferul care e prins ca trece pe rosu si e tras pe dreapta, apoi dupa el mai trec 3, dar nu sunt opriti.
Deci bifblackjoey si restul VIPurilor, incercati sa nu mai postati daca nu aveti ceva Ontopic de spus.
/respect.

0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Votes: 7

Post Posted: 27-05-2012, 22:54:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:

Exista doar 3 variante:
- ori respectivul avea charul buguit
- ori folosea wpe filter sau mai stiu eu ce hack
- ori a gasit un nou exploit.
Ultimele 2 sunt banable.

^
This. Sa se afle care e problema, pentru ca nu am reusit sa reproduc dmg, mag full vicious cu trinket de 2k+ mastery imi da 20k fbolt, iar lesinatu ala imi da 33k.

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 28-05-2012, 00:47:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inca sunt exploituri ma...pana nus e descopera toate si fix asa o sa fie...unii folsoesc WPE....inainte se staca spell power de la reforge...melee au avut si eu buguri care s-au fixat de stacau wep dmg...garantat inca sunt de da magu ala 33k/30k instant in 40% reduce
0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 28-05-2012, 18:42:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

calmdowns0n wrote:
FaithOfDarkness wrote:

uitate la char listu lui si uitate ca din toate doar 2 au sub 350 ilvl restu au peste 355 nu mai comenta aiurea ca faza la war e adevarat orice war cu skill mediu stie sa dea burst pe spec de fury

Bai crezi ca ma intereseaza gear-ul pve / pvp pe care-l poate lua oricine pe cataclysm? Tu si cu scursura asta de kyo comentati ca 2 ***** care stau sa se scufunde in apa(marca public toilet ).A fost postat un bug legat de dmg-ul icelance / frostbolt fara buffs / procs si voi apareti ca ultimii retardati sa comentati pe aici.Nu-i pasa nimanui de ceea ce cred 2 copii facuti cu lumina stinsa -

din tot topicu asta mie mi se pare ca tu esti singuru suferind deci taci din gura si iati biberonu ca devi irascibil nici macar nai inteles ce am vrut eu sa zic in post.

Staff message (Rizwan):

+1 warn - flame. Si inca ceva, nu te mai baga in toate topicurile unde scrii ceva dar nu spui nimic. Sunt anumite subiecte unde nu este nevoie de interventia ta. (Vezi cereri ban/unban)

0 0

Back to top
calmdowns0n
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-05-2012, 20:52:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai oltean prost vezi ca-ti bate prazu in geam da-te drq

FaithOfDarkness wrote:

din tot topicu asta mie mi se pare ca tu esti singuru suferind deci taci din gura si iati biberonu ca devi irascibil nici macar nai inteles ce am vrut eu sa zic in post.

Tu ori te duci o data la 3 luni la scoala ori ai iq cat port eu la adidasii nike:>

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 28-05-2012, 21:40:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posteaza dupa model.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vrazvan, 28 May 2012 19:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-01-2025, 08:29:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x