User
Pass
2FA

Respectãm sau nu PUG-urile??
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Respectaþi sau nu PUG-urile,chiar dacã nu sunteþi lider?
Da
41%
 41%  [ 30 ]
Nu
58%
 58%  [ 42 ]
Total Votes : 72

Author Message7576
Snoppy

[Inside the fire]

Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-05-2012, 19:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In pare rau sa-ti spun dar ti-ai facut o iluzie in privinta cu multe guilde.
Sper sa nu primesc niciun avertisment, dar fortez "un cuvant pentru a apara fiecare guilda" de care s-a luat mucosul asta.
Vrei sa-mi spui tu mie ca nu exista guilda fara prietenii, fara injuraturi/dume de seara, fara certuri?
Pana si aia din Paragon au fost macar o data afara si s-au intalnit si sunt aceeasi raid de raid chit ca mai sunt vreo 45 in guild care fac raiduri separate.
Vrei tu sami spui ca bossii de pe freakz sunt tank and spank si nicio guilda n-are o tactica bine asamblata? De unde ai tras tu concluzia asta? La orice boss trebuie facuta o strategie pentru a-l face, chiar si banalul boss din BH.
Imi vine sa vars o lacrima ca nu dai tu 2 bani pe Ground Zero, dupa 3 saptamani te vad cum ii dai limbi in ceasca lu Xersica sa te bage in guild.
Adevarul e ca HKP e o guilda buna, cu reguli stabilite, cu "prietenii" stabilite pe parcurs, cu un progres stiut si respectat de multi(la randul meu, si eu ii respect). Dar nu poti sa faci o diferenta dintre HKP si celelalte guilde, pentru niste Realm firsturi. Iti dau un exemplu pe cei care au facut server first de pe evo la un boss, l-au facut, mai departe n-a mai auzit lumea nimic despre ei.
Si ground zero au un canal.
Au topicuri.
Au fost meetinguri.
Vorbim la telefon/ts/skype etc.
Ne jucam dota/counter/lol/hon.
s.a.m.d
Cred ca ti-ai pus in cap sa sara toti pe tine, in proportie de 80% ti-a cam iesit. Un exemplu este dragonweaver care sare ca si ars cand e vorba de ground zero.
Sper ca data viitoare sa ai niste motive plauzibile si sa ai macar minimul de 48 de ore petrecute cu noi si dovezi. Pentru a sti cine si ce suntem.

Ontopic acum.
In legatura cu pugurile, sunt de acord cu ele. I mean... ehmm.. faceam un raid cu globalul cam de fiecare data @wotlk pana la lk, de acolo se infunda orice speranta(si luam oameni cu achiev, care au mai facut si aveau un gram de gear).
Pe cataclysm, am jucat putin pe genesis, am ramas inactiv pentru o perioada, deoarece era specul "fury" care ma punea in umbra pe toate planurile. M-am mutat pe evolution unde am dat de Ground zero si mai intarziam eu pe la un raid si m-am gandit sa fac cu globalul raiduri(pana atunci cred ca era pana la atramedes BWD). Lucrurile merg bine cand stii ce oameni sa iei, cu achiev in primul rand si dupa te uiti la gear(mai putin interesant lucrul asta). Dupa Evolution, m-am mutat pentru 3-4 luni pe exodus si acolo am descoperit ca se pot face bossi cu pugul chiar full run, ma refer si omnotron si magmaw si chim si atramedes 25hc.
Eu le respect, iar de ninjat, hmm sa zicem ca am ninjat pe wotlk, in tk un mount, pentru ca pica rar. Dar dupa iteme, din partea mea le poate lua oricine cu orice roll etc.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 31-05-2012, 19:11:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mi se pare mie sau s-a transformat intr-un topic de suferinta al guildelor ?

sunt nab.
0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

(since 18-04-2025 14:02)

Votes: 20

Post Posted: 31-05-2012, 19:23:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:
@Dragonweaver eu am fost în multe guilde de pe serverul ãsta ºi nu am prea vãzut organizare retail-like. Mai nou orice guildã care are cât de cât playeri gearaþi face toþi boºii,chiar ºi pe heroic. Da' cine a fãcut Realm first la aproape toþi boºii pe Genesis? Ale cãrei guilde sunt video-urile de pe pagina de start a serverului ? A guildei Noob Zero ? Nu, ale guildei HKP.
Old Gang,Madness,Showdown - same story.
I need a life ? Serios ? Ãia nu iau la raid dupã performanþã,ci dupã prietenii. Nuff said.
We play naked - Îl cunosc pe lider,sã zicem cã e singura guildã cât de cât bunã dintre cele enumerate de tine.
Evo ? Mai mult decât suferinþã ºi înjurãturi la greu pe gchat/global nu am vãzut altceva la ei.

E evident cã ai venit sã postezi doar ca sã îþi faci reclamã la guilda ta.ªi mã mai faci ºi lingãu dupã ce cã tu îi periezi pe ãia din Ground Zero cã te-au luat în guildã.

Salut ºi þie.

Daca nu ne cunosti te rog sa te abtii cu apelativele de genu "Noob Zero". Din ce ai zis tu o guilda e buna doar daca il cunosti pe lider... Cu asta ai spus cam tot.

Da HKP au majoritatea Realm Firsturilor, ei au postate filmele pe pagina principala deci bravo lor. Dar asta nu inseamna ca sunt singura guilda care fac full run wipeless, care posteaza pe canalul de pe yotube filme cu progresul guildei, care distuta despre tot felul de lucruri pe ts/skype etc.

Si acum sa nu fiu offtopic:
Da am respectat PuG-urile cand faceam. Asta mai mult pentru ca sa ma "afirm" si ca sa iau badge/embleme si ca sa ma remarce un oficer dintr-o guilda mare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 31-05-2012, 19:30:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off Topic:

Motivele principale pentru care urasc PvE-ul si l-am urat dintotdeauna, le-ati concentrat voi in topicul asta. Va multumesc, n-as fi putut-o face fara ignoranta, *cough* ajutorul vostru.

On Topic:

Nu prea te poti face respectat pe PuGs, fiindca invidia e la tot pasul. Tu poate esti bun si rulezi Pug-uri perfecte, dar cineva invariabil o sa fie nemultumit si o sa-ti faca reclama negativa. Just saying.

0 0

Back to top
Tulvan

[Mentally Stable]

(since 02-06-2012 13:48)

Votes: 3

Post Posted: 31-05-2012, 19:34:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xerxerses wrote:
Din ce ai zis tu o guilda e buna doar daca il cunosti pe lider... Cu asta ai spus cam tot.

Am spus cã îl cunosc pe lider,deci ºtiu cum îºi organizeazã guilda,pentru cã am fost membru în WPN ºi o altã guildã de-a lui.
Btw ai jucat pe blizz sã vezi cum se organizeazã acolo o guildã?? Website propriu enjin/shivtr/etc (cu raid planner ofc),you tube channel, stricteþe în respectarea regulilor,ºi rankuri date pe MERIT nu pe prietenii,ca în 90% din guilde.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 31-05-2012, 19:59:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu ai jucat ? pe blizz de stii ?
guilde bune cu site si serioase sunt peste tot nu doar pe blizz...
singurul avantaj pe care il au aia de pe blizz e scriptul bosilor si calendarul care te ajuta un pic sa organizezi raidurile...
eu am fost intr-o guilda foarte serioasa pe x wow...si cam toate erau asa acolo
cu site, cu server propriu de teamspeak cu propriile ghiduri facute de membrii guildei , cu forum al guildei singurul lucru care ne-a lipsit a fost canalul de yt ca pe vremea aia nu prea era moda sa pui pe yt videouri pve...
guildele serioase nu sunt pe blizz ca acolo gasesti playeri calumea sau ca strainii "e mai dastepti ca noi "
si da acolo luam in raid pe persoanele veterane din guilde si luam 2-3 din cei noi sa ii testam...itemele nu ni le dadeam intre noi le dadeam pe dkp(si oricat de corect e sistemul asta , romanilor nu li s-a parut niciodata corect asa)
vreti o guilda serioasa?
faceti voi una sau va puteti imprieteni cu altii si sa va strangeti proprii oameni si sa va distrati...tot ce aveti nevoie e rabdare si diplomatie...
guilda de care am spus mai sus...a durat 2-3 luni pana la formarea ei ca sa faca performanta dar...a meritat...si acum nu mai jucam toti dar ne-am strans o parte din noi pe blizz si inainte de astea am jucat si pe servele mai populare romanesti...nu ati auzit de noi pentru ca nu ne-a placut scandalul si am fost mai anonimi...si am jucat putin aici...
ideea principala e ca oricine poate avea o guilda buna...trebuie doar diplomatie si rabdare...

sunt nab.
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 31-05-2012, 20:01:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:
Xerxerses wrote:
Din ce ai zis tu o guilda e buna doar daca il cunosti pe lider... Cu asta ai spus cam tot.

Am spus cã îl cunosc pe lider,deci ºtiu cum îºi organizeazã guilda,pentru cã am fost membru în WPN ºi o altã guildã de-a lui.
Btw ai jucat pe blizz sã vezi cum se organizeazã acolo o guildã?? Website propriu enjin/shivtr/etc (cu raid planner ofc),you tube channel, stricteþe în respectarea regulilor,ºi rankuri date pe MERIT nu pe prietenii,ca în 90% din guilde.

Ba, acuma iar intervin, ca vad ca doar in off-topic o tineti (ultimul avertisment):

-decat sa fiu legat de un plan de o guilda, sa fie ceva legatura de sange ca tre sa-i platesc facturile raid leaderului (vezi Ensidia (ex Nihilum) ) sau cine stie ce sacrificii tre sa fac, imi bag madularu-n el de joc si ma bag la Minesweeper;
-ce vi se pare atat de interesanta organizarea, cand fostul meu coleg care joaca si aici (Hellrock) s-a bagat intr-o seara pe retail, in 2 zile a facut 85 (de la 80) iar a 3-a zi era boostat in Dragon Soul 10? Fara niciun plan strict, fara nimic;

Asta nu va inteleg unde bateti cu guildele voastre. Ma pis pe el canal de youtube (trebuia sa v-o zica cineva si pe asta), pentru ca daca ai vazut cum se face odata, le-ai vazut pe toate. Raid planner? Singura chestie care mi se pare ok din lista aia. Website propriu? Pentru ce, sa vi se urce ego-ul mai tare la cap decat va e urcat acum? Parca ati fi fumati sa mor eu, cum am zis la inceput, va bateti cu pumnu' in piept de parca voi ati depus efortul cand defapt munca e COLECTIVA. Rank-uri date pe prietenii? No offense, dar un guild care are un substrat de ofiteri prieteni buni intre ei merge mult mai departe decat cine stie ce guild uber-meserias cu rank strict si alte rahaturi.

0 0

Back to top
Youtouchmytralala

[Mentally Stable]

(since 05-06-2012 19:21)

Votes: 2

Post Posted: 31-05-2012, 20:07:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In thread-ul asta se vede puternic latura sociala a WoW. Cand deja apartenenta la un cerc social virtual va da un simt de mandrie si performanta e grav.
Si mai mult, cand ajungi la tiganeala si certuri puerile (my pipi is bigger than your pipi = realm firsts) ati ajuns in latura negativa a mmo-urilor.

Mai ales cei care sunteti axati pe achievements, o fi ea cu auriu, surle si trambite, dar inseamna nimic in schema mare.
E o secventa de cod, o conditie if..else care trece din 0 in 1. Good job, morons.

Websites, planning, program strict = incercari disperate de a justifica orele luand prea in serios un joc conceput pentru fun.

Last edited by Youtouchmytralala on 31-05-2012, 20:17:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 31-05-2012, 20:16:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Youtouchmytralala wrote:
In thread-ul asta se vede puternic latura sociala a WoW. Cand deja apartenenta la un cerc social virtual va da un simt de mandrie si performanta e grav.
Si mai mult, cand ajungi la tiganeala si certuri puerile (my pipi is bigger than your pipi = realm firsts) ati ajuns in latura negativa a mmo-urilor.

Mai ales cei care sunteti axati pe achievements, o fi ea cu auriu, surle si trambite, dar inseamna nimic in schema mare.

Websites, planning, program strict = incercari disperate de a justifica orele luand prea in serios un joc conceput pentru fun.

Nu stiu cine esti, dar ai crescut in mod oficial in ochii mei. -

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 31-05-2012, 20:42:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Youtouchmytralala wrote:

E o secventa de cod, o conditie if..else care trece din 0 in 1. Good job, morons.

Stiu o guilda care se incadreaza perfect in cele spuse de tine. N-o s-o mentionez pentru ca nu am timp de cearta =)

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 31-05-2012, 21:20:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Woah this topic is on fire.

Cea mai buna experienta de wow la raiding am avut'o pe un server romanesc chiar daca am jucat si pe blizz. De ce ? Pentru ca stateam 4-6 ore sa facem naxx (la inceput de wotlk) si chiar daca wipam, wipam de ras cand vedeam un rogue cu arme herings din fishing ca facea mai mult damage decat altul gearat normal, din cauza unor yo mama jokes cu wow reference and so on, si chiar daca nu luam 1st kill pe server la noii bosi nu aratam *middle finger gravity* , poate mergeam si tineam SW sub asediu 1 ora nu faceam flaming pe forums.

On: Raids cu globalu atata timp cat se poate ninja o sa se ninjeze, atata timp cat o sa existe exploits o sa se faca exploits, just human nature so chill.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
BitzaZaOne

[Hardc0R3 Raider]

(since 04-06-2018 16:05)

Votes: 21

Post Posted: 31-05-2012, 21:33:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:
Bluee wrote:
"Respectaþi sau nu PUG-urile,chiar dacã nu sunteþi lider?":
NU .

Ai fi putut sã dai ºi un motiv.

Btw eu respect PUG-urile pentru cã sunt singurele raiduri pe care le fac. Am fost în multe guilde pe server ºi pot sã zic cã 99,9% din ele au,cum am mai spus ºi într-un alt thread, o organizare mizerabilã. Singura guildã care meritã totuºi ceva e HKP,guildã care de-a lungul timpului ne-a uimit prin performanþã ºi dedicaþie din partea playerilor. HKP e guilda care se apropie cel mai mult de organizarea retail. Restul sunt pline de clasele de playeri enumerate de Froster, mai puþin liderul ninjalãu.

Dar totuºi,HKP e una singurã ºi pretenþiile lor sunt foarte ridicate (ceea ce e perfect normal). Guilde "bune" mai existã,însã guild masterii nu îºi dau interesul în a le organiza Retail-like.ªi dacã guild masterul nu îºi dã interesul,ce aºteptãri sã mai aibã de la playeri? Plus cã se înjurã la greu pe gchat/teamspeak ºi nu se respectã regulile. Decât sã îmi pierd vremea cu o astfel de guildã,prefer sã fac PUGs. Aºa mãcar pot sã fac ce raid vreau,oricând,ºi nu trebuie sã depind de nimeni.

Te incadrezi in "Cainele Loial".

[quote="Hujin"]Totul se va rezolva la ora 10:00 am.

Edit: Disclamer: cuvintele de mai sus nu trebuie interpretate in mod absolut. Este doar o estimare personala bazata pe calcule statistice la care am adaugat 60 de minute marja de eroare.[/quote]
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 01-06-2012, 00:48:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-ati spart casuta vocala, va multumesc.

Am votat NU, nu am respectat niciodata pugurile, datorita faptului ca erau pline de genurile enumerate de Froster, si preferam sa dau itemele celor 3-5 oameni care erau capabili de la mine din guilda - da, sunt liderul ninjalau, problem ? -

Imi pare rau pentru scandalurile din trecut de pe forum, eram mai mici si mai dornici de afirmare. Acum nu mai avem nimic de demonstrat, ne facem treaba si atat. Celor care au ramas cu "ura" fata de noi, le urez numai bine si impliniri pe toate planurile. Incetati discutiile despre HKP vs alte guilde - nu reprezinta subiectul topicului si nu duc la nimic constructiv. Propunerea mea de subiect de discutie este: " Cum facem playerii sa respecte PUG-urile, cum eliminam problema Ninja, cum educam incepatorii? ".

Mi-ar placea sa vad SOLUTII, nu certuri inutile.

Respect.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 01-06-2012, 01:17:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Mi-ati spart casuta vocala, va multumesc.

Am votat NU, nu am respectat niciodata pugurile, datorita faptului ca erau pline de genurile enumerate de Froster, si preferam sa dau itemele celor 3-5 oameni care erau capabili de la mine din guilda - da, sunt liderul ninjalau, problem ? -

Imi pare rau pentru scandalurile din trecut de pe forum, eram mai mici si mai dornici de afirmare. Acum nu mai avem nimic de demonstrat, ne facem treaba si atat. Celor care au ramas cu "ura" fata de noi, le urez numai bine si impliniri pe toate planurile. Incetati discutiile despre HKP vs alte guilde - nu reprezinta subiectul topicului si nu duc la nimic constructiv. Propunerea mea de subiect de discutie este: " Cum facem playerii sa respecte PUG-urile, cum eliminam problema Ninja, cum educam incepatorii? ".

Mi-ar placea sa vad SOLUTII, nu certuri inutile.

Respect.

Iti multumesc mult ca ai venit sa lamuresti problema. Ti-am zis si pe private ca pentru mine, securea era ingropata. Insa iti multumesc ca ai intervenit sa calmezi si tu multimea.

Interventia ta m-a facut sa las topicul deschis pentru un feedback mai ridicat. Daca flame-ul insa continua, o sa recurg la solicitari de warn.

O noapte cat mai placuta, si spor maine.

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 01-06-2012, 21:33:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu prea am citit wall-texturile si plansetele disperate ale unor fani infocati ce sustin o sumedenie de guilde de pe server urmarind diverse finalitati. Personal consider ca limba isi are locul in gura posesorului dar fiecare face cum stie si il poate duce capul. O sa am 2 chestii de spus in legatura cu acest topic extrem de interesant dar din pacate distrus de pusti si suferinzi. Prima este legata de guilde (aici nu voi dori sa sufar,jignesc,laud cu si pe nimen). Pentru toti amicii care nu stiu despre ce vorbesc tot timpul o guilda va fi in prim plan pe un server asa este normal, este normal sa se sufere ca doar de asta iti bati capul si stai ore in fata bossului la wipes, nu este normal insa sa se zica: "doar acolo vad organizare ca pe blizz", pentru toti amatorii de astfel de comentarii pana ce nu jucati intr-o guilda de macar top 50 in lume comentariile de genu nu isi au rostul pentru ca experienta voastra se limiteaza la filmuletele de la Paragon cu USSO Taunta, ce organizare amice, ce pug inteligent am vazut puguri si chiar si guilde batute de simplitatea unui script ce implica apasarea unui buton, nu mai visati la pug-uri perfecte. full runs de bossi heroic si restul dar sa inchidem paranteza. Faptul ca doar o guilda este cu filmulete se datoreaza exclusiv faptului ca ei isi filmeaza majoritatea fighturilor dar nu ca in rest nu exista organizare, asa eram si noi (aici ma refer la fostul D&C pe LK) toata lumea domnle nu exista guild bun la ally si am castigat event ca eram singurii care faceam organizat lich king nu haos gen global.Mai sunt si alte guilde bune pe server dar din pacate prea putine si sincer le numeri pe degetele de la o mana dar alea sunt la acelasi nivel cu autointutalatele regine ale serverului (tin doar sa va amintesc ca atunci cand unii farmau valiona pe 10 heroic ce-i drept altii de la alte factiuni se bateau cu saptamanile cu bossul).

Cat despre PUG. La noi pugul nu este cu nimic mai prejos de cel de pe blizz ambele sunt *** retarded dar asta se poate rezolva foarte usor daca exista dorinta din partea unora. Eu chiar am avut aceasta dorinta si vara trecuta dupa ce am castigat eventul impreuna cu inca 4 de la mine din guild faceam PUG de facut Lich King si nu am ninjat nimic niciodata. Sa dai Lich King jos cu globalul era totusi ceva avand in vedere ca l-am dat jos in 20 de puggeri si noi 5. Atunci insa ii chemam pe toti pe TS si le explicam frumos ce si cum sa faca si mergea treaba, era o initiativa vazuta de mine pe blizz (unde se facea pe gold, noi am facut-o moca ca eram oameni). Ceea ce zic e ca daca vrei sa respecti pugul trebuie sa-l alegi mai intai cu cap ca sa nu te dispere oamenii, trebuie sa le explici extrem de bine ceea ce vrei de la ei nu texte pe RW gen: VA SPARG VA STACATI ACOLO, amice oamenii nu stiu ce vrei sa zici tu prin ACOLO si daca faci intradevar asa ceva atunci ai toate sansele sa faci un full run lejer ca bossii nu sunt atat de grei. Acum ca avem TS treaba s-ar putea face foarte usor si daca ai ceva bun simt nu esti ninjalau ca la randul nostru cu totii am fost ninjati ca de asta am progresat in a avea guilde sau a deveni ofiteri prin guilde.

To sum up: Fiecare guild are momentele lui de spotlight dar pentru asta nu trebuie sa hate-uiesti ci trebuie sa incerci sa fii tu mai bun ca sa ajungi acolo si in momentul asta vreo 4-5 guilde fac asta si sunt la acelasi nivel cu preferata fanilor.

Cat despre Pug trebuie sa te uiti la el ca la o cireada de vaci (uneori unii chiar se aseamana prea mult...) daca nu iei biciul si daca nu le zici nu prea ai de unde sa te astepti ca baiatul average ce farmeaza bot trash sa mai vanda si el o epica are de unde sa stie full script heroic la atatia bossi. Recomand guildelor pro daca sunt chiar atat de pro sa aiba si ele o initiativa de genul boost ca abia atuci se vede cat skill ai si e si o lovitura buna pe piata "fanilor freakzoizi".

Nota bene!! Nu vreau sa fac off topic, flame, spam si altele sper sa nu primesc reply-uri de genul: "esti slab tii cu guilda ta de slabi", "cine esti tu ma zici de pug ca-s vaci" si restul ci de replici constructive demne de o asemenea discutie.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 02 June 2012 10:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 19-06-2025, 09:32:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password