User
Pass
2FA

Esti Irecuperabil Galacticule

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message1514
Atrevida
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-06-2012 20:40)

Votes: 10

Post Posted: 03-06-2012, 19:03:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
o sa explic in mare : twt da *** fara dovada , si i-am zis ca e un pr de al meu si ca nu are nimic ,dar el ca imi scoate adminu si am zis scoate-l ca nu-mi pasa ala nu are nimic si l-am pus sa-i faca reclamatie ca merita. si cand i-a dat unban am vrut sa vb cu twt ca a gresit si fata de el si fata de mine . daca el face asa ce asteptari sa mai ai de la alti admini? penalizat nu poate sa fie ca na eu sunt nimic si el e twt si nu pot sa ii arat ca el greseste el e perfect. va rog sa rezolvati ,eu nu cred ca am gresit cu nimic ,ca il deranjez Dosent Matter altii isi baga si isi scoate si le da unban ca e xrubby ,eu inca nu am ajuns la acel nivel. o zi placuta!!

Buna all . Stiu ca acest topic o sa fie inchis curand (poate in urmatoarele 5-10 min) dar ma vad obligata sa il deschid atunci cand vad un copil care nu are nicio sansa de recuperare si care isi mai aduce el aminte de X sau Y,eu am renuntat sa mai joc pe war4 din motive personale, vad ca nici acu nu sunt lasa in pace si vad numele meu in nu stiu ce topic facut de un "destept" pe nume Addytsu aka GalacticuL.Azi am intrat max 5 min pe srv (bineinteles ca era on,el nu are o viata e non-stop pe srv) si am zis sa dau o fuga si pe forum sa vad ce se mai intampla si hop..imi vad numele intr-un topic xD

@Addytsu : Daca tot spui ca Aimee xRubby isi baga si isi scotea pe srv te-as ruga sa aduci dovezi,chiar daca sunt fata nu spun ca nu injur dar niciodata nu mi-am bagat sau mi-am scos fiindk nu imi sta in caracter,daca nu ma las calcata in picioare de 1 afon ca tine asta nu inseamna ca sunt nebuna sau mai stiu eu cum,pur si simplu tu pt mine esti = 0 si pentru asta o sa citesc forumu` zilnic sa vad ce perle mai scoti ,ai inteles "LIMBAJURI"?? Din cate vad si acu ma ai in cap (ca in minte nu vad unde) si nu inteleg dc apare numele meu in topicu` tau,mai iesi din casa...lasa cs`u nu vezi ca te distruge copile??mai joaca lumea CS dar tu faci abuz,am impresia ca nu te mai suporta scaunu de la birou...misca-ti fundu afara sa ai si tu o conversatie sau sa faci ceva...Daca eu am renuntat sa mai joc si sa mai scriu pe forum despre X sau Y tu dc nu ma lasi in pace?te-ai indragostit de numele meu?sau ce?Cum am spus si mai sus,te rog sa aduci macar o dovada unde imi bag si imi scot,Te-as ruga pe viitor sa nu mai bagi numele meu printr`un topic,vezi-ti de jocu tau si lasa lumea in pace,ok?Cand ai scris numele meu acolo te-ai gandit macar 20 sec dak Aimee xRubby a mai fost vazut pe srv???Tu nu ai vrut decat sa faci pe desteptu cu Twt si sa ii demonstrezi prietenului tau ca faci tu in asa fel sa joace pe war4 in continuare,dar se mare ca tot tu ai iesit prost in "afacerea" asta.cyaaaaa pinjoll -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 03-06-2012, 19:44:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai auzit de mesaj privat? Pe cine vrei sa impresionezi adresandu-te unui singur individ? +2 warn-uri pentru topic deschis aiurea si instigare la cearta.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 03-06-2012, 20:25:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NowskI wrote:
Ai auzit de mesaj privat? Pe cine vrei sa impresionezi adresandu-te unui singur individ? +2 warn-uri pentru topic deschis aiurea si instigare la cearta.

Ahhhh mi-ai luat-o inainte "buuuu" -)

Staff message (NovzkI):

+1 warn pentru offtopic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NowskI, 03 June 2012 17:44

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  

The time now is 18-01-2025, 09:57:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x