User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 760, 761, 762  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1430250
Prozacel

[Consigliere]

Status: Offline
(since 02-09-2016 19:04)

Votes: 7

Post Posted: 10-06-2012, 08:26:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

go blizz Insidia -)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Prozacel

[Consigliere]

(since 02-09-2016 19:04)

Votes: 7

Post Posted: 10-06-2012, 09:05:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si deoarece pentru mine anumite lucruri trebuiau numai sa mi se confirme.

"Drama drama drama. Il putem invinui pe Kos pentru ca vrea sa dea si el o buca si o tine pe Rocs pe platforma? Nu. Reactia mea a fost "ce cauta asta aici? trimite-o in alta parte pentru ca imi incurca nameplate-urile". Cu alte cuvinte Kos, mai bine ne dadeai un try in plus pentru failul scriptarii ultimei faze - n-a aparut npc pentru tank, unele elicoptere nu atacau. De fapt daca stau sa ma gandesc, mai bine dadeai un try tuturor. Sau mai bine va lasati de scriptat bosi, ca nu aveti treaba.

PS. De obicei te sfatuiesti cu GMii sau decizi tu daca mai dai un try, nu asculti la o ***** proasta.

Clasamentul real:

1. HKP
2. HKP
3. HKP

Pentru ca va dominam la toate capitolele. Si fac propaganda pentru revenirea Gravity pe server, ca sa avem cu cine juca. Amatori."

(Gravity daca te uiti este una din guildele cele mai bune de pe realmul lor, tu chiar crezi ca ai mai multa experienta ? )

URAT RAU ! Nu se fac dastea -

1. Bossu a fost la fel pentru toata lumea si daca altii au castigat inseamna ca au fost mai buni. Oricum nu mai e mult pana se lamureste lumea care e treaba prin guilda si se sparge buba si cu HKP`ul.

2. Daca Kos nu stie sa scripteze atunci scripteaza tu - Ia vezi e greu? E usor? Daca nu stii nu vorbi. Nu`ti convine, nu participa ca doar nu te-a luat cu forta.

SI PE MINE STII CE MA DERANJEAZA CEL MAI TARE ?

Iesim la suc , radem, glumim, cica ne imprietenim, sa nu fie doar un joc si acum vii si ii zici dastea ? - Astea sunt urate sa stii si nu sunt baietesti ci muieresti -

Spor la treaba tuturor. Mult respect pentru toti ceilalti, baieti de treaba toti. Special thanks pentru Killars, Emma, Drodu, asiria etc etc etc etc si etc. Se stiu ei cei mai vechi.

Eu unul sunt mai de caracter asa putin si nu prea inghit anumite chestii, dastea gen hai ne dam prieteni dar apoi ne luam la pu-la, hai P@

Nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca oricum nu mai intru pe acest forum, asa ca vor fi de prisos comentariile de dupa. Si din guilda da-ma afara tu ca nu merge serverul acum si sa nu stau sa mai ma obosesc sa intru eu.

0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

(since 23-01-2018 15:18)

Votes: 67

Post Posted: 10-06-2012, 09:21:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felicitari - pt event (si pt timp)

nu mai fiti suparati no sa fie ultimu event dupa freakz... -

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 10-06-2012, 10:05:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vrazvan wrote:
Toti userii care nu sunt din HKP si posteaza dupa mine se aleg cu un cadou de venirea vacantei ce consta in -40 reputatie.
Se accepta cu o mica indulgenta postarile de urari pentru event.

Jet in p*la mea de sclav cu 2 fete , cine esti u ma c*c*tule sa interzici oamenilor sa posteze in sectiunea asta? Esti guild masteru? ai participat la infiintarea acestei guilde?
Iti zic eu cine esti , esti un copil de 19 ani(daca ii ai si pe aia) care sta in hkp ca e gm nu pt altceva ca el nu stie care e aimed shot-ul si care a luat gm pe freakz acum 1-2 luni si a inceput sa sufere de GM POWAA(te crezi deja mai presus si ca kos/zohl, dai warnuri pe topicul de la deathwish esti zmeu mare tu) , dute-n plm si invata k ai bacu in 1 luna si iti pierzi viata in wow.

Staff message (*0ranGe ! extrem):

+3 warnuri, injurii la adresa unui Super-Moderator, continui si iei ban.

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 20-11-2024 17:34)

Votes: 133

Post Posted: 10-06-2012, 11:40:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zalinda wrote:
Catalepsia wrote:
Gravity e una din cele mai bune guilde care au existat vreodata, ai grija ce mananci. Gravity au plecat pentru ca erau prea buni pentru serverul asta. Cat despre ce ai mai scris pe acolo, nu ma intereseaza. Noi am ajuns la un nivel de joc pe care voi nu-l intelegeti.

Pt Gravity, respect. Da' nu Gravity de aici, cel de aici nu a fost nici macar 50% din cel, cred eu, si multi altii, de pe x-wow. Kwiz-cele mai bune tactici ever! detaliate pana la 0.1% @boss, Vak-best tank EU, Aristotel, unul dintre cei mai buni lideri.Ce seri, cu eternele certuri pe global intre Betrayers(pe atunci condus de Broschy)si Gravity(pe atunci condus de Vak, daca nu ma inseala memoria). Evident, au fost si cativa Gm-i la ei, pe X-wow, respectiv Dagger, Kendra si inca unu, imi fuge numele momentan. Din pacate s-au dus. Aici nu m-a interesat cine era GM, cine era RL, pentru ca nu mai puteau fi niciodata ca pe X-wow. Da, erau buni, dar de aici pana la a spune "Gravity e una din cele mai bune guilde care au existat vreodata", e mult de spus. Pentru simplu' fapt ca pana si acolo, aroganta a macinat guilda. Gravity nu au plecat pentru ca erau prea buni, daca te intereseaza motivu', PM me, nu il spun pe forum pentru ca mi-as lua ban, ceea ce ar fi exagerat, dar meh, who cares. Nici o guilda de pe private nu are un nivel de joc de neinteles, so cut the crap.

Corect!

Gravity care a fost pe vremea Vanilla-TBC nu se compara cu Gravity care a fost pe wotlk, si nu cred ca se va compara vreodata -
Plus de asta, Gravity care au fost pe UT/Freakz nu au fost Gravity in intregul sens al cuvantului, no Vak(originalul), no ulookdead, no Aristotel (parca) si multi altii, care au fost pe asa zisul "underworld-Cornholio-Xw***" unde acolo erau cu adevarat playeri care stiau cu se mananca jocul asta, nu cu toti lamerii de atuncea(wotlk) care se credeau ca daca scria Gravity sub ei SUNT OH NOEZ IMBA FTW BEST PLAYERZ EI.

Sa nu uitam de concurenta de pe x-w**, intre cele 2 guilde mari are "wow-ului romanesc", VeritaS v.s Gravity, cele mai frumoase amintiri ale acestui joc le-am avut in cele 2 guilde. Nu ca ma laud sau ceva de genul asta, dar pe vremea Vanilla-TBC, cand era Vak guild master, sa nu uitam ca eu am fost in acea guilda si am a ramas cu ceva amintiri placute de la ei, chiar si cu ceva "skill" in domeniul PVE.

Pe langa Gravity, sa nu uitam de VeritaS, alta guilda de nivel inalt in ceea ce inseamna PVE-ul, sa nu uitam ca am facut parte si din acea guilda, unde si de la ei am ramas cu ceva amintiri frumoase si cu ceva "skill".

Am mentionat ca am facut parte din aceste 2 guilde nu ca sa ma laud, ci ca sa va zic "de unde stiu" cum au fost aceste 2 guilde si cum au parcus ele dealungul timpului.

Concluzie la ce am vrut sa zic mai sus:

Nici o guilda de aici sau de pe alt server din RO, nu se va compara NICIODATA cu ce a fost Gravity / VeritaS pe vremea vanilla-TBC. Astea 2 vor ramane istorie mult timp de acum incolo.

Ca sa revin si la subiect in legatura cu eventul:

S-au creat foarte multe neplaceri "randomilor" de pe global/guildelor concurente din cauza lui Rocs.

Nu va acuz nici pe voi, nici pe ea ca HKP-ul ar a-ti stiut scriptul de la Event.

Dar era putin logica treaba o data ce Rocs e MEMBRU AL HKP-ului si ea a fost la event imrepuna cu grupa care a participat la event ca va iesi un mare FLAME/SPAM impotriva lor.
Indiferent ca Rocs a fost de acolo de la inceputul eventului de cand au intrat The Divinity pana la iesirea HKP-ului ea trebuia sa plece din zona de event cand au intrat HKP, tocmai d'asta, sa nu iasa flame/spam/zvonuri ca rocs v-ar fi ajutat la "coordonarea grupei".
Inca o chestie, Rocs a iesit IMEDIAT dupa ce HKP-ul au terminat acolo, de ce nu a mai continuat sa stea si cu celalte guilde? - Inca o chestie unde playeri fac flame/spam pe tema asta.

Nu inteleg de ce "randomii" trebuie sa fiti chiar atat de Hateri cu HKP-ul. pana la urma si ei sunt tot oameni ca si noi, nu au 3 "oua". nu sunt cu nimic mai prejos sau mai presus fata de celelalte guilde.(nu ma refer la progresss au la nivel de guilde), ci la modul in general, tot oameni sunt si ei.
De ce toata lumea HKP in sus si HKP in jos cand au intrat la event? Da, la faza cu Rocs sunt de acord, nu avea voie sa fie acolo cu grupa din guilda din care face parte. tocmai din motivul asta, sa nu iasa flame si alte rahaturi impotriva lor.
De ce cand au intrat I need a Life, Awaken, Deathwish, Opus Dei, Madness nu ati reactionat asa, ci doar la HKP ? - pentru care motiv, (exceptand pe Rocs).

Ma rog, mai sunt multe de zis, mai ales la faza de ieri, dar hai sa incercam sa incheiem cu asta. aviz haterilor.

Totusi, Felicitari guildei HKP pentru locul 2.

Mult succes in continuare guildei HKP -

@ Sharkyz, nu cred ca trebuie sa rectionezi asa cu Erai sau HKP, nu dai dovada de "fairplay", mai ales ca faci parte dintr-o guilda "destul de mare", cu concurenta buna, si pe langa asta esti un om cu caracter si renume, dar aici nu ai dat dovada.

Pana la urma, fiecare guilda isi impune cine sa vorbeasca la forumul lor si cine nu, intradevar, nu cu abuz de moderator / GM cu toate ca GM's/Mods ajuta fiecare guilda cu Subforum si sanctioneaza userii(la cererea guild masterului) care posteaza si la alte guilde care nu vor sa vina toti randomii la ei pe forum. Numai ca trebuie sa faci raport celor care nu-i vrei la tine pe forum.

E ca si cum Qiu ar fi interzis asta, numai ca a fost transmisa de Erai.

Have fun -

-

Last edited by Juhziz on 10-06-2012, 11:45:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Guitarist

[Warlord]

(since 13-05-2015 03:19)

Votes: 8

Post Posted: 10-06-2012, 11:40:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharkyman wrote:
vrazvan wrote:
Toti userii care nu sunt din HKP si posteaza dupa mine se aleg cu un cadou de venirea vacantei ce consta in -40 reputatie.

Jet in p*la mea de sclav cu 2 fete , cine esti u ma c*c*tule sa interzici oamenilor sa posteze in sectiunea asta? Esti guild masteru? ai participat la infiintarea acestei guilde?
Iti zic eu cine esti , esti un copil de 19 ani(daca ii ai si pe aia) care sta in hkp ca e gm nu pt altceva ca el nu stie care e aimed shot-ul si care a luat gm pe freakz acum 1-2 luni si a inceput sa sufere de GM POWAA(te crezi deja mai presus si ca kos/zohl, dai warnuri pe topicul de la deathwish esti zmeu mare tu) , dute-n plm si invata k ai bacu in 1 luna si iti pierzi viata in wow.

boss , Erai e in guilda dinainte sa fie GM cu mult , nu te mai caca pe tine atata.

"Yo Momma is so fat chain lightning hits her three times"

0 0

Back to top
-Kaos-
[Banned user]

Banned

(since 10-06-2012 11:21)

Votes: 2

Post Posted: 10-06-2012, 11:50:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
... pe lk jumatate din gm-ii de pe freakz erau in ENS (cobrel, skilz, burton, froster, setemotion, myt, alma, etc) si nici macar odata nu s-a pus problema de integritatea lor, si mai ales de integritatea guildei, cand o sa va dati seama de ce...

Pe lk ens a avut parte ... Fooaarte putin de "lumina reflectoarelor" , o stiu pentru ca am fost acolo. In principiu nu a facut nimic special sa atraga
copii frustrati sa zica "uite mami pe aia ii ajuta gmii": lucru Care este o porcarie sa crezi (bine marturisesc...mai primeam cateodata un morph prin ogrimar...iertare! ) revenind, deatfel pe vremea aia nu era nimic special de facut inafara de lk.

In incheiere hrn, ca si majoritatea, nu acceptam sa ni se zica lucruri scoase din marginea santului de catre folositori de hi5 si fani George de la Caransebes.

A da, adresandu-ma babarezului Sharkyman: cand ai prieteni ii suporti cu bune si cu rele, ce conteaza ca Erai nu trage niciodata cu in ce trebuie, sau ca el inca incearca sa "curbeze sageata" (@Wanted). Ce tu nu stii ce sunt aia prieteni?...

Am stat ceva timp cu o cafea buna in brate sa citesc (oroarea) forumu si ...eventu si...chestiile de dupa event, incercand sa fiu impartial:

Felicitari deathwish pentru locu 1, felicitari hkp -- se stie : ) -- , cred ca felicitari si celorlalti despre care nu stiu nimic.
Nu in ultimu rand felicitari kos. Toate afterpartiurile de dupa event au fost la fel, vor fi la fel. Nu inteleg de ce cineva se mai mira cand vede ce vede.

HKP IE BAZA
KAOS IS BACK

0 0

Back to top
spacegunner
[Banned user]

Banned

(since 23-03-2013 10:58)

Votes: 4

Post Posted: 10-06-2012, 12:00:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati uitat pe LK cand plangeati pe forum si la shocker ca vine gmu din ENS sa va dea wipe la LK - ce vremuri Sigh
acum suferiti de prea multi gmi in guilda , asta e -

Staff message (Rizwan):

+1 warn - nu ai respectat regulamentul impus de un moderator in primul post al acestui topic.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 10-06-2012, 12:03:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prozacel wrote:
Si deoarece pentru mine anumite lucruri trebuiau numai sa mi se confirme.

"Drama drama drama. Il putem invinui pe Kos pentru ca vrea sa dea si el o buca si o tine pe Rocs pe platforma? Nu. Reactia mea a fost "ce cauta asta aici? trimite-o in alta parte pentru ca imi incurca nameplate-urile". Cu alte cuvinte Kos, mai bine ne dadeai un try in plus pentru failul scriptarii ultimei faze - n-a aparut npc pentru tank, unele elicoptere nu atacau. De fapt daca stau sa ma gandesc, mai bine dadeai un try tuturor. Sau mai bine va lasati de scriptat bosi, ca nu aveti treaba.

PS. De obicei te sfatuiesti cu GMii sau decizi tu daca mai dai un try, nu asculti la o ***** proasta.

Clasamentul real:

1. HKP
2. HKP
3. HKP

Pentru ca va dominam la toate capitolele. Si fac propaganda pentru revenirea Gravity pe server, ca sa avem cu cine juca. Amatori."

(Gravity daca te uiti este una din guildele cele mai bune de pe realmul lor, tu chiar crezi ca ai mai multa experienta ? )

URAT RAU ! Nu se fac dastea -

1. Bossu a fost la fel pentru toata lumea si daca altii au castigat inseamna ca au fost mai buni. Oricum nu mai e mult pana se lamureste lumea care e treaba prin guilda si se sparge buba si cu HKP`ul.

2. Daca Kos nu stie sa scripteze atunci scripteaza tu - Ia vezi e greu? E usor? Daca nu stii nu vorbi. Nu`ti convine, nu participa ca doar nu te-a luat cu forta.

SI PE MINE STII CE MA DERANJEAZA CEL MAI TARE ?

Iesim la suc , radem, glumim, cica ne imprietenim, sa nu fie doar un joc si acum vii si ii zici dastea ? - Astea sunt urate sa stii si nu sunt baietesti ci muieresti -

Spor la treaba tuturor. Mult respect pentru toti ceilalti, baieti de treaba toti. Special thanks pentru Killars, Emma, Drodu, asiria etc etc etc etc si etc. Se stiu ei cei mai vechi.

Eu unul sunt mai de caracter asa putin si nu prea inghit anumite chestii, dastea gen hai ne dam prieteni dar apoi ne luam la pu-la, hai P@

Nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca oricum nu mai intru pe acest forum, asa ca vor fi de prisos comentariile de dupa. Si din guilda da-ma afara tu ca nu merge serverul acum si sa nu stau sa mai ma obosesc sa intru eu.

Imi asum ca zic drept in fata ce gandesc, si ce a fost de fapt. Stiu din surse sigure ca asa a fost, nu imi spune ce e femeiesc si ce nu, ca n-ai fost acolo, n-ai fost pe ts sa auzi ce si cum. Radem glumim la suc si apoi ne tragem pe oo. Tu nu stii de fapt, kos a iesit din guilda pentru ca am dat-o pe rocs afara din guilda. Sincer ? Mi se rupe pu la de impresii din astea. Cui nu-i convine atitudinea mea sa iasa din guilda.

Staff message (Rizwan):

+1 warn - sorry, had to.

0 0

Back to top
-Kaos-
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-06-2012, 12:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spacegunner wrote:
Ati uitat pe LK cand plangeati pe forum si la shocker ca vine gmu din ENS sa va dea wipe la LK - ce vremuri Sigh

E adevarat ca Burton se uita la hkp cand erau la lk, care avea si el bugurile lui de multe ori puteai sa crezi ca cineva iti da wipe intentionat, dar tu trebuie sa stii asta, doar ai facut lk nu?

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 10-06-2012, 12:17:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kaos, tocmai acea "lumina reflectoarelor" e subiectul discutiei
vrei sa spui ca ens nu avea cu ce iesii in evidenta pe atunci? hai sa iti dau un exemplu: scriptul de la LK s-a testat cu jucatori din ens, si totusi nimeni nu a tipat "aaa, pai ens sigur face realm first ca a testat scriptu dinainte", toata lumea a zis "ens sigur face realm first pentru ca este cea mai buna guilda de pe server"
n-a fost realm first pana la urma, a fost second, ideea e ca acolo a fost un exemplu de cum sa te impui ca guilda puternica pe server, diferenta mare este ca atunci cand ens rula freakzu, nu exista vreun player din guilda care sa spuna "ens e baza", in schimb o spuneau restul de oameni de pe server, total opus fata de ce e acum in hkp (nu spun ca hkp nu ar fi baza, este probabil cea mai buna guilda de pe server atm, spun doar ca a fost gestionata gresit situatia inca de la inceputuri, si de aceea s-a ajuns la acuzatiile astea, care stim toti ca sunt nefondate, chiar si cei care le fac)

0 0

Back to top
BitzaZaOne

[Hardc0R3 Raider]

(since 04-06-2018 16:05)

Votes: 21

Post Posted: 10-06-2012, 12:24:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
vrei sa spui ca ens nu avea cu ce iesii in evidenta pe atunci? hai sa iti dau un exemplu: scriptul de la LK s-a testat cu jucatori din ens, si totusi nimeni nu a tipat "aaa, pai ens sigur face realm first ca a testat scriptu dinainte", toata lumea a zis "ens sigur face realm first pentru ca este cea mai buna guilda de pe server"
n-a fost realm first pana la urma, a fost second, ideea e ca acolo a fost un exemplu de cum sa te impui ca guilda puternica pe server, diferenta mare este ca atunci cand ens rula freakzu, nu exista vreun player din guilda care sa spuna "ens e baza", in schimb o spuneau restul de oameni de pe server, total opus fata de ce e acum in hkp (nu spun ca hkp nu ar fi baza, este probabil cea mai buna guilda de pe server atm, spun doar ca a fost gestionata gresit situatia inca de la inceputuri, si de aceea s-a ajuns la acuzatiile astea, care stim toti ca sunt nefondate, chiar si cei care le fac)

Totusi exista o persoana care spunea ca suntem buni, te voi lasa pe tine sa ghicesti xD

[quote="Hujin"]Totul se va rezolva la ora 10:00 am.

Edit: Disclamer: cuvintele de mai sus nu trebuie interpretate in mod absolut. Este doar o estimare personala bazata pe calcule statistice la care am adaugat 60 de minute marja de eroare.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-Kaos-
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-06-2012, 12:28:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hrn nu intelegi, cum multi nu realizeaza ca NU NE PASA ce cred alti, si daca mai raspundem si noi cu niste posturi pline de ura..gen...
da vina pe natura umana sau mai bine zis sentimenul de autoconservare.

WOTLK nu a fost nimic special, sincer nu a avut unde sa se arate cat de buna e o guilda sau alta.
Anu asta eventurile au fost fun, faptu ca bosi se bagau pe rand lasa loc de concurenta chestii pe care hkp le-a castigat de cateva ori.

am vazut eventu cu 10h run... wow ce timp a fost ala (fata de alti) si alte chestii la fel.
Ultimu event nu s-a terminat fair" sa zic asa, supararea noastra a venit de la faltu ca bosu/scriptu a fost cauza esecului.

Sa se inteleaga :
- nu suntem ofuscati ca nu am castigat! ci ca nu a mers ca pe "foaie"

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 10-06-2012, 12:41:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharkyman wrote:
vrazvan wrote:

Daca vroiai ban trebuia sa astepti sa ma trezesc. Iti dau imediat si ingame.

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-06-2012, 13:08:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:

Si totusi trebuie sa spun, EliteNightStalkersul a fost condus de Burton cu severitate si corectitudine, de aceea noi nu ne-am prea afirmat cu suferinte pe global gen voi, la events ens-ul n-a mai participat din cauza magariei cu .kill la 10% s.a.m.d .
Ar trebui sa fiti multumiti, ca majoritatea dintre gm`i au ales sa vina in hkp si nu in Divine&conquer, Groundzero, Ens si alte guilde.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 25 March 2016 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 760, 761, 762  Next    

The time now is 04-02-2025, 04:43:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x