User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message198433
lucif

[No Lifer]

Status: Offline
(since 15-11-2018 22:12)

Votes: 79

Post Posted: 04-06-2012, 17:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bullsoul wrote:
1. Nume IRL: Bullsoul
2. Varsta:23 ani
3. Localitate: Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Oricat este nevoie
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: Restoration/enha
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bullsoul
8. Screenshot cu Interfata*:nu am momentan
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).pe tbc am fost in insane asylum am facut tot pe lk in i just crit in my pants tot la fel all progres
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) HKP,i just crit in my pants ,the haters,divinity
12. Detalii PC*. pc de ultima generatie i7,gt 560
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? e o guilda buna cu progres pve
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) da lucrez am un job 8 ore pe zi am prietena cu ea imi petrec majoritatea timpului
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante)nimic important

ACCEPTAT /w MArrow in game.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cristea2010

[Mentally Stable]

(since 06-03-2013 14:43)

Votes: 2

Post Posted: 04-06-2012, 19:55:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:george(truehonor)
2. Varsta:15ani
3. Localitate:teius
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : cam 3ore pana la sfarsitul anului scolar dupa pot sta de la 5 in sus
5. Clasa: death knight
6. Main Spec/OFF spec: frost(dps)/blood(tank)
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Truehonor
8. Screenshot cu Interfata*: http://www.picz.ro/show-image.php?id=da8d6e2d8925e73591a65b0d5e58247c
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales frost deoarece se da un dps frumos si imi stiu rotatia
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu am inceput sa joc wow de pe WOTLK atunci nu aveam mare habar ,dar acum stiu scripturi absolut tot ce ine de wow pve
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am mai fost in specii o guilda frumoasa de treaba ,the revengers o experienta nu la fel de placuta insa le-am parasit ca sa gasesc oameni care sunt de ajutor si au rabdare
12. Detalii PC*. procesor 2,2 gh,placa vidio de 1gb,2 gbrami ddr1 memorie 256 gb,insa nu o sa fie un pc permanent ci temporar o sa-mi achizitionez unul mai bun cand o sa treaca examenele
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Eu as dori sa ma alatur guildei deoarece am auzit doar lucruri bune si poate voi gasi ceea ce caut
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Eu sunt o persoana de treaba sunt elev in clasa a 8 in timpu liber joc baschet sau stau pe wow si imi place sa stau pe afara ca sa vorbesc cu prieteni
15. nimic nu ar mai fi de adaugat
16.http://img233.imageshack.us/img233/7602/wowscrnshot060512182317.jpg

Last edited by cristea2010 on 05-06-2012, 19:17:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 04-06-2012, 20:46:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drudftw, Marrow - Cine v-a facut semnaturile? As aprecia un raspuns pe PM daca se poate, va multumesc.

@Bullsoul - De ce ai parasit HKP si cand? Intreb pentru ca nu-mi amintesc de tine.

0 0

Back to top
lucif

[No Lifer]

Post Posted: 05-06-2012, 08:14:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cristea2010 wrote:
1. Nume IRL:george(truehonor)
2. Varsta:15ani
3. Localitate:teius
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : cam 3ore pana la sfarsitul anului scolar dupa pot sta de la 5 in sus
5. Clasa: death knight
6. Main Spec/OFF spec: frost(dps)/blood(tank)
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Truehonor
8. Screenshot cu Interfata*: http://www.picz.ro/show-image.php?id=da8d6e2d8925e73591a65b0d5e58247c
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales frost deoarece se da un dps frumos si imi stiu rotatia
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu am inceput sa joc wow de pe WOTLK atunci nu aveam mare habar ,dar acum stiu scripturi absolut tot ce ine de wow pve
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am mai fost in specii o guilda frumoasa de treaba ,the revengers o experienta nu la fel de placuta insa le-am parasit ca sa gasesc oameni care sunt de ajutor si au rabdare
12. Detalii PC*. procesor 2,2 gh,placa vidio de 1gb,2 gbrami ddr1 memorie 256 gb,insa nu o sa fie un pc permanent ci temporar o sa-mi achizitionez unul mai bun cand o sa treaca examenele
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Eu as dori sa ma alatur guildei deoarece am auzit doar lucruri bune si poate voi gasi ceea ce caut
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Eu sunt o persoana de treaba sunt elev in clasa a 8 in timpu liber joc baschet sau stau pe wow si imi place sa stau pe afara ca sa vorbesc cu prieteni

/w marrow in game.. need some info

0 0

Back to top
SwAp2188

[Mentally Stable]

(since 24-06-2014 01:44)

Votes: 9

Post Posted: 11-06-2012, 09:01:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Drudftw, Marrow - Cine v-a facut semnaturile? As aprecia un raspuns pe PM daca se poate, va multumesc.

@Bullsoul - De ce ai parasit HKP si cand? Intreb pentru ca nu-mi amintesc de tine.

Semnaturile au fost facute de Vanguard. Juca warrior la noi, din pacate s-a lasat de wow.

0 0

Back to top
LoRd_DaRK

[Once a Legend!]

(since 12-09-2023 06:58)

Votes: 29

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-06-2012, 11:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SwAp2188 wrote:
Catalepsia wrote:

Semnaturile au fost facute de Vanguard. Juca warrior la noi, din pacate s-a lasat de wow.

1 E facuta de Pfear(a lui drudftw) iar a lui marrow ( vanguard)...

Last edited by LoRd_DaRK on 13-06-2012, 06:11:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
HarDer123

[The Addict]

(since 27-10-2023 10:49)

Votes: 117

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  BarbuBaws 
Post Posted: 11-06-2012, 19:56:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu înțeleg de ce faceți posturi aiurea.
1. Întrebarea nu v-a fost adresatã.
2. Rãspunsul a fost solicitat prin PM.
3. S-a rãspuns la aceastã întrebare din ziua în care s-a pus.

0 0

Back to top
lucif

[No Lifer]

Post Posted: 11-06-2012, 22:07:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HarDer123 wrote:
Nu înțeleg de ce faceți posturi aiurea.
1. Întrebarea nu v-a fost adresatã.
2. Rãspunsul a fost solicitat prin PM.
3. S-a rãspuns la aceastã întrebare din ziua în care s-a pus.

Nu cred ca stiu ei ce inseamna PM....

0 0

Back to top
HARTIEIGIENICA

[Mentally Stable]

(since 31-08-2014 05:47)

Votes: 5

Post Posted: 12-06-2012, 20:53:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Sedrik (Ursan)
2. Varsta:22
3. Localitate:Targu-Jiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cat Vreau Pana Ma Plictisesc.. Si Bineinteles Daca Este Nevoie De Mine Voi Fi Intodeauna Oriunde!
5. Clasa: Druid
6. Main Spec/OFF spec: Restoration/Feral
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ursan
8. Screenshot cu Interfata*: Cea Originala De La Blizzard
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Iubesc Restoration Druid!
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Joc WoW De Pe 2.4.3 Pana In Prezent!
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am Jucat Pe Exodus In Guilda <Ground Zero> Dar Ei Au Decis Sa Se Mute Pe Evolution... Si Eu M-am Mutat Aici.. DC? Pentru Ca Am Hotarat Sa Vin Sa Joc In Guilda <The Betrayers> De Aia Am Facut Si Post Pe Forum! -
12. Detalii PC*. procesor 2.4 gh,placa video de 1gb,4 gbrami Dar Vreau Sa-mi Iau In Vara Un-Gamer Scorpius 8000- http://www.cyberpowerpc.com/images/cs/commander/blk_400.jpg
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pot Sa Zik ca..cunosc cat de cat guilda... deoarece stiu ca a jucat pe RoWoW La Horde... si am jucat si eu acolo... dar ocazional... odata la 4 zile.. pe charcaterul varului meu.... si stiu ca guilda e foarte buna! si mai ales vreau sa fac ceva cu aceasta nu guilda.. nu sa intru si sa dau de oameni.. care nu stiu ce inseamna acela 1 RAID.... si stiu ca aici pot gasii acei oameni care stiu ce-i ala WoW si nu ia in gluma chestia asta!
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Munca din cand in cand.. daca se iveste ceva.... hobby-uri... nu am.. dar pot spune ca am vicii.... - 1 din ele.. ar fi Tatuajele.... am tatuaje de la 13 ani... oricum... daca o sa fiu acceptat in guilda.. o sa putem discuta mai multe impreuna... pana atunci.. Mult Respect Guildei <The Betrayers> ! ! !

0 0

Back to top
lucif

[No Lifer]

Post Posted: 13-06-2012, 13:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HARTIEIGIENICA wrote:
1. Nume IRL:Sedrik (Ursan)
2. Varsta:22
3. Localitate:Targu-Jiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cat Vreau Pana Ma Plictisesc.. Si Bineinteles Daca Este Nevoie De Mine Voi Fi Intodeauna Oriunde!
5. Clasa: Druid
6. Main Spec/OFF spec: Restoration/Feral
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ursan
8. Screenshot cu Interfata*: Cea Originala De La Blizzard
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Iubesc Restoration Druid!
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Joc WoW De Pe 2.4.3 Pana In Prezent!
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am Jucat Pe Exodus In Guilda <Ground Zero> Dar Ei Au Decis Sa Se Mute Pe Evolution... Si Eu M-am Mutat Aici.. DC? Pentru Ca Am Hotarat Sa Vin Sa Joc In Guilda <The Betrayers> De Aia Am Facut Si Post Pe Forum! -
12. Detalii PC*. procesor 2.4 gh,placa video de 1gb,4 gbrami Dar Vreau Sa-mi Iau In Vara Un-Gamer Scorpius 8000- http://www.cyberpowerpc.com/images/cs/commander/blk_400.jpg
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pot Sa Zik ca..cunosc cat de cat guilda... deoarece stiu ca a jucat pe RoWoW La Horde... si am jucat si eu acolo... dar ocazional... odata la 4 zile.. pe charcaterul varului meu.... si stiu ca guilda e foarte buna! si mai ales vreau sa fac ceva cu aceasta nu guilda.. nu sa intru si sa dau de oameni.. care nu stiu ce inseamna acela 1 RAID.... si stiu ca aici pot gasii acei oameni care stiu ce-i ala WoW si nu ia in gluma chestia asta!
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Munca din cand in cand.. daca se iveste ceva.... hobby-uri... nu am.. dar pot spune ca am vicii.... - 1 din ele.. ar fi Tatuajele.... am tatuaje de la 13 ani... oricum... daca o sa fiu acceptat in guilda.. o sa putem discuta mai multe impreuna... pana atunci.. Mult Respect Guildei <The Betrayers> ! ! !

/w MArrow sau Punnisher in game.

0 0

Back to top
Salajeanlove

[Mentally Stable]

(since 20-07-2012 12:23)

Votes: 2

Post Posted: 17-06-2012, 23:17:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Alin
2. Varsta: 17
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : minim 4 ore pe zi, 30 ore pe saptamana.imi pot face timp oricand
4. Clasa: Warlock
5. Main Spec/OFF spec: Doar Destruction
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Sisocko ( la al 2lea ring am Ring of the Boy Emperor )
7. Screenshot cu Interfata:http://www.picz.ro/show-image.php?id=dc654094da6c07adaa00446638531565
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Deoarece mi se pare cel mai bun
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). eu cred ca intellect trebuie sa fie mai presus de toate dupa aceea hit rating 17% apoi haste crit si mastery. Rotatia mea e urmatoarea:coe,currse of doom ,corruption,shadowflame,conflagrate,immolate apoi 2 incinerat 1 chaose bolt si improved soul fire de cate ori am ocazia apoi repet
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput sa joc pe wotlk, am facut majortatea raidurilor de atunci full, cu exceptia icc-ului. pe cata stiu ce fac toti bossii ,mai am probleme la atramedes
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) ihavecandygetinthevan am ales sa plec deoarece nu prea se faceau raiduri
12. Detalii PC: procesor intel core 2 quad 2.66 ghz,placa videogeforce 210 1gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Vreau o guilda unde pot face toate raidurile posibile
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Deocamdata sunt elev cls 12,si c pot sa zic imi place sa ies afr,sa stau cu prietenii ,sa ma joc wow.si sa beau
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).am gear cam slab dar ma descurc (360 ilvl )
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - http://www.picz.ro/show-image.php?id=8a2c335db64b2d26fcddc7061bcb8676

0 0

Back to top
OnY

[Boss Subzero]

(since 03-11-2015 16:29)

Post Posted: 18-06-2012, 22:49:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Ionut(Prototyp)
2. Varsta:17
3. Localitate: Mangalia rulz
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 6-10 ore
5. Clasa:warr
6. Main Spec/OFF spec: Arms/fury
7. Link Armory*: --
8. Screenshot cu Interfata*:---
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : joc de 5 ani cu specu asta:)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm): Ma stitii ce retardat eram in raid cu varamiu(Grow/Charizzard here)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Gravity.
12. Detalii PC*. Dual Core x2,4g,placa video 512mb pci,hard 500,net 30mb/s 4 ventilatoare,2 lumii(rosu/verde),carcasa neagra(Spin)--
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Ca am mai fost aici
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Sudent,Sunt un drogat:),si da lucrez vara atat.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Interes->Woman
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls: Nu ma injura te rog frumos:)

0 0

Back to top
lucif

[No Lifer]

Post Posted: 18-06-2012, 22:53:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OnY wrote:
1. Nume IRL:Ionut(Prototyp)
2. Varsta:17
3. Localitate: Mangalia rulz
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 6-10 ore
5. Clasa:warr
6. Main Spec/OFF spec: Arms/fury
7. Link Armory*: --
8. Screenshot cu Interfata*:---
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : joc de 5 ani cu specu asta:)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm): Ma stitii ce retardat eram in raid cu varamiu(Grow/Charizzard here)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Gravity.
12. Detalii PC*. Dual Core x2,4g,placa video 512mb pci,hard 500,net 30mb/s 4 ventilatoare,2 lumii(rosu/verde),carcasa neagra(Spin)--
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Ca am mai fost aici
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Sudent,Sunt un drogat:),si da lucrez vara atat.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Interes->Woman
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls: Nu ma injura te rog frumos:)

NU mai recrutam warr.

0 0

Back to top
OnY

[Boss Subzero]

(since 03-11-2015 16:29)

Post Posted: 19-06-2012, 09:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici pe bossu guildei?-

0 0

Back to top
balacaibos

[Mentally Stable]

(since 04-06-2015 16:33)

Votes: 4

Post Posted: 22-06-2012, 10:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Cristian( Krissy)
2. Varsta:19
3. Localitate:Dr. Tr. Severin
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : mai bn de 7 ore
5. Clasa:Shaman
6. Main Spec/OFF spec: 365 resto / 359 enha
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Krissy
8. Screenshot cu Interfata*:
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : imi place sa joc restoration
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). din wotlk am inceput raidingul deoarece in editiile mai vechi nu am avut mai deloc timp pentru ca sa ma joc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)District , Elixed , Avengers TurkWoW etc. se desfinteaza majoritatea
12. Detalii PC*.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?deoarece sunteti oameni seriosi
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)student
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu prea am

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 05-11-2024, 09:57:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x