User
Pass
2FA

Power Bar - Pve Content
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3066
Exceed

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-02-2018 20:46)

Votes: 13

Post Posted: 11-06-2012, 23:19:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leocta wrote:
un addon care sa dea singur heal?-)) nu inventezi si tu...... vi cu dastea de energi X_X

Incearca HealBot.

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Xerenex

[Mentally Stable]

(since 20-10-2013 00:59)

Votes: 2

Post Posted: 13-06-2012, 22:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Addonu este destul de bun,dar daca u vrei ca playeri sa progreseze in raiduri de pve,ar trebui sa se mai apuce si ei sa se gandeasca unpic,faza e ca Scriptu nu se mai schimba la bossi care sunt,in concluzie daca ar exista un addon pentru orice fel de 'prostie' scz cuvantu nu sar mai putea face diferenta dintre un player bun si unul care isi cunoaste clasa/scriptu.Parerea mea este ca daca poti sa ai 1000 de adoane daca nu esti in stare sa gandesti/progresezi fara adoane atunci ar fi mai bine sa te apuci de Pac-Man sau orice altceva.In caz ca primesc un Warn pentru asa ceva sau ca poate am scris unde nu trebuia,greseala mea.MS
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 14-06-2012, 01:12:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exceed wrote:
leocta wrote:
un addon care sa dea singur heal?-)) nu inventezi si tu...... vi cu dastea de energi X_X

Incearca HealBot.

iti multumesc !

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(online 3 weeks ago)

Votes: 133

Post Posted: 14-06-2012, 08:50:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xerenex wrote:
Addonu este destul de bun,dar daca u vrei ca playeri sa progreseze in raiduri de pve,ar trebui sa se mai apuce si ei sa se gandeasca unpic,faza e ca Scriptu nu se mai schimba la bossi care sunt,in concluzie daca ar exista un addon pentru orice fel de 'prostie' scz cuvantu nu sar mai putea face diferenta dintre un player bun si unul care isi cunoaste clasa/scriptu.Parerea mea este ca daca poti sa ai 1000 de adoane daca nu esti in stare sa gandesti/progresezi fara adoane atunci ar fi mai bine sa te apuci de Pac-Man sau orice altceva.In caz ca primesc un Warn pentru asa ceva sau ca poate am scris unde nu trebuia,greseala mea.MS

stai linistit, eu joc fara nici un fel de addons in raiduri, decat cleanse announcer, xperl si RSA. iar cleanse announcer il tin sa sufar ca sunt cel mai pro dispeller din toate timpurile. hai ca am suferit si eu un pic -

Adonu asta l-am pus pentru cei care nu se descurca chiar atat de bine la ODS, ca ceilalti bosi sunt destul de legume, te descurci si fara addons X_X.

-

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-12-2024, 12:50:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x